Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Világleírás

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Világleírás ; Elküldve: 27th Március 2016, 18:50


Világleírás
Mindenki önmagát látja a világban...


New Orleans! Ahogyan meghallod ezt a szót, azonnal eszedbe jutnak a gyönyörű régi utcák, a francia negyed, a francia péksütemények, bagettek illata. A Jazz zene üdítő pezsgése, a New Orleansi mocsár, vad és buja burjánzása. A tengerparton a hasukat süttető, gyönyörű testű emberek, és az üzleti negyedben idegesen rohangáló dolgozók. Ez New Orleans, itt minden meg van amire egy ember vágyhat... Vagy éppen más.
Ugyanis ha képes vagy átlátni a felszíni csillogáson akkor igazán érdekes dolgokra bukkanhatsz.
New Orleans már a halandók számára is misztikus hely. Ahol boszorkányok élik mindennapjaikat, ha tudnák, hogy hányan.
Itt él Amerika egyik ha nem is a legnagyobb, de biztosan a legérdekesebb boszorkányközössége.
De nem csak mágia használókkal találkozhatsz, az éjszakai utcán, részegen bolyongva. Érdemes garbó nyakút hordani, nehogy egy vámpír beléd mélyessze a fogait. A turisták helyében elkerülném a New Orleansi mocsarat, hiszen ha minden igaz, ezen a vidéken vérmes farkasok falkáját látták mászkálni.
Amennyiben macska bolond vagy, ezen a vidéken nem lesz hiányod belőlük sem. Hiszen az utcákat kóbor macskák százai mászkálnak... a nagyobbak pedig az erdőben meglapulva, a vámpírok otthonában, vagy éppen az utcákon tudatlanul bolyongva élik mindennapjaikat.
A róka ezen a vidéken nem őshonos, még is fellelhetsz egy-két vörösebb egyedet érthetetlen módon, és olyanok, mint a mesékben. Ravaszak, okosak, és manipulatívak, csak,  hogy ez a csapat szinte mindig megszerzi a sajtot magának.

Helyszínek:


Belváros és városgerinc: Ez New Orleans lüktető szíve, a belváros. Tele felhőkarcolókkal, boltokkal, üvegpalotákkal és ami csak kellhet egy nagy amerikai városba. Itt található az üzleti negyed, de ha el akarsz vonulni, akkor a városi park gyönyörű, ősi fái között remek lehetőséged van a sétára.

Marigny/Bywater: A Mississippi északi partján fekvő terület, közvetlenül a kilencedik került, és a francia negyed szomszédságában található. A belváros legkeletibb része, így a kilencedik kerülethez közel eső részek inkább lakó-pihenő övezetek, míg a francia negyed felé egyre több étterem, és a szép kilátás miatt a Mississippire és a túlpartra, rengeteg hotel várja látogatóit.

Treme és a Francia Negyed: A francia negyed, egy gyönyörű, ó-belvárosi negyed. Tele francia éttermekkel, kávézókkal és hotelokkal. A turisták egyik kedvenc célpontja, hiszen hangulatában valóban Franciaországot idézi. Itt nincsenek hatalmas bevásárló központok, viszont annál több kis, családias üzlet. A francia negyedet elhagyva azonban Treme-be érkezünk, ez leginkább elszegényedett afroamerikaik, és bevándorlók által lakott terület. A bűnözési ráta igen magas.

Alsóváros és Mûvésznegyed: A Mississippi északi partján fekvő művészeti negyed és downtown, a művészetek fellegvára. Utca zenészek, festők, táncosok próbálják szórakoztatni a turistákat. Rengeteg galéria található a kerületben, de itt a szórakozó helyeknek sincs oka panaszra.

Felsõváros: Közvetlen a belváros és a kertváros szomszédságában található. Délről a Mississippi folyó határolja. Itt található a Audubon park, és a városi állatkert is. Uptown tovább viszi a gyönyörű kertvárosi rész sajátosságait, míg Carrollton felé haladva egyre szegényebb részek következnek, de marad a kertvárosi hangulat. Egyedül a belvárosi kerület mentén találhatunk felhőkarcolókat és betonépületeket.

Kelet New Orleans: Kelet New Orleansot két folyó szegélyezi. Az egyik legzöldebb terület határán van, hiszen szomszédságában található a Mocsaras Sauvage vadrezervátum. Ne csodálkozzunk tehát, hogy a new orleansi új farkasfalka ide tette a székhelyét. A belváros könnyen elérhető, s még is egy nyugodt hely közel az erdőhöz és mocsárhoz.

Gentilly: Ez a negyed a tóparti rész és kelet new orleans között található. Partjait a Pontchartain enyhén sósvízű tó övezi. Maga a kerület vegyes, éppen úgy megtalálhatóak itt New Orlens híres felhőkarcolói, mint a hétköznapi családi házak.

Tóparti Negyed: Északról a sósvizű Pontchartain tó határolja. A Gentilly negyed szomszédságában található rész, inkább kertvárosiasnak mondható, azonban a belváros felé haladva felbukkannak a beton és üvegtömbök azaz a felhőkarcolók.

Algír Negyed: A Mississippi déli partján elterülő negyed, az egyik legnagyobb negyede New Orleansnak. Tőszomszédságában egy hatalmas erdő található, így tökéletes választás a vérpárducok számára, akik ennek a városrésznek a határában telepedtek le. Közel van a belvároshoz, de teljesen kertvárosias rész.

Kilencedik Kerület: A legfontosabb torkolati csatorna, vagyis a mocsár tőszomszédságában található terület. A külváros felöli része inkább kertvárosias, de a külkerületek közül, ez a legszegényebb negyedek egyike. A belváros felé halada megjelennek a betontömb épületek, majd a felhőkarcolók.

Kertváros: Ebben a topicban találhatóak meg az ehhez a körzethez tartozó lakások, házak, birtokok, otthonok, amikben az oldal tagjai élik kis életüket. Vigyázzatok a szomszédaitokkal! Wink

Városon kívül: A New Orleanst körülvevő részek, erdőségek, mocsarak, egyéb külső természeti területek, esetleg közeli kisvárosok, és a repülőtér tartoznak ide.


Vissza az elejére Go down
 
Világleírás
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Világleírás
» Térképek

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: Információs Csarnok :: a kemény alapok-
Ugrás: