Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Vámpírok

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Vámpírok ; Elküldve: 27th Március 2016, 19:12


Fontos tudnivaló!
A canon lista úgy van megalkotva, hogy minden hirdetés alján találhatsz egy "közvetlen kapcsolatok" megnevezésű részt, az ott feltüntetett személyek szintén canonok, és kapcsolatban állnak a te általad választott karakterrel. Mindenképpen olvasd el az ott feltüntetett személyek canon HIRDETÉSÉNEK szövegét, hogy teljes képet kapj!
Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vámpírok ; Elküldve: 3rd Június 2016, 10:46


A színészkedö kémszolga
Szabad

» név: Angela VanCamp
» kor: 26 [+176]
» faj: Vámpír, Fény nemzettsége
» rang:Függő
» play by: Olivia Wilde
» karakterről: Szolga vagy és nem szégyelled. Mindent megteszel, amit térítőd tőled kíván, mi mást is tehetnél? Állandóan a kedvébe jársz és úgy csüngesz rajta, mint kisgyermek az anyja csecsén.
Jelenleg Bourbon Orleans Hotel, bárrészlegén dolgozol, mint énekesnő. Imádod a munkádat, hiszen káprázatos hanggal rendelkezel és nem mellesleg így sikerült kitúrnia az évek óta ott dolgozó Ariannát.  A közöttetek lévő rivalizálás mindig is nagy volt, hiszen természetileg óriási különbség van köztetek. Nem régiben felbéreltél pár vadászt, hogy végezzenek a lánnyal, mert hogy a fajtája szégyenfoltja.  
Imádsz gonoszkodni, a véredben van az alattomosság, csak hogy ezt senki sem látja, - túlságosan elkápráztatja őket a kedves, aranyos mű éned. Elég csak megvillantanod csodás mosolyod és máris mindenki kedvesnek ítél, tökéletes színésznő vagy, aki kedve szerint váltogatja maszkját. A vámpírlétet neked találták ki, szereted megtéveszteni az embereket, imádsz játszadozni velük, majd amikor megunod a játékod, nemes egyszerűséggel végzel velük. Terítőd parancsára a királynő kémje vagy, méghozzá az egyik legjobb.
» kapcsolódó karakterek: Jonathan Silver- vadász
A kegyetlen viking
Szabad

» név: Darrell Henrich
» kor:  Több ezer
» faj: Vámpír
» rang: Káin gyermeke, tanácstag
» play by:  Alexander Skarsgård
» karakterről:Két méter magas vagy és ha mérted nem lenne elég figyelemfelkeltő ott a tökéletesen kidolgozott felsőtested,  ami sok munkáról árulkodik, pedig legtöbben nem is sejtik, hogy nem a konditeremben érted el ezt a hatást. Ezer évvel ezelőtt kegyetlen viking voltál, nagy hatalmú harcos, igazi viking isten.
Mára pedig ott ücsörögsz a Tanács asztalánál. A hatalmaddal imádsz visszaélni, hiszen megteheted. Kemény feladatokat szabnak rád, amit te maximálisan teljesítesz. Előled nincs menekvés, számodra nincs lehetetlen… Céljaid mindig eléred és nem félsz kegyetlen módszerekhez folyamodni.
Van egy szépséges utódod Corinne, akit pár évre munkád miatt ott hagytál a volt vámpír csajodnál. Életed legrosszabb döntése volt, amire hamarosan te is rájöhetsz, ugyan is legújabb megbízatásod New Orleansba sodort. Míg kideríted ki tette el a régi királynőt láb alól, végre az utódodat is magad mellett tudhatod, vagy legalábbis ezt képzeled. Annyi biztos sok fej fog hullani… ha egyszer haragra gerjedsz, veszett állatként tombolsz.
» kapcsolódó karakterek: Corinne Henrich - utódja; és a többi tanácstag;
A király
Szabad

» név:Szabadon választott
» kor:1000-1400 között,nemző legyen a karakter, válassz egy olyan nemzettséget ahol még nincs nemző.
» faj: Vámpír
» rang: Király, nemző
» play by:Mindegy. Javaslat: Jonathan Rhys Meyers
» karakterről: Jelenleg a város királya. A királynő felrobbantása után került a trónra, a tanács segítségével, de ezért nem egy alkut kellett megkötnie. Például kénytelen lesz megkeresni és kideríteni ki ölte meg pontosan a királynőt, illetve, kézre keríteni és a tanács elé juttatni.
Sok mindent nem akarunk a karakterrel kapcsolatban meghatározni. De egy erőskezű királyt szeretnénk, aki a kezében tudja tartani a várost. Illetve a vércicáit. Ő juttatta a trónra a jelenlegi jaguár alfát, csak, hogy az alfa helyére más is pályázik, méghozzá az egyik tanácstag cicája. Jobb lezs minél hamarabb rendezni az ügyet.
Ezen felül nem olyan régen az útjába akadt egy kis tigris, micsoda üdítő hír, hogy még nem haltak ki teljesen. A slussz poén, hogy bár már akkor akartad magadnak, mikor még nem tudtad, hogy mi ő (és persze ő maga se), de már egy ideje nálad van. Még is terhes... Amiről még nem tudsz, de hamarosan...

» kapcsolódó karakterek: Isabella Monroe, tanácstagok, jaguár alfa, meg akit találsz.


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Vámpírok ; Elküldve: 3rd Június 2016, 10:47A véreskezü harmadik
FOGLALT

» név: Caius
» kor: Több ezer
» faj: Vámpír, Fény nemzettség feje
» rang: Káin tanácstag
» play by: Nikolaj Coster-Waldau
» karakterről: Azt mondják egykor rettenthetetlen Római hadvezér voltál…  Azt suttogják szörnyű háborúkat jártál meg, mély véres utat vájva a rég elfeledett történelembe, miközben bajtársaiddal előszeretettel fosztottad ki a védtelen falukat. A vámpírok találgatnak, de senki sem tudja ki vagy igazán. Jobb is, nem igaz? A valóság sokkal mocskosabb és részletek véresebbek bármilyen beteg aberrált horrornál. Vajmi keveset tudni rólad, ennek ellenére kivívtad a neked járó tiszteletet, nincs vámpír ki a neved hallatán ne rezzenne össze. Elpusztítod kit a tanáccsal halálra ítéltetek, megölöd ki nem érdemes az öröklétre. A tanács nélkülözhetetlen harmadik tagja vagy, a véreskezű hóhér.
» kapcsolódó karakterek: A tanácstagokkal és királlyal.
Lydia Lindquist - boszorkány ghoul, 'emberi szolga'.

A kegyetlen szadista
FOGLALT

» név: Alasar
» kor:  Több ezer
» faj: Vámpír
» rang: Káin gyermeke, tanácstag
» play by: Luke Evans
» karakterről: Azt hiszem nehezen találhatnánk nálad kegyetlenebb és hatalmaskodóbb személyt. A szavad a tanácsban talán még mérvadóbb is, mint másé. Nem szereted ha ellenkeznek veled, Kain volt  a mestered és tényleg téged tanított nem úgy, mint sok más ivadékát. Az alád tartozók félnek, a gyermekeid pontosan tudják, hogy hol a helyük, tekintélyt parancsoló minden mozdulatod. És pont olyan hirtelen gerjedsz haragra, mint amilyen könnyedén lenyugszol. És éppen ez a csapongó lelki állapot az ami a körülötted lévőket óvatosságra inti. Na és persze, hogy nem félsz kegyetlenül megtorolni a legkisebb vétket is. Hát ha még elárulnak! És ez alól senki sem kivétel. Még az a kis barna sem aki a legújabb szerzeményednek számít… Pedig sok gondod van vele, még akkor is ha a legártatlanabb lény akivel valaha is találkoztál, a legmakacsabb is. És pont ezt a kettősséget imádod benne, a tisztaságát amit pont annyira szeretnél elvenni tőle, mint amennyire azt akarod, hogy ő küzdjön érte. Gyűjteményed egy értékes darabja a kis tigris. Hiszen ki gondolná, hogy még léteznek? Arról volt szó, hogy eltűntek a föld színéről. S te ebből a nagyon értetlen és nagyon emberi ugyan akkor viszont makacs és dacos leányzóból akarsz doromboló kiscicát faragni és ehhez nem rettensz el semmitől.
» kapcsolódó karakterek: Catherina Williams (Vértigris canon) és a többi tanácstag
szabad vagy foglalt?


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Vámpírok ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Vámpírok
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: karakteralkotás :: canon lista-
Ugrás: