Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től ; Elküldve: 12th Március 2017, 11:22



Mira & Hecaté


A bál! Aznap volt a bál… Mira ezt nem éppen legnagyobb örömnek vette aznap, addig még egész lelkes volt, de mikor rájött, hogy valóban egy bálra készül, torkában hatalmas gombóc keletkezett. A probléma ott kezdődött, hogy mit vesz fel. Nos, nem volt egy szoknyás fajta, ha rajta múlt volna, biztosan farmerban, bakancsban megy, de akkor nagy a valószínűsége, hogy be se engedik. Tehát elkezdett ruhákat keresni, felásta az egész szobáját, mivel emlékezett arra, hogy édesanyjának volt még egy szinte fekete, olyan kék ruhája, ami illik a vörös hajához. A sikeres megtalálás után jött a rendbetétele, és örömmel konstatálta, hogy tökéletesen a mérete minden tájon. Tehát a ruha megvolt, de a cipő, és a többi? Újabb tortúra, míg egy nem éppen nagyon magassarkú cipellőt talált. Büszkén tette az ágy mellé, hogy ezzel is megvan, és úgy tűnik, az estét sem fogja azzal elrontani, hogy valakibe kapaszkodva próbálja megtalálni egyensúlyát.
Végül eljött az este, addigra lebótolta, hogy ki viszi el, mert vezetni még annyira nem tudott, és csak a macera járt az egésszel. Forgolódva nézte meg magát a tükörben, és úgy érezte, hogy nagyon is túlzásba esett, hiszen ez csak egy bál, semmi több. Összeszedte cuccát, és szomorkásan nézett fegyvereire, amiket nem vihetett magával, de azért hajába két hajtűt becsempészett a biztonság kedvéért, ezzel magát is megnyugtatta.
Az út nem volt hosszú, vagy legalábbis a számára hamarabb véget ért, mint gondolta, túl ideges volt, és izgult az egész este miatt. Ajkát harapdálta, miközben kiszállt az autóból, majd ámuldozva nézett a hatalmas kastélyra, mintha visszarepült volna az időben egy évszázadot. Gyönyörű volt az épület, szájtátva sétált fel a lépcsőn és lépett be leadva a meghívóját, ahol már voltak páran. Ha eddig azt hitte, hogy túl öltözött, most észrevehette, hogy egyáltalán nem, sőt! Inkább alul, ehhez képest az övé nagyon egyszerű volt… idegesség el is öntötte, miközben szoknyáját húzogatta, és már-már azon gondolkodott, hogy menten ki is slisszol, míg meg nem látja valaki, ami könnyűnek bizonyult, mert senkinek sem tűnt fel. Menten el tudott volna süllyedni, olyan zavarban volt. Ehhez képest, mikor vadászni ment, csak úgy sugárzott belőle a magabiztosság, most pedig tétlenül állt.
~Nyugalom, Mira. Ez csak egy bál ~ hangsúlyozta magának, és szemei addig keringtek a bennlévőkön, míg ismerős alakba nem bukkant. Sebastian egy férfi és egy nő társaságában állt. A férfi szikár alakkal, magabiztos tartással állt és beszélgetett a hölggyel, aki pedig gyönyörű volt, a ruhát mintha ráöntötték volna, pontosan illett aranyszőke üstökéhez, vékony alakjához.
De még mielőtt gondolkodni kezdett volna, léptei odatartottak, és megállt a csoport szélén.
~Mit csinálok én? ~
- Elnézést – dünnyögte kissé magas hangon, majd köhintett egyet és gondolatban fejbe csapta önmagát, hogy térjen, de hamar észhez.  Tekintete egy pillanatra Sebastion állt meg, majd a két másikon, nem tudta, hogy a Gróffal áll szemben. – Mira Gwendolin Sánchez… - segítette ki őket, hogy ki is voltaképpen, de nem mintha ez mondott volna nekik valószínűleg sok mindent…



notes: 486 || -
• •
Vissza az elejére Go down
Hecaté
vámpír nemző

avatar

. :


Posztok :
80
Lakhely :
ahol Ő is...
Foglalkozás :
modell
. :