Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Idővonal

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Idővonal ; Elküldve: 21st Augusztus 2016, 13:37


Idővonalam


• 2015. június. 30.

Találkozás Jackson Winney-vel - Romanov sztriptízbár és kaszinó az egyik törzshelyem, ahová általában bejárok kikapcsolódni. Ez az este nem sikerült jól, miután betettem a lábam figyelni kezdtek. Összeismerkedtem spontán egy angollal, aki éppen aznap érkezett a városba és egyúttal az országba is, Jackson Winney-vel, akivel aztán bajba keveredtünk, miattam. Vladimir rám küldte a biztonságisokat mondván Dimitri beszélni akar velem, amit nem vettem jó néven. Verekedés volt, majd elmenekültünk a helyszínről.

Tömegverekedés a Francia Bárban - Egy rossz este még rosszabb folytatása következett miután eljöttünk a kaszinóból, betértünk pár utcával feljebb a Francia bárba. Megívtam Jackson-t, helyet foglaltunk és gyakorlatilag azonnal kiszúrt minket két vámpír, amire igazából akkor derült fény, miután leültek mellénk. Idő közben sokat beszélgettünk, sok információt tudtam meg újdonsült ismerősömről, és ő is rólam. Le akartam rázni a vámpírokat, úgyhogy a pincérnő molesztálásával kiprovokáltam egy verekedést. Ami aztán tömegverekedéssé nőtte ki magát. A vámpírok még az elején leléptek, nekünk is sikerült kereket oldanunk a kiérkező rendőrök elől. Már akkor úgy gondoltam ez egy jó barátság kezdete.


• 2015. július. 2.

Összefutok Jackson-nal ismét - A Jackson téren futunk össze, ahol leállunk kicsit beszélgetni. Jót nevetünk a szemem alatti naplementén, ez még az első találkozásunk maradványa a verekedésből. Kiderül hogy egy nőhöz tart a parkba, valamint hogy elfogadott egy állásajánlatot. Ennek a körülményeit is taglalja, amik számomra zavarosak. Az elmondottak alapján jó okom van azt feltételezni hogy talán vámpírok környékezték meg. Nem teszem szóvá neki ezt, ám komolyan a fejembe veszem ennek az ügynek a nyomon követését. Én magam megosztok vele egy titkot, ami egy arany érme formájában ölt alakot előtte. Közlöm vele hogy a tóból horgászta ki egy alkalmazottunk és utána járhatnánk akad-e még több belőle ott ahol találták, együtt. Megszületik az alku, egyúttal meghívom a ranch-ra.

Robbantás a Bourbon Hotelben - Hamar megtaláltuk azokat a vámpírokat, akik miatt a tömegverekedés kialakult a Francia Bárban. 36 órán át figyeltük minden lépésüket, majd eljött az idő hogy lecsapjunk. Én és Steve mentünk erre a vadászatra, konkrét tervvel amit kiviteleztünk, így a hotel kamerái jó időre ki lettek iktatva. Utána a folyosón villanyszerelőnek álcázva magam, vártam. Steve menet közben lelépett, én kértem rá. A vámpírok késtek és lett egy beugró, a másik vadász: Dimitri húga, Miryana. Megvártam amíg távolabb érnek tőlem, majd felhúztam egy pincér öltözéket és utánuk eredtem. A tervem ekkor már borult, újon gondolkodtam, belevettem a Romanov vadászt is. A megvalósításba azonban hiba csúszott. Az akció közben súlyosan megsérültem, átestem egy két szárnyas üveg ablakon, ami szanaszét vágta a hátam. Szerencsémre Miryana összeszedett és kocsiba ültünk. Kitalálta hogy a Romanov birtokra visz.

Romanovék-nál - Miryana aznap este megmentette az életem. A Romanov birtokon az orvosuk ellátott, egy napig vendégeskedtem náluk, majd annak ellenére távoztam titokban egymagam, hogy megígértem neki maradni fogok nyugton a hátsómon, de tudtam jól ez nem fog menni. Legszívesebben maradtam volna, mert úgy érzem erős vonzalom és némi románc szövődött kettőnk közt. Vajon lesz-e ennek folytatása?

• 2015. július. 3.

Kincskeresés Jackson-nal - Kora délután kihajóztunk arra a területre, ahol az arany érmét találta az alkalmazottunk. Menet közben riogattuk az arra kirándulókat, az egyiknek felborult a ladikja, de komolyabb sérülése nem származott belőle, ahogy nekünk sem. Jackson-tól kaptam egy tájolót, aminek a segítségével kiderült hogy valószínűleg mágnesesek az érmék. Én személy szerint nem mágnesességre gyanakszom, hanem mágiára. A megfelelő felszerelésekkel ellátva lemerültünk a víz alá, így esett hogy míg én megtaláltam egy újabb érmét, addig Jackson a tó fenekén talál egy vasmacskát ezzel a felirattal: „de manu mortis” (a halál keze). Nekem sikerült beindítanom egy mágikus történést miután felszedtem az érmét, az összes többi érme ami még a tóban volt világítani kezdett. Követtük ezeket és menet közben összegyűjtöttük mindet, így találtunk a barlangba és egy sor nem várt csapdával kellett szembenéznünk. Megoldottuk az összeset, az ajtó előtti találós kérdést is. Odabent valóban számos arany tárgy, relikvia volt. Jackson talált egy régebbi, ezüstből készült másfél kezes kardot, amiről kiderült hogy régen a mi családunkhoz tartozott, rajta volt a holló. Találtunk továbbá egy apróbb fadobozt, benne egy ezüstből készült okuláréval, melynek a tartója pontosan ábrázolta a „de manu mortis”-t. Amit tudtunk kivittünk a hajóra, azonban sok nagyobb tárgy még ott maradt. A hajón sikerült kinyitnom a fadobozt. Amikor használtam az okulárét, az sötét lilás aurát mutatott az érmék körül. Mi több, a Jackson-tól kapott tájolóm is megbolondult, pörgött össze vissza, és rajta is ugyan azt az aurát láttam. Úgy vélem rejtélyes kalandunk még korántsem ért véget.


• 2015. július. 4.

Vissza nyal a fagylalt - játék leírása később

Kardforgatás gyakorlása - Én minden nap gyakorlok pár órát, most Jackson is beszállt az új kardjával. Egy egész délutánt átgyakoroltunk, kicsit cukkoltuk egymást, de minden jó, ha a vége jó.

Vacsora Miryana-val - játék leírása később

• 2015. július. 5.

Tárgyalás Dimitri A. Romanov-val - A történtek után megbeszéltünk egy találkozót Dimitri-vel és megpróbáltuk rendezni a jelenlegi problémákat. A beszélgetés során kiderült: nem Dimitri küldte rám az embereket a kaszinóban, hanem az öccse, Vladimir. Egyikünk sem tudta miért, de ez már nem is volt lényeg. A tárgyalás azzal zárult, hogy a Romanovok a jövőben együtt működnek a Sánchezekkel és igyekszünk újra jó kapcsolatot ápolni a két vadász család között. (sajnos a játék befejezetlen maradt, így a befejezést már én írtam hozzá)


• 2015. július. 9.

Találkozás Helena-val - Ezen az estén követtek, így a kaszinót hamar magam mögött hagytam, megpróbáltam lerázni őket. Egy sötét zsákutcában találkoztam össze Helena-val, akit aztán sikerült meglepően rossz helyzetbe sodornom, mert azt hitték velem van. A cselekvésem direkt volt, furcsálltam hogy ebben a sötét kietlen utcában teljesen egyedül tartózkodott, azt gondoltam róla hogy förtelem. Legalább is reméltem, mert akkor könnyen meg tudtam volna lépni. Nem jött össze. Betuszkoltak minket egy kocsiba, ahol aztán sikerült túljárnom az eszükön. El tudtunk menekülni. Menekülésünk közben meglátogattunk egy színvonalon aluli disco-t, ahol kis időre utolértek minket. Itt tört el az orrom. Újfent kereket oldottunk és Helena lakására mentünk.

Az este folytatása - Helena lakásán kötöttünk ki, ahol is az intellektuel hölgy sakkozni hívott. Hát erre pont nem számítottam, de kellemes meglepetésként ért. (sajnos a játék befejezetlen maradt)


• 2015. július. 20.

Visszaköszön a múlt - Felbéreltem egy nyomozót, akivel Jackson testvére után kutakodtunk. Ezzel olyasmibe nyúltam, amibe nem kellett volna. Az összegyűjtött nyomozati- és egyéb anyagokat megmutattam Jackson-nak is. A tények váratlanul érték, kiderült, hogy a szülei nem balesetben haltak meg, hanem vámpírok keze által.


• 2015. július. 21.

Rendrakás - Én, az unokahúgom és Jackson kísérletett tettünk arra, hogy rendet rakjunk magunk után Anna királynő bosszúján, no meg a stégen körülötte. Mókás délutánnak indult.  (sajnos a játék befejezetlen maradt)


Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Idővonal ; Elküldve: 26th Szeptember 2016, 17:55


Idővonalam


• 2015. július. 22.

A mágia kutatása - játék leírása később

• 2015. augusztus. 23.

A birtok alatt - Több heti kutakodás és utána járás után találtunk egy vámpírt, akinek köze lehet Jackson múltjához. Addig faggattuk, míg végül kiderült, valóban így van. De nem csak ő volt benne. Szóba kerül egy "herceg"-nek nevezett idősebb vámpír, aki Angliából került ide. Valamikor régen a Lancester család egyik hercege volt. Cseppet sem örültem azonban annak a hírnek, mely szerint a cirkuszban bukkanhatunk a nyomára. Még is abban maradtunk a cimborával, hogy elvegyülünk a cirkuszban dolgozók között és alaposan végig járunk mindenkit, amíg rá nem akadunk erre a hercegre.

• 2015. augusztus. 24. - 31.

Cirkusz a cirkuszban - Én és Jackson álneveket használva beépültünk a cirkuszba, mint zsonglőrök. A sikeres felvétel után alaposan körbe tudtunk szaglászni, kiderítettük, hogy a kötéltáncosnő, amellett hogy vámpír, kapcsolatban áll ezzel a herceggel, aki eljött a premier bemutatóra. Persze mi már kész tervvel vártuk. Megint okoztunk egy alapos felfordulást, de tulajdonképpen a premier estéje sikerrel zárult. Nem léptünk fel a hajmeresztő mutatványunkkal, még előtte sikerült leszámolnunk a szörnyekkel, valamint elkaptuk a herceget is, akit ezután a birtokra szállítottunk.

• 2015. szeptember. 1. - 11.

A múlt lezárása - A kínzókamránkban immáron két fogoly csücsült, őket vallattuk ki. A nőt Jackson hamar átküldte az örök vadászmezőkre, nem volt rá szükségünk már. A pasast pedig alaposan meg kellett szorongatni ahhoz hogy beszéljen. Végül is kiderült, ő ölte meg Jackson szüleit, amire a cimborának alkalma adódott revansot venni. Tíz napra bedobtuk a tó fenekére egy ezüst koporsóban, Jackson lenyomott a torkán egy c4-et előtte, majd bevarrta a száját. A robbanóanyaghoz volt távirányítónk is. Így tíz nap múlva kimentünk újra a tóhoz, a vámpírunkat felrobbantottuk, Jackson pedig végleg lezárhatta a múltat. Ezen a napon esküdött fel a Sánchezeknek és elindult a vadásszá válás titkokkal kikövezet, göröngyös útján.

• 2015. szeptember. 14.

Egy esti vadászat - Elvittem magammal Jackson-t ezen az estén a vadászatra, ahogy Steve, most ő is igyekszik mindenkitől a lehető legtöbb tudást, ismeretet, tapasztalatot felszívni magába. Sok veszéllyel kell szembenézniük és ebből kapott egy szeletet ezen az estén. Kisebb nehézségeket leszámítva a vadászat sikeresen zárult, de később hazafelé megállított minket egy járőr. Igazoltatott minket és nem sok híja volt annak, hogy majdnem lebuktunk. Mivel azonban nem volt miért megbüntetnie minket, ezért visszakaptuk az iratainkat és hazamehettünk.

Pia dögivel - játék leírása később

• 2015. szeptember. 20.

Póker party - játék leírása később

• 2015. szeptember. 21.

Trish látogatása - Akár egy szellem a múltból, úgy bukkant fel ő és hozott kellemes csalódást az otthonomba. Elhatározta hogy újból vadász akar lenni, emiatt komolyabban elbeszélgettem vele. Mivel úgy véltem ez a döntése jól átgondolt és megalapozott, immáron én köszöntöttem újra magunk között, fátylat borítva a múltban történtekre.

• 2015. október. 11.

A városi könyvtárban - Bementem a könyvtárba, kutatni egy kicsit a megtalált kincsekkel kapcsolatban, sikerült összeakasztanom a bajszom a könyvtárosnővel, de aztán elsimítottam a történteket. Láttam egy fura hajú tinédzsert, de ezen kívül semmi érdemleges sem történt. (sajnos a játék befejezetlen maradt)

Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Idővonal ; Elküldve: 19th Február 2017, 20:43


Idővonalam


• 2017. március. 5.

Nyomozás - játék leírása később

Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Idővonal ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Idővonal
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: Reynardo Sánchez-
Ugrás: