Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Cicuska aranykalitkája
2nd Április 2018, 16:54
írta: Catherine Williams
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Aula

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Aula ; Elküldve: 30th Augusztus 2016, 21:30


soon
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Aula ; Elküldve: 30th Augusztus 2016, 21:33Tony és Rachel


' Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.'


Az asztalok között sétálgatok, a B-hármasnál nagy összegekben megy a játék. Kicsit lelassítok, tekintetem végig futtatom a játékosok arcán. Tudok olvasni az árulkodó jelekből, figyelem és megfejtem azokat az apró gesztusokat, amelyek arra utalnak, kinek milyen erős lap van a kezében. Elképesztő, hány olyan pókerjátékos van, még a profik között is, akinek fogalma sincs róla, hogy testbeszédével szinte teljesen egyértelművé teszi, mit is tart a kezében. Ennyi erővel akár fel is fordíthatnák a kártyáikat, és áttolhatnák elém a pénzüket. Megpróbálom elrejteni hamiskás mosolyosomat, én már tudom ki fog üres zsebbel felállni az asztaltól, hogy aztán csalódottságnak a pultnál adjon hangot. Tovább haladok. Nem azért vagyok itt, hogy az újgazdag helyieket kiforgassam a vagyonukból, nagyobb cél vezérel. Feladva a helyemet az asztalok mellett újonnan biztonsági őrnek csaptam fel. Hiába rablóból lesz a legjobb pandúr. Legalábbis a főnökeim úgy tűnik megvannak velem elégedve. Különös bizsergést érzek a tarkómon. Megtorpanok, megigazítom elegáns fekete egyen öltönyömet, és az ismerős, égető pillantás gazdája felé fordulok. Sarah szélesen elmosolyodok, hófehér fogai szinte világítanak a vörösre festett ajkak között, megvárja míg nyugtázom pillantását, majd lesüti a szemét és mosolyogva keveri tovább a lapokat. Mindenki játssza a szerepét.
Statikus hang hallatszik, majd a biztonsági főnök recsegő hangja csendül fel a fülemben.
- Fuller?
- Igen, uram?

- A jobb oldali vip teremben elszabadultak a dolgok, a vendégek panaszkodnak, próbáljon meg rendet tenni.
Próbáljak? Általában ennél sokkal egyértelműbb, ellentmondást nem tűrő parancsokat kapok.
- Legyen körültekintő.- megköszörüli a torkát, amitől majd kiszakad érzékeny dobhártyám.- Ms. Morgan mulat ott a barátaival.
Hirtelen minden világossá válik. A híres neves Ms. Morgan. Apuci kicsi lánya. Rövid itt tartózkodásom alatt már hallottam róla ezt azt, de eddig még nem volt hozzá szerencsém személyesen.
- Elnézést nem hallom tisztán.- hazudom, csavarok egyet a kis pöckön elhangolva a készüléket.
- ...Fuller?- hallom még, aztán a statikus zaj megszűnik. Megkönnyebbülök. Rühellem ezt a vackot, igazítom meg a headsetem és elindulok a vip terem felé. Már messziről hallatszik, hogy odabent éppen nagy party van, és belépve megpillantom a lányt a hatalmas felfordulás közepén. Vékony, fekete hajú bige.
- Kisasszony.- lépek mellé és megragadom a felkarját. Meglepő milyen simán körül tudom fogni.- Itt az ideje távozni.- mondom aztán szárazon, kifejezéstelen arccal. Magamban persze jól mulatok várva a reakcióját. Biztosan nincs hasonló bánásmódhoz szokva a kis party hercegnő.    
MUSIC: --- | NOTE: ....| WORDS: ...
Vissza az elejére Go down
Rachel Anne Morgan
ember

avatar

. :

Posztok :
3
Kor :
27
Lakhely :
New Orleans... mostanában
Foglalkozás :
Hmm...Örökösnő?
. :


Tárgy neve: Re: Aula ; Elküldve: 30th Augusztus 2016, 21:37


Tony részére


' Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.'


A buli a szokásos mederben zajlik. Mármint úgy értve, hogy minden van. Pia, drogok, VIP terem. Mi kellene még? Érzem, hogy a buli kezd elvadulni, de egyáltalán nem érdekel, hogy is érdekelne? Annyi cucc van bennem és itt most nem csak az alkoholról beszélek, hogy nagy valószínűséggel holnapig nem fog semmi sem érdekelni. Az asztalon állva tekergetem a csípőmet, és egy cseppet sem zavar, hogy a testőreimnek, nem kis feladatot adok mára. Elvégre pontosan tudják, hogy nem szeretem ha a hívatlan pasikat oda engedik hozzám. Na jó azt hiszem, hogy egy kicsit rájátszom a dologra így megnehezítve a dolgukat, elvégre szeretek a figyelem középpontjába lenni. Szeretem magamat mutogatni, imádok gátlástalanul flörtölni, hogy aztán ne kapjon meg csak az akit komolyan akarok is. De addig jó pár pasi esik pofára vagy éppen kirepül a szórakozóhelyről a biztonságiaknak köszönhetően. Ma, tekintve, hogy a barátnőm kezét megragadva felhúzom magamhoz az asztalra, és leszbikusokat megszégyenítő táncba kezdek vele, egy kicsit több a hívatlan érdeklődő. Azt hiszem ez sunyi, és csalogató pillantásainknak is köszönhető. Ahogyan nyelvem összeakad, a dögös, szőke modellel, az egyik pasi nem bírja tovább, s ujjai elindulnak felfelé a combomon. Felháborodva fordulok felé, s holdjáró, magassarkúm talpát a mellkasára szegezem, hogy elrúgjam magamtól, egy cifra káromkodás közepette. Aztán fejcsóválva elvigyorodok.
A pasas nekicsapódik egy másiknak, de ha ez nem lenne elég, a testőreim közül az egyik azonnal odasiet, hogy gyorsan kitessékelje a fazont a kaszinóból. De mire odaér, már elszabadul egy kisebb tömeg verekedés, Emyvel az asztalon táncolva, huhogva emeljük fel a kezünket, a küzdő feleket biztatva. Néhányan, úgy döntenek a pillanatot kihasználva közelebb férkőznek hozzánk és kisvártatva , több kéz ragad a lábamra és a bokámra, mint az ildomosnak találok. Nem vagyok egy ijedős fajta, szóval nem esek kétségbe, hanem nevetve próbálom az embereket elrugdosni magamtól, és mivel már az összes biztonsági és testőr rajta van az ügyön, így annyira nincs is nehéz dolgom.
Nem mondom, hogy nincs ínyemre a bunyó, elvégre nem egy megtermett férfi küzd jelenleg a lábaim előtt, és habár torzult képpel a fejemben, de elmondhatom, hogy miattam verekednek. Na és persze Emy miatt.
Lehajolok a piámért, hogy tovább táncikálva élvezzem a bulit, amikor is erős kezek fonódnak a karomra.
Végigfut a pillantásom az erős, öltönyös karokon, és egy szigorú álló, közömbös arcú, fiatal szempárral találom szembe magamat. Összeráncolom a homlokomat, persze nem nehéz felismerni egy biztonságist, elvégre ott lóg a fülükben az a vacak, plusz ugyan olyan öltönyben masíroznak fel s alá.
- Még is ki a francnak képzeled magad? Kopj le!- Ezzel megpróbálom lerázni magamról a kezét, hogy felegyenesedve ihassak jó pár kortyot, és táncolhassak tovább. nehogy már egy hülye biztonsági őr mondja meg nekem, hogy mikor van ideje a távozásnak vagy mikor nincs.
MUSIC: --- | NOTE: ....| WORDS: ...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Aula ; Elküldve: 30th Augusztus 2016, 21:43


Tony és Rachel


' Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.'


Korrekt kis tömegverekedés kezd kialakulni a zsúfolt teremben. A Morgan lány személyi testőrsége most már a kaszinó biztonsági embereivel kiegészülve igyekszik úrrá lenni a káoszon, én pedig próbálok hasznot húzni belőle. Megragadom a lányt, tekintetem az egyik izomember kérdő mogyorószín tekintetével találkozik. Odaintek neki, és a kijárat felé biccentek, ő pedig nyugtázza a dolgot. Nyilvánvalóan úgy gondolja azért jöttem, hogy a kisasszonyt eltávolítsam a veszélyes övezetből. Bárhogy is a fickónak nincs túl sok ideje azon tovább gondolkodni, hogy erre én vagyok-e a legalkalmasabb személy, mert egy fiatal részeg ficsúr a tarkójának vág egy koktélos poharat. Kétségem sincs afelől, hogy melyikük fog csúnyábban kijönni ebből a kis szituációból, de nem várom meg, míg az események kibontakoznak a szemem előtt.
- Elég lesz mára.- csavarom ki kecses kis kacsójából a piát. Lehet, hogy okozok neki ezzel egy kis fájdalmat, de semmi olyat, aminek maradandó nyoma maradna, vagy amit nem tudna elnyomni rövid időn belül az a sok szar, ami a szervezetében van. Hátra csavart karjánál fogva igyekszem kivezetni a helységből, de nem adja könnyen magát.  
- Ha továbbra se működik együtt kénytelen leszek a vállamra kapni és úgy kihurcolni.- hajolok a füléhez, s intézem közvetlenül oda mondandómat, máskülönben ebben a ricsajban egy szavamat se értené.
Időközben a benti tömeg egy része - aki nem érez magában olthatatlan vágyat, hogy a kaszinó gorilláival veresse laposra magát - szintén megindul kifelé. Némelyek a kinti pult felé, mások a kijárat felé veszik az irányt. Egy pillanatra megtorpanok, valaki belém ütközik hátulról, majd morgolódva kikerül és megy tovább. Úgy döntök követem a kiáramló tömeget, a kis hercegnőnek biztosan jót tenne a friss levegő. Gúnyosan elmosolyodom, de ebből ő aligha láthat bármit is, s kihasználva a tömeget velük együtt átlépem a kaszinó ajtaját, mielőtt még bárki felismerhetné a csajt, akit magam előtt tuszkolok.
Odakint az éjszakai hűvös levegő szinte az arcomba vág. Hirtelen eresztem el a lányt, aki nem csodálkoznék, ha ennek hatására megbotlana, főleg azokban a nevetségesen magas sarkú cipőkben. Az ajtó becsukódik mögöttem, a beálló csend kijózanító, bár a lányt elnézve a józansághoz egy alapos gyomormosás is kevés lenne.
- Mr. Morgan szerint a halott lotyók nem tesznek jót az üzletnek, úgyhogy menj adagold magad túl valahol máshol.- a headset újra recsegni kezd a fülemben.- vagy esetleg menj haza és aludja ki magát kislány.- vigyorgok rá pimaszul.- Fuller?- hallatszik fel egy pillanatra a fülemben a biztonsági főnök dühös hangja, aki úgy tűnik rátalált a megfelelő frekvenciára. - A lány, aki elvitt magával...- recsegés- tévedés...- recsegés. Rendkívül idegesítő, kiveszem a fülemből a vacakot, ha jól számolom még maradt vagy három percem kettesben a kicsikével mielőtt a többiek felbukkannak. Elhatározom, hogy minden másodpercét kifogom élvezni. Lassan nyúzott ábrázatára emelem kíváncsi tekintetem.
- Szeretné, ha hívnák esetleg egy taxit?- kérdem szemtelenül .  
   
MUSIC: --- | NOTE: ....| WORDS: ...
Vissza az elejére Go down
Rachel Anne Morgan
ember

avatar

. :

Posztok :
3
Kor :
27
Lakhely :
New Orleans... mostanában
Foglalkozás :
Hmm...Örökösnő?
. :


Tárgy neve: Re: Aula ; Elküldve: 30th Augusztus 2016, 21:44


Tony részére


' Az alkohol nem válasz, de legalább elfelejted a kérdést.'


A buli istenien alakul. Ahogyan a káosz is körülöttem. Lassan tömegverekedés tör ki, de, hogy őszinte legyek ez engem egy cseppet sem érdekel az asztalon táncolva. Felőlem szétverhetik egymás fejét ezek a balfékek. Izmos és kevésbé izmos férfiak bunyóznak a lábaim előtt, és hát ez szexi akárki akár mit mond. Élvezném is ha tehetném még sokáig, de ahogyan az újabb pohár alkoholért hajolok valaki megragadja a kezem, akit azt hiszem, hogy még sosem láttam. Habár így bódult állapotba nem olyan egyszerű megállapítani.
Mielőtt még érdemben tiltakozhatnék már a pia nincs is a kezembe és azon kapom magam, hogy fájdalmasan hátra csavart karomnál fogva tolnak előre. Emynek még csak nem is tudok oda nyikkanni habár nyilván valóan szemtanúja a jelenetnek.
nem vagyok túl együttműködő ahogyan taszigál ugyanis nem akaródzik kimenni. És nem, a szavai sem hatnak meg, józan állapotomban sem hat rám különösebb képpen a fenyegetőzés, de most még kevésbé. Neki vetem a hátamat, és igyekszem megvetni a lábaimat is, hogy ne tudjon tovább tolni. De hiába mert hamarosan az arcomba vág a hűvös éjszakai levegő s libabőr fut végig a karjaimon.
Hirtelen enged el, én meg kihasználva a pillanatnyi egyensúly zavart azonnal meg is fordulok, hogy megint az arcába tudjak nézi ennek az idióta baromnak.
És még van képe ilyeneket mondani...Legszívesebben mint a tíz körmömmel vájnám ki a szemeit. Közelebb lépek és tenyereimet a mellkasára helyezve taszítok rajta egyet.
- Tudod ki vagyok te kis suttyó?- Sziszegem az arcába.- Ezen rohadt kaszinó tulaja az apám te barom! A főnököd! Szóval elbúcsúzhatsz a tetves kis állásodtól! Hogy mersz velem így beszélni? - Sziszegem akárcsak egy nem túl józan kígyó. - Inkább én hívok neked taxit, mert biztos vagyok benne, hogy a főnököd már útban van ide, hogy két lábbal szabadítson meg az állásodtól. - Lépek még egyel közelebb hozzá, és mivel eléggé magas sarkú a cipőm így szinte már szemmagasságba tudok vele kerülni.
- Szóval a helyedben már most elhúznék, mielőtt még jól meg is vernek!- Megkísérlek ellépni mellette, hogy visszamenjek oda ahonnan jöttem. Egyrészről mert fázom, másrészről meg bent van a barátnőm, bár azt gondolom ez a legkevesebb. Én nem az a típusú lány vagyok akinek vannak igaz barátai. Viszont rengeteg olyan csaj van körülöttem akikkel marha jót lehet bulizni és drogozási szenvedélyeimet és a sajátjaikat megtartjuk magunk között.
Elvégre nem én vagyok az egyetlen akinél nem lenne túl szerencsés ha megtudná az apja, hogy még is milyen mennyiségben fogyaszt drogot. Persze az összes kedvem elment a bulizástól, pedig milyen jól szórakoztam, erre jött ez a hülye paraszt és elveszi a kedvem az élettől. Majd teszek én róla, hogy neki is elmenjen az összes!
MUSIC: --- | NOTE: ....| WORDS: ...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Aula ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Aula
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: külváros :: algír negyed :: Morgan's kaszinó-
Ugrás: