Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Miryana Natasa Romanov

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Miryana N. Romanov
vadász kiképzõ

avatar

Posztok :
65
Kor :
29
Lakhely :
Romanov birtok
Foglalkozás :
Vadász/rendőrségen asszisztens

Tárgy neve: Miryana Natasa Romanov ; Elküldve: 20th Július 2016, 16:12   

   

   
Miryana Natasa Romanov

   

   
Mira

   
Szentpétervár

   
1989. 06.01.

   
27

   
Ember/vadász

   
Rendőrségi assz.

   
marie avgeropoulos

   

   


  RANG:Vadász Kiképző/ mentor

   EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: Mondhatni makk egészséges vagyok, és jelenleg, vagy is jó ideje egy sérülésem sem volt. Azt hiszem ezt nyugodtan visszavezethetjük arra, hogy nem mehetek éles bevetésekre.

   MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: Gyűlölöm azt, ami nem ember. Nem is értem, hogy létezhetnek ilyen szörnyű lények. Azt sem értem, hogy a bátyám miért lépet szövetségre a boszorkányokkal, ahogy azt sem, hogy mit keres a birtokon egy vadállat. De kénytelen vagyok elfogadni a döntését, és lehet változtatnom kellene nekem is a hozzáállásomon, mert akár honnan is vizsgáltam ezeket a dolgokat ez eddig csak jó oldalát találtam meg. Lehet kicsit rugalmasabban kellene kezelnem ezt a szörnytémát, és nem mindegyiket egy kalap alá venni?

   HOBBI: szeretem az extrém dolgokat, főleg, ha Dimitrivel hódolhatok ennek a dolognak. A vadászatokat is, de nem csak a szörnyekre. Ezen kívül a szép holmikat, dolgokat. Nem hitted volna igaz?

   VÁGYAK, ÁLMOK: Itt mindenki bizonyára egy halom dolgot sorol fel, de én már rég nem vágyok, és álmodok dolgokról. A mi családunkban nem tudni, hogy mit hoz a holnap, így minek kergessük buta vágyálmokat?

   FÉLELMEK: Egyetlen félelmem van már csak. Nem akarok több családtagot elveszíteni. Bátyánk elvesztése mély nyomott hagyott bennem , és az egész családban.

   ERŐSSÉGEK: Remekül bánok az íjjal, nyílpuskával és a kardokért, vagy ehhez hasonló dolgokért is oda vagyok. Így ezeket megfelelően képes is vagyok használni. Célzó képességemet pedig már tökélyre fejlesztettem. Nincs semmi, és senki, aki meg tudna zavarni célzás közben, ezért apám jónak látta, hogy ha a mesterlövészét szépségeit is kitanulom. A bátyáimnak köszönhetően közelharcban se vagyok utolsó. A szép érzékemről se feledkezzünk meg a sok erőszak mellett. Színésznői tehetségemről pedig ne is beszéljünk.

   GYENGESÉGEK: Nem lehetek gyenge. Azt hiszem joggal mondhatom, hogy apám ezt a fajta dolgot nem tűrte meg, és be sem mutatta nekem. De én még is úgy hiszem, hogy legnagyobb gyengeségem az, ha szeretek. Hiszen elég lenne egy kialakult helyzet, ahol esetleg döntenem kell , hogy én vagy az egyik szerettem élete. Nos, számomra egyértelmű lenne, hogy az enyém.

  FOGLALKOZÁS: Kezdjük a nem hivatalossal. A bátyám mellett vagyok vadász, vagy is lennék, ha engedne vadászni. De addig is segédkezem a tanuló vadászok körül: kiképzésben, tesztelésben, oktatásba. Hogy mi a hivatalos? Nos a rendőrségen vagyok asszisztensi állásban. Ott segítek ahol kell, elvégzem az alap papírmunkákat. Jelentéseket adok, viszek, gépelek. Így eléggé szabadon mozgóm az épületen belül, vagy a laborokban, esetlegesen a hullaházban, mert hát oda is el kell mennie valakinek. És ha ezt még miniszoknyában is teszem meg, és okosan, szépen, akkor már bővíthetjük is a nem hivatalos munkáim sorát. Hogy miért? Egyértelmű, mert ezen állásnak köszönhetően elég sok információval tudom ellátni a bátyámat mindenről.

   SZÜLŐK:
Nikolai Romanov | 54 | az apám több , mint egy éve életét vesztette. Kapcsolatunk nem mondhatnám, hogy normális volt. Tőlem sokkal többet várt, és követelt, mint a fiúktól, így a kényeztetést nem tőle kaptam.

Yekaterina Matiyevna Romanov | 53 | Egyetlen leánygyermek lévén, és apám nevelésének köszönhetően szeretett édesanyámtól mindent megkaptam, amit egy lány csak megkaphat. Talán neki köszönhetem ezt a kettősséget, ami van bennem. Elszomorít, ahogy most látnom kell őt, de tudom, hogy egyszer talpra fog állni.

   TESTVÉREK:
Sergei Romanov ~ Legidősebb bátyám édesapámmal egy napon hunyt el. Még mindig hiányzik, és ez sosem fog megváltozni.

Dimitri Romanov ~ Vele mindig is szorosabb kapcsolatot ápoltam , mint Sergei-vel. Talán pont azért, mert korban is közelebb állunk egymáshoz, és vele edzettem a legtöbbet. Az örült extrém hobbijainkról meg ne is beszéljünk. Jelenleg ő a család feje, én pedig ott segítem, ahol csak tudom. Szót fogadok neki, annak ellenére is, hogy jelenleg félre állított. Soha nem tudnám magamnak megbocsájtani azt, hogy ha megbántanám őt, cserbenhagynám.

Vladimir Romanov ~ A féltestvérem, amit még mindig nem hiszek el, nem tudom felfogni. Apánk sokat papolt a családról, és mindenről, de ezen még mindig ki vagyok bukva. Neki állítólag a szava szent volt, de egyre jobban nem bízom benne.

   EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK:
Lena Romanov, az unokahúgom, a bátyám, Sergei kislánya, akit Dimitriék nevelnek. Imádom őt, nem kevés örömet hoz a családba.

Elisa Romanov ~ (szül. Bertolucci)  Ő Dimitir felesége. Érdekházasságnak indult az egész, de remélem megváltozik, mert a bátyám megérdemli, hogy boldog legyen. Valahol fél szemem rajta tartom Elisán, főleg azóta, hogy felfedeztem Dimitri már nem csak érdekeket lát benne.

Svetlana M. Romanov ~ Mondhatni alig, alig ismerem. Számomra újdonsült sogornő, de egyelőre nem tudom, hogy tényleg a családhoz tartozik e. Egyelőre elég nekem Vlad gondolatával megküzdenem.

   


   ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA:
Nézzük csak hol is kezdjem. Talán a legelején kellene. Oroszországban születtem, a családunk egyetlen leány gyermekeként. Így nem csoda az, hogy amikor édesanyám meglátott talán kicsit fellélegzett. Akkor még azt hitte, hogy mivel lány vagyok nekem nem lesz közöm a családi vállalkozáshoz. Tévedett.

Édesapám, és testvéreim ugyan úgy örültek nekem, de ekkor még én magam sem láttam, hogy hová fog vezetni ez az élet. Anyánk nem egyszer veszett állítólag össze apánkkal azon, hogy engem hagyjon ki mindenből, de végül ő maga is belátta, hogy ez nem lehetséges így végül megalkudott apámmal. Kikötötte, hogy jó ideig ne tudhassak semmiről, éljek a boldog tudatlanságban 12 évig.

Ez alatt az idő alatt pedig apám kötötte ki, hogy igen is kell küzdősportot tanulnom, íjászatot, mert azért lőfegyvert csak nem adnak egy gyerek kezébe törvényesen legalább is. Így nagyon is élveztem azokat a lopott időket, amikor apám elvitt magával, azt hazudva otthon, hogy túrázni megyek a fiúkkal. Nem mondom, hogy teljesen hazudtunk mindenben, mert tényleg túráztunk,de közben vadásztunk is. Hogy mire? Ekkor még ártatlan kis erdei állatokra. Hogy élveztem e? Furcsa , de igen. Valahogy megszállottja lettem annak az érzésnek, hogy  pezseg a vérem, hogy az adrenalin ott tombol bennem. Persze, amikor kiderült az egész édesanyám nem volt boldog, de amikor a család minden férfi tagja azt mondta rám, hogy igazi Romanov vagyok, akkor már nem volt mit tenni. Így alku ide vagy oda, de a kelleténél hamarabb tudtam meg, hogy léteznek szörnyek. Úgy, hogy 2 évvel korábban kezdett el apám, és a bátyáim alaposan edzeni, tanítani, hogy le tudjam vadászni a szörnyeket, amik embereket ölnek.

És gondoltátok volna, hogy könnyedén veszem a dolgokat? Mert így volt. Apám szerint azért, mert az ő lánya vagyok, az ő vére, a családunk vére kering bennem, és ezzel együtt minden tudásunk is. De azt hiszem a helyes válasz erre az, hogy valahol tudtam ezt, valahogy éreztem, hogy mi is lapul a sok titoktartás mögött, amibe olykor belebotlottam. ÉS ti gondoltátok volna, hogy ezek után apám, és anyám nem rúgta össze a port rajtam, ezen a 2 éven. Nem mondom, hogy anya nem volt mérges, de elfogadta. Sőt mi több, most már vele szövetkeztem titkos találkákról, vásárlásokról stb, mert azt mondta , hogy nem elég az, hogy ha csak ütni, vágni, lőni tudok. Nekünk nőknek sokkalta több mindent kell tudni, és nem csak az erőszak van ebben. Ráadásul az egész családi nagy vállalkozás mellett meg kell maradnom nőnek is.

Régebben azzal viccelődtem, hogy nappal egy tüdni bündi baba vagyok, aki képes a kényességével, a női mivoltával megőrjíteni másokat, amit nagyon is élveztem. Hányszor okoztam én fejfájást az én kedves bátyáimnak. Ha pedig leszállt az éj én is valamilyen szörnyé váltam. Eleinte tényleg így gondoltam, és éltem, de az élet mindig változik, hát én is.
Ahogy telet az idő, úgy találtam meg önmagamat a családom mellett, a vadászat mellett. Nem mondom, hogy egyszerű volt, de sikerült. Sikerült egyensúlyt találni a nő és a harcos között. ÉS , ahogy anyám mindig mondta régen: Mira egyszer eljön az idő majd, amikor nem csak vadászatkor kell segítened a családot, mert az nem elég. Neked jobban kell rájuk vigyáznod, mint nekik rád.

Persze ezt soha nem osztottuk meg a család férfi tagjaival, mert jól tudtuk, hogy nem értenének vele egyet. Ezért is alakítottam ki az én saját kis életemet, ami jól leplezi a bennem lakozó sötétséget, és vadságot, de ugyan akkor ki is egészíti azt. De nem csak nekem, hanem az egész család, az egész szervezet számára.

Viszont több, mint egy éve megváltozott minden. Apám és a bátyám meghalt, anyám teljesen magába fordult. Amikor csak tudok vele vagyok, és azt remélem, hogy hamarosan magához tér ebből a kábulatból. Nekem, és Dimitrinek is fáj, hogy elveszítettük őket, de ettől még élünk, és szeretném, ha ő is újra élne. Nem pedig csak egy szellem lenne a birtokon.
Viszont , ha már szellemekről beszélünk lassan én is így érzem magamat. Dimitri nem engedi, hogy éles bevetéseken részt vegyek. Szót fogadok neki, annak ellenére is, hogy nem tetszik a dolog, és hiányzik a vadászat,mert  soha nem tudnám magamnak megbocsájtani azt, hogy ha megbántanám őt, cserbenhagynám, elárulnám azzal, hogy szófogadatlan vagyok. Így az asszisztensi munkám közben, amit csak lehet leadok forró drótként neki. A kiképzésről ne is beszéljünk, mostanság inkább ebben vezetem le a bennem felgyülemlő feszültséget.

Amivel egyelőre nem tudok mit kezdeni azok a változások. Eddig szigorúan követtük apánk szabályait, de most. Most nem tudok mit kezdeni a helyzettel, és próbálom új dologként felfogni. Próbálom azt a tényt elfogadni, hogy nem minden szörny, szörny. Jól jönne ehhez egy kis segítség, de nem találok megfelelő embert. Dimitrivel se tudom ezt igazán megbeszélni, csak elfogadom a döntését, ami alapján már is alakváltó él a birtokon. Eleinte éjjelente a kezemben fegyverrel járkáltam, hogy végezzek vele, de mindig a bátyám jutott eszembe, és a lőtéren kötöttem ki végül. Hogy mindig így lesz e? Magam sem tudom a választ, de talán az idő megoldja ezt a kérdést is.

És akkor itt van Vlad esete is. A hírtől teljesen kiborultam. Nem tudom elhinni, hogy apánk erre képes volt. A nagy szent apa, akinek minden szava döntő volt ebben a családban, és mint kiderült nem volt több csak egy hazug szemét disznónál. Anyám , ha megtudná ezt a hírt nem tudom, hogy hogyan reagálna. Félek ettől a reakciótól. Annak viszont örülök, hogy Dim végre visszaengedett terepre, és olykor mehetek magam is vadászni. Próbálom elfogadni azt a tényt, hogy előbb kérdezünk, és aztán lövünk, és nem kell mindent megölni, ami nem ember. Nem tudom mikor szokom ehhez a gondolathoz teljesen hozzá, de az élet nem áll meg, soha nem is fog. A világ pedig forog megy, nem ad időt átgondolnom a történteket.
   

   
   
Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Miryana Natasa Romanov ; Elküldve: 21st Július 2016, 11:58


Elfogadva!

Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Miryana Natasa Romanov
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vadászok-
Ugrás: