Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Jackson And Trish 18:59 (Előtér)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Jackson And Trish 18:59 (Előtér) ; Elküldve: 12th Március 2017, 19:31Trish Silverstone


Először nem tudtam mit vegyek fel, nem is voltak az alkalomra illő ruháim. Nem szoktam ilyen körökben járkálni ahol is kötelező az öltöny, így hát be kellet szereznem magamnak a megfelelő öltözetet. Kedvem szerintem húztam volna magamra egy fekete öltönyt, de ahogyan beléptem a boltba és meghallották az Angol akcentusomat, már rögtön le is beszéltek erről a tervről. Az helyett inkább valami fehéret hoztak, nem vagyok válogatós a színek terén kivéve ha nem rózsaszínről és pirosról van szó. Gyorsan rám is beszélték a ruhát, így már nem volt más dolgok ki kellett fizetnem. Előre nem igazán tetszett de ahogyan magamra vettem olyan volt mintha éppenséggel rám szabták volna.  Igazából nem tudom miért jöttem el a bálba, talán hogy egy kis információt nyerjek? Hiszen itt lesz a város egész krémje...
Először el mentem Trishért, kocsival mentem utána már vártam a pillanatot amikor elérkezik ez.
Igazából az ok amiért eljöttem a bálra az talán Trish, amikor megtalálta a jegyeket a szobámban akkor rá jöttem arra igazán jót tudnék mulatni vele. Na meg persze az utóbbi időben elég sokat is lógtunk együtt vadászatok közben, nagyon jó társaság és még jobb vadász na meg szépsége ámulatra méltó igazi fő nyeremény a lány. Ő is fehér ruhában van, nem tudtam mit fog felvenni szóval véletlen volt az egész, hogy sikerült össze öltöznünk.
-Ej ha ezért a szép látványért már megérte el jönni a bálba- mondtam neki amikor kuszáltunk a kocsiból. Bókolva neki, nem tudom most köztünk valóban alakul valami vagy csak egy szoros barátság. Egyelőre nem tudom, de nem is erőltetem nagyon a dolgot el jön mindennek az ideje. Azzal hogy elfogadta a meghívásomat már nagyon boldoggá tett.
-Mehetünk? -kérdeztem tőle, majd a jegyeinket zsebre vágva elindultunk a bejárat fele, ha Trish is követett engem. Az Ajtóhoz érve nyújtottam is a két jegyet az egyiket számomra a másikat pedig Tish számára. Izgatott vagyok a mai estével kapcsolatosan, bár egy kicsit azért aggaszt a részvevők jelenléte mert itt nem csak gazdagok vannak, hanem vámpírok is nem régen láttam bemenni azt a vámpírt aki a lőteremnél volt ha a szemem nem csalt. Nincsen nálam semmi fegyver, de ha arra kerülne a sor hamar tudnék szinte bármilyen tárgyból fabrikálni, a börtön igen csak hasznos volt ilyen téren. Megtanította egy fog kefe is milyen veszélyes tud lenni az ember kezében. No de most szórakozni jöttem nem azért, hogy itt gondolkozzak a vámpírokon.
-Nagyon örülök, hogy elfogadtad a meghívásomat- mondtam neki egy kedves mosollyal. Majd lassan beszambáztunk, ha Trish is követett az előtérbe. Ahogyan beléptem egészem furcsa látvány fogadott, valahogyan ilyennek képzeltem mindig is a helyet, tudom Hecaté itt lakik ezen a birtokon szóval nem kizárt a mai este alatt össze futunk, de jelenleg semmi kedvem nincsen hozzá... a mai estémet Trishnek szánom. Ha bár én szeretem a történelmet és a régi stílust is de számomra azt hiszem már túlságosan csini-vili, de azért elnyerte a tetszésemet.
-Kezdem azt hinni jobb lett volna ha hozok fegyvert magammal- mondtam halkan Trishre nézve. Mert ezért esztelenség lehet besétálni egy vámpír fészekbe, ki tudja majd a buli nem egy vérfürdővel fog végződni? Mondhatnám bízom Hecatéban, de sajnos vannak itt még nála sokkal veszélyesebb dögök is.
Vissza az elejére Go down
Trish Silverstone
vadász

avatar

. :

Posztok :
36
Kor :
29
Lakhely :
Van egy szép házikóm
Foglalkozás :
Táncos/Vadász
. :


Tárgy neve: Re: Jackson And Trish 18:59 (Előtér) ; Elküldve: 15th Március 2017, 23:11Jack


A ruha jótékonyan ölel körbe ahogyan belenézek a tükörbe, pont a stratégiai pontokon hagy szabadon, és a már kissé gömbölyödő pocakot elrejti. Nem mutatja meg, hogy egy picikét híztam. Persze nem sokat, de nőként én látom és kellőképpen zavar. De hát a terhesség már csak ezzel jár, de most, ahogyan belenézek a tükörbe egyáltalán nem azt az anyukát látom akivé kezdek válni, hanem azt a nőt aki táncol, és dögös és buja... és akit úgy imádok. Igen ezt a szexi dög énemet szeretem, sokkal magabiztosabbnak érzem most magam ebben a pompás ruhában, mint az elmúlt napokban bármikor.
Az autóban még nem volt módja igazán megcsodálni engem, mármint a dekoltázsomon kívül, de hát a férfiakat azt hiszem nem is a ruha érdekli, hanem a bele bújtatott nő. Na nem mintha köztem és Jack között lenne valami, csak egyszerűen férfiból van én meg nőből. És én ráadásul terhes nőből, aki ikrekkel várandós aligha akarna egy ilyen bonyolult dologba belekezdeni.
Na mindegy, el is hessegetem a rossz gondolatokat, ma nem akarok ilyesmivel foglalkozni hanem mulatni szeretnék.
Elmosolyodom a bókra.
- Hát igen, egyikünk se a mindennapit hozza.- Mosolyodom el. A hajamat feltűztem, könnyű, kusza kontyba és a sminkelést se vittem túlzásba. Csak olyan finoman és nőiesen, ahogyan az a ruhához illik. Hiszen az is ha a színét és az anyagát nézzük eléggé szűzies, viszont iszonyatosan mélyen dekoltált, és nagyon hosszan fel van vágva a szoknya része, így minden egyes lépésnél lábat villant azt ember. De pont azt e kettősséget szeretem benne, amikor megláttam a boltban azonnal beleszerettem.
- Hát nem egészen nevezném meghívásnak. Elvégre csak megláttam a meghívókat és már nem tudtál volna mit tenni, kénytelen voltál meginvitálni partner híján.- Válaszolom neki viccelődve, szórakozottan úgy, hogy hallja is a hangomban.
A suttogó kijelentést hallva Jackre mosolygok és kacsintok egyet. Nálam sincsen, véletlenül se fegyver. De ami azt illeti a cipőm sarka nem csak úgy néz ki mintha ezüst lenne hanem az is. Persze más kérdés, hogy nem biztos, hogy tudom elég gyorsan használni ha kell, de még is megnyugtat a tudat, hogy nem jöttem teljesen védtelenül. Olyan táskám nincs amiben észrevétlenül eldughattam volna egy fegyvert, ez a ruha meg nem engedi, hogy máshova rejtsek így hát ez maradt. Az ember lánya nem menjen sehova védtelenül, főleg ha vadász... főleg ha új emberek érkeznek a városba és még nem tudni, hogy még is mifélék, fajták.
- Miért aggódsz?- Kérdezem miközben körbefuttatom a pillantásomat a személyzeten vámpír vagy egyéb természetfeletti lény után kutatva. De hát ezt így eléggé nehéz sőt inkább lehetetlen megállapítani. A vadászoknak vannak informátoraik akik néha képekkel vagy nevekkel szolgálnak akikről tudni, hogy más fajba tartoznak, hogy nem emberek. És ezeket a képeket én igyekeztem memorizálni is, de azért még mindet nem sikerült. Pluszban azért nem olyan könnyű rajtakapni egy természetfeletti lényt ahogyan átváltozik, vagy éppen kivillantja a foga fehérjét.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Jackson And Trish 18:59 (Előtér) ; Elküldve: 16th Március 2017, 22:30Trish Silverstone


Kétségtelenül izgatott voltam, mert ha bár ez hivatalosan nem egy randevúnak indult, de úgy hatott rám már maga a dolog, hogy elhívtam magammal egy bálba. Az emberek ilyesmiket szoktak csinálni ha a számukra tetsző személlyel szeretnének lenni.
-Az biztos, már hiányzik is a vérfoltos kabátom- mondtam felé vigyorogva, hát valóban nem megszokott az öltözékünk, ízig-vérig vadászok vagyunk, de azért vannak napok amikor le kell vetnünk szerintem az a bőrünket, hogy minket is megmentsem valaki nem pedig mi másokat. Néha ki kell tudnunk kapcsolódni i úgy gondolom, mert még a végén magával ragadna teljesen ez a sötét világ ami ellen harcolunk. Akkor márpedig nem lennénk mások min ők.. lelketlen szörnyetegek akik csak a gyilkoláshoz értenek. Néha sokat tűnődöm a család fogalmán. Lehetséges, hogy nekem valaha is családom legyen? Megérdemlem? Éjjelente ezek a gondok gyötörnek engem, mivel az egy dolog hogy életem a vadászatnak és a Sánchez családnak szenteltem, de mi lesz majd a lelkemmel? Azt hogyan fogom boldoggá tenni? Mert az a sok gyilkosság meg amiket látunk, folyamatosan roncsolják a lelket, nem ápolják. Most viszont azt érzem, nem kell megfelelnem semmilyen vadász előírásnak vagy éppen azt lesnem ki van a hátam mögött. Próbálok normálisan viselkedni, és egy normális pasi lenni, aki talán még szerencsével járhat egy nővel aki boldoggá teheti őt, talán Trish lesz az, vagy nem ezt még nem lehet eldönteni. Viszont olyan gyönyörű most, le se tudnám venni a szemem róla, de nem is akarom. Húzódott el egy mosoly a szám szélén, majd hangjára kapom fel a fejem. Majd egy ravasz vigyorral meg is szólalok.
-Nem is lett volna más jelölt, még egy ilyen szép nőt nem találtam volna, és nem csak szép hanem még egy két lábon járó halál osztó is.- a végét halkan mondtam, gondolván a legutóbbi közös vadászatunkra, amikor is hátulról szinte minden célpontot lelőtt még mielőbb oda érhettem volna, csak csalinak voltam jó. Valóban aggódom amiért nincsen fegyver nálam, direkt nem hoztam magammal, hogy egy kis időre meg szabaduljak a mindig lesben álló vadásztól. De ahogyan két vámpírt is megpillantottam az előtérben az már nem olyan vonzó dolog a bál számára, de úgy teszek mintha észre sem vennék őket. Hirtelen megjelenik a komornyik, előttem majd oda adom az előkészített borítékot egy levél volt benne Hecaté számára, meghajolt majd amilyen gyorsan jött olyan gyorsan távozott is.
-Hát tudod ismerek olyanokat, akik még veszély jelenthetnek, ott van az a szőke nő az egy több ezer éves vámpír, a lépcsőkön levő vámpír meg nem rég elrabolt a lőtérről, hogy információt csikarjon ki belőle... szóval már értheted miért gondolok arra, de próbálom az egészet normális emberként megélni és nem gondolva semmi olyanra.-mondtam egy kis monológot el számára, közel hajolva hozzá bár ez a vámpírokat nem akadályozza meg ne hallják azt amit mondtam. Szórakozni jöttem, nem pedig vadászni.
-Neked nem nehéz néha levetni ezt a kis páncélt és ki kapcsolódni, mikor normális embernek érezheted magad?-kérdeztem tőle, szembe fordulva vele. Mert nekem néha nagy terhet jelent, főleg a kikapcsolódás terén, bár amikor Trishel vagyok akkor sokkal szebb és jobb is minden. A közös vadászatok amiken nem régen részt vettünk ez csak még jobban igazolja ezt. Régebben Reyel voltam sokat vadászaton, de mostanában inkább Trishel járok el. Egyrészt mert nagyon jó társaság számomra akivel magam lehetek, másrészt meg titkon szeretném megóvni minden bajtól ami csak jöhet.
-De végül is szerencsére elfogadtad, kitudja most hány nyál csorgató pasi irigykedhet rám – mondtam neki bókolva tovább, majd az egyik pincértől elkaptam egy pohár pezsgőt, ha bár nem a kedvenc italom, de azért elmegy ilyen puccos helyeken aligha fognak nekem vodkát felszolgálni, vagy valami jó -féle whiskyt. Próbáltam egy kicsit flörtölni Trishel, várva hogyan reagál a dologra. Neki szándékosan nem vettem el pezsgőt, nem fogyaszt alkoholt, na meg nem is akartam szándékosan olyan helyzetbe hozni, ami talán kellene neki de nem teheti meg, bizonyos okok miatt.


A levél tartalma:
 
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Jackson And Trish 18:59 (Előtér) ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Jackson And Trish 18:59 (Előtér)
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Trish Lilith Evans - Boszorkány
» No reason - Ana & Jackson

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: további útak :: városon kívül :: Szomszédságok :: Phantomhive birtok :: A bál-
Ugrás: