Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Cicuska aranykalitkája
2nd Április 2018, 16:54
írta: Catherine Williams
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Konyha és Nappali

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTárgy neve: Konyha és Nappali ; Elküldve: 17th Október 2016, 19:33A konyha az egyik legjobban felszerelt helyiség a lakásban, hála Colby főzés iránti szenvedélyének. A gránit munkalap mellett indukciós tűzhely, és légkeveréses sütő kapott helyet. A pult alatti szekrények rogyásig vannak különféle serpenyőkkel, tepsikkel, kuktákkal, lábasokkal, ráadásul mindez pedáns rendben. A felső szekrényekben étkészletek sorakoznak. A konyha másik falán kapott helyet a mosogató, és a kis konyha asztal. A nappalirészen hivatalosan tágas tér, nagy ablak, bejáratra nyíló folyosó, és egy kanapé van, dohányzóasztallal, meg tévével a falon. A valóságban azonban minden félre van tolva, a szőnyeg feltekerve, és a világos padlót festékpöttyök díszítik. A készülő festmények nagy része itt kapott helyet átmenetileg.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Konyha és Nappali ; Elküldve: 17th Október 2016, 20:24


Colby
Elég meleg van. Valahogy ehhez nem szoktam hozzá, hogy ilyen párás a levegő, még akkor is, amikor zuhog az eső; pont úgy, mint például most, ebben a pillanatban, vagy mint két órával ezelőtt, amikor leszálltam a vonatról.
Őszintén, fogalmam sincs, hogy sikerült ilyen hamar elintéznem mindent. Talán amiatt lehet, hogy amióta Guille lelépett, minden készen áll, és már csak be kellett adni a papírokat a megfelelő helyekre. És azért is, mert anya rám hagyta azt a ki tudja, honnan szerzett pénzt.
Hát... eléggé eláztam. Persze, ezen már meg sem lepődik az ember, ha Antoine Charlandnak hívják - vagy ha nevezetesen ugyanolyan balszerencsés, mint én. Amikor leszálltam, rögtön észrevettem, hogy Fortuna utálatát nem sikerült Kanadában hagynom; kezdjük csak azzal, hogy az első lépésem ebben az új városban egy vádliig érő - mármint... nekem vádliig érő - pocsolyába vezetett. Jókedvűen elmosolyodtam. Jobb, mintha az első lendülettel a sín alá csúsztam volna, nem?
Nagyjából egy órát kóvályogtam a csomagjaimmal megrakodva, esernyő nélkül a városban, mire végre meg mertem kérdezni valakit arról az utcáról, aminek a nevét a kezemben lévő ázott, csöpögő cetliről olvastam fel. Nevetést kaptam vissza a nőtől, biztos a szerencsétlen kinézetem miatt, elvégre kicsi is vagyok, meg ázott is; de miután kiszórakozta magát, azért megmutatta, merre találom a művésznegyedet. További fél óra séta után sikerült rábukkannom a házra - annyi mázlim talán volt, hogy bár a súlyos ajtó majdnem összeroppantotta a lábfejemet, azért sikerült bejutnom a lépcsőházba mindenféle csengetés, meg ilyesmi kellemetlenségek nélkül. És ez még hagyján lett volna. De az már igazán kegyetlenség volt, hogy a liftre pont előttem függesztette ki egy férfi, az "ELROMLOTT"-táblát. És ugye, nekem a tizedikre kellett volna felmennem, és igen, edzett vagyok, de ez mégis kegyetlenség a Sorstól, hogy egy ilyen pici srácnak, mint nekem, gyalog kell felküzdenie a fél életét a tizedikre. De hát, beletörődtem, gondoltam, rosszabb ennél már úgysem lehet.
Miután sikeresen felkommandóztam a lépcsőn, sóhajtottam, ahogy megálltam az ajtó előtt. Új élet. Új ház. Új lakótárs. Meg hát, gyakorlatilag minden új, ami csak van körülöttem.
Kopp-kopp-kopp. Igazából nem voltam túl határozott, úgyhogy elég halkan sikerült megkocogtatnom a fát - nem is jött válasz. Akkor hát még egyszer: kopp-kopp-kopp. Semmi.
- Ööö... bocsánat...! Az... az új... - egy szomszéd lépett ki épp a szemközti ajtó mögül, én pedig megsemmisülten elhallgattam. Kínos.
Miután elment az illető, akinek sikeresen bemutatkoztam az ázott kutya-akcióval, erőt vettem magamon, és megint megpróbálkoztam a kopogással. De hát semmi. Pedig... mondtam, hogy... négy óra után érkezem. Azt mondta, itthon lesz, és most még csak hat óra van. Elővettem a mobilom.
- Hát persze, hogy lemerültél... - motyogtam már csak úgy az orrom alá. Valaki elátkozott. Ez tutibiztos.
Szóval. Most, hogy végigjártam magamban az egész délutánom, hogy időt nyerjek, most gondolok olyanokat, hogy oké, nincs más választásom. Muszáj lesz benyitnom, igen, el kell szánnom magam. Csakhogy annyira félek, úgy az egésztől: fura lesz ez, hogy mondjuk nem a kakasszóra ébredek (sablonos, tudom), meg... hát, igen. Az új lakótárs. Nem vagyok mentes az aggodalomtól.
Na. Meg kell emberelnem magam. Úgysem lesz nyitva az ajtó. Lenyomom a kilincset.
A szezám pedig kitárul, úgyhogy nem kis meglepetséggel emelem fel a csomagjaim.
- C-C-Colby? A-Antoine vagyok, az... az új albérlő... - Persze, az utolsó szót már csak ilyen egér-hangon sikerül kinyögnöm, ahogy iparkodok befelé, lesütött szemmel próbálom behúzni a bőröndöm, aztán felnézek, hátha megpillantom azt a bizonyos Colby Sutherlandot.
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Konyha és Nappali ; Elküldve: 18th Október 2016, 09:56


Antoine

Békésen üldögélek egy kád forró vízben, hazafelé az egyetemről sikerült rendesen eláznom, így aztán tanulás helyett ezzel töltöm az időmet. Néha lebukok a víz alá, és így maradok kicsit, teljesen kizárva a külvilágot. El kéne kezdjek dolgozni a jegyeimen, különben komoly problémákba fogok ütközni. Pedig az ösztöndíjból fizetem a lakás rám eső részét. Úgyhogy nem ártana, ha tennék valamit ezért. A víz kezd teljesen kihűlni. Azt sem tudom mióta üldögélek itt. Felteszem órákban kéne mérni az időt. Lassan kecmergek ki, és nyúlok a törölköző után. Sokat nem fáradok a szárítkozással, az eső ellenére eléggé meleg van az év zen szakában. Csak gyorsan áttörölgetem magam, és a derekamra csavarom a törölközőt. Majd még csöpögő hajjal indulok el kifelé a fürdőből, hogy felöltözzek, és nekiüljek festeni. Éppen rátenném a kezem a szobám kilincsére, mikor meghallom, hogy valaki dörömböl az ajtómon. Rápislantok a faliórára a nappaliban, és lesokkolódva látom, hogy mennyi az idő. Nagyon remélem, hogy a drága új lakótársam nem álldogál kint két órája várva, hogy beengedjem. Gyorsan berohanok a szobámba, és alsót sem húzva felkapom a festős farmeromat, és már száguldok is ajtót nyitni. Éppen akkor érek a bejárathoz, amikor az alacsony srác benyit.
- Öhm, hello, és Colby vagyok. Nyugodtan hívj Colnak. nyújtok kezet, majd intek, hogy kerüljön csak beljebb. Ha engedi a bőröndjét is segítek behozni, és közben folyamatosan az auráját vizslatom. Legalább ember. De a többi gondolatot ki kéne vernem a fejemből...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Konyha és Nappali ; Elküldve: 18th Október 2016, 19:51


Colby
A küszöbön persze elakad a csomagom, mármint a legnagyobb; de odakint még két kisebb táska várja, hogy elkezdjem behordani őket. A szenvedéseimet azonban egy fiú hangja szakítja meg, így hát gyorsan fel is kapom a fejem és kihúzom magam, hogy esetleg kevésbé látszódjak kicsinek.
Aztán egy kínosan hosszú pillanatig csak hatalmas szemekkel meredek az előttem álló félmeztelen srácra, és még a szám is eltátom csodálkozásomban, mert hű, milyen szép...!
És utána rájövök, hogy mit művelek éppen, úgyhogy vörös kárpitnak álcázom az arcom: olyan leszek, mint egy komplett paradicsomültetvény, és egyszeriben azt kívánom, bár a Pokol alá süllyednék. Vagy még annál is lejjebb. Mindegy, csak ne lásson, úristen, ez halálosan gáz így...
- Szia. - Motyogom halkan, ahogy kezet rázok vele. Nem, nem merek felnézni rá, mert... á, hát... Félmeztelen, és könyörgöm, olyan, mintha egy magazin címlapjáról lépett volna elő. Nem, ez így _nagyon nem lesz jó, a fenébe...
Megfordulok, hogy elrejtsem az arcszínemet, és alibiként próbálom átemelni a bőröndöt, közben pedig azt hiszem egyre inkább vörössé válok, mert zavarba jöttem tőle, hogy elpirultam. Antoine, te szerencsétlen, szerencsétlen ember! Jaj, most mit csináljak? Ennél kínosabbat el sem tudnék képzelni, ahj... Fortuna.
Colby - bocsánat... Col viszont odalép mögém, hogy elvegye az egyik csomagot, s nyújtja is a kezét, hogy adjam csak oda. Na jó, már úgyis mindegy. Fúha, most el kéne bújnom valahova, hogy ne érezzem magam ilyen borzalmasan. Rég voltam már ennyire zavarban...
- Köszi. - Mondom, és oda is engedem a bőröndhöz, amivel meggyűlt a bajom az imént (meg alapból, amióta csak elindultam), én pedig a hátizsákhoz és a laptoptáskához lépek. Igyekszem húzni a dolgot, nem sietek vele, hogy felvegyem; így talán nyerhetek egy-két másodpercet, amikor nem kell ránéznem, tudod... Kellemetlen.
- Öhm... hova... hova vihetem ezeket? - kérdem aztán, és itt már kénytelen vagyok szembe fordulni az illetővel. Úgyhogy arcom talán kissé elszántabb is lesz, hogy akkor én most uralkodok szépen magamon, így pillantok fel rá, még mindig olyan vörösen, mintha rám borítottak volna egy adag festéket. Remek, remek... Azt hiszem, levágós a dolog. A fene vigye el!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Konyha és Nappali ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Konyha és Nappali
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Mayakashi Kaen agglegény lakása
» Étkező és konyha [régi]
» Nappali & Előszoba (földszint)
» Konyha és étkező
» Nappali

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: belváros :: alsóváros és mûvésznegyed :: Szomszédságok :: Sutherland lakás-
Ugrás: