Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Mira Gwendolin Sánchez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Mira Gwendolin Sánchez
vadász

avatar

. :

I decide above my life
Posztok :
75
Kor :
24
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tanuló
. :

You don't win against me

Tárgy neve: Mira Gwendolin Sánchez ; Elküldve: 25th Február 2017, 20:59

Mira Gwendolin Sánchez


Mira, Gwen

New Orleans

1994.07.25

21

ember-vadász

Egyetemista (mérnök)

Katherine McNamaraRANG: Vadász

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: Nő létemre nem vagyok porcelánbaba, amit távol kéne tartani mindentől, sőt! Önmagam is keresem néha napján a balhét egy-egy beszólással. Mivel vadász vagyok, így edzett, gyors, ügyes, ahogy a képzés elvárja tőlem. Számos heng található rajtam, de éppenséggel nem zavar, inkább büszkeségem jelei, hogy ezeken is túl voltam. (Egy széles heg található az oldalamon balesetem miatt)

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: Nem valami fényes, elnézve, hogy vadász vagyok…

HOBBI: Könyvek olvasása, rajzolás, írás, barkácsolás, és néha napján valami tömegsport, ha van rá időm, de valamikor elég egy zsákot megvernem feszültség levezetéseképpen.

VÁGYAK, ÁLMOK: Bosszút állni a családomon, vagy valamiképpen békét szerezni a számukra, nyugodtan feküdjenek a földben.  Csökkenteni a természetfelettiek létszámát.

FÉLELMEK: Elbukni, mint vadász; elveszteni a számomra fontosakat.

ERŐSSÉGEK: – Kotnyeles, igaz ezzel csak mindenkit az őrületbe kergetek, de hát na. – Hangulatfüggő, amit pozitívumnak tartok, hogy minél kiismerhetetlenebb legyek. – Fegyverforgatásban sem vagyok utolsó. –Nyomolvasás. – Sosem adom fel maximalista lévén. – Megbízható. – Egyedül is jól dolgozó. – Kreatív, néha rögtönöző.

GYENGESÉGEK: Csak nem gondolod, hogy elmesélem a félelmeim után?

SZÜLŐK:Kayse Sánchez, már halott édesanyám, aki távozott az élők sorából apámmal, Mateo Sánchezzel még gyerekkoromban…

TESTVÉREK: Nincs.

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK: Reynado Sánchez

ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA:Hol is kezdjem? Mondjuk, hogy megszülettem, okés? Egy verőfényes nyári napon jöttem világra, anno akkor még harminc centisként, de mostanra megnőttem 170-re majdnem, még hajam is lett, méghozzá élénkvörös, amit anyámtól örököltem, ugyanúgy, mint a zöld szemeimet. Nos, nem lehet azt mondani rám, hogy Sánhez vagyok, akik barna hajjal, barna szemmel rendelkeznek általában. Neeem, én kiütöttem a családból külsőleg, belsőleg viszont apám leképezett mása voltam csak nőben – cserfes, életvidám, meggondolatlan, szemtelen egyaránt, jó kis hangulatfüggéssel, úgyhogy őrületbe lehet néha tőlem menni. Jellemben elég keverék vagyok,  mikor éppen mi: nyugodttól a mérgesig elég hosszú a skála, azonban nem tipikus nőként.  Nem vagyok sivítozós, rózsaszínes anyámkínja, plázás valaki. Ugyan kissé rendetlen, harcias vadásszá nőttem ki magam, aki ugyan kiver 32 fogat, de csakis elegánsan.
A gyerekkoromról nem tudnék sokat mondani, egyrészt mert kb. 6 éves koromig semmire sem emlékszem, másrészt mert sok minden nem történt. Elkezdtem suliba járni, wow… Utáltam is, mint a rosseb, de annál inkább érdekelt a vadász kiképzés, igaz az elején még a tüdőmet is kiköptem, de aztán az évek alatt csak felnőtt a csibe, vagyis én, és megedződtem. Nem mondom, nem minden napra emlékszem vissza örömmel,  főképp, aminek nyoma is maradt rajtam, de összességében büszke vagyok, hogy idáig eljutottam. Innen származik egy barátnőm is, Beth, akivel sülve-főve együtt voltunk, egészen az egyetemig, mivel ő vállalkozónak készült, én meg mérnöknek, így aztán nem egy helyen van az iskolánk… Attól függetlenül is tartjuk a kapcsolatot az internet nevezetű csodával. Beth amúgy sokkal karakánabb, benne több van, mint valaha bennem, vagyis ez így nem pont igaz. Másban jó,  ezzel egészítettük ki egymást, ez kovácsolt minket teljesen össze.  Lesz idő,  mikor már alig látjuk egymást,  de akkor is barátok maradunk.
Nem sok minden történt 16 éves koromig, ez előtt nem sokkal ismertem meg Axellt, ő is egy vadász volt. Jóképű, tipikus srác, akitől többet vártam. Azt hittem lehet valami közöttünk, de csalfa vak remény… Lekezelt, egyszerű nőként használt, és nem vette észre, hogy nagyon is nem vagyok az. Oh, nem! Egyetem előtt elvesztettük a kapcsolatot, és azóta se sodort minket össze a sors, talán jobb is, nem kerestük egymás társaságát… Noh, eltértem a 16 éves időszaktól, mikor is borult a bili, akarom mondani meghaltak a szüleim, csak én maradtam életben. Mire hazaértem, holtan feküdtek a padlón, a ház pedig romokban hever. Ekkor kezdtem változni, vagyis változtam volna, ha a vadász feladatom megengedte volna, mivel elhagytam a tanonc jelzőt már – kitanultam a fegyverforgatást, ezerszer bejártam az akadálypályákat, harci kiképzésekhez is jobban idomultam. Kimondottan ügyes lettem, élmezőnyben kerültem a többiek között,  főképp kézi tusában és nyomolvasásban, utóbbiban a könyvek segítettek meg. Kimondottan az voltam, akinek ha volt ideje olvasni, akkor szívta magába az információt. Nem mostani YA könyvekben, hanem régi regényekben.. Persze, ez nem jelenti azt, hogy lazulás, továbbra is kíméletlenül edzek, hogy bosszút álljak szüleimért, és a legtöbb természetfölöttit öljem majd. Jó kis cél, elég távol áll a kreatív lelkemtől, de akkor még ezt fogadtam meg. Az egyetem viszont elnyomta a sith… akarom mondani sötét lényemet, és kreativitásom újra szárnyalni kezdett. Rajzoltam, írtam, alkotta, élveztem, amit csinálok. Mintha újra életre keltem volna, csak most már nem egy törékeny porcelánbabaként… Az egyetem, a vadászat kitöltötte az életemet, próbáltam ezzel is csak felejteni a fájdalmat,  egészen 20 éves koromig. Pont a szülinapomon ért baleset. Több bordám repedt, csontot törtem, rengeteg vért vesztettem egy összetűzésben. Nem akartam kórházba menni, nem akartam semmit sem, csak ott a földön az égre nézni,  hátha meglátom anyáékat... Pechemre vagy épp nem, túléltem. Napokig, hetekig lábadoztam, igazán az volt borzalmas, mert a semmittevésben csak gondolkodni tudtam... Saját magam és a gondolataim... Kellően helyrerázott, hogy kaptam még egy esélyt, amit nem hagyok elengedni. Ennek is egy éve,  azóta nyugi van, meglepő de igen, persze a napi rutinok, de egyelőre Murphy törvény nem csapott le,  nem fordította feje tetejére az életemet... Egyelőre.
Vissza az elejére Go down
Jasmine Grey
vérpárduc

avatar

. :

Posztok :
97
Kor :
68
Lakhely :
Macskafarmketrechülyebirtok
Foglalkozás :
Tanuló
. :


Tárgy neve: Re: Mira Gwendolin Sánchez ; Elküldve: 9th Március 2017, 22:13


Elfogadva!
Kedves Gwen

Elfogadlak! De arra szeretnélek megkérni a karaktered státuszát változtasd majd tanulóra, mert 21 évesen még nem végezhetett az egyetemmel Smile Minden mást rendben találtam, menj nyugodtan játszani ^^


Csatlakozz a Facebook  csoportunkhoz is!

Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Mira Gwendolin Sánchez
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vadászok-
Ugrás: