Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Rosemary Barnes

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Rosemary Barnes
vámpír szuverén

avatar

Posztok :
10

Tárgy neve: Rosemary Barnes ; Elküldve: 4th Június 2017, 00:08

Rosemary Barnes


Rose, Rosie

London, Anglia

1705. 05. 26.

310 év

vámpír

munkanélküli

Klaudia LosinÁTVÁLTOZÁS: Meglepően sok dolgot eltűrtem, hogy elmúljon az örökös halálfélelmem.

RANG: szuverén, arcnélküliek nemzettsége

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: Jobb formában nem is lehetnék; különben át se léptem volna az USA határát.

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: Sosem érdekeltek különösebben, bár egy boszorkány szövetséges mindig jobban jön és a velük való összetűzéseket is kerülöm, amennyire lehet.

HOBBI: A vagyonom és a kapcsolatrendszerem építgetése, ha már túlságosan felgyülemlett bennem a feszültség, napokig-hetekig nyúló macska-egér játék egy kiszemelt emberrel.

VÁGYAK, ÁLMOK: Még jó pár évszázadon keresztül életben maradni; méghozzá nem egyedül. Hogy kivel? Remélhetőleg egy igen jó szeretővel. Vagy egy erőszakossal, akitől valami morbid módon függhetek, mindegy, csak többé ne kelljen egyedül lennem. Nagyratörőbb vágyaim? Több befolyás. Jóval több befolyás.

FÉLELMEK: Még mindig vannak pillanatok, amikor félek a haláltól, bár sokkal kevésbé, mint emberként rettegtem. Megszeretni valakit, annyira, hogy bármit is megtennék érte, ha kérné... rosszabb, mint a halál. Valamint elveszíteni mindent, amit az évek alatt összeszedtem. Nem lenne jó.

ERŐSSÉGEK: Manipulatív vagyok. Nagyon. Emellett mindent megteszek a céljaim érdekében, bárkin áttaposok, bármit, vagyis, szinte bármit megteszek. Vastag a bőr a képemen és erős a gyomrom; nem jó párosítás. Másoknak legalábbis.

GYENGESÉGEK: Azok, akiket szeretek. Sosem járok jól, de valahogy nem tanulok belőle. És a titkaim. Túl sok van belőlük.

SZÜLŐK: John és Mary Barnes. Pár évvel New Orleansba költözésünk után meghaltak.

TESTVÉREK: Sebastian és Christian Barnes. Sebi 7 éves volt, amikor a New Orleansba tartó hajóúton meghalt, Christian 16 éves, akkor tűnt el, amikor a szüleink meghaltak. Akkor sem kerestem és azóta sem, valószínűleg ő is meghalt akkor.


ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA: - Sebastian – ültem az öcsém mellé igencsak keskeny ágyára, amin Chrissel osztoztak; módosabb család révén saját kabin jutott nekünk, de korántsem akkora, amekkora elég lett volna öt embernek egy ennyire hosszú hajóútra. Főleg úgy, hogy az már napok óta egyre tovább húzódott. Átöleltem csontos vállát, de kihúztam magam, hogy minél távolabb tartsam magam a vödörtől, amibe újból belehányt; alig valamit, főleg gyomorsavat, nem maradhatott túl sok kihánynivaló abban a vékonyka testben.
Segélykérően nézett fel rám, szeme alatt lila volt beesett kis arca, nekem pedig összeszorult a gyomrom. Szóra nyitotta a száját, aztán újból rángott egyet és visszafordult a vödörhöz, meg kellett tartanom a vállánál, hogy ne essen előre. Anyám, aki apám mellett ült tőlünk a lehető legtávolabb, halkan felzokogott, mikor a szüleink irányába néztem, láttam, hogy ők egy pillantásra se méltatnak.
- Sebi! – kiáltottam fel ingerülten. Mérges voltam; mérges voltam rá, hogy ennyi idő eljutni Londonból Amerikába, mérges voltam, hogy itt vagyunk bezárva egy aprócska fülkébe azért a sok pénzért, mérges voltam, hogy nekem kell az öcsém mellett ülnöm és néznem, hogyan válik egyre gyengébbé. Mérges voltam, hogy nem mentem férjhez Angliában és maradtam otthon, ha tehetem, visszafordulok és nem szállok fel erre az óriási fakoporsóra. – Tartsd bent – szűrtem lassan a fogaim közt, magam felé fordítva az öcsém arcát, erősen ujjaim közé szorítva. Olyan csontos volt az arca, hogy szinte fájt fogni. Elkeseredett sóhajjal ingattam meg a fejem és elengedtem, a földre néztem, de nem mentem arrébb. Én nem fogok úgy arrébb ülni és úgy tenni, mintha nem lenne nagy a baj, mint egyesek.
Mind meg fogunk halni. Christian azt mondta, mikor kint volt a fedélzeten, hallotta az egyik hajón dolgozó fiútól, hogy a legalsó szintre betuszkolt szegények között jár a halál és már nem egy hullától kellett megszabadulniuk. Először a szegények, aztán mi jövünk. Minden egyes nappal közelebb jár a halál és sosem jutok le erről a hajóról élve.

***

- Nem akarok meghalni – adtam be a derekam Anne hosszas faggatózásának.
- Ennyi? – ráncolta szeplős homlokát. – Azt hittem, valami konkrétabb.
- Konkrétabb? – nevettem fel idegesen. – A halál hogy nem elég konkrét neked?
- Nem úgy… - kezdett bele, mire csak legyintettem egyet. Anne meglepően sok szó jelentésével nem volt tisztában és gyakran rosszul használta őket. – Senki nem akar meghalni.
- De igen – grimaszoltam egyet. – Sokan meg akarnak halni, csak túl gyengék megtenni a szükséges lépést.
- Találj egy vámpírt – engedte el a füle mellett Anne a megjegyzésem. – És még ez a problémád is megoldódik.
Elnevettem magam az ötlettől, vigyorogva ingattam a fejem, de a barátnőm arca komoly maradt. Olyan komoly, hogy kezdtem rosszul lenni tőle.
- Ha én boszorkány vagyok – emelte fel a mutatóujját, hogy elcsendesítsen, mielőtt a szavába vágnék – márpedig nagyon jól tudod, hogy ez igaz; akkor miért ne léteznének? Keress egyet és vedd rá, hogy átváltoztasson – rántotta meg a vállát, mintha a leghétköznapibb dologról lenne szó.
- Rose! - már éppen a nyakába zúdítottam volna a kérdéseimet, mikor meghallottam a nevemet. Christian vágott át a mezőn, aminek a szélén ücsörögtünk a fák árnyékában, amik igencsak megnyúltak a naplementében.
- Azt hiszem, lesz miről beszélgetnünk holnap – váltottam egy utolsó komoly pillantást a kis boszorkával, majd felálltam és mosolyogva az öcsémre néztem. – Hogy te mindig a legjobb pletykák közepén bukkansz fel…

***

- Miért bízzak meg benned… vámpír – grimaszolt rám Mr. Stewart, az ifjabbik. Az apja dolgozószobájában ültünk, ami mindenféle drága csecsebecsével, rengeteg könyvvel és kellemetlenül sok fegyverrel volt telipakolva. Mosolyogva néztem a férfi szemébe és körbeintettem a szobában.
- Itt vagyok, nem? Én is megbíztam benned, mikor betettem a lábam a házadba – vontam meg a vállam. – Néha, ha valamit nagyon akarunk, kockáztatnunk kell – mosolyodtam el ismét.
- Undorító egy dolgot művelsz.
- Az nem a te dolgod, hogy ítéletet mondj – szorult ökölbe a kezem, megfeszültek az izmaim, legszívesebben ráugrottam volna, hogy kitörjem a nyakát. Mert igaza volt.
Pár pillanatig elgondolkozva nézett rám, végigmért egyszer, kétszer, talán háromszor is, majd egy sóhajjal elővett egy zsákot az asztal felső fiókjából; ahogyan ledobta elém, megcsördültek benne az érmék. Mosolyogva néztem vissza a szemébe, aztán hátradőltem, keresztbe tettem a lábam és beszélni kezdtem.Vissza az elejére Go down
Jasmine Grey
vérpárduc

avatar

. :

Posztok :
97
Kor :
68
Lakhely :
Macskafarmketrechülyebirtok
Foglalkozás :
Tanuló
. :


Tárgy neve: Re: Rosemary Barnes ; Elküldve: 4th Június 2017, 19:19


Elfogadva!

Nem találtam kifogásolnivalót az előtörténetedben ^^ Bár szívesen olvastam volna, hogy még is miről kezdtél egy kis pénzért fecsegni Razz Na majd a játéktéren ^^


Csatlakozz a Facebook  csoportunkhoz is!

Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Rosemary Barnes
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: karakteralkotás :: készülõ karakterlapok-
Ugrás: