Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
9th Szeptember 2018, 17:25
írta: Alasar Mal
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től ; Elküldve: 12th Március 2017, 11:22Mira & Hecaté


A bál! Aznap volt a bál… Mira ezt nem éppen legnagyobb örömnek vette aznap, addig még egész lelkes volt, de mikor rájött, hogy valóban egy bálra készül, torkában hatalmas gombóc keletkezett. A probléma ott kezdődött, hogy mit vesz fel. Nos, nem volt egy szoknyás fajta, ha rajta múlt volna, biztosan farmerban, bakancsban megy, de akkor nagy a valószínűsége, hogy be se engedik. Tehát elkezdett ruhákat keresni, felásta az egész szobáját, mivel emlékezett arra, hogy édesanyjának volt még egy szinte fekete, olyan kék ruhája, ami illik a vörös hajához. A sikeres megtalálás után jött a rendbetétele, és örömmel konstatálta, hogy tökéletesen a mérete minden tájon. Tehát a ruha megvolt, de a cipő, és a többi? Újabb tortúra, míg egy nem éppen nagyon magassarkú cipellőt talált. Büszkén tette az ágy mellé, hogy ezzel is megvan, és úgy tűnik, az estét sem fogja azzal elrontani, hogy valakibe kapaszkodva próbálja megtalálni egyensúlyát.
Végül eljött az este, addigra lebótolta, hogy ki viszi el, mert vezetni még annyira nem tudott, és csak a macera járt az egésszel. Forgolódva nézte meg magát a tükörben, és úgy érezte, hogy nagyon is túlzásba esett, hiszen ez csak egy bál, semmi több. Összeszedte cuccát, és szomorkásan nézett fegyvereire, amiket nem vihetett magával, de azért hajába két hajtűt becsempészett a biztonság kedvéért, ezzel magát is megnyugtatta.
Az út nem volt hosszú, vagy legalábbis a számára hamarabb véget ért, mint gondolta, túl ideges volt, és izgult az egész este miatt. Ajkát harapdálta, miközben kiszállt az autóból, majd ámuldozva nézett a hatalmas kastélyra, mintha visszarepült volna az időben egy évszázadot. Gyönyörű volt az épület, szájtátva sétált fel a lépcsőn és lépett be leadva a meghívóját, ahol már voltak páran. Ha eddig azt hitte, hogy túl öltözött, most észrevehette, hogy egyáltalán nem, sőt! Inkább alul, ehhez képest az övé nagyon egyszerű volt… idegesség el is öntötte, miközben szoknyáját húzogatta, és már-már azon gondolkodott, hogy menten ki is slisszol, míg meg nem látja valaki, ami könnyűnek bizonyult, mert senkinek sem tűnt fel. Menten el tudott volna süllyedni, olyan zavarban volt. Ehhez képest, mikor vadászni ment, csak úgy sugárzott belőle a magabiztosság, most pedig tétlenül állt.
~Nyugalom, Mira. Ez csak egy bál ~ hangsúlyozta magának, és szemei addig keringtek a bennlévőkön, míg ismerős alakba nem bukkant. Sebastian egy férfi és egy nő társaságában állt. A férfi szikár alakkal, magabiztos tartással állt és beszélgetett a hölggyel, aki pedig gyönyörű volt, a ruhát mintha ráöntötték volna, pontosan illett aranyszőke üstökéhez, vékony alakjához.
De még mielőtt gondolkodni kezdett volna, léptei odatartottak, és megállt a csoport szélén.
~Mit csinálok én? ~
- Elnézést – dünnyögte kissé magas hangon, majd köhintett egyet és gondolatban fejbe csapta önmagát, hogy térjen, de hamar észhez.  Tekintete egy pillanatra Sebastion állt meg, majd a két másikon, nem tudta, hogy a Gróffal áll szemben. – Mira Gwendolin Sánchez… - segítette ki őket, hogy ki is voltaképpen, de nem mintha ez mondott volna nekik valószínűleg sok mindent…notes: 486 || -
• •
Vissza az elejére Go down
Hecaté
vámpír nemző

avatar

. :


Posztok :
80
Lakhely :
ahol Ő is...
Foglalkozás :
modell
. :
Tárgy neve: Re: Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től ; Elküldve: 12th Március 2017, 12:31


Gwen + Hecaté

Túlontúl rövidnek, mégis végtelennek hatott az, az idő, ami rendelkezésére állt ébredése óta a bálra való elkészüléshez. Szerencséjének tudta be, na meg persze, a jó kapcsolatoknak, hogy akadt segítőkéz számára. A birtok komornyikja még a haját is megcsinálta, megigazította rajta a ruhát és ki is sminkelte. Neki mindössze türelmes, rezzenéstelen babaként kellett tűrnie a cicomázást, melyre nagy hangsúlyt fektettek. Ő is, a Gróf is és a komornyik is. A hosszú, fehér ruha alatt egy apró, aranyszínű magas sarkú körömcipő pihent a kecses, apró lábfejeken. Hat után néhány perccel, a Fiatal úrba karolva jött le az emeletről. Ekkor már itt volt néhány vendég. Néhány fokkal feljebb, a tömeget jól láthatóvá téve álltak meg. Elengedték egymást, a ifjú, mindössze 19 esztendős Gróf sétapálcájára támaszkodva, egyenesen, fenségesen állt. Mellette a modell foglalkozású Hecaté ékeskedett. Beszélgetésbe elegyedtek. Halkan, egymás közt váltottak pár mondatot, míg a komornyik Sebastian nem lépett melléjük. Csendesen állt és várt. Pásztázta a vendégeket, míg gazdája parancsára várt.
Teltek a percek, egymás után csatlakozott az odalent gyülekezők sorába egyre több meghívott. Egészen addig nem történt semmi különleges, - hiszen mindenki beszélgetett az ismerősével vagy más üzleti partnerével - míg egy újonnan érkező, egyszerű, ám nagyon is elegáns ruhát viselő fiatal, vörös hajú halandó nem indult meg feléjük. Elhallgattak. Phantomhive gróf arca érdektelenséget mutatott. Egyenesen nézett előre, tekintete a vendégein járt. A komornyik is hasonlóképpen tett, ellenben a bájon, fehérbőrű vámpírnővel. Látta az ember zavarát, így odalépett hozzá.
- Semmi baj, Miss Sánchez. – szólította meg kedvesen egy apró, lágy mosoly keretében. Jelen esetben embernek tettető, modellként kell fogadja a vendégeket, nem pedig hűvös porcelánbabként, mint ahogy azt vérszopóként tenné. Mindennek úgy kell történnie, ahogy az a forgatókönyvben szerepel. Ekkor zökkent ki elmélkedéséből a házigazda. A hölgyek felé fordulva kezet csókolt a vendégnek.
- Köszöntöm a bálon, Sánchez kisasszony! Kérem, érezze jól magát! – üdvözölte valamivel barátságosabb tekintettel, majd a szőke szépség folytatta.
- Bocsásson meg a Gróf úrnak. Rengeteg vendéget kell fogadnia. – intett egyik kezével a lépcső lefelé, hogy menjenek távolabb – Szólítson Hecaté-nak. – mutatkozott be barátságosan a művésznevén, melyről az újságok is írtak, így ha olvassa a helyi híreket, akkor ebből emlékezhet rá, ha a szakmáját nem követnő nyomon az ismeretlen nő. Az Éj Gyermeke belekarolt a halandó emberbe és, mint barátnőjét vezette lejjebb a lépcsőn. Nem vitte be a tömegbe, de kellően távolabb álltak az uraktól, hogy senkit se zavarjanak. Szembe fordult vele.
- Mondja, az adakozás vagy a kíváncsiság vágya vonzotta el a bálra? – kezdeményezett beszélgetést kedvesen, érdeklődőn, őszinte nyitottságot mutatva. Jég kék tekintetével a halandó arcát fürkészte.

۵ Call thy name, 'Stella Mystica' ۵ 417 ۵ note ۵ ®

Vissza az elejére Go down
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Re: Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től ; Elküldve: 12th Március 2017, 13:42

Mira & Hecaté
Az új simerős?

A nőre pillantott, aki megszólította. Újra végigmustrálta lopva, vagy legalábbis igyekezett diszkrét lenni. A szépsége volt már egy magyarázat, hogy miért is van a két férfival. Majdnem grimaszba torzult az arca, hogy lehet valaki ennyire szép… neki sosem volt erénye, ő jellemével győzött meg bárkit is, pontosítva ő belső szépséggel rendelkezett inkább, mint külső, amit sosem érzett problémának, kivéve most. Hiú gondolatait azonnal elsöpörte, és majdnem megkukult, mikor kiderült, hogy a bál házigazdájával, a Gróffal áll szemben.
~ Opsz… ~ ez volt a legtalálóbb gondolat, ami eszébe jutott, hogyan is viselkedett a férfi előtt, aki régi gesztusként kezet csókolt neki, amire kissé zavarba jött, hiszen sosem kapott még ilyen gesztust, úgy érezte, mintha egy történelmi romantikába csöppent volna bele.  Teljesen kezdte elveszíteni a realitás érzékét ebben a furcsa világban, mely eltért New Orleans pörgő világától.
- Bocsásson meg, én… - kezdett bele, de a pánik máris elöntötte, egy pillanatra lehunyta szemét.
~ Szedd már össze magad, a hétszentségit! ~ Mély levegőt vett, hogy nyugalmát megőrizze, legalábbis a látszatra, ahogy végigmérte a Grófot, aki valóban uralkodott a palotának nevezett épületben. Kézben tartotta a helyzetet, nem vetett rá megvető pillantást, vagy hasonló. Mint egyjó házi gazda, úgy viselkedett, csak éppen szótlan kiadásban.
- Köszönöm – vágta rá már határozottabban. – Nagyon szép a kastély, igazán elvarázsolt – mosolygott a Grófra, majd azonnal Hecaténak szentelte minden figyelmét.
- Igen, de ez akkor sem ad okot a viselkedésemre – jegyezte meg szarkasztikusan, majd köhintett egy újat, hogy igen, viselkedni fog és több éles megjegyzést nem tesz. – Örvendek, hogy megismerhetem, csak Gwen vagy MIra – egy ránc futott végig a homlokán az ismerős névre. Valahol már olvasta, de hol is? Nem nagyon jutott eszébe, meg aztán ne egy olvasott hír alapján ítélkezzen a nő felett.
- Inkább is-is. A kíváncsiság nagyobb úr, meg kell hagyni, nem csalódtam, a kastélyra alig vannak szavaim, na meg vendégek... Csak kevés embert ismerek. És Ön? Bár ahogy láttam, régi ismerősnek tűnik a Gróf körében – mosolyodott el kissé fesztelenebbül. Végre sikerült normálisan beszélgetnie, és talán egy új ismerősre is szert tett, ki tudja még, hogy mit ad neki az este. Kíváncsi tekintettel nézett a nőre.


- - megjegyzés: 502 || -
Vissza az elejére Go down
Hecaté
vámpír nemző

avatar

. :


Posztok :
80
Lakhely :
ahol Ő is...
Foglalkozás :
modell
. :
Tárgy neve: Re: Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től ; Elküldve: 12th Március 2017, 14:18


Gwen + Hecaté

A vámpírnő szinte érezte, éppen úgy, mint amikor az est házigazdája tesz valami mulatságosat, úgy most is önnön kuncogását próbálta visszatartani a komornyik. Gondolatban szemét forgatva vezette odébb a fiatal halandót, kinek szavaira a legifjabb tagja eme nemzetségnek nem reagált. Tisztában volt vele, hogy csodás helyen lakik. Az effajta bókokat már rég nem tudja értékelni. Egyszerűen leperegnek róla. A szótlanul, mereven álló szolgája mellett álldogált. Előre fordulva összpontosított inkább a többiekre, akik szemében sokkal fontosabbak voltak, ám ezt nem mutathatta ki. Jó házigazdaként köteles volt mindenkivel foglalkozni.
Egyedül Hecaté volt közvetlen vele, aki próbálta fenntartani halandó látszatát. Mosolygott, kedvesen tetszelgett és bájos nyitottsággal állt az emberek felé. Nem hagyta szó nélkül a halandó szavait. Igyekezett megnyugtatni őt, mert tudta, a feszengésnek mindig baj a vége. Vagy vita születik belőle, vagy ártatlan baleset és egyikre sincs szükség.
- Ne szabadkozzon! – kezdett bele – Egyszer mindent el kell kezdeni. Ne aggódjon, majd belejön. – küldött egy mosolyt felé, s megejtették a bemutatkozást is. Bármennyire is a magázódáshoz szokott, úgy érezte, jó barátnőként kell viselkedjen, így belement a tegeződésbe.
- Rendben van. Akkor… Gwen. – választotta a számára szimpatikusabbat és folytatta a bájcsevejt – A Gwendolin becézése, ugye? Szép neved van. – kérdezett rá a nyilvánvalóra, melyre feleletet nem is várt igazán. Miként a vörös szépség az épületről és az abban tartózkodókról áradozott, no meg a viselkedésből egyből leszűrte azt, ez a lány nem sűrűn mozgott még az arisztokrata, vagyonos körökben. Igyekezett ezt szem előtt tartani, miközben érdeklődést mutatott. Az ámuldozó és dicsérő szavakat apró bólintásokkal erősítette meg. Maga is egyetértett vele, ráadásul, tudatni akarta az emberrel, igenis figyel rá és nem kalandoznak el a gondolatai. Egyébként sem tehette meg. Az kockázatokkal járt volna, ami egy ilyen jeles esemény közben még nagyobb galibát okozna. Össze kellett szedje magát, egyben tartania önnön lényét a szerephez és a hibátlan munkához. Tulajdonképpen, most ő is dolgozott. Mindaz, amit csinál, a jelenléte a rendezvényen mind-mind a munkájának tekinthető.
- Még Londonban, Erzsébet királyné egyik rendezvényén futottam össze a Gróf úrral. Vele érkeztem a városba. Éltem a lehetőséggel, hogy a birtokon szálljak meg, amíg a munkám nem szólít el a világ egy más pontjára. – a jól megbeszélt, részletekig kivesézett mesét adta elő, melyről megállapodott a többiekkel – Tudod… modellként dolgozom. És te? – nem nagyzolt a kapcsolataival. Egyáltalán nem sznobként adta elő a dolgot. Sokkal közvetlenebb és barátságosabb volt, aki inkább tájékoztatásul mesélte el mindezt, majd őszinte érdeklődést mutatott egyébként is kedves arcán a nő irányába.
- Kérlek, ne érezd magad rosszul! A vendégek egytől egyik különbözőek, ettől olyan színesek. Ráadásul, mindenkiben van valami plusz, az egyénisége, amitől még jobb és különb a többiektől. Te is ilyen vagy! – kapott észbe és tette hozzá eme szavakat mondanivalójához. A hirtelen meglepetéstől egyik kezével finoman megérintette a nála alig magasabb Gwen vállát. Hiszen, bármennyire is egy halhatatlanról beszélünk, Hecaté a maga százhatvan körüli magasságával, mindig is alacsonyabb és édesebb volt a többiek szemében. Sosem láttak benne semmi fenyegetőt, mondjuk, nem is szokott úgy viselkedni, még rideg perceiben sem. A fiatal Gróf százhetvennyolc centivel középmagasnak, talán egy picit alacsonyabbnak számított, ám ez sosem adott okot arra, hogy megfelelő körökben ne tiszteljék Őfelsége Őrzővédőjét.

۵ Call thy name, 'Stella Mystica' ۵ 514 ۵ note ۵ ®

Vissza az elejére Go down
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Re: Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től ; Elküldve: 12th Március 2017, 16:55

Mira & Hecaté
Az új simerős?

Az enyhe túlzás volt, hogy úgy érezte magát, mint egy idióta. Nem mozgott sosem ilyen körökben, életidegen volt tőle az egész. Sokkal jobban szórakoztatta egy-egy edzés, vagy az egyetemen való szenvedés, minthogy felsőbb köröknek feleljen meg. Persze, az alapillemet ismerte, de az vajmi kevésnek bizonyult most éppen. No, azért inkább egy feladatnak állította, hogy ezzel kell megküzdenie....
- Majd belejövök, enyhe túlzás, de azért köszönöm. - Mielőtt megállíthatta volna, hogy mit is mond, addigra már kimondta. - Bocsássa meg - szégyellte el magát. - Őszintén szólva, nagyon új nekem ez a helyzet, mintha hirtelen mindent elfelejtettem volna az ilyenről, de nem direkt - vett egy hatal as levegőt, már amennyire a ruha engedte.
~ Utolsó esélyes Gwen, hogy ne csalásnak mindjárt ki ~ gondolatai egy pillanatra messzeszálltak, csak akkor tértek vissza, mikor a nőre nézett. Vajon neki, hogy megy? Kisujjból tudja, mikor mit illik mondani? Nagyon úgy tűnt, és ezt tisztelte női partnerében. Vajon kitanulta? Vagy voltak nehézségei? De a sok kérdést inkábbnem tette meg, csak elmosolyodott a neve hallatán. Semmilyen ból... minek mondják? Hiszen, nem lehet azt mondani, hogy milyen "csúnya" neved van.
- ohhh -bukott ki belőle. Erzsébet királyné? Jézus uramisten! Kikkel keveredett itt össze? Hecaté találkozott a királynővel?! Csak most érezte, hogy milyen körökbe is csöppent bele, már pedig ezt komolyan kell vennie... azonnal arca vonásait kezdte rendezgetni, hogy tűnjön úgy ruhája ellenére, mintha uralná a helyzetet. Ezek itt komoly, befolyásos emberek! Nem hozhat szégyent a Sánchez névre, különben élete végéig hallgathatja, hogy mit is tett. Vonásait ellágyította, tekintetében komolyság tűnt fel, ajkán pedig sejtelmes, halvány mosoly ült meg.
- Akkor ezért volt ismerős a neve, olvastam az újságba. Milyen modellnek lenni? Nem érzi úgy, hogy elveszti önmagát a sok kamera miatt? - kérdezte igaz kíváncsisággal. - Én? Nos, én egyetemista vagyok, mérnöknek tanulok - vont vállat, hogy ez olyan kis egyszerű dolog, semmi extra, még ha néha pont a barkácsolás mentette ki élete mocsaras világából. Szüksége volt a fantáziával, hogy a negatív gondolatokat elűzze.
- Köszönöm szépen, hát meg kell hagyni, jó magad csak úgy kitrikítasz a tömegből ezzel a ruhával. Meseszép - sóhajtott rápillantva újra. - Tehát, akkor régóta ismeri a Grófot, bekell valljam, én csak most szembesültek vele, noha a híre már az én fülembe is eljutott. Kíváncsi vagyok, mennyi is igaz belőle, valóban ennyire a Királynő ismerőse? Bocsássa meg, ha semmi közöm hozzá, néha túlontúl sokat akarok tudni - sütötte le a pillantását, amivel sokat nem ért el, hiszen a nő kisebb volt nála. Akarva-akaratlanul is kezdte megkedvelni Hecatét, még ha kb. Semmit sem tudott róla, talán majd máskor jobban megismeri, a bál erre pont nem jó - felszínes ismerettségek tömkelege... Mira sosem szerette ha látszatra épülnek a dolgok, már pedig ez a bál főképp arra játszott ki.- - megjegyzés: 561 || -
Vissza az elejére Go down
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Re: Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től ; Elküldve: 26th Március 2017, 21:29


Hecaté:
- Ugyan, kérlek, ne zavartasd magad! - mosolygott rá kedvesen a vámpírnő.
- Sokkal fárasztóbb és nehezebb feladat, mint az bárki gondolná. A legfontosabb, hogy ne add fel az álmaid és szeretettel, valamint élvezettel csináld azt, ami örömet okoz neked. Nem számít, hogy mások mit gondolnak arról a dologról. Elsősorban, magadnak kell megfelelj.
- Köszönöm szépen! Ajándékba kaptam, kimondottan erre az estélyre. Viszont, neked sem kell elbújnod a függöny mögé. Éppenséggel a maga egyszerűségével olyan elragadó a ruhád. Ráadásul, nekem kifejezetten tetszik az, ahogy a vörös tincseiddel mutat. - jó barátnő módjára cseveg a vadásszal, mintha régóta ismerné és legalább olyannyira közvetlen is vele szemben.
- Az újságoknak nem szabad mindent elhinni, ám valóban, Őfelsége Őrkutyája, ahogy mondani szokták. A családja évszázadokkal ezelőtt kapta eme tisztséget és azóta is nagy becsben birtokolja azt. - oldalra pillantva, mintha valami megzavarná a felhőtlen jókedvét és nyitottságát - Bocsáss meg, hogy ily' hirtelen félbe kell szakítsam ezt a remek beszélgetést, de ez a dolog nem várhat! - indult el lefelé a lépcsőn, majd visszanézve hozzátette - A tudásszomj nem bűn, csak tudni kell mértékkel csillapítani.
S azzal lesietett, majd elvegyünt a többi vendég között.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Mira & Hecaté - Előtér - 18:25-től
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» We need love cause we're just lonely souls ~ Angel & Mira
» Mira&Timur - Avagy egy jól sikerült tanvadászat végállomása
» Mira&Isi

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: további útak :: városon kívül :: Szomszédságok :: Phantomhive birtok :: A bál-
Ugrás: