Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Caius+Mss.Sánchez +Kai 19:25-19:50 (Bálterem)

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Caius
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
45
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Egy magán hadsereg tulajdonosa
. :


Tárgy neve: Caius+Mss.Sánchez +Kai 19:25-19:50 (Bálterem) ; Elküldve: 12th Március 2017, 15:30Mss. Sánchez And Kai
Érdekes beszélgetésem után Mss Romanoval, úgy döntöttem beszambázok a bálteremben, ahogyan néztem az időpontot a meghívón már ott kellene lennem. Nincsen jelenleg tánc partnerem, egyre érdekesebbé válik ez az éjszaka, és messze van még a vége ki tudja még mit hozz számunkra a hátra levő többi rész. Ahogyan belépek a bálteremben, itt sem kell a csalódnom a helyben szépen kialakított a régi stílus szerint, emlékeimben még mindig a Párizsi udvart idézi fel a napkirály udvarát pontosan. Persze hiányoznak innen a XIV Lajos képek, de másképp nagyon hasonló a kialakítás. Nem minden napi otthon az már biztos, mivel később érkeztem meg a bálteremhez néhányan már táncolnak is ha a szemem nem csal. Tánc tudásomat illetően, nem mondhatnám nehéz dolog vissza tartanom magam a vértől, már megszoktam az emberek jelenlétét a környezetemben. Nem mindig volt ez így ha talán két ezer évvel korábban lenne ez a bál az akkori vad énem, nem biztos vissza fogottan viselkedne. De akkor más volt a világ.. megváltozott most nekünk természet feletti lényeknek sokkal jobban kell ügyelnünk viselkedésünkre és tetteinkre. Könnyebben le lehet bukni sokat fejlődött a világ és vele az emberek is. Előnyök és hátrányok. A terem szélén haladok végig nem zavarva az ott táncolókat. Mivel nincsen táncpartnerem, sőt még olyan ismerősöm sem akadt kivel lehetne, így hát inkább csak fülelek és nézelődök. Sokat nem haladtam a mai napon a tervemben, de még hosszú az este. Viszont gyanakvásom arra, hogy ezt a szörnyűséget ami után a saját szakállamra nyomozok valóban vámpírok követték el, csak éppenséggel semmi bizonyítékom nincsen rá, és egy vadász szava semmit sem ér bizonyíték terén. De most azért jöttem egy kicsit szórakozzak és kimozduljak a sötét otthonomból, viszont nagyon meglepő volt itt össze futni egy vadásszal.. nem gondoltam volna viszont látom a tűzről pattant Romanov lányt. Igen csak merész és bátor nő, vajon vannak még vadászok jelen a bálon? Ha ő itt van talán a férfi is aki nagyon értékes információt adott és egy gyanúsított is Hecaté személyében. Állítása szerint Hecaté szövetkezni akart a Sáncez családdal, csak ezt a vezetőjük elutasította és az indokot is elárulta nekem amiért ezt akarta. Lehet nem teljesen az én jogköröm az ilyesmiben nyomozni, de ha a nemzetségem tagjairól van szó akik eltűntek akkor muszáj lesz felforgatnom akár az egész világot és megtalálni a felelősüket és ha büntetésre nem is tudom de legalább számon kérésre biztosan. A bál terem szélén állok és szemlélődőm a táncoló tömegen.
Vissza az elejére Go down
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: To Caius ; Elküldve: 12th Március 2017, 17:49

to Caius
Szerencse vagy sem?

Azt est furcsa kanyarokat vett, az biztos! Már mikor belépett, agyoncsapta a felsőbb körök nyomása, amihez egyáltalán nem volt szokva. Sánchez család ide vagy oda, fogalma sem volt, mi számít itt normálisnak. Mert hogy ő biztos nem, az 100%. Igyekezett alkalmazkodni, még ha úgy érezte, hogy a legkisebb köze sincs itt senkihez. Hecaté próbálta elűzni a gyilkos gondolatokat, ahogy Sebastian is ellátta bőven tanáccsal, mégis úgy érezte, mindjárt kifut az épületből. Előbb megy egy természetfeletti legyilkolni, minthogy legközelebb betegye a lábát egy ilyen helyre. Majd mikor már kellően úgy érezte, hogy megjárta az est mélypontját, ideje volt jobbá tenni az estét, ami kitől mástól függene, ha nem tőle? Gyorsan összeszedte magát - arcának izmait helyreigazította egy mosolyhoz, ahogy a ruhában is tett egy pár lépést, hogy minden klappol-e. Magára öltötte a határozott Gwendolin képét, mivel hogy ezt az estét semmi sem ronthatja el, ha már annyit varázsolt, hogy megkereste és rendberakta elhunyt édesanyja ruháját, gondolta ő és büszkén húzta ki magát a kék estélyiben, mely nagyon is passzolt világosvörös hajához.
Próbált más szemmel nézni a vendégekre, de egyszerűen csak grimaszolni tudott a bájcsevegésektől, szebbnél szebb ruháktól. Minden a látszatra ment, de mi van a maszk mögött, az jobban érdekelte volna, de egy bál már csak erről szól - látszat minden mennyiségben.
Ismerős arcot akart keresni magának, vagy legalabbis olyat, akiből lehet ismerős, de egy egyedül álló férfit kívül semmi... Így akkor legalább megy egy kört, hogy a Gróf kastélyának többi részét is megcsodálhassa, mert az épület valóban lélegzetelállító volt az ő szemében.
Kihúzott háttal, felszegett fejjel, bájos mosollyal indult útnak, mintha semmi sem állíthatná meg. Abban a pillanatban még úgy volt, de ahogy az egyik kijárat, vagy éppen bejárat (ki honnan nézi) felé igyekezett, bokája megbicsaklott, rosszul lépett. Azonnal észlelte a gondot, de addigra elvesztette egyensúlyát a határozott lendület miatt. Hál' isten, a szégyenteljes kiáltás nem csúszott ki vörös ajkai közül, azonban a legközelebb álló ismeretlen karját kapja el, hogy ne mindenki előtt essen hasra, akkor még nem tudta, hogy éppen Caius lett az áldozata. Rádőlt, de nem esett el, így elkerülte a kellemetlen incidenst mindenki számára. Olyan gyorsan történt az egész, hogy teljesen reflexszerűen voltak mozdulatai, nehogy a padlón kössön ki. A kiáltás elmaradt, de morogva olyan káromkodás sorozatot adott le, amit bárki megirigyelhetett volna, oly cifrára sikerült, mint egyes hölgy vendégek ruhái.
Majd észrevette, hogy valakibe kapaszkodik. A karra nézett, majd fel a férfira, aki igen jovágású, komoly képet vágó illető volt. Vörösre pirult, hogy mit tett,biztosan nem volt etikus, valakinek a szférájába nyomult illetlenül.
- Bocsánat - engedte el, mintha villámcsapott volna belé. - elnézést, és köszönöm. Csak...rosszul léptem... - vallotta be, és már várta, hogy mi is lesz a következmény.- - megjegyzés: 552 || -
Vissza az elejére Go down
Malachai King
prominens varázsló

avatar

. :


☠️ Csak a rossz színész memorizálja a szövegét.
A jó színész játék közben maga írja. ☠️