Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Elisabeth & Magnus

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Elisabeth Franco
vámpír

avatar

. :

Posztok :
10
Lakhely :
Jelenleg New Orleans
Foglalkozás :
Most éppen burlesque énekes
. :


Tárgy neve: Elisabeth & Magnus ; Elküldve: 9th Augusztus 2016, 12:28


Velence
Helyszín: Velence
Mikor: 1575
Résztvevők: Magnus & Elisabeth
Vissza az elejére Go down
Elisabeth Franco
vámpír

avatar

. :

Posztok :
10
Lakhely :
Jelenleg New Orleans
Foglalkozás :
Most éppen burlesque énekes
. :


Tárgy neve: Re: Elisabeth & Magnus ; Elküldve: 9th Augusztus 2016, 12:54MesterEnyhén szólva kellemetlen érzés, amikor a tűző napon vagy kifeszítve, meztelenül és a hollók lakmároznak a testedből. Vártam azt a pillanatot, amikor végre meghalok. Hogy istenhez jutok-e vagy sem, az egy jó kérdés. Kurtizán voltam, de rendszeresen jártam templomba, hogy minden bűnömet megvalljam, folyamatosan bocsánatért esdekeltem, és hát isten elméletben meg kéne, hogy bocsásson nekem. De már az ő kezében lesz a lelkem innentől. És már vártam, hogy a színei elé juthassak.Amikor elítéltek, amikor ott álltam az ítélőszék előtt, és láttam a sok szeretőmet a padsorok között, akik nézőként ültek be a terembe. Akkor még átkoztam őket, mindet. Hiszen annyit szórakoztunk együtt, annyi tanácsot köszönhetnek nekem... Kik irányították vajon Velencét? Kik kezében volt az igazi hatalom és kinek a tanácsait kérték ki valójában Velence vezető emberei? Természetesen a kurtizánokét.
Még akkor is átkoztam őket, és fortyogtam a gyűlölettől amikor ide kikötöztek, majd amikor a tenyeremet átütötték ezekkel a szörnyű vasakkal. Ha más nm hát a vérmérgezés fog elvinni. Aztán ahogyan teltek az órák, az őrület szélén vergődve, a fájdalomtól, a szomjúságtól és az éhségtől vakon, elkezdtem elfogadni, hogy meghalok. Igen, az én földi létemnek itt vége, és nem kell rettegnem a pestistől, sem egyéb betegségektől. Nem kell tartanom szerelemtől, sem a megöregedéstől, innentől kezdve nem kell azon gondolkoznom, hogy mi lesz velem ha egyszer elveszítem a szépségemet. Csak egyetlen dologtól kell tartanom, istentől. És a gondolat, hogy csatlakozhatok hozzá, egy picit sem töltött el már egy időn túl rémülettel. Kissé talán a szíven mélyén bántam, hogy nem állhatok bosszút a férfiak árulásán, de valójában már felesleges lett volna ezen bosszankodni.
Egyetlen dolog kellett, hogy most lekösse a gondolataimat, méghozzá istenhez való könyörgés, hogy ne a pokolban kössön ki a lelkem. Amikor már végig vettem fejbe, hogyan is tudnék bosszút állni, amikor már nem maradt más csak az üresség, hát ebbe kezdtem bele.
Minden fájdalom zsibbadásba csapott át, és vártam a halált. Amikor valaki elkezdte a kezemet megszabadítani a kötéltől, éreztem ahogyan a napok alatt beleégett kötél, a húsból kiválik, de már ahhoz sem volt erőm, hogy felnyögjek vagy megránduljak fájdalmamban. Haldokoltam, és vártam, hogy a pestises hullák rengetegére érkezzen a testem. Hiszen nekem már úgy is mindegy, lehet kellett a hely a következő elítéltnek...
A szög egy pillanat alatt elhagyta a testemet és hamarosan már csak lebegést éreztem. Képtelen voltam már megkülönböztetni, hogy hol kezdődik az álom, amikor elveszítem az eszméletemet és még is hol végződik a valóság. Minden egyetlen nagy zsibbadt folyammá alakult.
Forró nedű ért az ajkaimhoz, a testem automatikusan reagált, azonnal mohón nyelni kezdtem. Hiszen napok óta egy kortyot sem ittam...
Aztán elájultam... vagy talán meghaltam... fogalmam sincsen, de arra eszméltem, hogy újra forróság önti el az ajkaimat, és lesugárzik a testem minden egyes porcikájába, égő fájdalmat generálva. Talán elégetnek, üvölteni akartam, de nyögéstől több nem igen jött ki az ajkaimat. Olyan érzésem támadt, mintha a tüzet nyelném, még csak el sem temetnek, nem juthatok istenhez, hiszen a testem nem kerül be a földbe...
A pánik talán vagy a fájdalom enyhülése, nem tudtam mi okozza, de hirtelen elkezdtem érezni a testem, ahogyan vergődök szabadulást remélve, próbáltam eltolni magamtól a szám elé került valamit, és ez meglepően könnyen sikerült. Élénk kék íriszeim felpattantak, ahogyan én magam is, azonnal az ismeretlen szoba ágyának legvégére húzódva. Úgy éreztem, hogy hiába ég mindenem, hiába érzek iszonyatos szomjúságot és éhséget is egyszerre, új életre keltem. Nem voltam sem fáradt, sem pedig halott. Éreztem minden végtagom és könnyedén mozgattam is őket, nem esett nehezemre levegőt venni, vagy például szétnézni a szobában. Az elmúlt napok koplalását csupán a szomjúságban és az éhségben mérhettem, mely azonban őrjítő volt.


SZAVAK SZÁMA: 586  | MEGJEGYZÉS:Lezs még jobb is ígérem Smile

Vissza az elejére Go down
 
Elisabeth & Magnus
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: további útak :: egy cseppnyi múlt-
Ugrás: