Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Vértigrisek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Vértigrisek ; Elküldve: 27th Március 2016, 19:22


Fontos tudnivaló!
A canon lista úgy van megalkotva, hogy minden hirdetés alján találhatsz egy "közvetlen kapcsolatok" megnevezésű részt, az ott feltüntetett személyek szintén canonok, és kapcsolatban állnak a te általad választott karakterrel. Mindenképpen olvasd el az ott feltüntetett személyek canon HIRDETÉSÉNEK szövegét, hogy teljes képet kapj!
Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve: 2nd Június 2016, 10:31A kemény családfõ
Szabad

» név: George Howell Westfall
» kor: 69
» faj: Vértigris
» rang: Családfő
» play by: Robert de Niro
» karakterről: A családod már régóta örökíti a vértigrisek legendáját. Neked azonban ez soha nem csak egy mese volt. Ez egy küldetés. Tudtad, hogy egyszer majd eljön a nap, amikor újra teljes életet élhettek nemes vérállatokként. Erről álmodtál, erről meséltél, erre terveztél mindent. Most pedig eljött ez a nap, és te már felkészült vagy, hogy a falka élére állva összegyűjthesd az embereidet és vezesd őket. Hiszen ennek így kell lennie, Westfall vagy a legtisztább vérű vértigris család. Azonban úgy tűnik a valóságban nem mindig úgy történnek a dolgok, ahogy azt az ember eltervezi. Ez azonban gondot jelent neked? Ó, ugyan, dehogy! Elvégre Westfall vagy, nem igaz? Ez éltetett téged mindig is és most ideje, hogy ténylegesen a kezedbe vedd a dolgokat, és nagyon reménykedsz benne, hogy ezekben az időkben számíthatsz a családodra... Persze, a valóság megint csak nem olyan tökéletes. És akkor még a béke-, szabadságimádó Brosscokról még nem is beszéltünk.
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család

A csendes második
Szabad

» név: George Peter Westfall Jr.
» kor:45
» faj: Vértigris
» rang: -
» play by:Dylan McDermott
» karakterről: A tisztelettudó, parancsokat teljesítő, megbízható fiú. Mindig is ez voltál... Vagyis inkább nagyon igyekeztél, hogy megfelelj ennek a képnek, amit a szigorú apád állított eléd. Azonban nála valahogy soha nem volt elég az, amit nyújtani tudtál. Az egész életedet jóformán az ő tanításaira, utasításaira alapoztad és kaptál érte valamit? Még egy hátba veregetést sem! Persze, te soha nem voltál azaz igazán forrófejű, vagy hangoskodó fajta. Mindig inkább csendben az apád árnyékában meghúzódva vártad, hogy észrevegyenek. Nem is igazán szereted tulajdonképpen a figyelmet... De rendjén van ez így? Egy új korszak köszönt rátok és az öreg talán pár éven belül már nem lesz képes megadni a családnak azt a támogatást, amire szüksége lesz... Lehet, hogy egy fiatalabb nézetet lesz érdemesebb követni. Na, de várjunk! Már te sem vagy annyira fiatal. Talán épp itt az ideje, hogy a sarkadra állj és végre te is kinyilvánítsd a véleményed, megalapozd a helyedet. És nem az apád jobb kezeként... Csak abban reménykedhetsz, hogy a többiek is támogatnak majd ebben, nem csak a feleséged, Lenore, akire persze eddig is számíthattál. És ha lesz merszed a mindig is vaskalapos apáddal szembe menni.
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve: 5th Június 2016, 18:42A mintafeleségSzabad

» név: Lenore Westfall
» kor:42
» faj: Vértigris
» rang: -
» play by: Charlize Theron
» karakterről: A kedves, támogató feleség. A mintafeleség. Ilyen vagy, már a kezdetektől fogva tudta Peter, hogy jó választás lesz téged a családba beháziasítania téged. Még George sem ellenkezett kifejezetten. Hiszen nézzenek csak rád. Tökéletes külső, tökéletes belső. Egy hajszál sincs rossz helyen és nálad kedvesebb, odaadóbb embert még nem hordott magán a Föld. Ellátod otthon minden háziasszony kötelességét, kifogyhatatlan türelemmel és odaadással neveled gyermekeidet és boldoggá teszed férjedet. Akit teljes szívedből szeretsz, még most is, annyi év után. Mindig is úgy voltál vele, hogy ez szerelem volt első látásra és te semmiképp nem adtad volna fel ezt. Semmiképp, nem igaz? Ugyanis, ha tudnák, hogy valójában ki vagy, hogy valójában honnan származol nem is kérdés, hogy George azonnal kitiltana téged... A férjed, ó a drága, jólelkű férjed pedig nem tudna tenni ellene semmit sem. Éppen ezért erősnek kell maradni, semmiképp sem jöhetnek rá a titkodra, hogy valójában Brossco vér csörgedezik az ereidben. És a férjedet a ranglétra tetejére juttatnod. Közben pedig a csodálatos mintafeleségnek maradnod, aki a legjobb almás pitét készíti egész New Orleansban.
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család

A hűséges katonaSzabad

» név: Robert Westfall
» kor: 21
» faj: Vértigris
» rang: -
» play by:Liam Hemsworth
» karakterről: A legidősebb gyerek a családban. Erős, határozott és nézd csak meg! Ebben az évben férfivá értél. Meglepő módon te számítasz nagypapád kis kedvencének a fia helyett. Valahogy belőle mindig is hiányzott... az keménység, ami belőled nem. Te fellépsz, ha kell és megtudod védeni az álláspontodat. Persze, lehet csak arról van szó, hogy az sokszor megegyezik a nagypapáéddal. Azonban ez nem olyan meglepő, egész életedben a család legendájával tömte a fejedet, lassan már nem is tudtad kivárni, hogy végre eljöjjön az idő, amikor visszakapjátok a képességeiteket. Egy icikepicike részed nem igazán hitt ebben, azonban most már teljes tiszteletedet élvezheti az öreg Westfall és reménykedsz benne, hogy még többet eltanulhatsz tőle, amikor alfává válik. Ezt pedig senki nem veheti el tőletek, nem igaz? Még az apád sem, sőt, senki sem állíthatja meg a Westfallokat! Meg a többi blabla, éppen ezért mondja George, hogy tudta, hogy belőled mindig is remek katona lesz.
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve: 5th Június 2016, 19:05Az elveszett közép
Szabad

» név: Patrick Westfall
» kor:19
» faj: Vértigris
» rang: Vérmacska kölyök
» play by: Logan Lerman
» karakterről: A középső fiú. Nos, van az a mondás, hogy mindig a középső gyerek szívja meg a családban. Hát ennél jobb jellemző nem is illene rád. Amióta csak megszületett a húgod, és a bátyád elég érett volt hozzá, hogy a nagypapa elkezdjen vele foglalkozni, mint potenciális segítő... Azóta te el vagy felejtve. Ó, persze, mindenki mondja, hogy ez nem igaz Theodore, te is nagyon fontos vagy! De ugyan ki venné be a sok hazugságot? Főleg, hogy még ezzel a vérmacskás vagy milyen hülyeséggel is etetnek téged. Neked már eleged van! Belőlük is és a világból is! Mindenki azt hiszi ez csak a szokásos tini dráma. De ők nem érthetik ezt meg... nem is érdemes, hogy megpróbáld elmagyarázni. Csak abban reménykedsz, hogy gyorsan eltelik az a pár év, mikor már te saját magad gondoskodhatsz magadról és nem mondhatja meg senki, hogy mit csinálj. Azonban egyelőre még gimnazista vagy, és persze mindig akkor vesznek észre téged, amikor szerintük valami olyat teszel, ami nem megfelelő. Anyukád próbál téged a „jó útra” terelni, de inkább kizárod őt és vele együtt mindenki mást. Kivéve a húgodat, úgy néz ki még ő az egyetlen épelméjű a családban, és hát igazán nem okolhatod őt azért, mert megszületett... Azonban őt sem engeded közel, mert ő csak azt gondolná rólad, mint mindenki más. Hogy elcseszett vagy, hogy egy szerencsétlen srác, aki nem elég jó, hogy a bátyja nyomdokaiba lépjen, azonban nem elég bátor, hogy saját utat taposson ahogy az apja. Igen, jobb neked egyedül.
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család

A lázadó kishúg
Szabad

» név: Evelyn Westfall
» kor: 17
» faj: Vértigris
» rang: Vérmacska kölyök
» play by: Shelley Hennig
» karakterről: A kis hugica. Vicces, de a családban mindenki így tekint rád. Na, jó, talán annyira nem is vicces. Te vagy az, akit mindig leintenek és „próbálnak megvédeni”, ha valami történik. Ha valami komolyat kell megbeszélni, te vagy az első, akit elküldenek. Aztán te vagy az utolsó, akit értesítenek a történtekről. Persze, a buta mesét, amit nagypapád egy ideje már terjeszt a családban és behálóz mindenkit, mint a pestis neked is el kell fogadnod. Hol fair ez? Egyedül Theodore tűnik úgy, hogy nem dől be a sok humbugnak. Nagyapád pedig lassan már megőrjít a folyamatos méregetésével, mintha csak azt latolgatná, hogy mikor használ fel téged, mint egy kísérleti patkányt. Persze, nem lehet ez ellen tenni semmit. Az apád soha nem kérdőjelezte meg a tetteid és nem lépett közbe, bármilyen utasítást is adott ki, Bobby pedig inkább őt követte. Amúgy sem álltok túlságosan közel. De mindenki játssza a tökéletes család kinézetét. Te azonban nem hagyod, hogy ez tovább menjen. Eldöntötted, hogy kitörsz és megpróbálod magaddal rántani Theodore-t is, ha lehetséges. Mostantól nem irányíthatnak téged. Azonban úgy tűnik, hogy eljön az idő, amikor már te sem tudod mi az igaz és mi nem. Úgy hitted a vértigris legenda nem más, mint... nos, egy legenda, ami családról családra szállt. Most azonban szembe kell nézned ennek következményeivel. Másra pedig nem számíthatsz csakis a nem kívánatos családodra. Vagy talán mégsem?
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve: 5th Június 2016, 19:20Mindenki nagyanyja
Szabad

» név: Roseleen Mary Brossco
» kor: 65
» faj: Vértigris
» rang: Vértigris, alfa jelölt
» play by: Meryl Streep
» karakterről: A boszorkány ki segített a fajtádat elrejteni és aki megvédett a vámpírtól volt a legjobb barátnőd. Ott voltál vele az utolsó percekben és rád bízta, hogy hozd rendbe a fajtádban az összhangot. Most eljött az ideje, hogy a vértigrisek újra egy falkát, egy családot alkossanak. Azonban ott vannak a Westfallok, akik egészen máshogy és mégis hasonlóan vélekednek erről. Egy egész történelem könyvet lehetne írni a kapcsolatodról George-al, aki azonban inkább szeretne elfelejteni mindent. Mégis egyszerre utálni téged mindenért. Mintha már a létezésed is bosszantaná. Régen még ez rosszul esett, sőt fájt. Te soha nem akartál rosszat, soha nem akartál viszályt a családotokba – éppen ezért soha nem is leplezted le egyetlen lányodat, Lenore-t sem. Azt akarod, hogy boldog legyen és ha ő úgy döntött, hogy a fiatalabbik Westfallal köti össze az életét ám legyen. Te nem állsz az útjukba, sőt senki útjába sem. Azonban... most... Most egy korszak kezdődik és talán ideje lenne felnyitnod George szemét. Talán rávehetnéd, hogy dolgozzatok össze, legyetek egy csapat... egy család. Ennek elérése érdekében azonban talán radikálisabb lépésekre lesz szükség. Ideje, hogy végre te is felvedd a kesztyűt és cselekedj. A közjó érdekében. Hiszen gondolni kell a többi vértigrisre is, nem csak a Westfallok lehetnek odakint a nagy világban. A testvéred természetesen ott áll melletted. Nem ért egyet veled mindenben, de ott van veled jóban rosszban, ahogyan azt kell.
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család

A szabad cirmos
Szabad

» név: Marilyn Sola Brossco
» kor: 65
» faj: Vértigris
» rang: Vértigris; alfa jelölt
» play by: Gillian Anderson
» karakterről: Csak pár perccel vagy fiatalabb nővérednél, mégis mindig te voltál... hmm... a kisebb? Az ártatlanabb? Az elvarázsoltabb? Igen, talán ez a legjobb szó rád. Mindig te voltál a kevesebb, vagy több a nővérednél. Ő volt az alap, amihez téged hasonlítottak. Egy ideig lázadtál ez ellen, de mostanra már? Ugyan ki akarna ugyanolyan lenni, mint a testvére? Te ugyan nem! Éppen ezért teljesen meg vagy elégedve magaddal és Rosie-val is. Érdekes, hogy talán így idősebb korotokra nőttetek jobban össze... Talán ebben az is segített, hogy szinte csak ti vagytok egymás számára. Amióta Lenore, kilépett a családból, hogy Westfall feleség legyen egészen üres a ház kettőtöknek. Mégis talán most kicsit felkavarodik az élet, hogy visszakapjátok erőtöket. Szinte majd kicsattansz annyira izgatott vagy, hogy életedben először válthatsz majd alakot. Kissé sajnálod, hogy ezt nem fiatal korodban élhetted meg, de jobb később, mint soha, nem igaz? Most itt az ideje, hogy mindent bepótolhass és ebben ezt senki nem veheti el tőled. Még az olyan ostoba, karót nyelt fajankók sem, mint George. Tönkretette a nővéredet, aki soha nem tudott ezen igazán túllépni és még csak meg sem fizetett érte. Szinte ég a tenyered, hogy igazságot szolgáltass, de nem mered megtenni Rosie engedélye nélkül. Most viszont lehetséges, hogy van esélyed rávenni, hogy a mindig türelmes, jámbor, megfontolt nővéred is egy kicsit hevesebb legyen. Akár csak te. Itt az ideje, hogy ő legyen a több... vagy kevesebb. Akkor viszont neked kell cselekedned, még ha ezt a háta mögött is kell elintézned.
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család; Charlotte Deveraux


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve: 5th Június 2016, 19:26A rémült anyaSzabad

» név: Agatha Lewis (leánykori neve Brossco)
» kor: 28
» faj: Vértigris
» rang: -
» play by: Reese Witherspoon
» karakterről: Fogalmad sincsen arról, hogy mi vagy. Azaz fogalmad sem volt egészen addig, míg egy szép teliholdas éjszakán el nem mentetek kirándulni a férjeddel... És persze az másfél éves babával, mert nagy sportemberek vagytok... Lefektetted a gyereket és... és innentől már csak a fájdalomra emlékszel, valami veszekedésre, karmokra és sárga szőrre. Nagymacska képében ébredtél és mire tudat emberi formát öltött- habár a tested nem- már emberek álltak körülötted. Valaki sebesülten, valaki még fegyverrel... És ott volt a sok vér, mindenki a gyereket akarta. A férjed sehol, és ezek az emberek és a baba... csak annyi volt benned, ösztönszerűen, hogy a babát meg kell védened, hiszen a tiéd és nem vehetik el tőled.
Darabokra szedted az összeset, egytől-egyig. Már azt hitted vége, hogy a kicsivel foglalkozhatsz. Erre felbukkant két szerencsétlen nő, nem akartad őket bántani, de fegyvert fogtak rád, ezért az egyiket megharaptad, ő beléd lőtt... és talán a fájdalom vagy a vérveszteség, de visszaváltoztál...
És mi lesz most? A férjed hollétéről nem tudsz semmit.
Lázálmos éjszakáidon, álmaidban előbukkan a családod,  kisgyerek korod óta nem beszéltél velük, már nem is emlékszel a család ősi legendájára, amit elalvás előtt, mesélt el neked a nagyi. Anyád halála után apád úgy döntött ez a beteg közeg, hülye legendákkal nem való egy gyereknek... Pedig most milyen jól jött volna ha velük vagy az első holdtöltekor... Akkor legalább nem a vadászok központjában ébredsz, értetlenül és egy lőtt seb sajgásával a hasfaladon.
» kapcsolódó karakterek: Brossco család, azaz a régen nem látott rokonok; Elisa Romanov, Dimitri Romanov

A kis kakukktojásSzabad

» név: Jessica Brossco
» kor: 21
» faj: Vértigris
» rang: -
» play by: Jessica de Gouw
» karakterről: Évtizedek óta erre vár a család. Hogy végre megszűnjön az átok és visszakapjátok az erőtöket. Pontosabban vannak akik titokban erre vágynak és vannak akik jobban örülnek a békességnek. Hiszen erő nélkül nincs hatalom, nem ütköztök a vámpírokkal és a többi és a többi... de ha már megtörtént, nincs mit tenni. Te azok közé tartozol akik vágytak a hatalomra, hogy hatalmas tigrissé változz. Valamiben különleges legyél. Arról álmodtál, hogy még mindenki sima sárga bundát ölt, te fehéret, vagy karamell színűt. Más akartál lenni, egészen különleges. És amikor eljött a telihold, és bekövetkezett a nagy áttörés, amikor a családod tagjai sorra bundába bújtak, te ott álltál a szoba közepén és megfeszülve vártad az érzés. A húzást vagy a fájdalmat... de nem történt semmi. Semmi az ég egy adta világon...
Senki nem ítélt el, senki nem hozta szóba, de te láttad a szemükben. A szánalmat... gyűlölöd ha szánnak. Egész életedben te voltál a kistesó, aki mindig lemaradt a nagyobbak mögött. Valaki mindig jobb volt valamiben, mint te. Vagy egy kalap alá vettek a többiekkel, amit szintén utálsz. Ki akartál tűnni legalább ebben az egyben! És erre... semmi.
» kapcsolódó karakterek: Brossco család


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve: 5th Június 2016, 19:34Aki él a lehetõséggel
Szabad

» név: Vicky Whis
» kor: 28
» faj: Vértigris
» rang: -
» play by: Lena Headey
» karakterről: Történtek már veled cifrább dolgok is az életben azon felül, hogy teliholdkor tigrissé változtál, és másnap meztelenül ébredsz az erdőben az avaron... télen. Nem vagy szégyenlős, egy cseppet sem, de azért gyűlölsz fázni. És most rohadtul fázol, szóval reménykedsz, hogy csak pár méter, hogy kijuss az útra. Igen. Csak reménykedsz mivel halvány lila gőzöd sincsen arról merre van az út, hiszen, nem vagy egy nagy erdő járó.
De talpra esett vagy, karakán, aki mindig tudja, hogy mit akar, és aki minden problémán áttolja magát. Tegnap is, amikor az ismeretlen fájdalom a gerincedbe nyilallt egy pillanatra sem estél kétségbe. Csak figyelted, a földre térdelve, ahogyan egyre nő meg a tenyered, szőrösödik ki és görbülnek az ujjaid karmokba. A fájdalom sem hatott meg különösebben, míg más ordít belőled csupán néhány nyögést csalogatott elő... És már akkor, azon gondolkoztál, hogy ezzel az új képességgel, ezzel a hatalommal, hova juthatsz mit tehetsz, hogyan használhatod fel. Mert neked egy röpke pillanatra sem jutott eszedbe, hogy megőrültél. Hisz te nem az a típus vagy. Nincs más dolgod, mint megtanulni kezelni... és talán kereshetnél valakit aki segít ebben...
» kapcsolódó karakterek: -

A kis zseni
Szabad

» név: Thomas Brossco
» kor: 19
» faj: Vértigris
» rang: Vérmacska kölyök
» play by: Dane DeHaan
» karakterről: Ellentétben a testvéreiddel, nem vagy a legjobb tanuló, de rossz sem. Igazság szerint, minden tudsz, csak a tanárok annyira rohadt egyszerű kérdéseket tesznek mindig fel, hogy már unod. Unod a sulit, az órákat, az év végi teszteket, mindig hibátlanul oldod meg. Vág az agyad, mint a penge, és éppen ezért nem tudod sosem lefoglalni magad... Unod az egészet úgy ahogyan van. A magatartásod valami borzalmas, és valahogy mindig sikerül bajba keveredni. Amiből persze, folyton a tesóidnak kell kihúzni, mert bár zseni vagy, azért a verekedés nem megy olyan jól...
Érzed a változást, érzed, hogy történnie kell valaminek. Fotografikus memóriáddal, mindent azonnal rögzítesz, azonnal tudsz. Elég egyszer ránéznek egy oldal lapjaira és már tudod, betéve...
És most kiszúrtad magadnak... Evelyn Westfallt...Csak pár szót váltottatok eddig, de érzitek, hogy ebben több van. Csak azt is tudjátok, mind a ketten, hogy George egy picit sem örülne a dolognak... És mintha ez a lányt csak feldobná. Rómeó és Júlia sztori? Hát tudjuk mi lett a vége...
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve: 5th Június 2016, 19:41A bunyós
Szabad

» név: Colton Brossco
» kor: 28
» faj: Vértigris
» rang: -
» play by: Hayden Christensen
» karakterről: Mindig is sok volt veled a probléma, hiszen alig tizenegy éves voltál amikor a szüleid meghaltak. Arról nem is beszélve, hogy te találtad meg apádat. Tisztám emlékszel, hogy milyen volt hazatoppanni az iskolából arra, hogy apád a mennyezet díszgerendájára feldobott köztélről lóg lefelé. Nyilván valóan holtan. Örökre nyomot hagyott benned a kép. És ez meg is látszott tinédzser éveid alatt. Rengeteg pszichológust megjártál, de valahogy senki sem volt képes rendbe szedni. Anyád rákban halt meg, s ezek után döntött úgy apád, hogy nem érdemes tovább élni. A nővérekhez kerültetek. És jó volt náluk, igen ők tényleg szeretnek titeket. De a fájdalmas űrt még sem tudják kitölteni. Okos vagy, akár csak az öcséd, és iszonyatosan jól verekszel. Számtalan harcművészetben vagy otthon és mára már ez lett a foglalkozásod. Igen, remekül megy már ennek hála az önuralom... legalábbis eddig ment. De attól még a tátongó űr meg van, és bár megtanultad elviselni, még is érzed, minden nap... minden éjszaka...  Jelenleg egy harcművészetekkel foglalkozó termet vezetsz, és gyerekeket tanítasz. Van egy programod, melyet egy javítóintézettel közösen csinálsz, és a hozzád hasonlóan problémás gyerekekkel foglalkozol. A bátyádat és a nővéreket is mindenben, amiben tudod támogatod. És igazság szerint valahol mélyen várod, hogy a család bővüljön.
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család


A törtetõ
Foglalt

» név: William Brossco
» kor: 39
» faj: Vértigris
» rang: Alfa jelölt, rangidős férfi
» play by: Patrick Dempsey
» karakterről: Furcsán hangozhat, de valóban, te vagy a legidősebb a családban. A szüleid meghaltak... de szerencsére Roseleen anyád helyett anyád volt. Amúgy is húsz éve történt és te akkor már nagy fiú voltál. A család kicsi, de legalább erős, és tudod, hogy ennél erősebbé is tehetnéd. De nem vagy híve a szövetkezésnek a másik családdal. Mert... minek? Mégis minek szövetkeznétek velük? Hiszen tudjátok, biztosra vehetitek, hogy nem csak ti változtatok át. Hanem mindenki akinek a ereiben eddig ott szunnyadt a tigris vér. Nektek kell előbb megtalálnotok.
Szavad van a családban, a testvéreid hallgatnak rád - Solát leszámítva -, és hiszed, hogy nevelőanyádnak már bőven leáldozott. Új családfő kéne a te személyedben... a kérdés csak az, hogy ezt a szerető, és téged meg a testvéreidet felnevelő nővérednek, hogyan mondd el... hogyan mondd el úgy, hogy bele is egyezzenek. Mert hát már pedzegetted a témát, aminek vita lett a vége. Vajon képes lennél drasztikusabb eszközökhöz nyúlni, a cél érdekében?
» kapcsolódó karakterek: Westfall család; Brossco család


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve: 5th Június 2016, 19:53Az ártatlanFoglalt

» név: Catherine Williams
» kor: 22
» faj: Vértigris
» rang: Falka nélküli
» play by: Lindsy Fonseca
» karakterről: Egy átlagos egyetemista lány aki semmi mást sem szeretne, mint túljutni a vizsga időszakon. Példás életet élsz, és példaértékű a szorgalmas is. Iskola elsőként eléggé nehéz bármi másra is figyelni a tanuláson kívül. A szüleid egyszerű, dolgos emberek, de mindig figyeltek arra, hogy szigorúan katolikus eszmék szerint neveljenek. Nem vagy azaz ember aki állandóan istenre gondol és vele példálózik, de törekszel a jóra. És igen, te vagy az a lány akit nehéz bele vinni a rosszba, hiszen eléggé makacs vagy mindehhez és meg van a véleményed a világról na és persze arról, hogy miként is kéne mindenkinek gondolkoznia.
Aztán egyik este éles fájdalom hasít a fejedbe, de olyan erőszakosan, hogy azonnal a földre dönt hazafelé menet. S a kiinduló fájdalom tovább sugárzik a tested, minden egyes porcikájába, és megtörténik életed első átváltozása.
Reggel azonban nem otthon és nem az egyetemen ébredsz hanem egy vámpírnál.
Ahogyan a hetek telnek egyre inkább érzed a már kezdettől benned ébredő vonzalmat irányába, és egyre jobban félsz is. Látod a kegyetlenségeit érzed a terrort melyet rajtad és mindenki máson is alkalmaz. És dúl benned a harc hiszen pont annyira képtelen vagy ellenállni neki, mint amennyire elítéled. Olyan könnyedén hajtasz előtte térdet ha a szükség úgy kívánja, mint amilyen könnyedén az arcába vágod a véleményed mikor az érzéseid arra szólítanak fel. Sokszor kell a bocsánatáért esedezned, és sokszor sodrod nyílt természeteddel magad a halál szélére, hogy csupán néhány szón múljon, hogy megkegyelmez-e neked vagy sem...
» kapcsolódó karakterek: Alasar (vámpír)

A kis tudatlanFoglalt

» név: Isabella Monroe
» kor: 24
» faj: Vértigris
» rang: -
» play by: Candice Accola
» karakterről: Nem elég, hogy a drága mostoha apja szexuálisan molesztált, de még vértigris is vagy. Szegény kicsi lány, pedig még a gyerekkorodat sem sikerült feldolgoznod. Aztán jön azaz este, és macskaként ébredsz... Rájössz, hogy erőszakos pernahajder, aki eddig csapta neked a szelet egy vámpír, megtudod, hogy iszonyatosan különleges vagy, hiszen a vértigrisek már nagyon régen kihaltak. És azonnal egy vérszívű bűvkörébe kerülsz anélkül, hogy bármit is tudnál a vérmacskák múltjáról. Szegény, naiv, tudatlan kislány, lehet, hogy érdemes lenne felkeresni valakit aki többet tud arról ami most éppen történik veled. És persze, nem elfogult, mint egy vámpír akinek ugye azaz érdeke, hogy ne tudj meg semmi kompromittálót a vérmacskák múltjáról...
» kapcsolódó karakterek: Kaspar Spade Northman


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Vértigrisek ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Vértigrisek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: karakteralkotás :: canon lista-
Ugrás: