Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 A Kandúr "barlangja"

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Damien Tecuaneztli
vérjaguár

avatar

. :

"I'm preying on you tonight; Hunt you down eat you alive" - My job is to breed
Posztok :
13
Kor :
50
Lakhely :
New Orleans - Kandúrbarlang
Foglalkozás :
"Tetlan nenenqui" - Férfiszolga, emellett főállású házimacska
. :

"I'm just a sucker for pain"


"Ne akkor félj ha morgást hallasz... Akkor félj ha már nem."

Tárgy neve: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 24th Május 2017, 22:45


Vissza az elejére Go down
Damien Tecuaneztli
vérjaguár

avatar

. :

"I'm preying on you tonight; Hunt you down eat you alive" - My job is to breed
Posztok :
13
Kor :
50
Lakhely :
New Orleans - Kandúrbarlang
Foglalkozás :
"Tetlan nenenqui" - Férfiszolga, emellett főállású házimacska
. :

"I'm just a sucker for pain"


"Ne akkor félj ha morgást hallasz... Akkor félj ha már nem."

Tárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 25th Május 2017, 00:36Jó pár nap eltelt mióta betettem a lábam New Orleans-ba. Még több mióta egy véres verekedés után elváltam a nővéremtől, az utolsó családtagomtól. Semmi nem maradt belőlem, a régi Damienből, az értékekből...
Az egész teljesen abszurd... Az. Itt fekszek ezen az istentelenül nagy ágyon, mancsaim a puha párnákat markolásszák miközben buta kiscica módjára dörgölőzök neki a szatén selymes ölelésének, ami úgy siklik a bundámon mintha csak arra lett volna kitalálva. Igaz hogy többnyire négy fal között vagyok, szolga vagyok, egy tenyészkandúr.. De én a kényelem mellett tettem le a voksom és így is teszek továbbra is amíg a.. Gazdám.. Eh, nagyon fura.. Amíg Ő úgy nem dönt hogy nem vagyok többé hasznára - De ezt nem engedhetem.
Nem régóta vagyok itt, önként kopogtattam az ajtón hogy csatlakozzak a helyiekhez, hallottam pletykákat más fajokról de még nem tudom mi igaz, mi nem. Annyiban biztos vagyok hogy ez a szoba majdnem akkora mint régen a házunk volt. Hatalmas. Hatalmas  benne az ágy - bár amire kelleni fog, arra épp ideális - Növényeket kaphattam bele amiknek úgy szeretem az érintését és egy földbe süllyesztett kád van bent ami tökéletes ha úszni akarok..
Persze ez a "tökéletes" csak addig marad az amíg teszem a dolgom: Hogy teherbe ejtsem a vérjaguár nőstényeket, szaporítsam a fajt. Amit viszont bősz örömmel meg is teszek. A véremet is adom ha azt kérik.
Leugrottam az ágyról és járkálni kezdtem a szobában, puha, halk léptekkel. El az ajtóig, a medencéig, az ágyig, majd vissza. Mindenféle dolgok jártak a fejemben.. Vajon mihez kezdek majd itt? Jól döntöttem hogy nem a nővéremmel tartottam? Gőzöm sincs miért ragaszkodott annyira a csöveseihez, ahogy arról sem hogy miért volt ennyire titokzatos velük kapcsolatban... Eh, nők.
Végül a medencénél kötöttem ki. Magamat néztem a víztükörben, a fekete jaguárt aki szembenézett velem. Egy boldogtalan morgás hagyta el a torkom. Már jól megférünk egymás mellett, de közben megmutatja a foga fehérjét. Ő ideges. Nem szeret bezárva lenni, még akkor se ha ez a hely neki is tetszik. Ketrec, csak jobban néz ki. Tudja hogy vannak itt még jaguárok, érzi őket, én is érzem, a szagukkal van teli az orrom, de még egyet se láttam, csak a tükörképem. Dühösen fújt egyet és belecsapott a víztükörbe. Ejnye cica.. A helyére parancsoltam és visszaváltoztam emberré. Ki tudja mikor jön a legközelebbi látogató, nem? A jaguár még utoljára felmordult bennem, ajkam vicsorba torzult, erőteljes hangja megrázta a szobát, de lepisszegtem. Szőre belülről súrolta bőröm alját amíg el nem nyugodott. Néha nehéz vele, de megértem. Én se így képzeltem az életem.
Magamra öltöttem némi ruhát, egy egyszerű farmert és egy inget felülre, és leültem az ágy szélére.
A családom vissza tudja vezetni magát az ősi jaguárokig.. Az elsőkig.. Örököltem az erőt, a jaguárt, a felelősséget. Bármit megtennék a jaguárok fennmaradásáért.
Ezért vagyok itt. Nem így terveztem, de így is jó lesz...

Mikor kaphatok már végre enni?!
Vissza az elejére Go down
Alasar Mal
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
34
Foglalkozás :
Üzletember

Tárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 4th Június 2017, 18:26


DémonPár sustorgást elkaptam a napokban, amik arról szóltak, hogy nekem milyen jó kedvem van. Tényleg így lenne? Nem tudom megmondani, de azt igen, hogy győzelmeket könyvelhetek el. Egyesek szerint a győzelem minden. Én inkább azt mondom rá, hogy jobb érzés a veszteségnél, vagy a kudarcnál. Ezeket valahogy nem jól tűröm, és ha én nem jól tűröm, akkor a körülöttem lévők sem.  Talán ez az oka a mostani pletykának.
De, ami tény az tény. Szert tettem valami, amiről azt hittem már, hogy nem is létezik. Rejtegetem, idomítgatom, szelídítem. A kérdés e téren csak az, hogy meddig lesz hozzá türelmem. De térjünk vissza inkább a jelenhez. A másik dolog, amit leírhatok, hogy sikeres azaz, hogy megfelelő kandúrra tettem szert, és mint ilyen tette is a dolgát.
Elmondtam neki, hogy mi a feladata. Vezesse eme kicsiny csoportot, és próbálja meg a nőstényeket teherbe ejteni, amit meg is tett. Kíváncsi leszek vajon az ikreket is megejti e majd, igaz rólunk magam se szívesen mondanék le. Kis kezes állatok. Azzal ízesítem a vérüket, amivel akarom, mert készségesen engedelmesek.
Démon hűen szolgál, és nem okozott ez eddig csalódást. Amíg így tesz, addig nem fogja megbánni, de ha rájövök, hogy félre kacsingat vagy egyéb, akkor kegyetlenül lecsapok rá. Talán hűségéért eljött az idő, hogy megjutalmazzam. Ez eddig az épületen belül és a környéken bátran mozoghatott egyedül, talán ideje hogy nagyobb teret és önállóságot kapjon. A kérdés csak az, hogy fog rá reagálni. A lányok természetes továbbra is korlátozva lesznek, de a jobb teljesítmény érdekében engednem kell a pórázon. Aztán meglátjuk, hogy mit fog teljesíteni, vagy tenni. Nem rabokat akarok tartani, hanem hű szolgákat, akik kéznél vannak, amikor szükségem van rájuk. A feltétel nélküli hűség pedig alap dolog.
A folyosókon járva meg is éreztem kedvenc kandúromat, így felé indultam. A szobájában van, Jó cicus. Kopogás nélkül lépek be hát hozzá.
- Hogy telt a napod Démon?
Kíváncsian néztem rá, és vártam a válaszát. Az arca kicsit gondterheltnek tűnt, de ez miért is érdekel engem? Vagy egyáltalán a válasza? Nem is foglalkozom igazán vele, hanem rögtön a lényegre török.
- A házban új macska van. Gondolom már érezted a szagát. Nem nyúlhatsz hozzá, ő az enyém. Barátkozhatsz vele, sőt kérem is, hogy barátkozz vele, ahogy a lányok is. Még kölyök.
Kezdjük is az alaptényekkel, ami újdonság a házban, és a szabályokat is fektessük le rögtön.
- A szád nem járhat el arról, hogy mi ő, azért halállal lakol bárki, ha kitudódik, hogy milyen vendégünk van.
Egy újabb szabály, amivel nem árt tisztában lenni.
Vissza az elejére Go down
Damien Tecuaneztli
vérjaguár

avatar

. :

"I'm preying on you tonight; Hunt you down eat you alive" - My job is to breed
Posztok :
13
Kor :
50
Lakhely :
New Orleans - Kandúrbarlang
Foglalkozás :
"Tetlan nenenqui" - Férfiszolga, emellett főállású házimacska
. :

"I'm just a sucker for pain"


"Ne akkor félj ha morgást hallasz... Akkor félj ha már nem."

Tárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 4th Június 2017, 20:32Az ágyon heverésztem pár percig, majdnem el is szunyókáltam mikor megéreztem egy vámpír - nem, a Gazdám - jelenlétét közeledni. Összetéveszthetetlen erő sugárzik belőle, a jaguárom egyszerre szeretné jól felképelni, és alázatosan a lábai elé vetni magát, a Halál egyik ura elé... Buta cica.
Belépett az ajtón, én pedig felálltam, rámosolyogtam, és kicsit fejet hajtottam.
- Gazdám. Kellemesen unalmasan - mondtam, majd félredöntött fejjel hallgattam a mondandóját. Új macska? Igen, éreztem, és azt is hogy más.. Más az illata mint a jaguároké, hasonló, de más. Nyilván alakot válthatott valamikor, mert különben nem venném észre a különbséget. A mi bundánkon jól érződik a dzsungel, az egzotikus illatok a vad folyók illatával keverve, a fák és a föld illata, és mellette édesen a jövő halál aromája.. Az övé is trópusi, az övében is érezni a folyókat, majdnem otthon vagyok ha megérzem, de fanyarabb és erővel telibb, energikusabb...  Nem sok mesét ismerek a jaguárokon kívül más fajokról, de.. Csak nem?
- Kölyök? Tudja uralni már a benne élő macskát? - kérdeztem óvatosan - Mégis mi ő, Gazdám, hogy ennyire értékes? A jaguárokon és a párducokon kívül maradt még más macskafaj? - pislogtam meglepetten. Egész eddig nem hallottam másképp, bár.. Nem is csoda. A jaguárokon kívül minden más macskafaj fejvesztve menekül a vámpírok említésétől is, a többiek talán a hírüket is eltiporták... Párduc nem lehet, egyszer egy verekedés erejéig találkoztam egy kóbor párduccal a szülővárosomban, hamar kivégezték amiért jaguár területre tévedt... Nekik nem ilyen a szaguk.
- Mindenben a szolgálatodra vagyok, Gazdám, hisz tudod. Ha a kölyöknek segítségre van szüksége, állok szolgálatodra. Jót fog tenni neki ha a lányok is barátkoznak vele, nehéz lehet neki egyedül kontrollálni a macskát.. - néztem az ajtóra ami mögül éreztem a többiek jelenlétét. - Volt már bent nála valaki más is? - néztem a vámpírra. Aztán alázatosan lehajtottam a fejem - Bocsásd meg, sokat beszéltem feleslegesen... - Sokat, de valóban fontos hogy uralja magát, főleg ha ennyire különleges.. Senki sem szeretné ha ő buktatná le saját magát, és.. Bevallom, izgatott lettem és kíváncsi. Egy kölyökkel a tapasztalat majd segíthet a későbbiekben ha az első kölyköm vagy kölykeim világra jönnek.
- Tőlem senki nem fog megtudni semmit. Nem leszek áruló, inkább térek a másvilágra a családom után. - ráztam meg a fejem. A jaguárom a felszínre kúszott hogy megvillantsa a szemeit az enyém helyén, és halkan feldorombolt mielőtt eltűnt volna, mutatva hogy ő is hűséges. Mindketten azok vagyunk, a halál szolgái, mint a régiek.
Vissza az elejére Go down
Alasar Mal
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
34
Foglalkozás :
Üzletember

Tárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 24th Június 2017, 22:05


Tehát a kandúrom unatkozik. Ez ellen tennem kell, hiszen jól végezte a dolgát, és nem okozott csalódást sem. Egy ilyen hű szolga pedig ne unatkozzon.
Én nem is tudom, hogy mikor unatkoztam utoljára. Talán soha  nem volt ilyen az életembe. Igazán már meg se tudnám mondani, hiszen túl sok idő telt el azóta, hogy a világra jöttem. Az életem egy részét pedig már nem is tartom számon. De térjünk is vissza előbb a lényeges dolgokhoz.
- Kölyök, és nem tudja uralni. Próbálkozik több, kevesebb sikerrel, de segítségre szorul. Nevelés alá vettem, de ez a része csak rám vonatkozik. Azt akarom, hogy rendes macska váljék belőle, és ne olyan, akit jól idomítottam.
Láttam rajta , hogy kíváncsi milyen vendégünk is van. Újabb bizalmat fogok beléje fektetni, és meglátjuk, hogy ez is úgy fog e kamatozni, mint az eddigiek.
- Emlékszel még a régi mesékre, amik a tigrisekről szóltak? Valami igaz bennük, léteznek.
Rövid tömör válasz a kérdéseire. Igaz lehetett volna rövidebb is. Annak viszont örülök, hogy értékként gondol rá.
- Helyes válasz, segítsetek neki, szocializáljátok, de ő az épületből nem léphet ki. Egyelőre a szobájából se.
Újabb tényközlés, és direkt fogalmaztam úgy, ahogy, hiszen eddig ők is jó formán korlátozva voltak. Ez lesz a kis jutalma, a jó munkáért és hűségért. Meglátjuk ,hogy az új információk tudatában, és a szabadabb mozgás hatására továbbra is az marad e, aki eddig is volt.
- Volt, de csak tudatosítás miatt, és azon kívül egy szolga, és én. Mással még nem találkozott. Jó formán semmit se tudott arról, hogy mi ő, mivé változott, vagy egyáltalán a világunkról. Ez a dolog még számomra is rejtély egyelőre miért van így.
De már nem sokáig, legalább is remélem, mert igyekszem utána járni a dolgoknak ,de óvatosnak kell lennem. Semmit se kapkodhatok el, vagy kelthetek feltűnést.
- A másik dolog, amiért jöttem a jutalmad. Jól végzed a munkád, a helyi cicusokat is rendbe tartod, sőt mi több teherbe is ejtettél egyet. Ezért arra gondoltam, hogy a jól megérdemelt munka, és a hűség jutalmat érdemel. Szabadon mozoghatsz a városban, amíg másképp nem rendelem. Kedvedre jöhetsz, mehetsz. A kis mamánkat te fogod fuvarozni egy helyi alakváltó orvoshoz, hogy minden rendbe legyen. Ő viszont csak akkor mehet el a házból, ha te tartasz vele, és odafigyeltek. A többiek heti kétszer elhagyhatják a házat, de mindig kell kísérőnek lennie mellettük. És egy valakinek mindig készen kell állnia a szolgálataimra.
Kíváncsian vártam, hogy mi lesz a reakciója, lesz e vajon kérdése, mert nem kis teret adok ezzel nekik. Eddig azért nem engedtem őket, mert új helyen voltunk, de már jó ideje itt élünk, és nem okoztak gondot eddig. Remélem ezután se fognak, mert nem szeretném egyikük nyakát se eltörni, és végleg lecsapolni.
Vissza az elejére Go down
Damien Tecuaneztli
vérjaguár

avatar

. :

"I'm preying on you tonight; Hunt you down eat you alive" - My job is to breed
Posztok :
13
Kor :
50
Lakhely :
New Orleans - Kandúrbarlang
Foglalkozás :
"Tetlan nenenqui" - Férfiszolga, emellett főállású házimacska
. :

"I'm just a sucker for pain"


"Ne akkor félj ha morgást hallasz... Akkor félj ha már nem."

Tárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 5th Július 2017, 22:46


Ezúttal igyekeztem befogni a szám és nem belemagyarázni, nem kéne ennyire feszegetnem a határaimat. Alacsonyabb rendű vámpírokkal elszórakozok de a Mesterrel nem szívesen kötözködök, láttam már az erejét, hát… Nem biztos hogy örülnék ha megtapasztalnám a bundámon.
Szóval tigris…
- Ez valóban érdekes… Vannak jelei más tigriseknek is, vagy egyelőre ő fajtájának első példánya? Igazán különös, miért most? – tűnődtem félhangosan – Természetesen mindenben a segítségére leszek.  A benne lévő macska remélhetőleg szívesebben közeledik majd a fajtájához közel állókhoz, bár erre sincs természetesen garancia. Az itteni jaguárok között legerősebbként ha egy mód van rá, én fogok elsőnek bemenni hozzá. Mivel még kölyök és tapasztalatlan, jó eséllyel hiszem, hogy le tudom gyűrni ha arra kerül a sor. – Hajtottam meg kicsit a fejem.
Eddig senkivel sem találkozott, erre számítottam, hisz még új jelenség. Egy igazi tigris… Nahát, valóban ritkaság, igazi gyöngyszem! Nem csoda hogy a mester így védelmezi. Megértem miért van a szobájába zárva, riadt lehet és kétségbeesett, ha így meglógna és neadjisten más vámpír találna rá…
- Bölcs döntés a szobájába záratni, bizonytalan és kiszámíthatatlan. – Bólogattam mint egy hű kiskutya. A jaguárom viszont nagyon felcsigázódott, félek a szememen is látszott mennyire aktivizálta magát. Rettentően kíváncsi lett az új jövevényre, egy tigris igen szokatlan látvány neki. Kölyköket se nagyon volt alkalma eddig látni, pedig túlteng benne az apai ösztön, ezt bizton állíthatom. Legalább nem kell félnem hogy leharapja a fejét a lánynak ha rosszul viseli magát.
A következő mondatoknál meg se mertem mukkanni, bár nem is tudtam volna, alig jutottam szóhoz. Szabad mozgás?
- Én… Nem is tudom mit mondhatnék, hálás vagyok Mester, igazán hálás. – hajoltam meg – Bármikor szívesen kísérem el a lányokat akárhova, elvégre a feladatom, hogy vigyázzak rájuk. Hogy vigyázzak a leendő utódokra és az anyákra… Milyen fokig védekezhetek odakint, Mester? Amennyiben baj történne és támadás ér minket, tudni szeretném a kinti határaimat, illetve a lányokét is. Nem szeretnélek gondba keverni téged sem a többi vámpírmesterrel, sem a farkasokkal… - alig tudtam ezt kimondani mikor a hálától túltengő, félig-meddig meghasonult azt-se-tudja-minek-örüljön jaguárom előtört és lecsapott fülekkel, lekuporodva közelítette meg a Mestert és óvatosan megnyalta a cipőjét mielőtt dorombolva a lábának döntötte a fejét. Alig győztem visszasiccegni a helyére, megfeszült hogy kifejezhesse a háláját bármi módon, mert ő akkoris megteszi ezt itt és most! Ostoba macska!
Nagy nehezen visszapréseltem a helyére, de ez is csak részben sikerült, éreztem hogy a szemem még mindig nem a régi és a karmaim is csak alig akartak eltűnni, ott maradtam négykézláb görnyedten a földön.
- Elnézést… A jaguár rettenetesen hálás amiért így meg van becsülve, nem tudtam lefogni, hogy ne fejezze ki ezt… Még most is küzdenem kell vele, annyira heves… Sajnálom, Mester. – fel se emeltem a fejem, ha ez a hülye macska most bajba kevert nagyon-nagyon pipa leszek… Miért kellett pont egy ilyen érzelgős jaguárt kapnom? Kaptam volna inkább valami vérengző fenevadat vagy mittudomén…
Vissza az elejére Go down
Alasar Mal
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
34
Foglalkozás :
Üzletember

Tárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 7th Augusztus 2017, 11:19


Bírom ezt a macskát. Engedelmes , tudja mi a feladata, és el is végzi azt. Tudja mikor tartsa a száját, és mikor kell megszólalnia, vagy valamibe közbevágni. A fél szeme mindig a tömeget pásztázza, ha gy tetszik, ha jóval többen tartózkodnak a házamba, mint amúgy. Mondjuk szerencsére nem egy nagy társaságkedvelő vagyok, de azért olykor adni kell a hírnévre, és jobb szeretem szemmel tartani az úgy mond vámpír családomat.
Tudtam, hogy megbízhatok benne, és hogy annál a makacs macskánál segítségre lesz szükségem, mert közel se vagyok a finomkodás, vagy a türelem híve. Szívem szerint minden nap jó alaposan elverném, megerőszakolnám, amíg fel nem fogja a dolgokat. De nem akarom csak a megfélemlítést használni nála, máshoz viszont annyira nem értek, de meg vannak rá az embereim. Ha nekem nem megy az idomítás, hát velük , majd talán menni fog.
- Egyelőre még csak őt fedeztem fel, de ha ő létezik, akkor bizonyára más egyedek is. Hogy miért most Démon? Azt én is szeretném tudni, meg azt is, hogy hol rejtőzködtek ez eddig. Még keresem a megfelelő forrásokat.
Az biztos, hogy léteznek más egyedek is, de ő rá is totál véletlenül találtam, és azt hittem ,hogy nem is valós, csak valami drogos vérét szívtam, vagy valami , amitől káprázott a szemem, igaz nem szokása.
- Erős egy kis fruska, vigyázz vele, meg rá. A kis dög meg akart lépni. Naív módon ki akarta törni az üveget.
Ami ugyebár lehetetlen, mert megerősített mind, sőt, van ami erősebb is a többinél, és speciális, hogy ha nappal talpon lennék, akkor tudjak a helyiségben tartózkodni. Megtehetném, hogy a képességemmel tartom fenn az elsötétítést, de az erőkifejtés, és már a nappali fent létre is szükségem van hozzá .
- És lázadó. Tanítsd meg mikor jobb , ha befogja a száját, és mikor jó, ha kinyitja azt. Nem szeretnék a kelleténél több erőszakot alkalmazni nála, mert amilyen vad még csak még jobban elvadulna. Azt pedig nem akarom, mert terveim vannak vele.
A terveket nem kell tudnia, de azt igen ,hogy vannak, és annak a kis nősténynek szót kell értenie, fogadnia, mert különben velem gyűlik meg a baja. Az meg, hogy ő akarja megmondani nekem ,hogy hogyan is kellene csinálnom a dolgokat, hát…Meglátjuk mi lesz a vége.
- Nem kell mondanod semmit se, a hűségért jutalom jár, és kiérdemeltétek. A lányokra védelmének érdekében bármit megtehetsz odakint macskák , és farkasok esetében. Azt elintézem. A vámpíroknál azért óvatosabban, nem szeretnék belső harcokat kiváltani. De szólni fogok, hogy tabuk vagytok, és aki hozzátok mer érni azaz életével fizet.
Az ők egyik feladata, hogy valamilyen szinten védjenek is, de ez oda vissza kölcsönös. Így, ahogy ők megtesznek értem dolgokat, én is megteszek értük.
- Egy – két dolognak utána kell még járnom, és ha jól megy a farkasokkal se lesz gond.
Igen, gondoltam már arra, hogy a béke érdekében tárgyaló asztalhoz kellene ülnöm az alfájukkal, üzletelni vele, és akkor a sajátjaim, a véreim, a klánom is védve lenne tőlük. Igaz lehet ők is előbb harapnak , mint kérdeznek.
Elnevettem magamat, amikor megéreztem a macska mozgolódását, háláját.
- Megértem, hiszen eddig rövid pórázon tartottalak, feladatokkal láttalak el, hogy ki se láttál belőle, de ideje, hogy szabadabb légy. És ha így folytatod, talán még más új lehetőségekről is beszélhetünk majd.
Vissza az elejére Go down
Damien Tecuaneztli
vérjaguár

avatar

. :

"I'm preying on you tonight; Hunt you down eat you alive" - My job is to breed
Posztok :
13
Kor :
50
Lakhely :
New Orleans - Kandúrbarlang
Foglalkozás :
"Tetlan nenenqui" - Férfiszolga, emellett főállású házimacska
. :

"I'm just a sucker for pain"


"Ne akkor félj ha morgást hallasz... Akkor félj ha már nem."

Tárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 21st Augusztus 2017, 19:42


Egész idő alatt figyelmesen hallgattam. Komolyodnak a dolgok. Eredetileg csak a bőrömet akartam menteni a vámpíroknak való behódolással, de mostanra ez túlnőtt rajtam. Őszintén, sosem gondoltam volna hogy ebben a játszmában komolyabb szerepem lenne mint amit elképzeltem, de nem mondom hogy nem örülök. 
- Ha több is lehet, azért nyitva tartom majd a szemeim. Már fel fogom ismerni a tigris szagát, erejét, és még ha leplezik is magukat, a jaguár megérzéseiben mindig bízhatok, ő látja azt amit én szabad szemmel nem... - mondtam - Nagyon érdekes korban élünk, annyi szent, de ha a tigrisek vérvonala újra életre kel nyitottnak kell lennünk. Ki tudja, talán már egész családok élnek újra tigrisként, rejtőzve előlünk... Én az őseim hagyatékát őrzöm, Mester, és ezt te is tudod, hisz meséltem már róla. Az energiák bizonyos időközönként csúcsra érnek, és minden bűbájnak vége szakad egyszer. Ami eddig elrejtette a vámpírok elől a tigrisek létét, most megszűnt létezni. Az új társunk csak a kezdet, érzem. És bár már elfelejtettem a tigrisekről szóló legendák nagyját, tudom, hogy aki mellett állnak, az rengeteg előnyre tehet szert. - tettem hozzá, és fejet hajtottam. - Látogatást teszek majd a helyi könyvtárakban, körülnézek források után. Meglepődnél, mennyi értékes információt dugdosnak sokszor az emberek orra alatt, akik pusztán meséknek vélik a könyvekben írtakat.... 
Tisztában voltam vele hogy a tigrist "megtörni" nem lesz könnyű dió, de bízok magamban és a személyes bűverőben. Nem vagyok hülye, ismerem a körülményeket hogy jött ide és Alasart is ismerem, legfőképp a módszereit. Ha teljes mértékig rá hagyom a lány "nevelését" akkor semmivel nem jutunk majd előbbre. 
- Minden tőlem telhetőt megteszek majd. Bízom a sikeremben, de meglátjuk mennyire bizonyul keménynek a kisasszony. Meg kell mutatnom neki az új életét, az új oldalát, és csak akkor fogja elfogadni az új helyzetet ha a benne lévő tigrissel is megbékél majd. Téged is megkérlek, légy vele türelmes. Tudom hogy ennyi idő után nehéz türelmesnek lenni, főleg így hogy karnyújtásnyira van tőled a kincs, de még mindig elúszhat és az nem végződhet jól. A lányokra is figyelni fogok odakint, minden tőlem tehetőt megteszek hogy jól kezeljem az esetleges helyzeteket, de reméljük erre nem kerül sor. 
Szegény hálálkodó jaguárt nagy nehezen visszagyűrtem a helyére, szerencsére a Mester jól kezelte a dolgot, ebben reménykedtem, azt hittem ez az idióta még bajba kever. Alap szabály hogy bár mi macskák szeretjük az érintést, másokat nem taperolunk ok nélkül mert elég sokan nincsenek oda érte. Igaz, ezt én tudom de ő nem annyira... 
- Igyekszem megfelelni az elvárásoknak. Nem fogok csalódást okozni. Továbbra is rendelkezz velem amikor szükséged van rám, még akkor is, ha nem tartózkodok a házban, azonnal jövök ha kellek. Feltéve persze hogy nem öltek meg menet közben, de nem szokásom hagyni magam. - vigyorodtam el az esetleges harc gondolatára. Rég futtattam le istenigazából a macskát, ez rajtam is meglátszik. A legapróbb izgalom gondolatára képes vagyok felpörögni, szinte érezhetően megugrik a pulzusom... 
- A tigrist pedig meg is látogatom amint módom lesz rá, de előtte kihasználom az engedélyt és veszek neki némi unaloműzőt még a városbéli boltokban... - a mondatot szinte félbehagytam, kérdőn néztem Alasarra hogy jóváhagyja-e hogy ajándékokat vigyek a kismadarának, de hiába, igaz a mondás, mézzel könnyebb bogarat fogni mint ecettel... 
Vissza az elejére Go down
Alasar Mal
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
34
Foglalkozás :
Üzletember

Tárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve: 24th Október 2017, 20:55


Mondhatnám,hogy büszke vagyok a macskáimra, és valahol az is vagyok. De ideje, hogy nagyobb mozgástérrel is bizonyítsák hűségüket. Ezzel együtt azonban új feladatok is állnak előttük. A jól teljesített munka, pedig jutalmat fog érdemelni.
Igaz ez a jelenlegi feladat igen csak kényes, és teljes macskát fog kívánni. Szabályokkal teli. A szokásosnál is fontosabbakkal, betartandókkal, mert elég egy hiba, és odaveszhet a kincsünk, ami valljuk be, hogy több halált is vonzana maga után, mert a felelősök egytől –egyig számolhatnának az életükkel.
- Nem tudom, de ez a másodlagos feladatod, ha a városban jársz. Magam is azt fogom tenni, mert én sem hiszem, hogy egyedül lenne. Ami a legfurcsább, hogy nem tudta magáról, hogy mi Ő. Ezt az egyet kétlem, hogy megjátszotta volna a kicsike. De óvatosan , ne érdeklődj, csak járj nyitott füllel és orral. Nem szeretném, ha kiderülni mi van nálunk, és hogy talán újra léteznek.
Azt hiszem ezt már eléggé a szájába rágtam, de inkább többször, mint egyszer sem. Főleg, hogy ha ilyen fontos dologról van szó. És jelenleg arról van szó. Ha tudnám, hogy bírja a kis vadmacska, akkor kedvem szerint harapdálnám, de amíg ilyen ritka kincs, addig vigyáznom kell rá, és nem pedig ajtóstól rontani a házba.
Démon kérését halva kicsit felmorranok. Magam is tisztában vagyok vele, de nagyon remélem, hogy ő se gondolta ezt most komolyan. Az a szerencséje, hogy jó kedvem van tényleg, mert különben ezen kis nyelvbotlása miatt lehet, hogy nem úszná meg most épp testtel.
- Beszélj vele és majd meglátod, hogy milyen. Fogadtasd el vele a helyét, az új életet, neki is jobb lesz.
A kis kijelentésével nem vagyok kisegítve. Jelenleg is azt hiszem épp eléggé türelmes vagyok, és figyelmes a kis Missel. De Démon is jól tudja, hogy előbb vagy utóbb szakad nálam a cérna, és akkor még ő se fog tudni megállítani, meg senki. Az a nő így is a tűzzel játszik minden alkalommal, amikor bemegyek hozzá. És nem képes ezt teljesen megérteni, hiába figyelmeztetem minden egyes alkalommal.
- Helyes, ne is hagyd magad. Nem erre neveltelek. A lányok is megsínylenék a hiányodat. Szóval ne vessz el.
Nem mondom, hogy nem lehetne pótolni az esetleges elhalálozását, de tényleg jól bevált már nálam Démon. Összemorzsolódtunk. Tudja hol vannak a határok és meddig mehet el bizonyos helyzetekbe. Nem szeretnék magam sem egy új kandúrt betörni, mert nem kis időbe telik. Ráadásul a lányok se biztos,hogy elfogadnák.
- Csak nyugodtan, vigyél neki, amit szeretnél, hiszen nem sok mindene van. Magam is, amint kicsit kezesebb lesz elviszem vásárolni. De beszéljünk most rólad. Meg van mindened, meg a lányoknak? Van esetleg valami beszámolni valód?
Kíváncsian szemléltem, és vártam az esetleges beszámolását. A tigrist kiveséztük, és megkapta a feladatát. De ideje,hogy ne csak a feladatokról beszéljünk. Olykor érdemes magamnak is utána járni, hogy a szolgáim, hogyan viseltetik magukat. Démon pedig elég jól átlátja a házat, és a benne lévőket.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: A Kandúr "barlangja" ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
A Kandúr "barlangja"
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: külváros :: algír negyed :: Szomszédságok :: Houmas House Plantation-
Ugrás: