Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Keresem...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Keresem... ; Elküldve: 27th Március 2016, 19:07


Keresem...
Valakire égető szükséged van a múltadból? Van egy személy, aki nélkül nem tudod elképzelni sem a jelened, sem a jövődet? Legyen az egy rokon, barát vagy ellenség ragadd meg az alkalmat, add meg a szükséges paramétereket a lenti karakter kereső minta segítségével.
kit keresel?Szabad vagy foglalt?

» név: teljes neve
» kor: kora?
» faj: melyik fajba tartozik?
» rang: ha van neki
» play by: kit ajánlasz?
» karakterről: mit kell tudni róla?
» kapcsolódó karakterek: mely karakterek kapcsolódnak még ehhez a keresetthez?
Kód:
<center><div style="margin-bottom:-25px;width: 470px; font-family: 'Seaweed Script', cursive; text-align: right; font-size: 28px; color: #877c60; line-height: 80%;">kit keresel?</div><table><td><div style="width: 250px; height: 450px;"><br><br>
<center><img src="http://placehold.it/200x320" style="border: 10px solid rgb(40, 12, 12);    border-radius: 10px;box-shadow: rgb(0, 0, 0) 0px 0px 2px;" width="200" height="320"></img><p></center></div></td><td><div style="width: 200px; padding: 20px; height: 360px; background-color: white; background-color: rgb(55, 18, 18);    border-radius: 10px;box-shadow: #000 0px 0px 2px;margin-left: -2px;"><div style="padding: 10px; background-color: #f1f1f1; height: 335px; overflow: auto;">[center][color=#009933]Szabad[/color] vagy [color=#993333]foglalt[/color]?[/center]
<p>» <b>név:</b> teljes neve
» <b>kor:</b> kora?
» <b>faj:</b> melyik fajba tartozik?
» <b>rang:</b> ha van neki
» <b>play by:</b> kit ajánlasz?
» <b>karakterről:</b> mit kell tudni róla?
» <b>kapcsolódó karakterek:</b> mely karakterek kapcsolódnak még ehhez a keresetthez?<p><br></div></td></table></div></center>
Vissza az elejére Go down
Alexander Bones Russel
vámpír szuverén

avatar

. :

Posztok :
11
Kor :
524
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Strici
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 25th Június 2016, 20:16


Teremtõm
Szabad

» név: Judy xyz
» kor: Idősebb nálam, de nem tanács korú
» faj: Vámpír
» rang: ?
» play by: Legjobban Valentina Cervinek örülnék, jöhet Mia Kirshner is, de am mindegy
» karakterről: Egy manipulatív dög vagy, de hát ez azért néha megesik a vámpíroknál. Ja és a teremtőm. Az enyém meg persze a testvéremé Jensené. Annak idején amikor elszöktünk otthonról és az utcán tengették az életünket, minden pokoli volt. Pár évre rá, te szemet vetettél ránk, ugyanis tolvajként a te portékádra is szemet vetettünk, de ahelyett, hogy megöltél volna minket, inkább olyanná tettél, amilyen te magad vagy, kikupáltál minket, és ugyan azóta már elengedtél olykor-olykor felbukkansz az életünkben. A kapcsolatunk nem éppen felhőtlen, Jensennel sokkal jobban kijössz, mint velem, ugyanis ő jobban hallgat rád.
Most már pár hónapja újra a városban vagy, de nem is léptél le messze, ugyanis az egyik tanácstag Darrell rád bízta a fiatal teremtettjét Corinne-t. Hogy amíg ő nem ér rá, de vigyázz a kisasszonyra.
Csak éppen nem a legjobb embert szemelte ki erre, hiszen már régóta pikkelsz az ősöreg vámpírra tekintve, hogy annak idején milyen csúnyán dobott. Szóval szépen lassan elkezdted átmosni az agyát, azzal amiről pontosan tudtad, hogy Darrellt totál ki fogod készíteni. Egy szentfazék, hívőt csináltál a kislányból, elhitetve vele, hogy te sem vagy más, mint egy meg ártatlan, és megtért vámpír. Csak az a kérdés, hogy vajon most, hogy Darrell a tanács, és így Darrell is a városba érkezett, hogyan fogod megúszni anélkül, hogy letépje a fejed, vajon megérte?
» kapcsolódó karakterek: Corinne Henrich, Darrell Henrich, és jómagam meg akivel még szeretnéd.


Vissza az elejére Go down
Mateo Cortez
vérfarkas testõr


Posztok :
14
Kor :
44
Lakhely :
N.O.
Foglalkozás :
protector
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 26th Június 2016, 14:24


Szeszélyes NõvéremSzabad

» név: María Fernanda Cortez
» kor: 55
» faj: Vérfarkas (született)
» rang: -
» play by: Emeraude Toubia (alkuképes)
» karakterről: Egy igazi bestia. Kapcsolatunk azóta nem volt felhőtlen mióta beléptünk a serdülőkorban. Teljesen mások vagyunk, és ezt nem lehet csak arra visszavezetni, hogy más az apánk. Igen, mindenki tudja, anyánk titka kiszökött a palackból.
A new yorki alfa egy szem lányaként soha nem szenvedtél hiányt semmiben. Nem mintha valaha is szükséged lett volna arra, hogy az előjogaidra hivatkozz. Igazi nő vagy, mindig megszerzed magadnak, amit akarsz.
A sok ellentét ellenére, ami köztünk húzódik volt valami, amin mindig osztoztunk, valami, ami összetartott bennünket a bátyánk iránti feltétel nélküli szeretetünk. Azonban Adrían meghalt. Az Alfa, az apád, engem hibáztatott, elszabadultak az indulatok, kezdetét vette a vérontás. Huszonnégy óra leforgása alatt nem csak a testvérünket, de az anyánkat is elveszítettük. Nekem nem volt más választásom, menekülnöm kellett, hátrahagyva mindent. Többek között téged is a gyászoddal, és megannyi kérdéseddel együtt.  Talán éppen ez hozott New Orleansbe, válaszokat akarsz, vagy menekülsz valami elől? Ezt csak Te tudhatod, az viszont biztos, hogy nem lesz mindennapi a viszontlátás.
» kapcsolódó karakterek: Első sorban velem, de elég szövevényes a karakter kapcsolathálója, a részleteket majd megbeszéljük pm-ben, ha megérkezel.  (Az előtörténetem elolvasása erősen javallott!)  
partner in crimeSzabad

» név: Mike ______
» kor: 50 körül
» faj: Vérfarkas
» rang: Ulfhadnar (harcos)
» play by: Aaron Taylor-Johnson
» karakterről: Itt ismerkedtünk meg New Orleansben, ahol hasonló kihívásokkal kellett szembenéznünk. Új alfa, új élet. Tudod, hogy nem vagyok egy szószátyár típus, sokkal inkább a tettek embere, de egy-egy sör mellett Te valahogy mégis elérted, hogy megeredjen a nyelvem és meséljek az életemről. Milyen volt korábban, ki voltam és miket vittem véghez. Nem lepett meg, hogy nem vagyok egy angyal, bizony rengeteg mocsok és vér tapadt a kezemhez, viszont Te sem vagy egy ma született bárány. Még a régi "osztagomról" is meséltem neked. Teljesen totálom lehetettem, különben ez nem fordul hatott volna elő. Másnapra el is felejtettem volna az egészet, nem úgy, mint Te. A Te ötleted volt, hogy alapítsuk meg a saját bandánkat. Hisz néhány olyan elvetemült fickó számára, mint Te és én annyi a kiaknázatlan lehetőség a környéken, mint égen a csillag. Én pedig belementem. Mit mondhatnék, hiányzott már az izgalom. Létrehoztuk saját véd és dacszövetségünket, melybe csak a legzsiványabb és rátermettebb ordasok nyerhetnek felvétel. Nem mintha nagy lenne a túljelentkezés, még a magunkfajta se szívesen viszi annyiszor a bőrét a vásárra, mint mi. Bankrablás, fegyvercsempészet, zsarolás...csak hogy néhányat említsek a főprofilunkból. Kiderült, hogy akad még néhány idióta rajtunk kívül akik hajlandóak nagyot kockáztatnia  siker érdekében, így jött létre a mára öt főt számláló "elit" osztagunk a Bloody Bastards.  
» kapcsolódó karakterek: A Bastards többi tagja, és úgy a falka általában.
partner in crimeSzabad

» név: Teresa ______
» kor: 50 körül
» faj: Vérfarkas
» rang: Ulfhadnar (harcos)
» play by: Blake Lively
» karakterről:Te vagy a Bloody Bastards egyetlen női tagja. Nem volt teljes az egyetértés a felvételedet illetően, én hallani sem akartam róla, de Te kitartó voltál és makacs. Végül Mike volt az, aki jobb belátásra térített veled kapcsolatban, mondván úgy sem szabadulunk meg Tőled. Hát legyen, de mint mondtam nem vállalok érted felelősséget. Ezt ne feledd! Ez nem valami menő egyetemi klubb, ami itt vár az nem csak móka és kacagás. Na, de ennyit rólam. Ami Téged illet...nő létedre meg kell hagyni nem vagy egy törékeny virágszál, ha kell az ökleidet is tudod használni, de annak a kis coltnak még nagyobb hasznát veszed, amit oly nagy becsben őrzöl.
» kapcsolódó karakterek: A Bastards többi tagja, és úgy a falka általában.


Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 29th Június 2016, 22:36


numero uno újonc 


Szabad
 

» név: Steve....
» kor: 25-35 között (ahogy tetszik)
» faj: ember / vadász
» rang: újonc
» play by: Chris Evans
» karakterről: Nemrég kerültél a híres neves Sánchez vadászokhoz, bár jómagad nem vagy az. Egy szomorú esemény kapcsán figyeltem fel rád, és aztán apránként beavattalak. Sokszor szívom a véred, és te becsülettel tűröd, lehet ezért utálsz, de ha így is van, majd később megkedvelsz. Alapvetően becsületes vagy, erről próbállak leszoktatni, és bármennyire is hülyére veszlek, nem, te nem vagy az! Különben miért kerültél volna közénk? Egy jelentéktelen emberre én sosem figyelnék fel! Meg van neked a magadhoz való eszed, és ha a habitusunk nem is egyezik, tudom én rólad hogy több vagy, mint amilyennek mutatod magad. Jelenleg még újonc vagy, tanulsz tőlünk, tőlem, mindenkitől aki egy kicsit figyelmet is szentel rád. (némi bohókás szösszenetet megtalálsz az én et-mben, egyébként minden a megalkotóra bízva! A pb-hez ragaszkodom!)
» kapcsolódó karakterek: Az egész Sánchez család, többi vadász család
my brother 


Szabad
 

» név: Eric Sánchez
» kor: 29-32 között (ahogy tetszik)
» faj: ember / vadász
» rang: veterán
» play by: Tom Ellis
» karakterről: Az öcsém vagy és mióta meghaltak a felmenőink, te vezeted a birtok ügyes bajos dolgait, amibe én olykor belekotnyeleskedem. Kapcsolatunk jó, bár a habitusunk eltérő, te sokkal komolyabb és hidegvérűbb vagy, nehezen mutatod ki az érzelmeidet, sokszor nem is akarod! Lojálisan elfogadsz engem mint családfőt, néha szívod a vérem mint testvér a testvérét, olykor roppant komolyan lecseszel, ha éppen számodra nem tetsző történést produkáltam. A személyzettel és a többi vadásszal kesztyűs kézzel bánsz, a szigorúság a névjegyed, ellentétben velem. (az összes többi a meglakotóra bízva, bár a karaktert egyszer már beregisztrálták, azóta érdemi játékot még nem folytattak vele. A pb-hez ragaszkodom!)
» kapcsolódó karakterek: Az egész Sánchez család, többi vadász családVissza az elejére Go down
Sebastian Michaelis
vámpír nemzettségfõ

avatar

. :

Posztok :
54
Lakhely :
† Phantomhive manor †
Foglalkozás :
† not your business †
. :