Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Ülőhelyek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Ülőhelyek ; Elküldve: 29th Augusztus 2016, 18:22


Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 3rd November 2016, 18:02


Jackson Winney
- Az interneten? Ugye nem akarod felrakni?
Nem érdekel minek nevezett a rendőr, akkor sem érdekelt amikor ott álltunk és most sem. De ha Jackson megpróbálja felrakni a netre, akkor likvidálom a drága telefonját és majd vesz magának újat. Mérgesen nézek rá, szerintem kapcsolni fog időben, én meg figyelem miként törli le az anyagot. Ettől függően fog nála maradni, avagy repülni kifelé az ablakon, miközben két golyót is belelövök. Rám verheti hogy nem értem a viccet, de nagyon értem, viszont van amit nem tolerálok. Valamiért mostanában mindig ilyen hülye helyzetekbe keveredek és ez megalázó, úgyhogy szerintem neki kéne önkritikát gyakorolnia. Amúgy meg lehet hogy fordított esetben is én alakítottam volna a részeg disznót, tekintve hogy Jackson mennyire bamba tud lenni.

Az este hátralévő részében gond nélkül hazajutottunk. Elpakoltuk a felszerelést, én lezuhanyoztam és átöltöztem, Jackson szintén. Nem volt kedvem megint egy kocsiban menni vele, ha valaki lehány, akkor ez az eszelős megint levetkőztet. Persze nem csak ezért. Tőlem babusgassa az autóját, én megyek a motorommal. Úgyhogy útközben sokszor az agyára mentem, volt egy pont ahol pirosba értünk, én beálltam mellé, és mielőtt indulhattunk volna, intettem neki egy amolyan "Adios Amigo" félét, aztán csak a port látta utánam. Előbb oda is értem a szórakozóhelyre, már beparkoltam és éppen leszálltam hogy levegyem a bukó sisakom, amikor Jackson nagymamás módra behajtott az utcán. Jót vidultam a látványon. ~nesze neked új kocsi!~ Megvártam amíg ő is sikeresen beparkol, aztán elindultam felé.
- Ez a kocsi nem csak hatvannal bír menni.
Vigyorgok rá szélesen, még mindig a vérét szívom amint felbukkan a feje. Később bemegyünk az épületbe, pont az ülőhelyek között lépkedünk, hangosan szól a zene, a tánctéren sokan táncolnak, itt pedig hangosan cseverésző emberek iszogatnak. Én megint nem illek a képbe, amúgy jobb szeretem a rock zenét, de pár pohár után már minden zene egyre megy. És az sem elhanyagolható szempont, hogy itt összetalálkozhatok Ms. Nagyon Makacs -al.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 6th November 2016, 13:08Reynardo Sánchez


Amikor le tudtam a fürdést és az arc szőrzet megigazítását akkor gyorsan neki is fogtam öltözni, mert most amilyen durcás kedvében van a cimborám, biztosan beszól valamit ha sokat váratom őt. Felvettem egy fekete nadrágot egy fekete inggel, ez a szín illik a legjobban hozzám, na meg ez is a kedvencem. Amikor a telefonomra pillantottam akkor elmosolyogtam magam, kár volt azt a videó felvételt törülni még sok érdekes célra fel tudtam volna használni, kár érte. Gyorsan magamra is kaptam egy felsőt, majd lőttem is lefele a lépcsőn. Amikor a kocsimhoz értem akkor kerestem hol lehet az én cimborám? Előttem végezett volna? Hát nem, hirtelen a motorja dördülését hallottam meg, majd szépen gurult felém, hmm nos úgy nézem a vetkőzés miatt eléggé megorrolhatott rám. De nem baj van az én hazámban egy igen csak szórakoztató mondás az ilyenre „ Aki haragszik az nem b@aszik, ha igen akkor azt is csak haragosan”.
-Ejha- mondtam neki mielőtt elindultunk volna, persze végig húzta a gázt az úton én nem nagyon törtem magam a dologba, még az kellene, hogy a rendőr ismét rám akaszkodjon, mert szerintem most nagy ellenséget kaptam. Az első adandó alkalommal belém fog kötni ha szabálytalanságon kap ezért, csak nyugisan haladtam amúgy sem sietek sehova sem. Mikor megérkeztem, Rey már ott várt rám, meg is jegyezte hogy lassan haladtam, ez inkább szerintem csak a bosszú hadjárat kezdete szerintem.
-Ugyan tudom, de gondoltam hagyok neked utat tudjál száguldozni.- mondtam neki egy vigyorral az arcomon, találhattam volna jobbat is ki akár csak nem futotta többre. Hirtelen kellett valamit improvizálnom, és ez lett belőle. Annyiban is hagyta a dolgot, legalábbis nem hallottam semmit amit még hozzá tett volna. Bementünk a szórakozó helyre itt még nem jártunk, legalábbis számomra nem ismerős a hely. Nem néz ki rosszul a hely ízlésesen van berendezve, és sokan sincsenek épp tökéletes. Nem szeretem azokat a helyeket amik zsúfolásig tele vannak, valahogyan nem érzem jól magamat úgy. Nincsen tömeg iszonyom vagy ehhez hasonló, csak éppen nem kellemes, arról nem is beszélve ha valamelyik szörnyeteg le akarna szúrni vagy megsebesíteni sokkal könnyebb dolga lenne.
-Kezdődhet is a buli!- jelentettem ki, néztem Reyre közben, ahogyan sejtem most nagyon nagy piálás fog kezdődni, de a mai nap után szerintem ki is jár számunkra. Leültünk az ülőhelyekre, éppen annál az asztalnál nem volt senki sem, a hátunk mögötti asztalnál volt egy fiatal társaság, és előttünk pedig jó pár középkorú férfi, azt hiszem legénybúcsú lehet vagy valami ehhez hasonló. Ahogyan haladtunk arra fele akkor hallottam, hogy „ holnaptól már megkötik a kezem” gondolom arra utaltak. Ahogyan leülünk gyorsan meg is jelenik egy csinos lány, hosszú fekete haja volt, égőpiros felsőben és egy szoros fekete bőrnadrágban. Billentettem Rey felé, nézze már meg ezt a szépséget.
-Szép estét! Mit hozhatok?- tért gyorsan a lényegre a nő, szépen csengő vékony hangja volt, éppen olyan, amilyen ehhez a szépséghez illik.
-Cimbi mi legyen a mai „fejadag”? Én egy üveg vodkára gondoltam jó lesz?-kérdezte Reyre tekintve, szerintem kezdésnek meg is felelne, kell egy kis változatosság is mindig, nem lehet whiskyt meg tequilát vedelni.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 7th November 2016, 16:49


Jackson Winney
Néhány társaság közé keveredünk, amolyan határ vonalként. Jobbra éppen legénybúcsút tartanak, balra pedig a szokásos, rágógumi agyúak ugrándoznak a tucc tuccra, jó ha a húszat betöltötték mind. Lehuppanok Jackson mellé, aki mielőtt leült, kijelentette hogy "Kezdődhet is a buli!". Inkább az ivászat fog kezdődni, a buli meg azután, miután mind a ketten benyaltunk de rendesen. Bár én annyira rendesen nem tudok, van az a határ, de odáig ritkán jutok el. Túl jól bírom a piát ahhoz.
- Vodka? Egy üveg?
Nézek kérdőn hol Jacksonra, hol a pincérnőre. Szemrevaló egy teremtés, gyönyörű, hosszú, dús, fekete hajjal, várjunk csak. Ez az a nő a Francia bárból. Azt hiszem ő is felismert engem, mert idegesen felegyenesedik. Gondolom attól tart hogy megint molesztálni fogom, pedig eszemben sincs.
- Legyen két üveg, meg két abszint, bemelegítőnek.
Ne vicceljünk azzal az egy üveggel, mire jó az? Próbálok bizalomkeltő képet vágni hozzá, de mindenesetre kerülöm a szemkontaktust vele, ha lehet. Így talán ő sem cidrizik azon, éppen mikor tör rám a bolond óra megint. Nagyon égő a számomra, biztos kirúgták miattam és itt kapott állást, úgyhogy most én vagyok a falra festett ördög neki. Elkalandozik a tekintetem a legénybúcsúsok felé.
- Mondd csak, neked eszedbe jutott már a házasság?
Teszem fel a személyeskedő kérdésemet Jacksonnak, mert szerintem amilyen mulya, el tudom róla képzelni hogy ő már párszor majdnem. Egyébként akkor nem lenne itt velem. Én viszont sosem. Én az a tipikus sosem eset vagyok. Még is sok nő veszi körbe az életem, s mind élén ott áll ő, Ms. Nagyon Makacs, akire mostanában gyakran gondolok. Akkor is ő járt a fejemben, mikor bejöttünk. Persze nincs itt, de az este még összefuthatunk. Lehet pont ezért választottam ezt a helyet? Bambán a semmibe meredek, közben a pincérnő már lefarcolt tőlünk, most megy a rendelésünket kihozni, de közben útba ejt még pár asztalt, már csak miattam sem töri magát. A pasasok a jobb oldalon meg elég tré bulit csapnak, mert csak ülnek és beszélgetnek. Hát szerencsétlen flótás ha már így kiszúrt magával, legalább bulizná át ezt az utolsó éjszakát. Vajon melyik agyas haverja mondta neki, hogy nem csinálhat azt amit akar?
- Besegítünk nekik?
Bököm oldalba a cimborát, utalva az asztal társaságra ott mellettünk. A tánctéren csomó jó nőt össze lehet vadászni ehhez, csak kapjuk meg előtte az italunk.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 7th November 2016, 22:39Reynardo Sánchez


Vissza kérdez Rey egy üveg vodka, hmm hát ha már piálunk akkor tegyük azt rendesen, gondoltam majd amikor le adta a rendelést, hát ha széken ültem volna akkor biztosan hátravágom magam, de ezek az ülőhelyek nem igen mozgathatóak. Bólintok a lány fele, majd elkapom Rey pillantását igen csak bámulja. Talán ismeri valahonnan? Várjunk csak nekem is ismerős, hogy jobban az arcára bámulok.
-Hát minden esetre, ha ezeket betoljuk akkor nagy ünnepélés lesz- fűztem hozzá majd a lány le is lépett onnan gyorsan. Érdekes dolog lesz, szúrós szemmel nézett Reyre hát igen, nem volt szép dolog amit lerendezett vele. Csodálkoznám is ha most nem öntené nyakon egy kis abszinttal. Kérdésén felemelem a szemöldököm, majd egyet röhögök a dolgon. Én meg a házasság még a feltételezés sem találó hozzám, nem nekem való dolog ez, és nem is szeretnék soha.
-Hát tudod régebben szerettem volna- mondtam neki nagyon komoly arccal mind aki nagy vallomásra készül majd fűztem hozzá- gyerekként- vigyorogtam a dolgon- eszem ágában sincsen megházasodni, meg gyerekek ez nem az én világom, azt majd másokra hagyom- fejeztem be, nem kérdezek vissza mert biztosra veszem, hogy ő sem. Annyira ismerem már, hogy tudjam ő nem az a fajta aki család alapításon gondolkodik. Na meg persze ez a fajta élet nem éppen alkalmas boldog családi életre, milyen nagy is lenne a gyerek nézi a mesét addig apu meg vámpírok vérében tapicskol. Milyen gyerek kora is lenne annak a gyereknek.
-Persze benne vagyok, csak előbb egy kicsit nedvesítsük meg a torkunkat, még a bűz mindig az oromban van tusolás után is, az alkohol majd kimossa- mondtam neki vigyorogva. Hát nem ártana jól becsajozni a mai estén mert, még nem volt egy komoly lány sem akit haza vittem volna, még a végén Rey melegnek titulál be. Na még az kellene. Lassan meg is érkezik az italunk, a fekete hajú csajszi ki is hozza az italunkat az asztalhoz.
-Köszönjük-válaszoltam neki, nem árt egy kis udvariasság a múltkori alkalom után, el sem tudom képzelni milyen képet alkothatott rólunk a gondolataiban. Gyorsan távozott is, látszik még mindig nem kedvel minket, főleg Rey felé tett szúrós pillantásokat. Igen csak ügyes keze van a lánynak rémlik mekkora pofonokat tudott adni a cimborámnak.
-Hallod ez nem az a lány volt aki felképelt téged?- kérdeztem tőle egy igen csak gunyos vigyorral az arcomon, szerintem ha tudta volna a lány miért csinálta a cimborám azt amit csinált még meg is köszönné. Viszont vannak olyan dolgok amit sosem mondhatunk el és éppen ez az a dolog, meg ha szerintem meg is próbálnánk elmondani amit persze sohasem tennék meg, de akkor is hülyének nézne minket és nem hinne egy szót se amit mondunk. Ki hinné? Majd elveszem a pohár abszintot majd koccintásra nyújtom Reynek.
-A mai takarításra, az első közös munkánk volt takarítóként- fogalmaztam kódoltan, nem lehet tudni ki hallgatózik és nem lenne jó dolog felfedni a kiéltünket. Szerintem a vadászoknak a legjobb álca a takarítás lenne, azzal szinte mindent el lehet mondani. Ha már eljöttünk a mai estét megünnepelni akkor illik arra is koccintani nem? Majd koccintottunk ha Rey is felém nyújtotta a poharát, majd gyorsan le is gurítottam felét. Nagy volt a kísértés mind megigyam de az nem lett volna n jó, nem szeretnék túlságosan kiütni magam, elvégre fél kómásan nem lehet bulizni.
-Halod mit szólnál egy fogadáshoz? Aki a mai estén nem tud össze szedni a lányt az állja a mai ivászatost. Benne vagy?-kérdeztem tőle, közben közelebb hajoltam hozzá éppen mindenki, ne hallja mit mondok neki mert ha a lányok tudják fogadás a tét akkor mindig ellenszenvesek ezzel szemben.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 9th November 2016, 17:43


Jackson Winney
Fejemet leszegve, bánatosan bólogatok Jackson kérdésére. Csodálom hogy csak most vette észre, mikor már kihozta hozzánk az italokat, mert nekem egyből feltűnt, amint az asztalunkhoz jött. Az már biztos hogy nála labdába sem rúgok, bedobott az elméjének legsötétebb fiókjába, amire az van írva: "retardáltak". Inkább már nem is mondok semmit, kiöntök egy pohárkával magamnak és jól meghúzom.
- Jah, a takarítás.
Nehezen tudok ráhangolódni erre a hasonlatra, sőt, nem is értem honnan szedte ezt, de kódolt beszélgetéshez elmegy. Bár szerintem egyáltalán nem úgy nézünk ki, mint holmi takarítók.
- Ha ennyire takarítani akarsz, megkérem Ericet osszon be a személyzet közé.
Vigyorgok rá féloldalasan, mert szerintem nem kellene égetnünk itt magunkat a takarítással, főleg, mivel nem vagyunk azok. Én autószerelő vagyok, amiről emelt fővel beszélhetek bárki előtt.
- Tudod, szerintem te is kereshetnél magadnak valami elfoglaltságot.
Most hamar eszembe ötlött hogy a drága cimborám csak van, dísznek, pedig amilyen, szerintem bármibe belefoghatna amihez kedve van. Csípősnek tűnhet a megjegyzésem, az igazi szándékom azonban ezzel csupán az, hogy ne céltalanul tengődjön a világban. Jól meg lehet élni a vadászatból is, de ennyivel nem elégedhet meg, hiszen az az életének egy titkos része. A titkok meg elég nyomasztóak tudnak lenni egy idő után, ha nincs más miről örömmel beszélhetne az ember.
- Képzeld el, megkérdezi egy nő mivel foglalkozol és erre mit válaszolsz?
Ezt inkább halkan közlöm vele. Nem akarok tovább lovagolni ezen, elég ha beleképzeli magát egy ilyen helyzetbe és elgondolkodik a szavaimon. Persze hazudozhat össze vissza, az is egy elképzelés, csak a sok hazugság egy idő után visszaüt, meg nagyon bele is lehet kavarodni. Koccintottunk, ittam még egy pohárral, aztán hamar a fogadásnál kötünk ki. Nem tudom megállni röhögés nélkül. Így akar megszívatni a rendőrös balhé miatt?
- Jó, legyen.
Belecsapok a kezébe, vagy kezet fogunk attól függően hogyan reagál erre, aztán nyomban felpattanok és elviharzok a táncparkett irányába. Ha már verseny van, beállok az első rágógumi agyú pláza cica elé és édin bájologva ugrándozok vele a zenére. Ezeket a legkönnyebb összeszedni és akkor legalább nem én fizetek, nem mintha gond lenne. De így Jacksonnak sem lesz könnyű dolga. Ki is szemelek egy vörös nőcskét, akinek szinte a bugyija is kilátszik az ezüst színű, flitterekkel borított szoknyája alól. Mikor meglát széles vigyort mereszt, úgy tűnik eddig a barátnőivel ugrándoztak, most meg képbe kerültem én is. Mintha be lenne lőve, tágak a pupillái, ettől kissé kancsalnak tűnik nekem, de oda se neki, már bennem is van két pohárral.
- Sziasztok!
Köszönök mindegyiknek, öten vannak. Mind az öt elmélyülten táncol a tucc tuccra, de azért a köszönésem még hallották, rám is szegeződik a tekintetük.
- Ott az asztalnál ingyen van a pia.
Mutatok a legénybúcsúztató lúzerek felé, bár szerintem annyira nem lúzerek, ezeknek a csajoknak a mércéjét magasan verik azért.
- Örülnek minden hölgy partnernek, és szerintem a cucc is ingyen van.
Súgom a végét halkabban, amire széles mosoly kerül a képekre és el is indulnak az asztalukhoz. Szeretem ezt a lelkesedést, még csak erősködnöm sem kellett. Mekkorát fognak nézni ott. Azt nem tudom hogy tényleg van-e cucc náluk, de ez nem is lényeg. Kicsit belemelegednek a buliba és azt is elfelejtik hogy ki kicsoda.
- Jaj, te ne! Inkább táncoljunk, jó?
Állítom meg a kiszemelt partnerem, mert nagy mohón ő is megindult volna, de azért hadd gondoljak már a fogadásra. Nem eszik olyan forrón a kását! Nem igazán az esetem, lehet azért mert túl könnyen sikerült most is rábeszélnem. Tipikusan az a nő, akinek minden mindegy és ettől olyan semmilyen lesz a férfiak szemében, így az enyémben is. Pedig lehet hogy józanul tök normális, de ez kit érdekel, alkalmi partnernek tökéletes.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 9th November 2016, 22:07Reynardo Sánchez


Nem nagyon tetszett nekem, az hogy Eric mellé osszon be nem mondhatnám, hogy ellenszenves nekem vagy ilyesmi de nem igazán ismerem. Szerintem nem tudnék úgy harcolni olyan mellet akiben nem vagyok képes megbízni. Ha vele is kellene vadásznom akkor jo sok időnek kellene eltelnie ahhoz, amíg képes lenném az életem a kezébe helyezni. Reyel kapcsolatban meg sem kérdőjelezhető, benne megbízok és tudom minden helyzetben számítok rá hiszen volt már alaklom amikor megmentette az életemet.
-Az őszintét megmondva, nem venném jó néven veled jobban szeretek takarítani, őt nem nagyon ismerem.- mondtam neki mosolyogva. Majd lehajtottam az italomnak a másik felét is. Nem szándékszom megrögzött lenni ebben a dologban, de kezdem azt észre venni, hogy élvezem a dolgot. Ezért el is ítélem magamat, mint embert mert miféle ember az aki élvezetét leli a gyilkolásban. Előre nagyon nehéz volt, de a herceg likvidálása után szinte teljesen megváltozott minden, akkor már rá jöttem ez a szükséges rossz. Csak az a helyzet kezdem élvezni ezt a szükséges rosszat.
-Ez nekem is eszembe jutott és arra jutottam, hogy amit találtunk kincsek – a kincseket halkan mondtam- be fektetek valamibe amit szeretek csinálni van most anyagi keretem, arra gondoltam nyitok egy bárt vagy ehhez hasonlót- mondtam neki, majd a következő mondatára elröhögtem magam, manapság a nőket nem érdekli mivel foglalkozol ha van pénzed és mint tudjuk most abból nekem van elég. Nem tart ki egy életen át persze, de azért van jócskán.
-Hát mit is mondok? Talán hogy örököltem sok vagyont és ezért nem foglalkozok semmivel sem? És hobbiból Afrikába járok vadászni- mondtam neki, persze csak poénkodtam. De amúgy az a kő kemény valóság a mai nőket nem érdekli mivel foglalkozik a férfi csak pénze legyen aztán a többi nem számít persze vannak kivételek is mint Lydia de nagyon ritka mint a fehér holló. Bele ment a fogadásba, gyorsan le is pecsételtük a dolgot egy kézfogással. Remélem nem fogok veszíteni de ha igen akkor is meg bírom kifizetni a piát szóval, inkább az izgalomért megy a fogadás nem a haszonért. De viszont ha ő talál nyerni na akkor azt hallgathatom egy jó ideig. Gyorsan föl is pattan az asztaltól be is rohan a tánc parkettre egy ötös csoporthoz majd a mellettünk levő asztalhoz küld négy lányt. Nagyot néztem, hogy ez neki mind össze jött, na hát tényleg fel kell kötnöm a gatyámat. De minden esetre az én kiszemeltemen, Reynek le fog esni az álla, mint a leprásnak. Majd látom egy lányt kiválaszt magának, na ez nem húzza az időt. Kitöltöttem az asztalnál még egy pohárral magamnak, legyen meg a szükséges bátorság és legyenek legyőzve a gátlásaim, majd oda sétálok a pulthoz. A pultnál a fekete hajú lány van ott, amikor meglátta arra megyek már egy fura tekintettel fogadott engem. Ne indulok a legjobb esélyekkel de, ha nem jön össze majd lefizetek titokban egy lányt vagy leitatok, de akkor sem fogok veszíteni. A cél szentesíti az eszközt nemde? Amúgy is Reytől a legnagyobb dolog amit tanultam az a ravaszsága és az fejben levő ész használása.
-Szia,- köszöntem neki egy mosollyal az arcomon, köszönt ő is illendően vissza- tudod azért jöttem ide, hogy bocsánatot kérjek a múltkori miatt, ami történt. Ne haragudj ránk, eddig a barátom mellet nem akartam erről beszélni vele, de azért viselkedett úgy veled mert neki nincsen minden rendben oda fönt.- mondtam neki, nagyon komolyan na ha ezt hallaná meg Rey miket mondok itt biztosan letépné a fejem, de amíg nem tudja nem is gond, majd az oda vitt poharamból iszok még egy kortyot és folytatom- állandó felügyeletre szorul szóval mindig kell vigyáznom rá.- ekkor a nő arcára néztem amint láttam is, hogy már nem néz olyan szúrás szemekkel, majd hirtelen megszólal.
-És akkor miért hagyod, hogy igyon alkoholt ha nem lehet kezelni, nem lenne jobb neki egy elme gyógyintézetben?- ekkor volt az a pillanat amikor hátast tudtam volna vetni a röhögéstől de vissza fogtam magam.- Nem, mert még sem zárathatom be a saját bátyámat, és Angliában igen csak neves család a mienk és nem venné jól ki a sajtó magát, szóval ez van na meg az alkohollal kapcsolatban, ha nem adok neki teljesen megőrül... remélem nem fog parádét rendezni de ne aggódj most figyelmesebb leszek és lerendezem.- mondtam neki megnyugtatva, próbálok a bizalmába férkőzni és úgy állítom be magam mintha szívességet tennék neki azzal hogy most itt vagyok.
-Remélem is, mert a múltkori balhénk az állásomba került- válaszolta nekem, majd egyet kortyoltam az italomból- nagyon sajnálom a helyzetet, bocsánat kérésem jele ként meghívhatom egy italra, kérem nagyon restellem magam a múltkoriért- mondtam neki majd töltött is magának amit szeretett volna, na ez meg van az első lépés legalább szóba áll velem. Rey felé fordulok majd intek neki egyet most biztosan fel veti a sárga irigység.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 10th November 2016, 17:43


Jackson Winney
Arra leszek figyelmes, hogy Jackson a pultnál beszélget a pincérnőnkkel. Ez nem igazság! Pont rálátok, a partnerem nekik háttal áll. Csodálkozom azon is hogy egyáltalán szóba áll vele, tekintve hogy én mennyire idegesítem és hát vele jöttem be ide is. Mondjuk csak én voltam a hunyó a francia bárban, de a verekedésben már mind a ketten benne voltunk nyakig. Turpisságot érzek a dolog mögött, furdalja az oldalam mégis miről beszélgethet vele, mégsem megyek oda. Amikor felém néz Jackson és int, én széles vigyorral visszaintek nekik. Kíváncsi vagyok rá meddig jut vele. Viszont tartom magam ahhoz hogy inkább kerülöm nagy ívben azt a szépséget, bármennyire is tetszik, szerintem mind a kettőnknek így lesz jó. Kicsit oldalra fordulok, ekkor látom hogy az asztal társaság összeboronálódott, egyik részük most indul meg a tánctérre, kezdenek belefolyni a buli közepébe. Mi csak táncolunk, nem beszélgetünk, ahhoz nagyon hangos a zene, az ember a gondolatait sem tudja ráncba szedni itt, ha meg még is sikerül, akkor üvöltözni kell, szóval teljesen érdemtelen bármi nemű beszélgetést elindítani. Amúgy is táncolni jöttem ide.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 14th November 2016, 00:19Reynardo Sánchez


Közben azért figyeltem néha hátra fele, Rey merre van biztos nagyon ideges lenne ha fény derülne a dologra arra amit beadtam itt ennek a szépségnek.
-Milyen szemtelen vagyok még be sem mutatkoztam, Jackson Winney- mutatkoztam be reménykedve abban, hogy ő is megteszi majd ezt nekem- Linda- válaszolta röviden neki. Nocsak Linda, szép név főleg ahhoz a szép alakhoz amivel rendelkezik. Telt múlt az idő közben Rey a lánnyal táncolt ha jól láttam, idő közben sikerült nekem is a táncparkettre csábítani Lindát. Megérkezett a váltása, szóval már szabad egész estére, és mivel szépen kértem a társaságát, hogy segítsen a mai estén nekem vigyázni szegény Reyre még bele is ment. Ha sikerül megakadályozni, ne jusson Rey közelébe akkor nem hiszem gond lenne belőle. Elkezdtünk táncolni, nem igazán a kedvenc tevékenységen de egy olyan közepes szinten elmegy. Közel táncoltam hozza, hogy éppen tudja mit szeretnék tőle, nem barátkozni nem mentem hozzá hanem konkrét tervem volt vele kapcsolatban. Szerintem fogta is a célzást, nem gondoltam ilyen könnyen menni fog a dolog, de eddig úgy néz ki nyertes soraim vannak, de majd kiderül. Ha Rey nem tesz közbe akkor ez jól fog menni. Amúgy is már nagyon régen, éreztem nő közelségét, jó lenne már. Ahogyan táncolunk finoman megmarkolom a lány fenekét, mélyen a szemébe nézve, ám tartva a zene ritmusát is. Egyik kedvenc dalom szolt Alan Walker – Sing Me to Sleep , egy bájos mosolyt küldött felém. Nocsak ha nem vette le a kezem akkor ez már jó jel szerintem. Közben vetetem Rey felé is egy két pillantást, de ahogyan feltűnt nekem távolról eléggé jól el van ő is. Nem csak azért figyelek rá, mert éppen ne hogy beégessen engem, csak hát sose lehet tudni ki bukkan fel itt, és lehet ugrani kell. Még is csak úgymond a főnököm, akit meg kell védeni ha azt hozza a helyzet.
-Hmm köszönöm, hogy felmerészkedtél velem a tánc parkettre azt hiszem nem is volt még ilyen szép lány a tánc partnerem.- bókoltam neki, hát ezzel nagyon sokat nem is hazudtam mert éppen ez tényleg így van, sosem voltam az a nagy nőcsábász típus, vagy csak éppen elkerültek eddig akiknek tetszettem volna.
-Mit szólnál ha oda mennénk az asztalunkhoz, de ne aggodj Rey miatt nem kell aggódnod, csak éppen ne emlegesd fel neki az állapotát mert abból hamar dühbe gurul- mondtam neki, na most okosan megoldottam azt hiszem a helyzetet, mert ha nem teszem akkor még végül elkottyantja a dolgot és lebukok. Ami valljuk be nem hiszem kellemes dolog lenne, a mai kocsis húzásom után. Oda mentem az asztalunkhoz és intettem Reynek is, hogy jöjjön ide, még is csak nem tarthatom egész éjjel távol magam tőle, akkor hol maradna a közös bulizás? Amúgy is ez a fogadás nem ér annyit ki hagyjak egy jó kis bulit a legjobb cimborámmal. Remélem ide fog jönni, addig is töltöttem az italból Lindának és magamnak is.
-A mai meglepetésekkel tele estére- mondtam neki, majd ki ittuk az italunkat, majd egy kicsit magamhoz húztam ölelve. Kíváncsi leszek Rey arcára amikor meglátja majd milyen szépséget tudtam magamnak megszeliditeni.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 7th December 2016, 01:01


Jackson Winney
Kis idő múlva abbahagyjuk a táncolást, elindulunk az asztalhoz vissza, a nő elől, én meg mögötte. Hamar felkapom a fejem a látványra hogy Jackson az én pincérnőmmel őgyeleg már ott. Hogy sikerült neki? Azt hittem szóba sem fog állni velünk. Biztos kidumálta magát. Kicsit lemaradok, majd egyet gondolva a pulthoz sietek. Amíg ott a leadott rendelésemre várok, még egyszer alaposan szemügyre veszem a furcsa párost. Nem irigykedek, csupán bosszantja a hiúságomat, hogy engem simán lepattintott, most meg Jackson-nal flörtöl. Megkapom a rendelésem, magamhoz ragadom az üveget és a poharakat, aztán ismét az asztalunknál kötök ki.
- Igyunk a világbékére!
Emelem a magasba a kezeimben lévő pakkot. Jobb nem jutott az eszembe, ez általában bejön, mert utána még hozzátesznek pár mondatot. Lepakolok és öntök mindenkinek a whisky-ből. Egyszer Jacksonra sandítok, kérdő tekintettel és megrázom a fejem, aztán az italommal lehuppanok az én alkalmi párom mellé.
- Mi a titka Jacksonnak?
Fordulok egyből a pincérnőnkhöz. Nem érzem pofátlanságnak, mivel ide ültek ők is, akkor már a társalgást kezdjük ezzel, mert érdekel.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 8th December 2016, 19:05Reynardo Sánchez


Idáig minden jól halad, nagyon kínos lenne ha most elő állna Linda azzal amit mondtam neki talán még a végén Rey meg is haragudna, vagy csak megértené, hogy egy poén az egész. Rey már koccintásra már jó kívántságot is mondott. Világbéke? Pff … Na persze mi vadászok és a világ béke ahhoz nagyon sok természet feletti lénynek kell a feje a porba hulljon.
-Na meg a szép nőkre- mondtam utána, majd egy bájos pillantást vetettem Linda felé, remélem sikerül teljesen le vennem a lábáról a mai nap, mert most komoly kapcsolatra semmiképpen nem vállalnám be, annyira nem tartom érdemesnek. Gyorsan le is hajtottam a torkomon, a kortyokat amelyek kicsit perzselték is a torkomat. Úgy látom Rey igen csak nagy meglepődéséggel figyeli a dolgokat, oda is hajol Lindához majd kérdez valamit, de az egészből sajnos semmit nem értettem túlságosan is hangos volt a zene. Remélem azért nem fog lebuktatni. Gyorsan válaszolt is neki.
-Hát tudod , Jacki nagyon őszinte és nagyon jól is néz ki nagyon tetszik ez a kettő nekem- válaszolta Linda Reynek. Közben átkaroltam őt és egy csókot nyomtam az ajkaira, lassan kifogyóbán van az üveg vodka, támadt is egy jó ötletem ami nagyon izgalmas lehet.
-Mit szólnátok egy kis játékhoz? Nem tudom mennyire ismeritek az üvegezős játékot, a lényeg meg kell pörgetni az üveget, aki pörget az kérdez és akire forog az üveg az válaszol vagy éppen ha annyira merész tesz valamit amit bevállal, majd ő lesz a pörgető. Nos?
-kérdeztem tőlük, majd kitöltöttem a poharakba az üvegben levő összes vodkát. Most mát a kátékhoz is meg van kellék, és az alkoholnak köszönhetően már a gátlások is feloldódtak. Kíváncsi vagyok mi fog ebből kijönni.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 21st December 2016, 09:47


Jackson Winney
Egyből emelem poharam a szép nők emlegetésére, nem is én lennék ha nem ezt tenném. De ahogy Jacksonra kúszik a tekintetem miközben a pincérnőnk válasza cseng a füleimben, nos, egyre inkább úgy érzem itt tényleg nem stimmel valami, ráadásul az őszinteség hangoztatása nyugtalanít. Lefelé biggyesztem a szám szélét, elgondolkodva az asztal lapját bámulom, majd hunyorítva visszatérek az ismerős archoz. Majdnem sikerülne is félre hívnom, ha nem merült volna fel az üvegezés ötlete. Egyébként meg nem lehet annyira gyenge elméjű, hogy a vadászok titkát egy jelentéktelen pincérnőnek kotyogja el, mert ha igen...úgy magam tennék pontot az este végére.
- Nagyszerű ötlet!
Csapom össze a tenyereimet ördögi vigyort engedve, ami kifejezetten Jacksonnak szól. Ha törik, ha szakad, de rájövök miféle sületlenséget adagolt be ennek a nőnek. Annyira már ismer, hogy tudja van egy oldalam, amit kenyérre lehet kenni, és van egy másik, amelyik betonfalat bont ha felidegesítik. És bizony félelem csillant a bárgyú tekintetben, mely tapasztalása számomra kérdéseket vet fel.
- Ki kezdje a pörgetést?
Teszek fel egy oktondi kérdést, ám rögtön eszembe jut a táncpartnerem, így oldalra tekintve rábököm a mutatóujjam. Táncolni jól tud, amilyen mázlim van pörgetni is. Persze ehhez a többiek beleegyezése is kell, de ha minden oké, akkor odatolom neki az üveget az asztal tetején. Míg vihogva átveszi és játékosan pörgeti a kezei közt az üveget, a kérdéseimen gondolkodom, mert ezeket okosan kell feltennem. Persze alig várom hogy valóban megprögesse és megálljon az az üveg, úgyhogy árgus szemekkel figyelem az útját, midőn a kezeit között gurigázik vele.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 22nd December 2016, 20:35Reynardo SánchezEgy kis veszélyt jelen rám ez a játék de ha lebukok is akkor meg sincsen nagy dolog. Annyira nem különleges számomra Linda. Ilyet szinte minden utca sarkon lehet kapni, számomra mindig is a különleges nők jöttek be, sosem az volt számomra az első hogy mekkora a kosára méret vagy éppen mennyire feszes a popo. Számomra többet jelent az ha van egy kis sütni valója is, és lássuk be Linda az utóbbi kategóriába tartozik, csak üres porhüvely semmi több. Ahogyan Rey újdonsült barátnője megpörgetni az üveget, lassan forog az üveg akár csak egy szerencse kerék. Majd amikor megáll éppen rám esik a választás. Rögtön fel is teszi számomra a kérdést, de mielőtt be is fejezhette volna már válaszolok is.
-Felelek- még túlságosan korán van ahhoz, hogy én bevállaljak dolgokat, amúgy is olyan kitűnő mesterem van, aki szerintem a hazugságok mester atyja, ha valami kellemetlen dolgot kérdez akkor kitalálok egy szép kis mesét, csak éppen kihagyom a „hol volt hol nem volt” részt. Egy kis gondolkodás után már jön is a kérdés felém.
-Mond csak Jackson, mi volt életedben a legcikisebb helyzeted? - na ezt nem is lesz nehéz megválaszolni, csak vissza kell gondolnom a sulis éveim teljes időszakára. A nehézség a dologban abban rejlik, hogy melyik is legyen az túlságosan is nagy a választék.
-Hát talán amikor egy bulin, bele estem egy medencébe és nem tudtam uszni, na az nagyon is ciki helyzet volt a nagy tömegben.- gyorsan válaszoltam, persze ez sem volt igaz mert bele hajítottam a medencébe de ez nem volt annyira fontos tényező. Nem kell mindent tudniuk, még a végén valami semmirekellő pancsernek néznek engem. Azóta már nem vagyok az az ember aki régen voltam. Most már az én kezem közt van az üveg, rajtam van a sor, hogy megpörgessem. Reyre nézek vigyorogva majd megpörgetem, remélem rá fog esni az üveg mert akkor egy kicsit még viccesé is tehetem a dolgot, egy kis vissza vágó a motoros dologért.
-Nos kedves cimborám, gondolom a felelni szeretnél ugye?- kérdeztem tőle meg ha bólintott akkor már mondom is a kérdésem ha meg nem akkor majd kitalálok valami érdekeset számára ám, szerintem benne sincsen meg még a kellő alkohol szint, hogy hülyeségeket csináljon.
-Mond csak az újdonsült barátnőddel mik az esti terveid?- kérdeztem tőle egy vigyorral az arcomon, tudom, hogy ennyivel nem fogom tudni zavarba hozni őt, de szerintem kezdésnek megteszi. Majd következőkor egy kicsit feljebb teszem a lécet ha ismét rám esik az üveg választása. Kezemet felemeltem, hogy újra töltsem a poharakat. Majd amikor kitöltöttem a poharamat koccantásra emeltem fel.
-Sănătate- mondtam majd, jól bele kortyoltam az italomba, a pohár fenekén már csak a negyede maradt meg, nem akarok tul mohó lenni tudván azt Rey jobban birja még kihasználná a helyzetett.

Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 31st December 2016, 23:32


Jackson Winney
Pörög az üveg, ki tudja hol áll meg és kit talál meg. Jackson-ra esik a választása. Én csendben figyelem a kialakult közjátékot, ami az újdonsült partnerem és közte van. Mókás helyzet, a kérdés amit feltesz neki meg még inkább. Elmosolyodom rajta, bár ez nem kárörvendés, csak ezt hozza ki belőlem, de belefojtom a poharamba. Elhangzik a válasz, ezen jóízűen kacagunk egyet. Aztán a cimbora forgatja meg az üveget. Felvonom a szemöldököm, amikor felém mutat a tárgy és felegyenesedem a székemben.
- Felelek!
Nah ez a jó cimbora meg olyan kérdést tesz fel, ami az óvodába való inkább. Tudom ez csak játék, de ennyire nem akarok lealacsonyodni.
- Pontosan ugyanazok, mint neked a tiéddel.
Valójában halvány lila dunsztom sincs mit akar ő a pincérnővel, azon kívül hogy eltöltene vele egy éjszakát. Ha most válaszol rá, akkor a válasz tartalmától függően bólintok rá egyet, avagy cáfolom meg magam ellenkezőleg. Ez egy vissza passzolt labda. Pont olyan, mint amilyen maga a kérdés volt.
- Beléd is!
Ezután vigyorogva megragadom az üveget és megpörgetem. Mikor megáll a pincérnőnél köt ki. ~Ó, ez most kezd érdekes lenni!~ Ravaszul piszmogok az orommal, miközben fejben megfogalmazom a kérdésem.
- Mikor volt az a pillanat, amikor úgy érezted még is csak szóba állsz Jacksonnal?
Remélem egyáltalán nem szofisztikált és most fog elkotyogni valamit nekem Jackson titkáról, amire eleddig nem kaptam választ.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 2nd Január 2017, 17:01Reynardo Sánchez


Válaszon elvigyorodtam magam, persze hogy ugyanazok a terveid melyik férfinak ne lennének ugyan azok akik két szép hölgy társaságában piálnak. De azért egyrészt jól is esik a dolog mert ez már azt jelenti, hogy ismer annyira engem kitalálja a gondolatimat. Kevés ember van és volt aki meg tudott érteni de Rey mindig is azok a kevések közzé tartozott akik megértenek és át érzik helyzetemet. Talán azért mert képes megérteni mind azokat amiken át mentem életem során vagy csak mert kedvel és lát annyi reménységet időt pazaroljon rám. De még is ki tudná jobban megérteni szerettei elvesztését, mint egy vadász? Hiszen akár be vallja bárki akár nem senki nem azért lesz vadász mert annyira boldog és felhőtlen élete lenne, hanem mert egy természet feletti lény elveszi egyik szerettét vagy rokonát, csak hobbiból senki nem csinálja. Egy pillanatra el is gondolkoztam amikor látom az üveg Lindára eset és már Rey, fel is tette a kérdését. Na az tuti most fog beköpni engem amilyen szószátyár ez a lány. Csak nézek rá magasra emelt szemöldökkel, remélem nem köp be, közben egyik kezem becsúsztatom az asztal alá, a két lába közé. A lábán átlátszó harisnya volt. Amikor észre vette kezemet, csak egy bájos pillantást vetett rám, majd válaszolt is, ha a fülébe súgtam volna valamit, az már gyanús lett volna Rey számára. Amilyen gyanakvó tud lenni, hamar leesett volna neki valami itt nem stimmel.
-Hát tudod eleinte még haragudtam is rátok, de aztán elmesélte nekem milyen nagy gondjaid vannak, és ő csak próbál vigyázni rád és nagyon át éreztem a helyzetét és megbocsájtottam neki, és már rád sem haragszom.- mondta Linda Rey számára, na ez volt az a pillanat amikor úgy éreztem el kellene futni az asztal mellőle. Mert itt nemsokára már, az asztalok fordítva fognak a földön álli, de azért már kivárom az utolsó pillanatot. Ki vettem a kezem a lány combjai közül, a kis hülye liba most ezzel elrontottál mindent, csak figyelem Rey arcát nagy bamba szemekkel miként fog erre reagálni, de remélem nem úgy ahogyan ismerem, mert akkor itt ezen a helyen semmi nem marad épen. Erre megszólal Rey mellet levő lány, Rey felé fordítva a fejét.
-Milyen gondjaid vannak szívem? - na itt volt az a pillanat amikor elszakadt a türköztetésem és hatalmas nevetésben törtem ki. Szerintem még Reynek nem eset le a dolog, de most már biztosan kíváncsi mivel etethettem meg ezt a csajt. Ez nagyban felkelthette az érdeklődését. Szerencse még az asztal szélén ülök , és a hátam mögött egy jó kis karos szék van amit ha kell akkor használhatok fedezéknek a poharaktól és az üvegektől. Ha viszont nem is tesz semmit akkor biztosan vissza fogom kapni valamilyen módon a dolgot. Egyelőre csak törülgetem a szemem, mert a nagy kacagásban még a könnycseppem is kicsordult. De ahogyan rá nézek Reyre na ezt az arcot azt hiszem sosem fogom elfelejteni. Idő közben megszólalt Lola.
-Mi az mi rosszat mondtam?- én csak rá néztem és nevettem tovább, szegény lány talán most még hülyébb helyzetben is érezheti magát, mint amilyenben most Rey van. Nem tudom mi lesz ennek a dolognak a vége de egyelőre nem is szólok semmit csak várom mit fog reagálni Rey, de azért minden esetre még ilyen jót nem szórakoztam kivéve amikor levetkőztettem Reyt hogy beszállhasson a kocsiba, na az a pillanat is nagyon nagy volt.

Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 5th Január 2017, 17:41


Jackson Winney
Mivel csak a nőre figyelek, így nem veszem észre Jackson grimaszait. Valami hasonlóra tippeltem volna, mint hogy előadott egy történetet az ő kalandos életéről, tegyük fel hogy nem keverte bele a vadászatot. Azonban a válasz annyira meglep, egy ideig csak pislogok értetlenül a nőre.
- Vigyázni? Rám?
Robotként ismétlem utána a hallottakat miközben Jackson felé fordulok.
- Miért is kéne vigyáznia rám?
Megvonom a vállam, de amikor a nő ismét kérdez, már érzem itt bűzlik valami. Jackson nevetésben tör ki, én pedig egyre inkább haragra gerjedek. Nem szeretem az ilyen tréfákat. Ördögi vigyorral várom meg amíg abbahagyja a nevetést, majd közelebb hajolva felé az asztal tetején csak kibököm.
- Tényleg, drága Jackson Winney, milyen állítólagos gondjaim vannak nekem?
A végére felállok, kicsit hátrébb tolva a mozdulattal a székem, de még nem indulok meg a cimborához, csak figyelek egyre szűkülő tekintetemmel. Általában hirtelen haragú vagyok, de szoktam érteni a vicceit is, úgyhogy még számomra is kérdéses megverjem-e, vagy belemenjek a játékba?
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 6th Január 2017, 11:24Reynardo Sánchez


Alig bírtam befejezni a röhögést ám azonban amikor sikerült erőt venni magamon, akkorra már Rey fölém hajolt egy kérdéssel felém. Na most jön az a rész szerintem amikor be fog durvulni. Pedig olyan jól haladt ez a kis iszogatás muszáj ismét szét vernünk mindent? Arcomon még mindig egy széles vigyor húzódott, majd felnéztem rá és megszólaltam.
-Hát tudod d dühkezelési problémáidra gondoltam ez alatt amikor képtelen vagy uralkodni magadon erre célzott Linda.-kacsintottam Reyre, majd közben kezemmel a pad alatt egy kicsit bele csíptem Linda combjába vegye már a lapot és ne fecsegjen annyit össze. Ahogyan rá néztem láttam a fájdalom ki ült az arcára de hangot nem adott ki. Idő közben felállt Rey kis barátnője is, hogy egy csöppet le nyugtassa. Ha bár nem mondott semmit sem, de látszott azért nem jókedvéből állt fel, az agresszió egyik jele. Ha be is húz nekem egyet akkor is megérte ez a helyzet rég szórakoztam ekkorát és tudom ha most dühös is akkor holnap egy jó kis whisky mellet el kacagjuk az egészet. Nem hiszem annyira szívre venné a dolgot, hogy át menjen a dolog másnapra is, bár lehet ennek a levét még meg fogom inni valamikor.
-Nyugodj le szívi- mondta Rey újdonsült barátnője, majd kezét rá tette a vállára és próbálta vissza húzni gyengéden az üllő helyre. Most ki kell találni valami okos dolgot, hogy ki húzzam magam a pácból és még Linda előtt se bukjak le. Nem érdekelne különösebben de ha már bele kezdtem akkor szeretném végig csinálni addig amíg meg lesz a lány. Ha nem is mos be nekem rögtön egyet akkor majd, biztosan jön a bosszú hadjárat, hogy én legyen e nevetség tárgya de valahogyan megoldom azt. Na meg ha be húz egyet nekem majd egy kicsit megsajnáltatom magam Lindával és már minden rendben. Gyakorlatozás közben annyit kaptam már a kedves cimborámtól kezdem megszokni a dolgot, éppen nem mondanám élvezném is a dolgot de különösebben már nem hat meg. Felemeltem a poharam, majd Rey felé nézve elvettem az övét is és a kezébe nyomtam, ha elvette akkor koccintásra nyújtom azt.
-A barátságra cimbora- kacsintottam közbe egyet neki, hátha lesik a dolog miért mondtam ezt neki.. hát ezzel a dühkezelési dologgal szerintem most nagyot rontottam az esélyein az újdonsült barátnője szemében, vagy éppen javítottam mert lehet megsajnálja őt és még inkább fog foglalkozni vele. Ha most nem is történik semmi akkor számítok egy olyan beszólásra ezt majd otthon megbeszéljük.. vagy valami ehhez hasonlóra. Kíváncsian várom mi fog történni. Mondjuk ha most behúzna nekem... biztosan jönnének a biztonsági őrök, és abból ismét lenne egy jó kis bunyó. Persze nem hagynám őt magára, akkor már közösen ütnénk ki őket.
-Ne haragudj el mondtam Lindának, lehet nem kellet volna- fűztem hozzá a dolgot, közben alig bírtam vissza fogni magam a nevetéstől. Bár mondjuk mi ketten mindig is úgy bulizunk a vége egy jó kis bunyóba torkollik, lassan ilyet Jack meg Rey hagyomány lesz szerintem.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 6th Január 2017, 17:05


Jackson Winney
- Hogy mi?!
Úgy érzem ez a hazugság túlment egy határon, joggal kérem hát számon tőle. Hogy a fenébe tudott ilyen aljas dolgot véghez vinni? Ez nem járja. Elöntött a düh, igen, legszívesebben képen törölném, de akkor beigazolnám az állítását és ezt az örömöt nem kapja meg. Ha lúd, hát legyen kövér!
- Nyugodt vagyok.
Jelentem ki higgadtan, a nőcske kezére téve az enyémet és finoman megpaskolom, üljön csak vissza a helyére. Még hogy nekem dühkezelési problémák? Cöh! No hiszen. Végül is megteszi, amíg én édin bájolgok Jacksonnal, bár ő meg biztosan észrevette a ravasz csillogást a szememben, no meg az ördögi élét a mosolyomnak amikor a kijelentését taglalom.
- Értem.
Ellépek az asztaltól és megvonom a vállam.
- Akkor nem mesélt az inkontinenciájáról, igaz?
A két nő összenéz, aztán a pincérnőnk Jacksonra sandít. Kezdődik! Most kell ütnöm a vasat!
- Hátul nem működik neki a szelep és rengetegszer előfordult már hogy összepiszkította a holmijaim. Ezért vagyok pipa sokszor.
Nem akarok csúnya szavakkal élni, ennyire nem vagyok mérges rá, azt hiszem megértették, mert most a nő ferde szemmel pislog rá. Nem épp egy aggódó tekintet az.
- Valóban vigyáznia kell, az tény.
Bökök rá a mutató ujjammal, majd vissza ülök a helyemre, szerintem megkapta a magáét. A pincérnőnk meg szörnyülködve befogja az orrát és orrhangon jelenti ki.
- Miért nem mondtad ezt el nekem? Ezért éreztem azt a furcsa szagot?
No, ezen már én is meglepődöm, halvány fogalmam sincs milyen szagról beszél, de ám itt sok ember van, akárki pukizhatott egyet a közelükben. Mindegy is, legalább alátámasztja az állításom. Most ebből mosakodj ki, barátom! Megemelem a poharam feléje és beleiszok a tequilámba, úgy vélem ez a vihar előtti szélcsend. Figyelemmel követem a két nő reakcióját, de leginkább Jackson van a képben, ha netán elgurulna a gyógyszere, akkor felvehessem a kesztyűt.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 6th Január 2017, 17:39Reynardo Sánchez


Nem úgy néz ki aki cselekvésre szándékszik e helyet az arcán egy ördögi vigyor ült ki az arcára, a vigyor stílusa hasonlít ahhoz, mint amikor az ellenség baját látja el. Ez nem jelent semmi jót számomra! Az ember azt hinné megúszta a dolgot, de szerintem most sokkal rosszabb dolog fog jönni, mintha csak simán behúzott volna nekem, szerintem csak rájött ha megtenné akkor az én számlámra dolgozott volna. Hmm ez helyet kitalált valami kis történetet, ami ráadásul nevetséges és gusztustalan is ami azt illeti, de csöppet sem vettem szívre a dolgot. Találkoztam én már ennél rosszabb tréfával is a börtönbe, nehezen tudna olyan helyzetbe hozni engem, hogy zavarba jöjjek. Hiába is tagadom ilyenkor fent áll a veszély vagy hisznek nekem, vagy nem.. szóval valami jobbat kell kitalálnom. Ej ej cimbi ha harc akkor legyen harc, kezdődjön a sárdobálózás.
-Ez nem úgy van ahogyan mondod, ez gyomor működési probléma, ráadásul amit nem a pszichiátrián kezelik mint a te problémáidat.- válaszoltam neki. Majd fenékig hajtottam a poharamat, most annyira nem érzem az italt de azért fene jó kedvem van annyi biztos. Hirtelen megcsapta a fülem amit mondott Linda erre elnevettem magam.
-Persze hogy nem, erre a betegségre van egy kifejezett kúp ami megakadályozza az ilyesmit, a szag amit éreztél az csak Rey már vagy három hete nem tudtam rá venni lefürödjön.- válaszoltam neki. Szerintem nemsokára itt fognak hagyni ezek a lányok minket ha így fojtatjuk de érdekel az valakit? Szerintem Reyt meg engem sem, ilyen lányok kerülnek minden utca sarkon, de azért nem volt rossz próbálkozás Reytől. Viszont hamarabb kell felkelnie ahhoz engem, megleckéztessen egy szó csatában. Lehetséges gyakorlatozás közben, mindig földbe tipor engem, de ezen a téren nem lehet legyőzni egy angolt!
-Hogy hogy nem tudtad rávenni? -kérdezte vissza Rey lánykája, erre egy nagy kaján mosoly húzódott el a számon, na most jön Rey amitől most felkopik az állad.
-Hát az úgy van, hogy csak azzal a feltétellel engedték ki őt a pszichiátriáról ha mindig mellette maradok, mert hajlamos hamar kiakadni és dolgokat képzelni, sajnos szomorú eset de még sem hagyhattam bent rohadjon meg ott a legjobb barátom, egyetlen dolog ami kicsit helyre hozza és jó hatással van rá az az alkohol, különös de hatásos- magyaráztam el oly módon akár csak a világ egyik nagy titkát fedtem volna fel előttük. Na most erre mit fogsz reagálni kedves cimborám? Szerintem még egy ilyen kis sárdobálózás és mind ketten egyedül fekszünk le az ágyunkba de majd kiderül. Annál makacsabb természetűek vagyunk mind ketten, hogy hagyjuk a másik győzedelmeskedjen. Lindát magamhoz húzom, nem ellenkezett semmit sem talán hitt nekem és bevette mind azt amit mondtam. Minden esetre nem tudná bizonyítani, hogy nem mondok igazat. Mondjuk az elég kemény beszólás volt tőle, hogy össze piszkítom a cuccait, nem volt rossz, na de várjuk csak meg mit fog most kitalálni, nekem nem volt nehéz dolgom csak azt kellet elmondanom amit előre is kitaláltam Linda számára.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 7th Január 2017, 13:17


Jackson Winney
- Tiltakozom!
Vágom rá Jackson kijelentésére, miután a nőcske megkérdezte hogyan nem tudott engem rávenni. Ez egy magas labda, amit le kell ütnöm.
- Azért nem tudott rávenni, mert ő havonta csak egyszer fürdik. Egyébként meg soha életemben nem voltam pszichiátrián!
Megint megemelem a poharam, tudom ezzel most kicsit az ő malmára hajtom a vizet. Mellé kihúzom magam ülve, alaposan körbetekintve. A két nő megint összenéz, a pincérnőnk most fintorogva feláll mellőlünk, azt hiszem neki ennyi elég volt belőlünk. Először rám, aztán Jacksonra tekint, majd megszólal.
- Többet ne keressetek!
A hátát látom távozás közben, megdöbbentően szolid volt, azt vártam legalább bemos egyet ennek a pojácának. Úgy tűnik a pincérnőnknek mégis csak volt némi sütnivalója. Ellenben a mellettem ülő nőcske közelebb hajol hozzám és megszagol.
- Kellemes illata van.
Jelenti ki vigyorogva, aztán nekem dől. Azon lepődtem volna meg ha kijelenti hogy büdös vagyok. Most én is elmosolyodom, aztán Jacksonra sandítok. Kíváncsi vagyok még kitalál-e valamit csak azért hogy az én partnerem is lefalcoljon, vagy befejezzük végre? Ám úgy érzem nehéz dolga lesz, mert a partnerem már ittas, majdnem minden egyre megy nála, sőt, lehetséges néha azt sem érti mit beszélünk. Nem azért mert buta lenne, inkább azért mert már rendesen készre rakta magát erre az estére, akár egy csöves is ülhetne mellette enyhe túlzással.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 8th Január 2017, 11:44Reynardo Sánchez


Csak figyeltem, mi történik majd olyan nagyon összpontosítottam a helyzetre, hogy szinte már a zenét sem lehetett hallani ami a klubban szólt. Ekkor meg hallom Rey hangját „tiltakozom”, ekkor hatalmas nevetésben török ki mi ez már nem a birósságon vagyunk, hogy tiltakozzon. Hát ez ez nagyon nagy a helyzet már lassan a tető fokára van. Rég szórakoztam ennyire jól, lehet a pia miatt van ez de nem számít nagyon jól érzem magam.
-Havonta? Ugyan már minden nap megfürdök veled ellentétben.- mondtam neki vigyorogva, nem volt már amit mondjak neki. De most már nem szeretném folytatni sem a dolgot még a végén komolyra venné a dolgot és megharagudna. Tudni kell meddig lehet veszíteni a húrt amíg el nem szakadna. Szóval most ezzel befejezem a dolgot. Mellettem levő lány Lola fel is állt mellőlem, én csak néztem az egészet értetlenül. Majd távozott a köreinkből Rey barátnője viszont itt maradt, hmm a kis mocsok annyira le itatta már a lányt, hogy azt sem tudja melyik világon él.
-Na jól van Rey te nyerted a fogadást, most elismerem én állom a mai számlát- mondtam neki nevetve, majd legurítottam még egy pohárral az életet adó nedűből. Volt már az elejétől fogva egy sanda gyanúm így fog elsülni a dolog. Viszont ha nem hoztam volna ide az asztalhoz akkor este lenne egy kis társaságom. Az nem lett volna jó választás a barátommal jöttem el szórakozni nem csajozni jöttem ide, vagy hogy össze szedjek egy lányt magamnak.
-Milyen fogadás szívi?- kérdezte a Reyhez bújó lány, nem szólok semmit sem, szerintem tök felesleges is lenne. Annyira tele van már pumpálva alkohollal lehet fel sem fogná azt amit mondok, viszont a lány eléggé fal fehérnek tűnik. Ebből még baj is lehet, szerintem. Megtöltöm három poharat színültig majd, koccintásra tartom a poharam, először a lánnyal koccintom össze a poharam, majd Rey felé tartom ha ő is koccintásra tartja az övét. Legurítottam, egyből. Egy előnye van a Reyel való ivászatokból a test edzésen kívül, mármint a menekülést a buli után most arra gondolok egyre jobban kezdem bírni a piát. A lány el kezd köhögni, felé fordulok majd megszólalok.
-Cigány útra ment? - kérdeztem tőle, de már mielőtt válaszolni tudott volna el kezdett öklendezni egyenesen Reyre, na ez már nekem is sok volt. Alig bírtam oda nézni, ahogyan Rey mellkasáról csöpög le a hányás. Fúj! Most nem lennék a helyében, arcomon nagy vigyor van de hangosan nem akartam röhögni még is csak szegény lány össze hányta magát. De amikor haza érünk akkor majd még elnevetgélek Reyen.
-Kérsz egy papír zsebkendőt? - kérdeztem Reytől egy hatalmas vigyorral az arcomon, lehet a fogadást megnyerte a cimborám, de azt hiszem éjszakára már nem lesz gusztusa a lányhoz mármint, nekem biztosan nem lenne azok után, hogy teljesen össze hányt. Hehe szeretem ezt a karma dolgot!
-Na látod Rey most már muszáj lesz megfürdened...- mondtam neki egy vigyorral az arcomon, most már nem bírtam ki poén nélkül. Lehet most szemétség volt ilyen dolgon szórakozni, de akkor is túlságosan is jó poén volt ahhoz ne süssem el. Rey arcát nézem, de ha jól látom akkor egy nagy döbbent arc látható remélem ő is nem kezd el rókázni. Valami húsos kaját ehetett a lány mert Rey mellkasa tele van húscafatokkal na meg erősen árad az alkohol szag. Nem lennék a helyébe.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 14th Január 2017, 14:55


Jackson Winney
Jackson elszólja magát, én meg erre a szemeim meresztgetem, aztán amikor a partnerem rákérdez, legyintek egyet magam elé.
- Semmi, félre beszél. Megártott neki a pia.
Itt már mindenkinek a fejébe szállt az alkohol, legalább is ezt sugallom neki. Nem is foglalkozik vele ezután, de a koccintásra felelevenedik. Míg Jackson töltöget, addig mocsokként vigyorgok rá, éljek én, amikor viszont koccintunk, már jócskán meggyűlik a bajom. Nem is figyeltem mennyire rosszul van már a partnerem, ő meg szemből biztosan jobban látta. Egyszer csak köhögés rázza fel a koccintás jó ízét, akár egy csepp a tengerben, majd árvízként zúdul rám az áldás.
- Mi a...
Felpattanok a helyemről, így nem megy rám az egész cucc, de valamennyi így is lefolyik végig a mellkasomon, a pólómon, a nadrágom tetejéig. Két biztonsági őr jelenik meg az asztalunknál, miközben én még Jackson poénjára reagálok. Egyszerűen megragadom a kabátja szélét ha már úgy is odatolta a képét mellém, aztán nemes egyszerűséggel beletörlöm a trutyit.
- Kösz, haver!
Szerintem egyből le fog lohadni az a széles mosolya, viszont amikor leárnyékol az őr, elképedek.
- Maguk ketten! Szépen kérem Önöket, távozzanak és vigyék magukkal a nőjüket is!
Úgy érzem zokon vették a rendbontásunkat, ráadásul én is ott dülöngélek mellette, jogos ha azt hiszi totálisan részegek vagyunk már, vígan hozzácsaptak minket a nőcskéhez. Nem szeretem a diszkriminációt, így megint tiltakozni kezdek.
- Nem velünk van! Pár perce ismerem! Velük van!
Mutatok a másik társaság felé, néhány asztallal arrébb, ahol éppen a cuccon osztozkodnak. Hoppá! Lehet ezt nem kellett volna? Az őr furcsán barázdálja a homlokát, mire a másik megszólal.
- Hívd ki a mentőket és a rendőrséget!
Aztán ahogy elnézem kezében az adó vevővel éppen erősítést hív. Nekem ez már nem tetszik. Mi nem szívtunk, vagy szedtünk be semmi anyagot, eszem ágában sincs itt legyökerezni és a zsarukra várni, mikor nem csináltunk semmit. De most tényleg, semmit! És a szép az egészben hogy ettől még simán a nyakunkba varrhatnak akármit, ha úgy tartja kedvük. Idegesen rángatom Jacksonnak a fejemet, jelezve hogy most kéne gyorsan megpattanni, amíg nincsenek itt többen.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 15th Január 2017, 19:56Reynardo Sánchez


Ahogyan mondtam a fogadás dolgot, Rey már terelte is a témát de erre számítottam ez egy igen könnyen tagadható dolog volt. Mikor mondta a pia megártott nekem elmosolyodtam, igaz alkohol érzékeny vagyok de most különös módon nincsen rám semmilyen hatással.
-Peeersze- fűztem hozzá cinikusan a dolgot, nem volt kedvem ebben a témában jobban beszólogatni mi értelme is lenne? Már el ment a lány, szóval vesztettem kár alá ásni a dolgot azzal nem nyerek semmit sem, szóval le is teszek arról, hogy elijesszem a lányt tőle. Ha már nekem nem jön össze egy kényelmes este, akkor legalább a legjobb cimborámnak jöjjön össze. El is vette a felajánlott zsepit hát nem csodálkozom ha rajtam lett volna az a cucc hát én is igyekeztem volna minél hamarabb levakarni magamról. Igaz eredetileg a lánynak szántam de a lényegen nem változtat. A felindulásra hirtelen ide jöttek a biztonságiak, fejemet lesütve megszólalok.
-Kezdődik...- mondtam halkan de szerintem azért még Rey értette a dolgot, szóval ismét így fejezzük be a ki bulizásunkat. Kezdem azt hinni mi nem tudunk úgy el menni valahova szórakozni, hogy a vége ne torkoljon bunyóba, de nem vagyok én semmi jónak az elrontója. A rádióján erősítést hívott, na messze szerintem jobb lenne mielőbb ki ütni ezt a két mamlaszt amíg túl erőben lesznek. Szegény lány eközben azt se tudta melyik világon létezik, még mindig erőltette ki magából az a förtelmes cuccot. A biztonsági hirtelen megmarkolja Rey vállát és a karját, nos ezt már eldöntődött ebből bunyó lesz nem fogja szó nélkül hagyni a dolgot. Felálltam a helyemről majd elő vettem a telefonomat, és felhívtam a mentőket, tudom nem nekem szólt a dolog de az őr nem teljesítette a kért dolgot.
-Szép estét!- köszöntem illendően- szükség lenne egy mentőre a Metropolitán szórakozó helyre egy lánynak azt hiszem alkohol mérgezése van és két őr eszméletlen állapotban van kérem siessenek, köszönöm.- mondtam el dolgot azzal le csaptam a telefont és be tettem a belső zsebembe. A másik őr felemelte a szemöldökét ahogyan végig hallgatta az elmondottakat. Bizonyára furcsa lehet számára, két ilyen vézna gyerek hogyan fog ki ütni két olyan mamlaszt mint ők, de van egy tény minél nagyobb annál nagyobbat is súppan, mosolyogtam el a gondolaton. Figyeltem Rey reakcióját mit tesz, hogy majd kövessem a lépéseket. Ha nyugodtan marad akkor nem ütöm ki a másik fickót, viszont ha ellenáll az őrnek akkor a másik az enyém és nem fogja meg köszönni amit tőlem kap. Itt ez a szegény lány, nem segít neki inkább erősítést hív milyen ember az ilyen? Szerintem nem ártana egy kis lecke számukra. Bár utána szerintem gyorsan el kell tűnnünk innen mielőtt ki hívnák a rendőrséget.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 17th Január 2017, 10:08


Jackson Winney
A másik őr hívja a mentőket és a rendőrséget, ezt végig hallgatjuk, még eközben biccentek többször Jacksonnak, aki valamiért szintén hívja a mentőket. Megvonom a vállam, nem értem mi van, de a kérdésem nem kell szavakba öntenem. Szóval az egyik őr erősítést hívott a rádiós adóvevőjén, a másik meg telefonált az említett szerveknek. Jackson meg fontoskodva megismételte ezt. Nincs időm a traccspartira, révén az őr nagy kegyesen odalép közvetlen mellém és megfog. Nem szeretem ha kéretlenül nyúlkálnak, rántok egyet a kezemen kiszabadítva a fogásából magam, aztán nemes egyszerűséggel hátrafelé lendítem ugyanazt a kezemet könyökkel célozva az orrát. Mikor betalál már hallom a reccsenést, ez biztos fájt. Hamar le is kopik rólam, egyből az orrához kap, míg a társa Jacksonnal viaskodik. Én most csak megfordulok és elkezdek szaladni kifelé, a társamnak már jeleztem épp eleget, ha ezt nem értette meg, maximum majd saját kútfőből kikeveredik valahogy a szórakozóhelyről. Rosszabb esetben elüldögél egy estét a sitten.
- Vigyáztam!
Megragadok egy kisebb, kerek asztalt, annak a fedlapját magam elé rakva takarítok kifelé menet, ne kelljen már az embereket kerülgetni, akkor legyen karambol. A legtöbb elugrik, van aki bambán fent akad, őt arrébb lököm, úgyhogy ha Jackson jön mögöttem, igazából gond nélkül kijutunk.
- Váljunk ketté! Otthon találkozunk!
Üvöltöm még neki a motorom felé menet, még a kijárat közvetlen környékén eldobtam az asztalt, most pedig néhány minutával később felpattanok a járművemre és berúgom a motort. Míg gázt adok neki körbenézek, látom Jacksont rohanni a kocsija felé, valamint az e pillanatban kiérő őröket. Távolabbról már megint szirénák hangja zendül, ideje olajra lépni.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve: 31st Január 2017, 21:57Reynardo SánchezAhogyan sejtettem, a szokásos buli zárás lett, eléggé zűrzavarossá vált az egész helyzet néztem körbe mi történik egyszer csak azt láttam Rey felkap egy asztalt majd azzal tör utat magának a tömegben. Mintha egy elefánt szabadult volna be a porcelán boltba, azt hiszem jó lesz őt követni. Ha bár egyedül sem félek, csak nem szeretném az éjszakát a börtönben tölteni, rongálás és testi sértés vádjával. Szóval futok mögötte, ahogyan számítható volt, az emberek félre ugrottak, úgy nézett ki az egész terem mint amikor a termésen végig vonul egy hurrikán, vicces volt.
-Rohanok- kiáltottam utána majd később lehetett hallani váljunk szét és otthon találkozunk, igen ez jellemző „ társ a bajban „, nevettem a gondolaton majd rohantam a kocsim felé. Előnyöm lesz annyiban Rey a motorral sokkal inkább feltűnő fog lenni, mint én egy hétköznapi autóval. Jöttek utánam a biztonságiak is, szóval csipkednem kellett magam, mivel egy picit arrébb parkoltam, így kellett rohannom eléggé alaposa. Hátra néztem majd feldöntöttem egy kukát, ilyen régi fajta acélos kuka volt, fedővel nem néztem az orrom elé. Az egyik fickó igen csak kitartónak bizonyult, a többi már javában le volt maradva. Már csak az egyetlen biztonsági üldözött engem, nos hát minek rohanjak ha el is intézhetem? Felálltam a földről, kicsit letakarítottam magamról a port és a koszt ami a kukából ragadt rám. Még szerencse nem valami trutyis cucc volt benne, fel kaptam a fedőt. Még túlságosan is messze van, nem bízom annyira magamban egy ilyen idomtalan fedővel el tudnám találni. Inkább biztosra megyek és megvárom amíg közelebb ér hozzám. Majd amikor olyan három méter lehetett a távolság el hajítottam a kuka fedőt, ami alaposan képen is törülte a pasast. Hát ez nem semmi, röhögtem is rajta egy sort ám azonban nem dőlt ki ettől. Nocsak ez meglepő.. kemény gyereknek látszik. A fickót úgy kell elképzelni vagy másfél fejjel nagyobb mint én, pedig én sem vagyok egy törpe alkat. Még mindig jött felém, agyatlan gorilla. Amikor megpróbálta megragadni a kezem akkor egy gyors csapással rögtön fejbe is billentettem jobb lábammal, de a pasas akár csak egy terminátor még vigyorgott egyet rá. Nocsak valamit úgy sem fogsz ki bírni, felemeltem a kezem, mintha képen akartam volna törülni, majd hirtelen jó erősen és célzottan a lába közé irányítottam egy rúgást. Ettől persze megtérdelt, nincsen az a férfi aki ezt lábon állva kibírni majd rohantam a kocsim fele, és azzal haza  a Sánchez birtokra./Zárva-Köszöntem a Játékot!/
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Ülőhelyek ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Ülőhelyek
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: belváros :: alsóváros és mûvésznegyed :: Metropolitan Night Club-
Ugrás: