Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Az oldal idővonala

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Az oldal idővonala ; Elküldve: 27th Március 2016, 18:53


Jelen és múlt
Az idő lényege éppen a változás.


1600-as évek eleje
A vérmacskák leigázásának és elnyomásának évei.

Los Angeles - 2013 tavasza
A Los Angeles-i farkas falka, Rafaellel az élen készen áll megkötni a szövetséget a párducok alfájával, hogy végre megerősödve elnyomhassák a vámpírok okozta fenyegetést. Minden a lehető legtökéletesebben megy, senki sem sejt az ég világon semmi rosszat, ám a halálos sors pillanatok töredéke alatt éri utol Őket.
A vámpírok kegyetlen haragja váratlanul lecsap az „árulókra”. A támadása senki sem számított, így mindenkit roppant váratlanul ér az incidens, s a káosz nagyon hamar eluralkodik… a vér vasas illata és halálsikolyok félelmetes zaja minden érzéküket elborítja. A szipolyok könnyedén legyőzik az áruló népséget -  elragadják a párducok erőskezű alfáját. Feláldozza magát… falkája és Rafael érdekében képes önzetlenül, vakon az ellenség kezei közé futni, szegény pára nem is sejti miféle sors vár rá…

New Orleans - 2015 tavasza
A párducok kemény évet és szörnyű veszteséget tudhatnak maguk mögött. Hőn szeretett alfájuk csúnyán elbukott… A falka megkapta LA királynőjétől egykori vezetőjük meggyalázott testét, mint valami elrettentő trófeát. Danten állt minden, új feladatként neki kellett tovább vinnie a meggyötört falkát, s úgy döntött összeszedve az életben lévő falka tagokat székhelyüket jó messzire, egészen New Orleansba helyezi át.
Ralf sem lélegezhetett fel, habár a támadást megúszta, Ősrégi ellensége a csodálatosan szép Tya, New Orleans vámpírkirálynője, úgy döntött ideje térdre kényszerítenie. Bosszúból elraboltatta fiatal lányát és a volt feleségét, hogy velük zsarolva ne csak félelmet ébresszen benne, de rá is vegye, hogy immáron helyi alfaként behódoljon. A régi falkáját haladéktalanul hátra kellet hagynia, hogy egy csomó idegen, bosszú éhes farkas felett vegye át az irányítást. Ó nem említettem volna, hogy mi történt a helyi farkas alfával? Tya nemes egyszerűséggel kiiktatta, keresztezte a terveit így hát mennie kellet…
A királynő hataloméhessége határtalan, s bármire képes, hogy azt tovább terjessze - kerüljön az bárki életébe. Valami újra fáj a foga, épp ezért akarja maga mellé a farkasokat is, elvégre velük sokkal erősebbé válhatna, s övé lehetne a kezdetekben akár az egész ország, kitudja talán a világ is! Sötét terveket szövöget, mit sem törődve a háború veszélyével. Pedig az már itt van a küszöbön…  Minden természetfeletti teremtmény zsigereiben érzi, hogy valami sötét és gonosz közeleg. Még nem késő megváltoztatni a jövőt!  Hol bujkálnak ilyenkor a nagy vadászok? Miért nem cselekednek? Ne csak tervezzetek, mozduljatok is meg végre! Ember életek forognak kockán, mert ha a háború sok évszázad után valóban újra kirobban a vámpírok és a farkasok között, ezúttal senkit sem fog kímélni…  nem mellesleg az egész világ rájöhet majd, hogy ahol eddig éltek csupán finom cukormázba bújtatott torta, s legbelül már rég megromlott volt.
Mind tudjátok a szabályt! Nem fedhetitek fel magatokat a halandók előtt… Vigyázzatok, nehogy a boszorkányok haragja lesújtson rátok!

New Orleans - 2015 õsze
Farkasok: Rafael hiába veszi át az irányítást a falka felett, a lányát és a volt feleségét nem kapja vissza azonnal. De amikor még is, akkor is csak a lánya kerül elő. Habár ez hatalmas megkönnyebbülés, az alfa ekkor már lélekben és fizikálisan is kimerült. Nehéz egy olyan falkát összetartani melynek néhány tagja gyűlöli.
A városba érkezik egy új alfa jelölt: Andrzej Strzechowski

Macskák: Az alfa húgát magukhoz ragadják a vámpírok.

Boszorkányok: Az első boszorkányok eltűnésének hónapjai. Az áldozatok száma még nem haladja meg a tízet, de azért aggasztó, hogy sem holttestet sem nyomot nem lehet felfedezni.

Rókák: A rókák megszerzik a nem túl biztató adatokat Tya terveiről.

New Orleans - 2015 tele
A vámpírkirálynő kastélyának felrobbanása. A jobb kéz eltűnése. Rafael lánya, és az alfa húga kiszabadulnak a  fogságból. Rengeteg jaguár veszik oda. A vámpírtanács első tagjai megérkeznek a városba, hogy kiderítsék a királynő halálának körülményeit.
Kialakulóban egy rivális farkas falka a városban, megtörténik a kihívás, a helyi farkas falka kocsmájának felgyújtásával.
A tigrisek visszakapják az erejüket, és az első decemberi holdtölte alkalmával átváltoznak.
A helyi boszorkányok Charlotte vezetésével szövetségre lépnek a vadászokkal, pontosabban a Romanov és a Silver klánnal.

New Orleans - 2015 tele
Rafael elveszíti a csatát és meghal, Andrzej kerül a New Orleansi falka élére.

New Orleans - 2016 tavasza
A rókák lelepleződnek, kiderül, hogy ők végeztek a királynővel. A merénylő öngyilkosságot követ el, hogy a többiek hollétére és kilétére ne derüljön ki. Kaspar találja meg a felvételt, amivel a gyilkos nyomára bukkannak, jutalomból a tanács meghallgatja trónigényét. És egy rövid tárgyalást követően királlyá választják.

New Orleans - 2016 nyara
A vérfarkas falka egyre erősebb és egyre nagyobb. Míg a jaguárok helyzete is javul hála az időközben a falka élére került Lucile Armelle Beauchene-nek, aki remek politikai érzékkel ajánlotta fel szolgálatait az új királynak.
Közben a boszorkányok feje felett sötét felhők gyülekeznek, csak, hogy ők se maradjanak ki a jóból...

New Orleans -2016. ősz
Lucile Armelle Beauchene-nak nem sikerül tehetsége ellenére sem megegyezni az új vámpír királlyal. Hiszen Kaspar igényét lehet, hogy elsőre elfogadta a tanács, de később ezt visszavonták tőle, és mást ültettek a trónra.
A boszorkányok eltűnésére se derült még fény. Ráadásul újabbnál – újabb bonyodalmakkal kell szembe nézniük.

New Orleans -2016. tele
A farkasok körül végre Andrzejnek sikerül rendet teremtenie. Viszont újabb dolgokkal kell szembe néznie, és döntést hoznia. A falka tele van fiatalokkal, kölykökkel, így orvosra volt szüksége, amit meg is oldott szemrebbenés nélkül. A kérdés már csak az, hogy az orvos képes lesz e helyt állni ebben az új világban, amibe beleragadták.

New Orleans -2017. tavasz
A városban felütötte fejét a zűrzavar.
A boszorkányok továbbra se tudják megoldani a gondjaikat, és olykor talán nagyobb bajt okoznak, mintha hasznos dologra jönnének rá.
A vérpárducok alfája elhagyta a várost. Falkáját megbízható emberre hagyta, de vajon képes lesz ez az ember kézben tartani őket? Lesz vajon trónbitorló?


Vissza az elejére Go down
 
Az oldal idővonala
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: Információs Csarnok :: a kemény alapok-
Ugrás: