Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Kaland: Sienna búvóhelyén

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTárgy neve: Kaland: Sienna búvóhelyén ; Elküldve: 22nd Szeptember 2016, 14:21


Barlang az erdõ mélyén


Szereplők: a Mesélő, mint Sienna, Karthik Desai, Eden Deveraux, Charlotte Deveraux, Raven T. Stark
Helyszín: Sienna tartózkodási helyén
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Kaland: Sienna búvóhelyén ; Elküldve: 22nd Szeptember 2016, 15:03


Elbuktam. Pedig már olyan közel éreztem magamhoz a sikert. Ott volt a markomban a medál - a kulcs Ravenhez, és a lány, akit a vámpírkirálynak ígértem. Talán túl könnyen ment? Elbíztam volna magam? Nem, ezt nem állítanám, Eden tett róla, hogy megnehezítse a dolgomat. Most mégis...olyan hirtelen zuhantam az egekből a mélybe, hogy igazán felfogni sincs időm.
Sietnem kell. Ne feledd: a leggyorsabb úton!  Visszhangoznak fejemben a boszorkány szavai, aki megszállta annak a lánynak a testét, aki nekem nem kellene, hogy bármit is jelentsen, legalábbis nem többet, mint egy különleges postai küldemény, amit egyik helyről le kell szállítani egy másikba. Most mégis. Végtelen keserűséget érzek, és dühöt. Fogalmam sincs a padláson elhangzottakból  mennyi jutott el Eden tudatáig, talán, ha szerencsém van semmi. Nem mintha arról lennék híres, hogy Fortuna nagysasszony a tenyerén hordoz. Így vagy úgy a kis játéknak befellegzett.  Mi lehet most vele? A nő azt ígérte, hogy életben hagyja az aggodalom és bizonytalanság mégis savként marja belsőmet. Mit tehettem volna? Követeltem volna, hogy addig nem indulok, míg el nem megy onnan?  A gondolatra nevethetnékem támad. Groteszk mosoly kanyarodik arcomra , miközben a Ford önindítóját hozom működésbe, fényes nappal, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. A kertvárosi pláza parkolójában  hagyott autó elindítása sérült kezemnek köszönhetően nehézkesen ugyan, de sikerül.  Nem mellesleg meg te többet tudsz a trükkökről, mint én, nem igaz?  Trükközök, ez az egyetlen dolog amihez igazán értek, és eddig egy szemernyi bűntudatot sem éreztem emiatt. Sőt, amit most érzek azt is inkább a szégyenhez tudnám hasonlítani. Csak ennyire futotta? aljas húzásokkal, szemfényvesztéssel nem vehettem fel a versenyt az ő erejével szemben, épp annyi esélyem volt ellene, mint mikor Raven játszadozott velem a nappalijában. Semmi. Csak egy egyszerű, pótolható bábú vagyok számukra a sakktáblán. Dühösen taposok bele a gázba és indulok meg a városból kivezető úton. Nem ismerem túl jól a várost, el is rontok egy kanyart és vissza kell fordulnom a kereszteződésben.
Végiggondolom milyen lehetőségek állnak most előttem. Nálam van a nyaklánc. Felkereshetném Ravent és beszámolhatnék a történtekről, talán még segítene is nekem, hisz a nyaklánc próbáját teljesítve a tanítványa lennék és ő már korábban is kifejtette nekem, hogy nem kívánja a Deveraux lány halálát. Egyszerűen el is hajthatnék a városból, nem törődve a következményekkel, talán ez az egész vérkötelék csak egy nagy humbug, vagy ha nem is hát vannak korlátai, ha elég gyorsan sikerülne elég messze kerülnöm tőle, akkor talán...Elhajtok a letérő mellett, ami a boszorkány általmegadott hely felé vezet. Sikerülhet. Soha nem kell ide visszajönnöm, találhatok magamnak másik mestert, nincs szükségem itt senkire.
- A francba!- rántom félre a kormányt, egy hajszállal elkerülve, hogy egy mosómedve a Ford első lökhárítóján koppanjon. A féktárcsákból füst száll fel, és  az orromat megcsapja az égett gumi szaga, épp hogy sikerül a kocsit megfognom az árok szélén. Hátranézek, de az állat már eltűnt, mintha nem is lett volna.
- Remek.- mormogom, majd tekintetem előrefordítom, sötét, komor szempár néz vissza rám a visszapillantó tükörből. Egy gyáva alak arcképe. Elfutok és reménykedem a szerencsében, vagy pincsi kutya módjára teljesítem a boszorkány utasítását? Hitegetem magam azzal, hogy van választásom, pedig már régóta nincs. Eden. A francba is, jövök neki egyel. Rükvercbe rakom az autót és visszafordulok. Elviszem a láncot, aztán megnézem Eden életben van-e még, utána pedig megpattanok innen.
Még jó húszpernyi autózást követően az egyre keskenyedő erdei út egyszerűen véget ér. Leállítom a kocsit és gyalog megyek tovább még egy fél mérföldet északra, már messziről látom a nagyobb domb lábánál éhesen tátongó bejáratot. Egy barlang. Milyen színpadias.
- Elhoztam, itt van amit kértél.- adom hangosan a világ tudtára, amint beléptem a sötét helyre kezemben a függőt lóbálva.
Vissza az elejére Go down
 
Kaland: Sienna búvóhelyén
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» [Küldetés] Állati kaland
» Új mutánsok (párhuzamos állandó - ingyen njk kaland)
» Szimmetria ügy (ingyen njk kaland)
» Éjszaka a múzeumban (Mini-kaland)
» 1. nagy kaland

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: további útak :: privát részleg-
Ugrás: