Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Mira & Adele - Ceruza és célszemély

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Mira & Adele - Ceruza és célszemély ; Elküldve: 26th Március 2017, 21:23

Mira &Adele
Ceruzával rajzolt beszélgetés

Végig sétáltam az utcán, miközben néztem a házszámokat alaposan. Nem voltam már messze, igazán nem. Legalábbis ezt mondta egy vadásztárs, mikor Louis kellett felkutatnunk. Hogy pontosan mi történt? A férfi emberként belesodródott valami olyanba, amibe nem kellett volna, majd lépten-nyomon eltűnt, így aztán jobb lesz megkeresni, mielőtt kitudja, hogy mi lesz belőle. New Orleans nem az isten városa, jóval inkább az ördögé, aki elárasztotta egy rakat szörnyeteggel, szegény emberek ellenére…  Na, Louishoz visszatérve, meg kellett valóban találnunk, mert szemtanú, és mert ártatlan ember, elviekben… Ki tudja… ugyan, az alapküldetésnek nem voltam része, de aztán véletlenül belehallottam, és úgy is sokat járok a művésznegyedbe, azonban én inkább a lakcímen kerestem fel a nőt.
Megálltam az épület előtt, egy grafikus iroda… Hmm, igazán kíváncsi leszek, hogy valamit tud majd a nő, elvileg csak a volt felesége, de már az is több, int a semmi. Késen kívül nem hoztam magammal fegyvert, nem akartam ráijeszteni, így egy normális egyetemista képét öltöttem csak magamra, majd becsöngettem. – Jó napot, . Adele Vient keresem! Jó helyen járok? – ordítottam be hátha aki benn van, az hallja, majd nem sokkal később kattant az zár, és nyílt az ajtó. Egy kedves, finom arcú nő jelent meg. Erős húszas éveiben lehetett maximum, nem több, legalábbis vonásai, fús, barna haja, öltözéke ezt árulta el. – Jó helyen járok? – ismételtem újra meg kedvesen, és mellé még el is mosolyodtam.


- - megjegyzés: 311|| -
Vissza az elejére Go down
Adele Vien
ember

avatar

. :

Posztok :
28
Kor :
32
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
festőművész, grafikus
. :


Tárgy neve: Re: Mira & Adele - Ceruza és célszemély ; Elküldve: 26th Április 2017, 21:35


Mira & Adele
Ceruzával rajzolt beszélgetés

Ha valaki még akár nem is olyan régen azt mondta volna nekem, hogy én magánórát fogok vállalni, ráadásul egy frissen az egyetemre került, a művészethez nem is igazán konyító tinédzser lánykának, én biztosan a képébe röhögök. Járok ugyan az egyetemre, mint vendég előadó, de az azért teljesen más. Főleg, hogy általában Louis-zal együtt tartom azokat az órákat. És az is inkább művészettörténet, vagy legalábbis csak elméletben mesélek az alkotási folyamatokról és ami azt mozgatja. Legalábbis, ami publikus belőle. „Kedves leendő művészek! Ha kellően mély és ihletett képet akartak összehozni, először is vegyetek egy kis kokót, szippantsátok fel és csak aztán kezdjetek neki bárminek is!” Ezt a „részfolyamatot” természetesen kihagyom belőle. Még ha igencsak kulcsa is a dolognak. Akárhogy tiltakozik ellene a volt férjecském, az ihlettelensége az elmúlt hónapokban egyértelműen mást mutat. Nem mintha zavarna, ez az ő új, ostoba hóbortja (a felesége mellett), amivel csak még jobban tudom húzni az agyát. Igazából valahol még szívességet is tesz vele nekem. Bár hiányzik azért egy nagy konkurens, amilyen ő lehetne, ha végre belátná, mi a probléma… De miért is gondolkozom én rajta ennyit? Ő már a múlt… Különben is, már hónapok óta nem is keresett...
A csengő hangja ránt vissza a valóságba, az igazán fontos dolgokhoz. Vetek egy pillantást a szoba sarkában álló festőállványra, ami mellett már az eszközök is előkészítve hevernek. A telefonbeszélgetés alapján a lány elég kezdőnek hangzott, nem vagyok benne biztos, hogy hoz magával eszközöket, vagy ha igen, azok megfelelőek lesznek-e.
Nem értem, miért nem egy valódi rajztanárt talált meg erre a feladatra, de mivel nem tiltakozott az általam mondott, az átlagosnál alighanem magasabb összeg miatt, így végül, jobb dolgom nem lévén, ráálltam, hogy segédkezzek neki egy házi feladatban. Egyébként is igencsak szépen kérlelt. Fiatal, kedves, udvarias lánynak hatott így telefonon keresztül, talán nem lesz vele probléma.
Nem öltöztem ki az órához, smink nélkül, hajamat lazán hátrakötve, pólóban és farmerban fogadom, mikor kinyitom előtte az ajtót. Legalábbis azt hiszem, hogy ő lesz az, mikor csöngetnek és az ajtóban egy fiatal, vörös hajú lányt látok magam előtt. Sosem láttam korábban, így nem tudom, hogy néz ki, de a kora nagyjából egyezhet és ki más is lenne ilyenkor?
- Szia! Én vagyok az, úgyhogy azt hiszem mindenképpen jó helyen jársz. A magánórára jöttél, igaz? Kerülj beljebb! – barátságosan rámosolygok és hátrébb lépek, hogy bejöhessen aprócska, de szerintem igazán otthonosan és kellemesen berendezett lakásomba, amiről ha akarnám, se tagadhatnám le, hogy művész lakja, azt hiszem.

Vissza az elejére Go down
 
Mira & Adele - Ceruza és célszemély
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: belváros :: alsóváros és mûvésznegyed-
Ugrás: