Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 William Brossco

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
William Brossco
vértigris

avatar

. :Posztok :
9
Kor :
41
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Magándetektív
. :Tárgy neve: William Brossco ; Elküldve: 30th Augusztus 2016, 19:10

William Brossco


Will

New Orleans

1976. május. 5.

39

Vértigris

Magándetektív

Robert Downey Jr.ÁTVÁLTOZÁS: Velem született tehetség.

RANG: Alfa jelölt, rangidős férfi

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: Ha a hülyeséget betegségként deifiniáljuk, akkor menthetetlenül beteg vagyok. A fizikai állapotom viszont kiválló, jó egészségnek örvendek.

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: Nem szeretem a vámpírokat, sem a vérfarkasokat. A többiekkel nincs bajom.

HOBBI: halászat, száguldás, olvasás, rejtvény fejtés, mások bosszantása

VÁGYAK, ÁLMOK: Az az álmom hogy én legyek a király!

FÉLELMEK: Leginkább attól félek hogy egyszer arra ébredek egy napon hogy tök normális, átlagos és unalmas életem van, valami öregedő banya oldalán. Ezért mindent elkövetek hogy ez ne így legyen!

ERŐSSÉGEK:

- jó színészi képességek
- karizma, sárm
- olyan apró dolgokat, részleteket is észreveszek, amit más nem: nagyon jó vagyok a munkámban

GYENGESÉGEK: nana, a kis kíváncsi...

SZÜLŐK:

Leonard 'Leo' Brossco. Halott - normális apa-fiú kapcsolat volt köztünk, én vagyok az egyetlen fiad. Sokat jártunk együtt mindenhova, halálod mély űrt hagyott bennem.

Karen Brossco (née Morgan). Halott - azt hiszem büszke voltál rám, mert velem sosem volt bajod, kitűnő tanuló voltam, jól viselkedtem, szót fogadtam. Mindig mindent tudtál rólam..szinte. A halálotok után azonban gyökeresen megváltoztam.

TESTVÉREK:

Roseleen Mary Brossco. 65 év. Él - Régen büdös banyának hívtalak, az idő múlásával szolidan csak Mami lettél. Számomra túl lassú észjárású vagy, túl szemellenzős, adod a lovat a többiek alá hogy aki nem a kedvedre cselekszik, azt közösítsék ki. Nem támogatlak benne, annyira nem, hogy én meg általában az ellentábor alá adom a lovat és jót röhögök rajtad.

Marilyn Sola Brossco. 65 év. Él - Valamikor régen, a múltban egy húron pendültünk. Ma már amikor csak tehetem szívom a véred, ahogy te is az enyémet, ez a jó testvéri szeretet.

Lenore Westfall (née Brossco). 42 év. Él - A családunkban én vagyok az egyik (vagy talán az egyetlen?), akit egyáltalán nem zavar az amit tettél vagy teszel. Nekem az alapelvem az hogy mindenki azt tesz amit akar. Sosem bíráltalak és nem is foglak.

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK:

népes családunk ismert és még számomra ismeretlen neves tagjai.


ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA:

* Amikor még minden rendben volt *

A szüleink alaposan felvilágosítottak minket mik is vagyunk, hogyan használjuk a képességeinket, sokszor órákon át gyakoroltatták velünk. Ismertették az összes szörnyeteg megnevezését és hogy azok milyen képességekkel bírnak, már fejből tudtam egy idő után mindet. Ismertünk egy boszorkányt, aki Roseleen barátnője volt, ezáltal a saját szemünkkel is láthattuk mire képes egy boszorkány például.
Nagy pedálgéphez híven igazi kis seggfej voltam, igyekeztem mindenkinek megfelelni és ezt a görcsös igyekezetet sokszor az idegeim sínylették meg. Elég sokat bőgtem gyerekként, mindenen. Bőgőmasina voltam. Viszont jól tanultam, éles eszemnek köszönhetően később, mikor betöltöttem a 16. évemet felvételt nyertem a rendőr akadémiára. Az a nap mindent eldöntött a számomra, életem egyik legjobb napjai közé sorolnám. A szüleim nagyon elégedettek és boldogok voltak, tekintve hogy a nővéreim mindig valami zűrbe keveredtek, folyton csak a gond volt velük, talán úgy érezték legalább a fiúkra büszkék lehetnek, igazán.

* Amikor minden megváltozott *

A szüleink halálával egy részem kihalt belőlem, elmerült lelkem sötét bugyraiban, felszínre hozva valami egészen mást és vele együtt a tigris létünk is megszűnt létezni. Kétségek közt őrlődtünk, mert mi van ha örökre búcsút inthettünk neki? Nem voltam kibékülve a helyzettel és egy teljes évig képtelen voltam feldolgozni a történteket. Emiatt a jegyeim is romlottak, állandóan összetűzésbe keveredtem Roseleen-el, rengetegszer le "Büdös banyáztam", csodálom hogy még is bírta cérnával és segített, támogatott. Emiatt egy cseppnyi tiszteletet érzek iránta. Ugyanakkor már nem voltam kisfiú, nagyon idegesített hogy bele akar szólni mindenbe, így aztán az évek alatt egyre távolabb kerültünk egymástól, míg végül teljesen elhidegültünk. Csomószor lázadtam, olyan dolgokat tettem meg, amiket ők kisebb korukban, persze emiatt mindig kaptam egy adag jókora fejmosást tőle. Számomra ez már kezdett átmenni ilyen fullasztó szeretetbe. Miután sikerült megemésztenem valamennyire a dolgokat, eltároltam a kollektív tudatomba és döntést hoztam. Egyrészt elköltöztem tőle és Sola-tól, másrészt befejeztem, sikeres záróvizsgát tettem az akadémián. Először közlekedési rendőr voltam, majd utcai járőr. Volt állásom, elkezdődött egy teljesen más életem, amibe a rokonok nem igazán fértek már bele. Ha még is találkoznom kellett velük, akkor nem szívesen tettem ennek eleget. Most sem tudnám körül írni miért, egyszerűen így éreztem és kész. Persze ennek biztos köze volt a szüleink halálához, de azért Roseleen is tett azért, hogy hanyatt homlok elhatárolódjak tőle. Sola-val úgy ahogy megértettük egymást, de már a vele való kapcsolat sem volt olyan plátói, mint gyerekkorunkban.

* Amikor magándetektív lettem *

A rendőr karrierem 30 évesen ért véget. Ekkor már nyomozó voltam, volt egy társam, aki tragikus körülmények között meghalt. Szerintem egy szerettünk elvesztését sosem lehet feldolgozni, csupán az évek enyhítenek rajta és több év elteltével halványulnak, de nem szűnnek meg létezni. Jó barátok voltunk, úgyhogy ez a történés annyira hazavágott, hogy végleg leszereltem. Sola szerint komoly érzelmi problémáim voltak, ebben valószínűleg igaza is volt. De nincs olyan lelki fájdalom, amin a Jack Daniels és társai ne tudnának enyhíteni. Azt hiszem két év is eltelt az alkohol mámorban, amikor már reggel hatkor tök részegen dülöngéltem a konyhámban és rózsaszín napfelkeltét láttam. A nők csak jöttek mentek az életemben, mint amikor nap mint nap tiszta ruhát húzol. Egy ideig boldog tudatlanság vett körül, amíg ez a függés el nem kezdett fájni. Ugye a sok másnaposság, harmadnaposság, majd többed naposság. Aztán a pia utáni kielégíthetetlen vágy. Valahol mélyen éreztem, ez már kezd elfajulni. Egy nap letettem a piát és elvonókúrára mentem. Az volt aztán az igazi pokoli kín, hat hónap a tüzes isten nyilában.

Józanon jöttem ki onnan. Addigra már feléltem a leszerelésemből kapott kielégítést, volt még némi tartalékom, ezért elhatároztam, hogy ha a rendőrségen nem is akarok dolgozni, megvan a tapasztalatom és a képzettségem egy magán vállalkozás indításához. Így lettem az, aki most vagyok. Ráadásul ez a szakma jobban fizet, mert a legtöbbször dús gazdag emberek térnek be hozzám piti ügyekkel, mint például hogy a nejüket, vagy a férjüket figyeljem, gyűjtsek róla anyagot a válásukhoz. Az ilyeneknek nem lehet olyan összeget mondani, amit ne fizetnének ki. Bátran kijelentem, baromi jól keresek vele, nincs gondom a pénzre.

* Amikor visszatértek a képességeink *

Egyik napról a másikra történt. Visszatért minden képességünk, amit egykoron birtokoltunk. Biztos voltam benne hogy valami történt a boszorkánnyal, vagy a vámpírral aki miatt védelmezett minket. Nem mintha bárki is megkérdezett volna engem erről, ugyan szeretném-e...de spongyát rá. Visszakaptam. Megfordult a fejemben hogy átvegyem az alfa címet és addig fogok ezzel a nővéreim agyára menni, amíg el nem döntjük végre. Nem örülnék neki ha Roseleen kapná, úgy vélem ő már túl öreg és túl beszűkülten látja a világot. Sem annak ha Sola kapná, mert ő meg agyilag zokni lett a munkája és a betegei által. Komolyan végig játszottam már mi lenne ha ők lennének az élen és bizony két ilyen teremtés csak bajt hozna a fejünkre. Teljesen biztos vagyok abban hogy én vagyok a megfelelő ember erre a feladatra.


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: William Brossco ; Elküldve: 15th Szeptember 2016, 14:26


Elfogadva!
Kedves William!

Már nagyon vártalak téged, amúgy is, tigris-fronton meg végképp, szóval nagyon örülök, hogy megérkeztél, és ezúton is szeretnék elnézést kérni, amiért csak most jutottam ide! (Most is lopott idővel kofárkodok:'D)
Nagyszerű karakterlapot alkottál. Az igazság az, hogy nem feltétlenül így képzeltem el a canon leírásunk alapján a Brossco család ledidősebb férfi tagját, az egyik alfa-jelöltet, de azt kell mondjam, hogy nagyon, NAGYON pozitív csalódást okoztál nekem. Rengeteg szín van a karakterben, széles skálán mozogtak/mozognak az érzelmei, és örülök neki, hogy nem kifejezetten 'alfahím' típust alkottál, hanem egy sokkal-sokkal bohémabb és szabadszelleműbb úriembert! Le a kalappal előtted, engem kilóra megvettél magadnak.
És, huh, hát nem fogok kertelni, és köntörfalazni: nem könnyíted meg a nővéreid életét és dolgát! Úgy vélem, benned emberükre találtak. Bár, gyanítom, nem lesz köztetek életre-halálra szóló összecsapás, vagy ütközet, hiszen eddig egyik Brossco alfa-jelölt sem tűnik véres szájú diktátornak, azért izgalmakkal teli-, és esetleg némi (groteszk és/vagy szarkasztikus) humorral megfűszerezett játékokat fogunk olvasni, ha egyszer (megérkezik Roseleen is) belelendültök.
Tömjénezhetnélek még napestig, hiszen megérdemled, de szerintem már eleget várattunk téged, nem is tartanálak fel tovább; foglalózz és irány a játéktér!
R.

Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz is!

Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
William Brossco
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vértigrisek-
Ugrás: