Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
1st Augusztus 2018, 21:31
írta: Alasar Mal
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Keresem...

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Keresem... ; Elküldve: 27th Március 2016, 19:07


Keresem...
Valakire égető szükséged van a múltadból? Van egy személy, aki nélkül nem tudod elképzelni sem a jelened, sem a jövődet? Legyen az egy rokon, barát vagy ellenség ragadd meg az alkalmat, add meg a szükséges paramétereket a lenti karakter kereső minta segítségével.
kit keresel?Szabad vagy foglalt?

» név: teljes neve
» kor: kora?
» faj: melyik fajba tartozik?
» rang: ha van neki
» play by: kit ajánlasz?
» karakterről: mit kell tudni róla?
» kapcsolódó karakterek: mely karakterek kapcsolódnak még ehhez a keresetthez?
Kód:
<center><div style="margin-bottom:-25px;width: 470px; font-family: 'Seaweed Script', cursive; text-align: right; font-size: 28px; color: #877c60; line-height: 80%;">kit keresel?</div><table><td><div style="width: 250px; height: 450px;"><br><br>
<center><img src="http://placehold.it/200x320" style="border: 10px solid rgb(40, 12, 12);    border-radius: 10px;box-shadow: rgb(0, 0, 0) 0px 0px 2px;" width="200" height="320"></img><p></center></div></td><td><div style="width: 200px; padding: 20px; height: 360px; background-color: white; background-color: rgb(55, 18, 18);    border-radius: 10px;box-shadow: #000 0px 0px 2px;margin-left: -2px;"><div style="padding: 10px; background-color: #f1f1f1; height: 335px; overflow: auto;">[center][color=#009933]Szabad[/color] vagy [color=#993333]foglalt[/color]?[/center]
<p>» <b>név:</b> teljes neve
» <b>kor:</b> kora?
» <b>faj:</b> melyik fajba tartozik?
» <b>rang:</b> ha van neki
» <b>play by:</b> kit ajánlasz?
» <b>karakterről:</b> mit kell tudni róla?
» <b>kapcsolódó karakterek:</b> mely karakterek kapcsolódnak még ehhez a keresetthez?<p><br></div></td></table></div></center>
Vissza az elejére Go down
Alexander Bones Russel
vámpír szuverén

avatar

. :

Posztok :
11
Kor :
524
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Strici
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 25th Június 2016, 20:16


Teremtõm
Szabad

» név: Judy xyz
» kor: Idősebb nálam, de nem tanács korú
» faj: Vámpír
» rang: ?
» play by: Legjobban Valentina Cervinek örülnék, jöhet Mia Kirshner is, de am mindegy
» karakterről: Egy manipulatív dög vagy, de hát ez azért néha megesik a vámpíroknál. Ja és a teremtőm. Az enyém meg persze a testvéremé Jensené. Annak idején amikor elszöktünk otthonról és az utcán tengették az életünket, minden pokoli volt. Pár évre rá, te szemet vetettél ránk, ugyanis tolvajként a te portékádra is szemet vetettünk, de ahelyett, hogy megöltél volna minket, inkább olyanná tettél, amilyen te magad vagy, kikupáltál minket, és ugyan azóta már elengedtél olykor-olykor felbukkansz az életünkben. A kapcsolatunk nem éppen felhőtlen, Jensennel sokkal jobban kijössz, mint velem, ugyanis ő jobban hallgat rád.
Most már pár hónapja újra a városban vagy, de nem is léptél le messze, ugyanis az egyik tanácstag Darrell rád bízta a fiatal teremtettjét Corinne-t. Hogy amíg ő nem ér rá, de vigyázz a kisasszonyra.
Csak éppen nem a legjobb embert szemelte ki erre, hiszen már régóta pikkelsz az ősöreg vámpírra tekintve, hogy annak idején milyen csúnyán dobott. Szóval szépen lassan elkezdted átmosni az agyát, azzal amiről pontosan tudtad, hogy Darrellt totál ki fogod készíteni. Egy szentfazék, hívőt csináltál a kislányból, elhitetve vele, hogy te sem vagy más, mint egy meg ártatlan, és megtért vámpír. Csak az a kérdés, hogy vajon most, hogy Darrell a tanács, és így Darrell is a városba érkezett, hogyan fogod megúszni anélkül, hogy letépje a fejed, vajon megérte?
» kapcsolódó karakterek: Corinne Henrich, Darrell Henrich, és jómagam meg akivel még szeretnéd.


Vissza az elejére Go down
Mateo Cortez
vérfarkas testõr


Posztok :
14
Kor :
44
Lakhely :
N.O.
Foglalkozás :
protector
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 26th Június 2016, 14:24


Szeszélyes NõvéremSzabad

» név: María Fernanda Cortez
» kor: 55
» faj: Vérfarkas (született)
» rang: -
» play by: Emeraude Toubia (alkuképes)
» karakterről: Egy igazi bestia. Kapcsolatunk azóta nem volt felhőtlen mióta beléptünk a serdülőkorban. Teljesen mások vagyunk, és ezt nem lehet csak arra visszavezetni, hogy más az apánk. Igen, mindenki tudja, anyánk titka kiszökött a palackból.
A new yorki alfa egy szem lányaként soha nem szenvedtél hiányt semmiben. Nem mintha valaha is szükséged lett volna arra, hogy az előjogaidra hivatkozz. Igazi nő vagy, mindig megszerzed magadnak, amit akarsz.
A sok ellentét ellenére, ami köztünk húzódik volt valami, amin mindig osztoztunk, valami, ami összetartott bennünket a bátyánk iránti feltétel nélküli szeretetünk. Azonban Adrían meghalt. Az Alfa, az apád, engem hibáztatott, elszabadultak az indulatok, kezdetét vette a vérontás. Huszonnégy óra leforgása alatt nem csak a testvérünket, de az anyánkat is elveszítettük. Nekem nem volt más választásom, menekülnöm kellett, hátrahagyva mindent. Többek között téged is a gyászoddal, és megannyi kérdéseddel együtt.  Talán éppen ez hozott New Orleansbe, válaszokat akarsz, vagy menekülsz valami elől? Ezt csak Te tudhatod, az viszont biztos, hogy nem lesz mindennapi a viszontlátás.
» kapcsolódó karakterek: Első sorban velem, de elég szövevényes a karakter kapcsolathálója, a részleteket majd megbeszéljük pm-ben, ha megérkezel.  (Az előtörténetem elolvasása erősen javallott!)  
partner in crimeSzabad

» név: Mike ______
» kor: 50 körül
» faj: Vérfarkas
» rang: Ulfhadnar (harcos)
» play by: Aaron Taylor-Johnson
» karakterről: Itt ismerkedtünk meg New Orleansben, ahol hasonló kihívásokkal kellett szembenéznünk. Új alfa, új élet. Tudod, hogy nem vagyok egy szószátyár típus, sokkal inkább a tettek embere, de egy-egy sör mellett Te valahogy mégis elérted, hogy megeredjen a nyelvem és meséljek az életemről. Milyen volt korábban, ki voltam és miket vittem véghez. Nem lepett meg, hogy nem vagyok egy angyal, bizony rengeteg mocsok és vér tapadt a kezemhez, viszont Te sem vagy egy ma született bárány. Még a régi "osztagomról" is meséltem neked. Teljesen totálom lehetettem, különben ez nem fordul hatott volna elő. Másnapra el is felejtettem volna az egészet, nem úgy, mint Te. A Te ötleted volt, hogy alapítsuk meg a saját bandánkat. Hisz néhány olyan elvetemült fickó számára, mint Te és én annyi a kiaknázatlan lehetőség a környéken, mint égen a csillag. Én pedig belementem. Mit mondhatnék, hiányzott már az izgalom. Létrehoztuk saját véd és dacszövetségünket, melybe csak a legzsiványabb és rátermettebb ordasok nyerhetnek felvétel. Nem mintha nagy lenne a túljelentkezés, még a magunkfajta se szívesen viszi annyiszor a bőrét a vásárra, mint mi. Bankrablás, fegyvercsempészet, zsarolás...csak hogy néhányat említsek a főprofilunkból. Kiderült, hogy akad még néhány idióta rajtunk kívül akik hajlandóak nagyot kockáztatnia  siker érdekében, így jött létre a mára öt főt számláló "elit" osztagunk a Bloody Bastards.  
» kapcsolódó karakterek: A Bastards többi tagja, és úgy a falka általában.
partner in crimeSzabad

» név: Teresa ______
» kor: 50 körül
» faj: Vérfarkas
» rang: Ulfhadnar (harcos)
» play by: Blake Lively
» karakterről:Te vagy a Bloody Bastards egyetlen női tagja. Nem volt teljes az egyetértés a felvételedet illetően, én hallani sem akartam róla, de Te kitartó voltál és makacs. Végül Mike volt az, aki jobb belátásra térített veled kapcsolatban, mondván úgy sem szabadulunk meg Tőled. Hát legyen, de mint mondtam nem vállalok érted felelősséget. Ezt ne feledd! Ez nem valami menő egyetemi klubb, ami itt vár az nem csak móka és kacagás. Na, de ennyit rólam. Ami Téged illet...nő létedre meg kell hagyni nem vagy egy törékeny virágszál, ha kell az ökleidet is tudod használni, de annak a kis coltnak még nagyobb hasznát veszed, amit oly nagy becsben őrzöl.
» kapcsolódó karakterek: A Bastards többi tagja, és úgy a falka általában.


Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 29th Június 2016, 22:36


numero uno újonc 


Szabad
 

» név: Steve....
» kor: 25-35 között (ahogy tetszik)
» faj: ember / vadász
» rang: újonc
» play by: Chris Evans
» karakterről: Nemrég kerültél a híres neves Sánchez vadászokhoz, bár jómagad nem vagy az. Egy szomorú esemény kapcsán figyeltem fel rád, és aztán apránként beavattalak. Sokszor szívom a véred, és te becsülettel tűröd, lehet ezért utálsz, de ha így is van, majd később megkedvelsz. Alapvetően becsületes vagy, erről próbállak leszoktatni, és bármennyire is hülyére veszlek, nem, te nem vagy az! Különben miért kerültél volna közénk? Egy jelentéktelen emberre én sosem figyelnék fel! Meg van neked a magadhoz való eszed, és ha a habitusunk nem is egyezik, tudom én rólad hogy több vagy, mint amilyennek mutatod magad. Jelenleg még újonc vagy, tanulsz tőlünk, tőlem, mindenkitől aki egy kicsit figyelmet is szentel rád. (némi bohókás szösszenetet megtalálsz az én et-mben, egyébként minden a megalkotóra bízva! A pb-hez ragaszkodom!)
» kapcsolódó karakterek: Az egész Sánchez család, többi vadász család
my brother 


Szabad
 

» név: Eric Sánchez
» kor: 29-32 között (ahogy tetszik)
» faj: ember / vadász
» rang: veterán
» play by: Tom Ellis
» karakterről: Az öcsém vagy és mióta meghaltak a felmenőink, te vezeted a birtok ügyes bajos dolgait, amibe én olykor belekotnyeleskedem. Kapcsolatunk jó, bár a habitusunk eltérő, te sokkal komolyabb és hidegvérűbb vagy, nehezen mutatod ki az érzelmeidet, sokszor nem is akarod! Lojálisan elfogadsz engem mint családfőt, néha szívod a vérem mint testvér a testvérét, olykor roppant komolyan lecseszel, ha éppen számodra nem tetsző történést produkáltam. A személyzettel és a többi vadásszal kesztyűs kézzel bánsz, a szigorúság a névjegyed, ellentétben velem. (az összes többi a meglakotóra bízva, bár a karaktert egyszer már beregisztrálták, azóta érdemi játékot még nem folytattak vele. A pb-hez ragaszkodom!)
» kapcsolódó karakterek: Az egész Sánchez család, többi vadász családVissza az elejére Go down
Sebastian Michaelis
vámpír nemzettségfõ

avatar

. :

Posztok :
54
Lakhely :
† Phantomhive manor †
Foglalkozás :
† not your business †
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 16th Július 2016, 20:51


Kisgazdám
Szabad

» név: Ezra Phantomhive gróf
» kor: 19+131
» faj: vámpír
» rang: függő
» play by: Danny Schwarz
» karakterről: A Fiatal úr a lelkek nemzetségének legifjabb tagja. Egy 19. századi nemesi család utolsó leszármazottja, aki különösen szoros kapcsolatot ápol átváltoztatottjával, az őssel. Grófi címe ma is meg van, akárcsak hatalmas vagyona. Egykor Viktória királynőhöz közel állt, mint nemes, de mikor az uralkodó elárulta, gondoskodott a bosszúról.
A Fiatal úr előtt rengeteg tanulnivaló áll, hiszen kora ellenére neki kell majd átvennie a vezetői posztot. Ám, az út idáig tele van kihívásokkal és különleges tanítási módszerekkel. Mint például az, hogy már most az van elhíresztelve, hogy ő a nemzetségfő. Ebben a színjátékban a többi tag köteles segíteni, míg teremtője komornyik formájában végig mellette áll.
A Gróf páratlan tehetséggel bír a nemzetség különleges képességéhez, hiszen már emberként is remekül tudta befolyásolni az embereket, 12 éves kora óta. Szinte mindig nyugodtnak tűnik, noha olykor rabul ejtik az emberi érzések. Kimért, ravasz, előre látó és ellentmondást nem tűrő ifjú. Mai napig kedveli korának divatját és előkelőségét, sosem adott lejjebb arisztokrata életmódjából. Játék és édesség gyár tulajdonos. Ezenfelül saját vérállatot tart és meggyőződése, hogy nincs Isten. Pokol, démonok, kín és szenvedés létezik, de a jó és a Mennyek nem. Taktikai játékos, előrelátó és alaposan meg tervez mindent.
Nincsenek hozzátartozók!
Bővebb információ az előtörténetemben olvasható. Kérdés és megérkezés esetén privátban lehet beszélni!
» kapcsolódó karakterek: Hecaté, Magnus Damiani, Elisabeth Franco és a később jövő többi nemzetség tag

Egy különleges személy
FOGLALT

» név: Mira Gwendolin Sánchez
» kor: 19-23
» faj: ember - vadász
» rang: -
» play by: Katherine McNamara - szigorúan
» karakterről: magányos vadász, aki kissé szemtelen és meggondolatlan is lehetne, ugyanakkor érdekes személyiség. Egy véletlen során találkoztak, és azóta sem tudja elfelejteni azt. Gyanakszik, igen erősen, de valahogy nem tudja felfogni, hogy tényleg vámpír lenne a férfi. Később, ez bebizonyosodna, majd bensőségesebb kapcsolat alakulna ki közöttük. Magán vadászává válva megkedvelik egymást, noha a nő természete heves és bár gyakran kerül mélységesen nyugodt állapotba a vámpír közelében, mégis olykor legszívesebben fejbe verné egy vázával. Vitatkoznak is, meg nem is. Talán, még harapás függő is lesz a leányzó, de addig még hosszú az út. Rengeteg beszélgetés és hangulatingadozás vár még rájuk. Ezenfelül, egy életvidám nő, akivel jobb nem packázni harciassága végett, hiszen nem csak nyelve éles, de könnyen azon kaphatod magad a következő pillanatban, hogy kiverte az egyik fogad.
Nincsenek hozzátartozók.
Kérdés vagy megérkezés esetén privátban lehet beszélni!
» kapcsolódó karakterek: -


Vissza az elejére Go down
Sebastian Michaelis
vámpír nemzettségfõ

avatar

. :

Posztok :
54
Lakhely :
† Phantomhive manor †
Foglalkozás :
† not your business †
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 18th Július 2016, 15:50


A lányom
Szabad

» név: Rosaline Blackwood - tipp
» kor: 29
» faj: vértigris
» rang: -
» play by: Alycia Debnam-Carey
» karakterről: Rosa egyedüli gyermek, aki sohasem ismerte az apját. Édesanyja és annak felmenői mind vértigrisek voltak, noha az átok miatt egyikük sem váltott alakot jó ideje. Az első elátkozottak feljegyzései nyomán őrizték meg tudásukat vérvonalukról és a család évszázadokon át rejtőzködő életstílusáról, valamint azt, mind európaiak. Anyja is itt nőtt fel, majd ismerkedett meg gyermeke apjával erdélyi útja során.
Világéletükben költözködéssel és folyamatos mozgással töltötték mindennapjaikat. 3 hónapnál több idő nem jutott egy helyre, de ennek hála rengeteg nevezetességet, kultúrát és vérállat falkákat ismertek meg. Akaratlanul is találkoztak velük. Rosa sosem tudott többet az apjánál arról, hogy egy büszke férfi, aki bármennyire is szerette és oltalmazta az anyját, sosem volt közöttük több egy futó kalandnál. Egész életében a fajáról tudható ismeretek elsajátításával töltötte napjait, így nem érte váratlanul a más vérállatokkal való találkozás. Egy napon rá leltetek egy jaguár családra, hirtelen olyan békéssé vált a világ. Otthon érezted magad, míg egy éjjelen vámpírok hada tört rátok. Ekkor veszteted el a számodra legfontosabb személyt és egyben az új családot is. A támadás oka a vámpírok által kötött egyezség betartása volt, mely ugyan áldozatokat követelt, az elfogott jaguárok engedelmességre tettek szert.
Remekül elboldogulsz egyedül az erdőben. Igazi túlélővé váltál. Soha, senkinek sem említetted miféle férfitól származol. Csak a bajt hozta volna a fejedre. Éppen ezért, ha valaha kérdezték az elmúlt 7 évben, csak annyit feleltél, apád után kutatsz. 7 éven át kerested mire eljutottál ebbe a városba. Út közben néhány vámpír még a nyomodban járt, így pihenni nem volt időd. Anyád akarata, hogy apáddal legyél, és ezt tiszteletben tartod. Nos, bár semmit sem tud létezésedről, megtisztelnéd jelenléteddel.
Rosa nemcsak régi vérvonalnak örvendhet, és talán ő az első, aki vámpírtól származik, de ennek fejébe még a tigrise is fehér. Az átkot januárban aktiválta, amikor a még mindig őt üldöző vérszívók rátaláltak. Menekülve ugyan, de nem adtad fel a keresést családod utolsó tagja után. Most, a városba hozott a kényszer ereje, amit üldözőid idéztek elő, nem is sejtve, hogy jó irányba haladsz.
Harcias, szókimondó és őszinte lélek, aki ragaszkodik a családjához. A későbbiekben nem csak anyjához, de apjához is fog. Nem szeret tartozni másoknak, és igyekszik nem láb alatt lenni. Felfedező, kalandozó lélek, aki még megannyi dolgot szeretne megtapasztalni az életben. Szerinte a világ, bármennyire is keserű, csodás is egyben. Remek titoktartó, kíváncsi és gyakran tűnik visszahúzódónak, valójában szeret beszélgetni azokkal, akikben megbízik. Rajzol és természet közelségkedvelő. Egyszerű élethez szokott, luxus nélkül. Nem a legkönnyebben barátkozós típus és a bizalmát is ki kell érdemelni, de nyitott a világ felé. Érthető módon nem ápol jó kapcsolatot a vámpírokkal. Ha lehet elkerüli őket, ám szeret fajtársai közelében lenni. Szeretett, mert már tart tőle, hogy bajt hoz a fejükre. Függetlennek akar tűnni, de igazság szerint inkább ragaszkodó és bújósabb típus. Magáról nem a legkönnyebb beszélnie, de igyekszik feloldódni az idegen környezetben.
Nos, ha megérkeztél írj egy privát üzenetet! Ha, még lenne kérdésed azt is várom. Szeretném, ha a fent írtakhoz tartaná magát a karakter és nem tűnne el.
» kapcsolódó karakterek: -


Vissza az elejére Go down
Hecaté
vámpír nemző

avatar

. :


Posztok :
80
Lakhely :
ahol Ő is...
Foglalkozás :
modell
. :
Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 4th Augusztus 2016, 14:20


kit keresel?Szabad

» név: Solomon ....
» kor: 30-35 év
» faj: ember - vadász
» rang: - (szabadúszó, fejvadász, bérgyilkos)
» play by: James Purefoy
» karakterről: Édesanyád egy vérbeli Romanov volt, aki egy félreeső ágat képviselt ugyan a családfában, de vérvonala az ősökig vezethető vissza. Édesapád ellenben a Sanchez-ek leszármazottjaként jött napvilágra. Te, Solomon, vadászok gyermeke vagy. Soha, egyszer sem gondoltál más hivatásra vagy életstílusra, csak erre. Noha, erősen vallod: "A vadász élete nem élet." Örök egyedülállóságra és munka helyett inkább életstílusnak nevezhető hivatásod is elszántan műveled. New Orleans-ban születtél, majd 6 évesen végignézted a szüleid megölését. Itt szakadt meg minden kapcsolatod az ő családjaikkal. A város ősi vadászai fogadtak be, egy lettél a Johnson-ok közül. De, a papi hivatás nem neked való. Sosem hittél Isten létezésében, hiszen fohászaid süket fülekre találtak. Ezért vallod ezt az elvet is: "Ha a világ tele van gonoszsággal és szörnyetegekkel, akkor valahol Istennek is lennie kell." Azonban, neked sosem mutatott semmit. A szentnek való álcázás, majd a vadászat sosem illett hozzád és az elveidhez. Gyűlöltél így élni, így nem is volt csoda, hogy 16 esztendősen elszöktél a városból. Három család is tartozott hozzád, még sem tudja már senki, hogy ki vagy. Vezetéknevedet megváltoztattad. Ismered a város minden egyes apró szegletét, noha régen jártál utoljára erre. Neked vannak a legjobb fegyvereid. Néhányuk egyedileg neked készített, ezért nem meglepő, hogy bár egyedül vadászol, saját címert viselsz. Ezenfelül, egyéni technikáid vannak. A hosszú évek során felvetted a harcot a gonosszal és önmagaddal is. Keserű az örök egyedüllét, ezt egy vámpír legalább annyira tudja, mint te magad. Minden létezőt tudsz a természetfeletti lényekről. Olykor boszorkányokat fizetsz le, esetleg vesztegetsz meg, hogy segítsenek némi információval vagy egy-egy mágikus tárggyal. Tanulmányoztad a régmúlt időket, az ókortól a sötét középkoron és boszorkányüldözésen át a jelenig. Több nyelven beszélsz, közöttük kihaltakon is. Megveted a nem emberi lényeket, még ha olykor ördögi halandóval is hozott össze a sors. Szerinted, mi, természetfeletti démonok kísértjük meg az embereket és tesszük őket romlottá. Holott, valójában már ott a fekete méreg a szívükben, mi csak segítünk terjeszkedni a mocsoknak. Solomon, te egy igazán bátor férfi vagy, aki annyi mindent megélt már, hogy talán semmitől sem riad vissza, csupán lelkének sorsa aggasztja. Kimondod akit gondolsz, és megvetsz mindent és mindenkit. Nem akarsz senkihez se tartozni, mert csak halált hozol mások fejére. Szerinted a sötétség a nyomodban jár, mégis, annyi év után először, most újra szülővárosodban vagy. Miért? Talán, mert egy vámpírnő így akarta. Ide hívattalak, mert szükségem van egy megbízható, titoktartó vadászra, akinél nincs jobb bérgyilkos. Nem tudom, rám is úgy tekintesz-e, mint mindenki másra, de óvatos vagy és tudod - már egyszer kötöttünk alkut, előtörténetem utolsó bekezdésében szerepelsz egy kissé túlzott leírással a külsőd arányait illetően, hiszen nem vagy 190 centi magas se, csupán 186 - bennem megbízhatsz, ha fizetségről van szó. Hogy, akarok-e szerelmi szálat vagy csak egy testőrt?! Fúj, dehogy! Talán... Ezt kettőnkre bízom. Minden esetre a későbbiek során a személyes vadászomnak akarlak. Megölsz-e, majd a mese végén vagy én leszek az egyetlen vérszívó, akit haragod elkerül, nos, rád bízom. Csak egy dolog biztos, minden gonoszságot ki akarsz irtani a világból, így egyetlen természetfeletti sem maradhat életben. Más vadászok? Nem akarsz hallani sem róluk!
Te, kit érzéketlennek is nevezhetnék, tudom, hogy a felszín alatt mélyen belül, kavarog benned minden: düh, harag, csalódottság, bánat, magány, megcsömörlöttség és még szeretet is. Sosem gondoltál arra, hogy valaha abbahagyhatod ezt az életet és családod lehet, de talán lesz lehetőséget letenni a kardod, Solomon, minden gonosz rémálma.
» kapcsolódó karakterek: csak Hecaté, a többieket játék közben ismerné meg - híreket hallott csupán a vámpír ősökről és a Tanács tagjairól - megérkeztél egy privátot szeretnék tőled!


Vissza az elejére Go down
Frank Ziggens
ember

avatar

Posztok :
25
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tetoválóművész/Állatidomár
. :
"A nagy erő nagyobb felelősséggel jár."

Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 23rd Augusztus 2016, 14:49


Unokahúg jeligére


Szabad

» név: Zoe Ziggens
» kor: 16
» faj: ember (alkuképes)
» rang: -
» play by: Maia Mitchell
» karakterről: Zoe az unokahúgom, akit utoljára tíz évvel ezelőtt, azaz 6 éves korában láttam. Egy tragédia folytán azonban meghal az apja (édesapám öccse), anyja pedig mentális zavarokkal küzd, pszichiátriai intézetben van, így én vagyok a legközelebbi rokona, aki magához tudja venni. Gyerekkorában nagyon jól kijöttünk, bár a vándorló életmódom miatt rég láttam őt. Mikor hozzám kerül, kezdetben egy zárkózott, kissé vad lány, akit nagyon nehéz megnevettetni, de amikor egy kóbor kutya hozzánk szegődik, és megtartjuk, utána lassan kezd kinyílni. Az egész játékot szeretném kijátszani, onnantól kezdve, hogy hozzám költözött, természetesen bármilyen alternatív ötletnek örülök, ami esetleg felmerül a megalkotóban. Ha kedvet kaptál Zoe megalkotásához, írj pm-et. ^^
» kapcsolódó karakterek: egyelőre csak én


Vissza az elejére Go down
Trish Silverstone
vadász

avatar

. :

Posztok :
36
Kor :
29
Lakhely :
Van egy szép házikóm
Foglalkozás :
Táncos/Vadász
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 11th Október 2016, 20:13


FérjuramSzabad

» név: David Silverstone
» kor: Hozzám igazítsd
» faj: ember, de ha van valami jó ötleted hát hallgatlak?
» rang: Zseniális doktor, szigorú férj, leendő apa
» play by: Mindegy, David Grandy vagy akárki
» karakterről:A férjem vagy, szeretlek, de el akarok válni. Mert lefeküdtél a legjobb barátnőmmel... Miattad vesztem össze vele, miattad kezdtem el megint inni. Miért nem írod végre alá azokat az átkozott papírokat? Ölsz engem én meg téged, ezer éve ezt csináljuk! Féltékennyé teszlek és te is engem, de ez már túlzás volt. Nem gondolod? Megbocsájtottam és megbocsájtottad, míg olyanokkal csaltál és csaltalak aki nem áll közel hozzám. De pont a legjobb barátnőmmel?
Mindig is heves volt a kapcsolatunk, emlékszem mikor elhoztam dühösen neked a válási papírokat, hátulról tettél magadévá az íróasztalodon... Mindig ez van, nem bírok neked ellenállni bármit is teszel.
Amennyiben simán ember vagy nem tudod, hogy vadász vagyok, vagy nem hiszel nekem (megbeszélés kérdése, de a karakter vadász is lehet mellék állásban), terhes vagyok, mert egy veszekedés után megint ugyan az lett a vége köztünk, mint mindig. Még nem tudsz róla... még nem tudom, hogy meg akarom-e tartani.
Ettől függetlenül ragaszkodom hozzá: el akarok válni! Mert ezzel a húzással az utolsó olajat öntöttél a tűzre.
» kapcsolódó karakterek:Én, aztán akit még megbeszélsz.


Vissza az elejére Go down
Corinne Henrich
vámpír tanonc

avatar

. :

Posztok :
5
Kor :
50
Lakhely :
† New Orleans
Foglalkozás :
† kórista
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 11th Október 2016, 20:19


A tanácstagSzabad

» név: Darrell Henrich (Canon)
» kor: soksoksok
» faj:Vámpír
» rang:Tanácstag
» play by: Csak és kizárólag Alexander Skarsgård
» karakterről: "Két méter magas vagy és ha mérted nem lenne elég figyelemfelkeltő ott a tökéletesen kidolgozott felsőtested, ami sok munkáról árulkodik, pedig legtöbben nem is sejtik, hogy nem a konditeremben érted el ezt a hatást. Ezer évvel ezelőtt kegyetlen viking voltál, nagy hatalmú harcos, igazi viking isten.
Mára pedig ott ücsörögsz a Tanács asztalánál. A hatalmaddal imádsz visszaélni, hiszen megteheted. Kemény feladatokat szabnak rád, amit te maximálisan teljesítesz. Előled nincs menekvés, számodra nincs lehetetlen… Céljaid mindig eléred és nem félsz kegyetlen módszerekhez folyamodni.
Van egy szépséges utódod Corinne, akit pár évre munkád miatt ott hagytál a volt vámpír excsajodnál. Életed legrosszabb döntése volt, amire hamarosan te is rájöhetsz, ugyan is legújabb megbízatásod New Orleansba sodort. Míg kideríted ki tette el a régi királynőt láb alól, végre az utódodat is magad mellett tudhatod, vagy legalábbis ezt képzeled. Annyi biztos sok fej fog hullani… ha egyszer haragra gerjedsz miatta, veszett állatként tombolsz."
» kapcsolódó karakterek:Én és a többi tanácstag


Vissza az elejére Go down
Elisabeth Franco
vámpír

avatar

. :

Posztok :
10
Lakhely :
Jelenleg New Orleans
Foglalkozás :
Most éppen burlesque énekes
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 23rd December 2016, 20:10


A teremtőm
Szabad

» név:  Magnus xy
» kor: 2000 alatt 1000 felett
» faj: Vámpír
» rang: Szuverén
» play by: Igazából nem nagyon lényeg, lehetőleg valami érettebb ember legyen. Előnyben az olaszos típus pl.: joe manganiello vagy michiel huisman
» karakterről:(Nem feltétlen szerelmi szál, ahogyan a játék adja, ha közben összecuppansz egy userrel az se baj Very Happy De kérlek ne úgy gyere, hogy már van párod, add meg az esélyt, és szeretném, hogy ha megtörténne, hogy valakibe belezúg a karid, akkor is fontos maradna az én karim a tiédnek és játszanánk tovább ^^ //eltűnős emberkék kíméljenek meg.// Te vagy a teremtőm. A kapcsolatunk amolyan se veled se nélküled. Annak idején amikor átváltoztattál egy voltál a kuncsaftjaim közül, aztán amikor kurtizánként keresztre feszítettek mert minket okoltak a pestis járványért, akkor halálomon leemeltél a keresztről és új életet leheltél belém.
Nos nem tudom, hogy azóta mennyire bántad meg. Ugyanis a mi nemzettségünk egy olyan nemzettségfővel rendelkezik aki nem engedi, hogy engedély nélkül térítsünk, és te ezt megtetted... szóval pár évre eltűntél az életemből. (Büntetés formáját , hosszúságát majd megbeszéled a nemzettségfővel Very Happy)
Annak idején amikor újra felbukkantál, már egy vérengző vadállatnál is rosszabbul tudtam irányítani az éhségemet, és te "segítettél" (nem éppen kíméletes módszerekkel), hogy újra kontrollálni tudjam a vér iránti vágyamat. És hát büntetésből most nem élek csak tasakos meg állati véren. Te vagy azaz ember akiért annyira tudok rajongani, és akit annyira tudok gyűlölni, hogy minél messzebb akarom tudni magamtól. Félek tőled, éppen ezért habár nem parancsoltad meg még is betartom a vérivási szabályaidat, de ugyan akkor pont annyira az ujjaim köré tudlak csavarni, olykor mint minden férfit. Amit utálsz mert kontroll mániás vagy, szereted az életed, a tested, az elméd és persze engem is a befolyásod alatt tudni. Ami kell is, hiszen egy  "pici" őrült vagyok. Amikor minden rendben elmenekülök minél messzebb tőled, te pedig hagyod bár könnyen rám találhatnál még is mindig elhitetem magammal, hogy nem így van. Talán kell a levegő vagy élvezed, hogy utána futok hozzád, hogy segíts és húzd ki a fenekem a slamasztikából. Mert mindig ez a vége, talán kicsi bosszant is... nem tudom. Minden esetre most megint eltűntem a látóteredből pár évre, és megint gyűlnek a fellegek...
» kapcsolódó karakterek: Hát én, a nemzettségfő, plusz a teremtőd.


Vissza az elejére Go down
Violet Porter
vérfarkas kölyök

avatar

Posztok :
71
Kor :
30
Foglalkozás :
orvos - gyermek orvos/ szülész /nőgyógyász
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 16th Január 2017, 17:48


Mentorom 


FOGLALT

» név: Christopher  ..........
» kor: szabadon választható (erejében teljes, nem szub)
» faj: vérfarkas
» rang: szabadon választható
» play by: Taylor Kinney, de ha ajánlasz hasonló kaliberűt megegyezhetünk
» karakterről: Keresem azt a farkast, akire rá lettem bízva. Egy fajta felügyelő, óvobácsi féle.

Az alfa bízz meg azzal a feladattal, hogy ügyesen mentse ki, ha kell, vagy tartsa a hátát, ha bajba kerülnék. Nekem nem eshet bajom, mert az alfa gyermekének az orvosa vagyok, és mint tudjuk maga az állapotos feleség nem épp könnyű eset.
A farkas úr feladata még az is lenne, hogy segítsen a saját farkasommal, hiszen frissen lettem beharapva, orvos vagyok, és minél hamarabb meg kell birkóznom mindennel, hiszen igen csak kényes feladat előtt állok.

Eleinte lehetne ez a kapcsolat akár nehézkes is, ami átfordul barátiba, akár esetleg többe is (igen én szeretném ,de nem dől össze a világ, ha nem úgy alakul Smile )

Eredetileg te egy csaj mágnes vagy. Pislantasz kettőt és a lányok a lábaid előtt hevernek, de ettől eltekintve még is van lelkiismereted, de ettől függetlenül, ha adódik valami bolond lennél kihagyni.

A többi dolgot nem igen szeretném megszabni. Ha kérdésed van írj nyugodtan!
» kapcsolódó karakterek: Farkas falka


Vissza az elejére Go down
Miryana N. Romanov
vadász kiképzõ

avatar

Posztok :
65
Kor :
29
Lakhely :
Romanov birtok
Foglalkozás :
Vadász/rendőrségen asszisztens

Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 12th Március 2017, 21:50


Bátyus merre vagy?   


Szabad
   

» név: Dimitri A. Romanov
   » kor: 29
   » faj: Vadász
   » rang: A Romanov család feje
   » play by: Brett Dalton
   » karakterről:
Canon karakterről van szó! Jelentkezni Jasnél lehet! Egyeztetni pedig velem család ügyben Smile

Egész fiatalkorod óta vadásznak neveltek szigorú edzésekkel és kemény próbatételekkel, a véredben van, hogyan kell irtani a természetfelettit, mégis megvoltak a magad kétségei, és sosem akartál vezetővé előlépni. Ezt meghagytad a bátyádnak, amíg te élhetted a kényelmesen berendezett alvilági életedet, és anyagilag minden erőddel támogattad belőle a családodat is. Ám fivéred halála, amely a valamely természetfeletti műve, legalábbis elképzeléseid szerint, bár bizonyítékod nincs rá, ráébresztett, hogy többel tartozol a családodnak annál, hogy a háttérből finoman mozgatod a szálakat. Éppen azon vagy, hogy az így is népes családodat tovább bővítsd. Még fivéred halála előtt a családod hagyományaihoz híven a családfő, azaz a fivéred kinézett neked egy megfelelő arát. Eddig egyszer találkoztatok, és eszed ágában sem volt nősülni, de most, hogy bővítsd és erősítsd a családot, úgy döntöttél testvéred utolsó kívánságát teljesítve elveszed a fiatal, és tapasztalatlan amerikai leányzót. Aki egy másik állambeli vadászcsalád sarja, így emberekre és több pénzre, fegyverekre is szert tehetsz majd. Sokan vagytok, erősek, tapasztaltak, anyagilag szilárdak, állandóan biztosított minőségi fegyverkészlettel, ami előrelendítette a helyzetedet a környék vadászainak vezetői között is.
   » kapcsolódó karakterek:  A Vadász családok tagjai.


Vissza az elejére Go down
Miryana N. Romanov
vadász kiképzõ

avatar

Posztok :
65
Kor :
29
Lakhely :
Romanov birtok
Foglalkozás :
Vadász/rendőrségen asszisztens

Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 12th Március 2017, 22:03


Barát vagy annál több?   


FOGLALT
   

» név: Alexej........
   » kor: 27-32
   » faj: vadász
   » rang: testőrök vezetője
   » play by: ajánlasz valakit, és meglátjuk/félig szabadon választható
   » karakterről: A család egyik legjobb embere vagy, a bátyám legmegbízhatóbb emberei közé tartozol, mondhatni a jobb keze lennél. Barát és tanácsadó vagy számára. Te szervezted meg a Kaszinó védelmét, ahogy amióta a bátyám a családfő megkaptad tőle a birtok védelmének felügyelését is.

A fő biztonsági ember cím mellett Dimitritől megkaptad még azt a feladatot is, hogy velem együtt képezd ki az embereinket. Hogy rendet tarts köztük, ki oszd a feladatokat, ha épp Dimitri nem ér rá.

Igyekszel megfelelni az elvárásoknak, és feladatoknak, csak épp velem nem számoltál. Már kis gyerekkorom óta ismersz, nem egyszer edzettem már veled, vertél el, oktattál ki, szidtál le. Mondhatni a szemed előtt váltam kislányból nővé, és ezt te is észrevetted. De vajon teret fogsz engedi a vágyaidnak, vagy továbbra is hűen szolgálod a családomat?

Karakterért pm be lehet jelentkezni Smile

   » kapcsolódó karakterek: Romanov család tagjai


Vissza az elejére Go down
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 17th Március 2017, 20:50


Drága barátnőm
Szabad

» név: Beth Sorensen
» kor: 22-25
» faj: Ember
» rang: Vadász
» play by: Hayley Williams
» karakterről: Az én drága barátnőm, akivel már gyerekkorunk óta ismerjük egymást. Tipikusan olyan lány voltál, akinek a szeme sem állt jól, mindig is lázadtál, mindig is a szabályok ellen tettél, pont ezért találtuk meg a közös hangot, még ha engem a szüleim távol tartottak, de téged egyáltalán nem. Egyaránt voltál kedves, édes, önző, barátságos, ellenséges, halálos. Egy igazi tini szépség, és festett vörös hajaddal mindenkit elkápráztattál, egészen a szüleim haláláig. Addig jobb voltál nálam, addig igazán legyőztél, de mikor a saját utamra léptem, kapcsolatunk megváltozott, igazi bajtársakká váltunk – testvérekké… Ámbár téged adoptáltak, de ezen semmi sem változtatott, hiszen a Sánchez vadász családhoz tartoztál, és az én társam voltál. Együtt nőttük fel, igaz, téged más érdekelt, mint engem, jobban érdekeltek a magassarkúk, még ha nem is engedhetted meg magadnak, mint vadász. Lázadtál, és vesztettél.. Több akartál lenni nálam, de nem tudtál, pont ez fűz minket össze. A hasonló tulajdonságok, a hasonló gondolkodásmód, és hogy túlszárnyaljuk a másik. Azonban, mikor felnőttünk, rájöttünk, hogy másban vagyunk értékesek, míg én az ökölharcba, addig te tökéletesen forgattál lándzsát, és huncut tekintettel levarázsoltad még az emberről is a ruhát… Pedig nem egy utcai pláza cica voltál, se nem ostoba, de pont ettől voltál varázslatos, és hatottál bárkire, még az én határozottságomra is. Sosem akartunk egymásnak rosszat, hanem építettük ki a másik életét is, hogy együtt kapjunk a jobb jövő után. Vadászok vagyunk az istenért! Mitől kéne meghátrálnunk?
Ha érkeznél, dobj meg egy PM-mel, és egyeztetünk, nagyon várlak ^^
» kapcsolódó karakterek:  Csak én, és maximum picit a Sánchez család


Vissza az elejére Go down
Alasar Mal
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
33
Foglalkozás :
Üzletember

Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 31st Március 2017, 21:15


Kicsi boszi hölgyemény   


Szabad
   

» név: szabadon választható
   » kor: szabadon választható
   » faj: boszorkány
   » rang:szabadon választható
   » play by: szabadon választható
   » karakterről: Felfedezésem után hozzád fordulok, hogy segíts rájönni a tigrisek titkára, és arra, hogy mi igaz, vagy nem a legendákból, amik róluk szólnak.
Kapcsolatunkat tekintve mondhatni te vagy a főboszorkám, akit mindig kihúzok a zsebemből, ha szükség van rá. Te ez ellen akár ellenkezhetsz is, de valamivel még is sarokba szorítottalak, így nincs más választásod, mint engedelmeskedni. Kapcsolatunk nem friss, hanem több éves múltra tekint vissza.
Abban is benne vagyok, hogy gyerek korod óta nevellek, oktatlak, és segítem az életedet.
Tapasztalt vagy, és erős a boszorkányok körében.
   » kapcsolódó karakterek: Alasar, Catherine Williams


Vissza az elejére Go down
Alasar Mal
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
33
Foglalkozás :
Üzletember

Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 1st Április 2017, 10:22


Ivadékom 1.   


Szabad
   

» név: szabadon választható
   » kor: 1300-1400 éves
   » faj: vámpír,  árnyékok nemzettsége
   » rang:nemző
   » play by: Luke Mitchell ( cserélhető)
   » karakterről: Nevezhetnélek a fiamnak, de még sem vagy vér szerinti. Én nemzettelek , mondhatni első vagy az ivadékaim között , akiket élve hagytam átváltozásuk után.
Már gyerek korodban megláttam benned valamit, amikor 10 évesen vérben úszva apád holteste felett álltál. Magamhoz vettelek, felneveltelek, majd átváltoztattalak, hogy tovább vidd nemzetségünket, és új ivadékokat hoz létre. Kapcsolatunk olykor hullámzó, de még is tudod hol a határ, főleg ha a tulajdonaimról van szó. Általában ahová megyek, te is jössz velem, és az udvartartásommal, olykor közvetíted mások felé üzeneteimet, amire büszke vagy.
   » kapcsolódó karakterek:Alasar, és a fentebb keresett karakterek
   
Ivadékom 2.   


Szabad
   

» név: szabadon választható
   » kor:900-1000
   » faj: vámpír,  árnyékok nemzettsége
   » rang: Hercegnő
   » play by: Emeraude Toubia ( cserélhető)
   » karakterről: Hűséges kis szolgám vagy. Már mikor kiválasztottalak, akkor is számító kis bestia voltál, de hozzám hű vagy. Így te vagy a szemem, és a fülem titokban a királyi udvarban. Mindenről jelentést teszel számomra, de még is úgy játszol, hogy mások erre nem jönnek rá. Sőt másoknak az a véleménye, hogy ki nem állhatsz, és te ezt a szerepedet jól játszod.
   » kapcsolódó karakterek:Alasar, és a fentebb keresett karakterek


Vissza az elejére Go down
Alasar Mal
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
33
Foglalkozás :
Üzletember

Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 1st Április 2017, 12:09


A kandúr
Foglalt

» név: szabadon választható
» kor: 32-35
» faj: jaguár
» rang: hivatalos rangod nincs, de nálam a nemző szerepét töltöd be
» play by: Kit Harington
» karakterről: Első számú kandúr vagy az udvaromba, akinek az a feladata, hogy kordába tartsa a többieket, mert ellenkezőleg a büntetést mind ketten megkapjátok. Másodlagos feladatod a fajfenntartása, aminek szépen eleget is teszel, és amíg jól végzed a dolgodat egy vámpír sem érhet hozzád, vagy veheti a véredet, még én magam sem teszem.
» kapcsolódó karakterek: Alasar, és a keresett karakterek

Iker cicák
Szabad

» név: szabadon választható
» kor: 26 évesek
» faj: jaguár
» rang: -
» play by: Olsen ikrek
» karakterről: Az egyikei vagytok a kedvenc véradó macskáimnak, így ti mentesültök az alól, hogy utódokat szüljetek, bár igazából erről a tervről még nem tettem le. Egyikőtök harapás függő is lett , így a másik feled soha nem téveszt szem elől, ne hogy baj legyen belőle. Olykor viszont szívesen osztozom meg rajtatok vendégeimmel is.
» kapcsolódó karakterek: Alasar, és a keresett karakterek

Terhes cicus
Szabad

» név: szabadon választható
» kor: 28
» faj: jaguár
» rang: -
» play by: Jessica Alba
» karakterről: Te vagy az első sikerem szaporítási céljaim terén. Kincsként őrizlek, és elvárom, hogy mindenki oda figyeljen rád, főleg ebben az áldott állapotban. Gyermeked apja nem más, mint az első számú kandúrom.
Hűséges cica vagy, hiszen jól bánok veled, és amióta beléptettelek a szaporítók közé, azóta vámpírharapás nem ért.
» kapcsolódó karakterek: Alasar, és a keresett karakterek


Vissza az elejére Go down
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 1st Április 2017, 21:56


Akinek kijár egy pofon
Szabad

» név: Nash T. Blackwell
» kor: sok (400-1000)
» faj: varázsló
» rang: amit akarsz
» play by: Tom W. Hiddleston
» karakterről: Sosem volt tiszta kapcsolatunk, játszottunk csak egymással, de mindketten tudtuk, hogy igazán semmi sem lehet közöttünk, meg nem bírjuk elviselni egymást hosszútávra. Ha egy fedél alatt kéne 3 napnál többet töltenünk, biztosan valamelyikünk meghalna. Mindig hergeljük, húzzuk egymás agyát, pedig ez csak látszat, így mutatjuk ki egymás felé a fontosságunkat. Ahogy te, én is bármikor nyújtanám a kezemet a tűzbe, ha ezzel segíthetek rajtad. Volt néhány forró éjszakánk, de azt csak egyszerű emlékként őrizzünk, nem jelentenek mély pontokat kapcsolatunkban. Több mint barátok, kevesebb, mint szeretők.
Mocskos egy ember vagy, aki ha kell elvégzi a piszkos munkát, de inkább startégiában vagy jó, könnyen szlalomozol a jellemek között, hogy jól járj.
» kapcsolódó karakterek: Én, varázslók és Sánchezek is akár


Vissza az elejére Go down
Caius
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
45
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Egy magán hadsereg tulajdonosa
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 2nd Április 2017, 11:43


Adalin
Foglalt  

» név: Adaline Lavigne
» kor: 1325
» faj: Vámpír, Fény Nemzetsége
» rang: Nemző
» play by: Szabadon választható
» karakterről: Az én ivadékom vagy, a legkedvesebb mind közül, elváltunk közel ötszáz év után egymástól, mert szerettél volna a sarkadra állni, és megkeresni azt a világban amiért érdemes élned a harcon és a véren kívül. Most fogsz vissza térni hozzám New Orleansba szeretett teremtődhöz. Franciaországban születtél, 25 évesen változtattalak át. Sokszor megjártuk közösen a poklot, harcias jellem vagy, harcra neveltelek, kissé önfejű vagy aki szeret a saját feje után menni de végül meghajlasz a vezetőd  és teremtőd előtt.
» kapcsolódó karakterek: Rajtam kivül, tetszés szerint


Vissza az elejére Go down
Alexander Bones Russel
vámpír szuverén

avatar

. :

Posztok :
11
Kor :
524
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Strici
. :


Tárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve: 3rd Május 2017, 19:51


A cicuskám
Szabad

» név: Mindegy (szólj ha megérkezel)
» kor: 20
» faj: Vérmacska, és jaguár
» rang: Az én külön bejáratú cicuskám
» play by: Dianna Agron (Nagyon nyomós érvel tudsz csak másról meggyőzni)
» karakterről: Rengeteg cicuska fordult már meg az ágyamban és a fogaim között, de te valahogy megmaradtál. Még kölyökkorodban vett meg egy nálam fiatalabb vámpír. Nem bánt veled jól... és mivel amúgy is egy féreg volt és tartozott nekem, megöltem. Téged meg magamhoz vettelek, csak, hogy nem terveztem, hogy ilyen hosszú időre. Nem tehetek róla elvarázsoltál. Eleinte iszonyatosan félénken viselkedtél, de mára már csak alázatos vagy, pont annyira amennyire kell. Engedelmes kiscicám vagy aki remekül viseli a perverzióimat és hangulatingadozásaimat. Egyszóval komolyan tökéletes kis cica vagy, a jaguár falka egyik olyan tagja akiről sosem feltételezné senki, hogy a vámpírok életére tör. De hát miért is tennéd? Jól bánok veled, már amennyire ez tőlem elvárható...
//Nem ígérek szerelmi szálat vagy ilyesmit, szabad a pálya nálad is meg nálam is. Ahogy esik úgy puffan. Várlak Smile //
» kapcsolódó karakterek: Én Cool


Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Keresem... ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Keresem...
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» ...... Weston // A Nővéremet keresem!

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: karakteralkotás :: keresettek lista-
Ugrás: