Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Zöld tisztáson egy vércsepp

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Ezra Phantomhive gróf
vámpír függõ

avatar

. :

Posztok :
3
Kor :
142
Lakhely :
× New Orleans, Phantomive birtok ×
Foglalkozás :
× Phantom cégtulajdonos ×
. :


Tárgy neve: Zöld tisztáson egy vércsepp ; Elküldve: 26th Március 2017, 17:41


Ezra & Gwen
Egy új játékos a táblán


Felnéztem az égre, mely beborult - sötét felhők takarták el a nap korongját, aminek sugarai nem tudtak megküzdeni a sűrű légtömeggel. Egyedül jöttem ki, nem kellett mindig Sebastian mellém, megtanultam magam is járni-kelni, inténi az ügyeimet. Hűséges komornyik volt, bíztam benne, mint még szinte senkiben, de azonban a sok-sok év alatt megtanultam, hogy a bizalommal is csínján. Sétapálcával a kezemben törtem utat az ágak között, míg egy elveszett, elbújtatott tisztasra nem bukkantam. Idilli, szép, meg kellett hagyni, de nem több. Mulandó mint minden a világon...
A távolba tekintettem, ahol a kastély látszott, de lesz időm még visszatérni, nem akarom elszalasztani a vacsorát - már egy ideje nem ettem, kezdtem is érezni, hogy bármilyen élőlények képes lennék rávetni magam, de milyen lenne az egy Phantomhivetól... Nehezen, de megtanultam tűrtőztetni magam...
Még nem láttam, de már hallottam az érkező szívdobogását, enyhe citrusos illatát... - ember - torkom elkezdett kaparni, de csak nyertem egyet, miközben az érkező felé fordultam. Osonni próbált,talán ügyes is volt benne, de egy vámpírtnem tudott megtéveszteni.
Vörös hajkorona bukkant elő, hozzá egy finom arc és fűzöld tekintet - ismertem a vonásokat, először a bálon, majd aztán mikor újra találkoztunk - a kis vadász lány, a Sánchez óvadék.
- Micsoda véletlen, Ms. Sánchez! - léptem elébe, tartva a távolságot a félhomályban. - Nem kéne ilyen későn egy hölgynek mászkálnia ~tudtommal, egy vadász pedig főképp nem mozoghat egyedül - emeltem kalapot üdvözlésül. Arcom merev maradt, egyrészt, nem voltam a mosolygós alkat, másrészt nem volt könnyű egy ilyen csábító falat ellen, akinek vadul lüktetett az ér a nyakában... - Mi járatban erre felé, ahol a madár sem jár? Vagy éppen próbált követni? - nem rejtettem véka alá gyanúmat, ez a nő túl furcsa volt, bármikor is botlottam belé.
Vissza az elejére Go down
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Re: Zöld tisztáson egy vércsepp ; Elküldve: 27th Március 2017, 21:17

Mira & Ezra
Isten bottal ver

Átverekedte magát a sűrű bozóton, majd elhajtogatta a fák ágait is, mielőtt még képen találták volna. Bár, nem volt egyszerű az egyre sötétedő környezetben, de szeme lassan hozzászokott a homályhoz. Per pillanat kard volt nála a biztonság kedvéért, és ha valaki megtudja, hogy egyedül lófrál kinn, akkor agyon is csapják, mire hazaér… Na jó, nem igaz, de van mitől félnie, ha ezek után nem bilincselik egy ágyhoz, hogy mostantól nem mehet sehová. Bár ha mehetne, akkor sincs mindig párja, akit el tudna rángatni… ezért is szeretett egyedül mászkálni, meg már úgy hozzá is szokott, annyira zsigeri lett, hogy csak magára kell vigyáznia, ha más képben van, az sokkal bonyolultabbá tesz mindent.
Tovább ment a fák sűrűjében, már jó ideje, talán egy órája is biztosan, és fogalma sem nagyon volt, hogy merre is tarthat, mikor kezdtek ritkulni a fák, és egy méregzöld tisztást látott meg maga előtt, ami akár gyönyörű is lehetett volna, sőt, az is volt, de közepén egy alaknak nem kellett volna ott lennie.
A drága, látványos, régies öltözékből máris tudta, hogy kibe futott, nem kellett megvizsgálnia az illetőt, noha szeme arcára tévedt. A finom, komoly vonásokra, a jégkék tekintetre, mely a Grófhoz tartozott. Igen, Phantomhive grófba ütközött. Még szemügyre sem tudta venni, mikor már meghallotta a hangját, és a férfi vészjóslóan közeledett feléje. Mit keres ő is itt? Miért ilyenkor? Szemügyre vette a fehérbőrű arcot, és a vékony, íves szájat, mely most vékony vonallá is préselődhetett.
- Estét, gróf! – biccentett erőteljesen, hogy mégis megadja a módját, de nem volt az az isten, hogy mélyen meg is hajoljon előtte. Egy estélyen oké, de most civilben voltak.
- Ez magára is vonatkozik… - döntötte oldalra a fejét. – A komornyikja biztosan aggódik -  fűzte hozzá még mellékesen, bár valóban meglepett, hogy nem volt vele Sebastian. Csak úgy egyedül egy gróf? Oké, tud vigyázni magára, de akkor is?
- nem, nem próbálom követni, gróf – mormogta, és próbált egy mosolyt megejteni, mielőtt még elgurulna a gyógyszere. – Csak… - vont vállat. – Végzem a dolgomat – fejezte be, végül is igaz volt. – Na, meg sétálok, szeretek egyedül, a természetben, esténként – hangsúlyozta ki mind a három szót. – Na, és maga? ~ Na ne mondja, hogy ön is szeret sétálni ~ - de csak ezt gondolatban tette hozzá, mégis csak egy rangos személybe futott.


- - megjegyzés|| 477||
Vissza az elejére Go down
 
Zöld tisztáson egy vércsepp
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Tisztások és környékük

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: további útak :: városon kívül-
Ugrás: