Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Theo és Wendy - A négyszögletű kerek erdőben

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Vendég
VendégTárgy neve: Theo és Wendy - A négyszögletű kerek erdőben ; Elküldve: 4th Július 2016, 20:59


Theo & Wendy
Szereplők: Theodore Wellighton, a róka, és Wendy Nathalie Matthews, a farkas.
Helyszín: Az erdő és az azt körülvevő terület. A barlangredszer, az országút széle, ösvények, rétek, és tisztások. Nem tudni hol állapodunk meg. (Bár igazából a témanyitásnak egyetlen oka van, nem akarok egy másik játékba belekeveredni Razz )
Leírás: Különös egy farkas és a róka mese lesz ez. Very Happy
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Theo és Wendy - A négyszögletű kerek erdőben ; Elküldve: 4th Július 2016, 20:59Theo & Wendy
Farkasordítás segítségértFelrebbentek a pilláim. Rémülten néztem fel a gallyakra és a levelekre felettem. Szökkentgetve daloltak madarak az ágakról jókedvükből, örülve a jóidőnek. Ezek a vidám énekek napok óta másnak sem tűnnek, csak rikácsolásnak, zenei zűrzavarnak, de minderre figyelni sem bírok. A fülemben a verőerem zakatoló hangja, minden egyes szívdobbanásom megérzem, mintha az egész testem abban az ütemben rezzenne. Hol vagyok? Ülök fel az alattam levő avarba markolva, közben a térdeim is feljebb csúsznak. Ahogy megpillantom a térdeimat, csak még zakatolóbbá válik az érzés a mellkasomban, tágra nyílnak a pupilláim. Nincs.... nincs rajtam ruha. Mi??? Ki, és miért? Nem emlékszem semmire, és meztelenül ébredek az erdőben. Ezt..... ezt mégis hogyan magyarázzam? Erre nincsen helytálló felelet, az első dolog ami eszembe jut, hogy valaki bedrogozott, és megerőszakolt. De mit keresek én itt? Mégis mi a fene történt? És biztos, hogy én tudni akarom?
Körülnézek, a Napba hunyorgok. Mennyi idő lehet? Felállok, és sietve leporolom magam. Megpaskolom a combjaim, hogy eltüntessem a mosógép számára sem kívánatos szennyeződéseket - ha köze lehetne ennek mosógéphez, de hálás volnék -, fel is szisszenek a mozdulatra. Mi a...? Csak horzsolás. De mit csinálok itt? Hirtelen neszt hallok....
- Will? - fordulok a hang irányába. - Will! Ne szórakozz, gyere elő.... - mondom nevetve, biztos valami bohóctréfa, csak ő lehet az. - Hallod? Ez nem jó vicc... - hirtelen valami elfut mellettem, legalábbis úgy hallom. - Trevor? Fejezzétek be... Kérlek! Kérlek.... - aztán ismét hallom. - Apa? - megreccsen egy ág. - Liam? - igen, akár még az öcsém is lehetne. Biztos sátorozni voltunk, csak én nem emlékszem. Nem, semmi sem rémlik az eltelt órákból, vagy a tegnap éjjelből. Minden ködös. Emlékképek villannak be az éjszakáról, de még azokból sem tudom megállapítani mit csinálhattam. Nem ütöttem be a fejem? Az említett testrészhez emelem a kezem, de leveleken  és némi sáron kívül semmit sem tudok előbányászni a fürtjeim közül. Pedig az amnézia megmagyarázta volna a történteket, valamennyire.
A telefon.... A telefonom.... Felhívok valakit. Trevort, Willt, akárkit. Ja igen, nincs zsebem. Sosem leszek Fortuna kegyeltje. De akkor....? Fel mernék egyáltalán hívni bárkit a kialakult helyzettel? "Szia Will, itt a húgod beszél. Röviden annyi történt, hogy itt vagyok egy erdőben, itt tértem magamhoz, és semmire sem emlékszem, értem tudnál jönni? Majd elfelejtem a slusszpoént: pucér vagyok, hozz valami ruhát is, kérlek. Köszi, szeretlek." Komikus, nem? Vagy ijesztő?
Mit keresek itt? És legfőképpen hol? Valami elmebeteg egészen Kanadáig cipelt egy kiélt éjszakája után? Rendben, attól, hogy ledobott valaki az erdő kellős közepén, még nem kell a legrosszabbat feltételezni, nem igaz? Bár kétlem, hogy Kanada lenne a legrosszabb a jelen helyzetben.... Mindennél lehetne rosszabb, ha én most elsütöm ezt a mondatot, és komolyan gondolom, leszakad az ég. Elég. Elég a viccekből. Ki kell jutnom innen.
Őrült rohanásba kezdek, remélve, hogy ismerős helyre bukkanok, de a küldetés kudarcra van ítélve, reménytelen. Nem értem, fogalmam sincs hogy lehetnek olyan emlékeim, hogy egy Holdra üvöltök, hogy érzem a talajt a lábam alatt, hogy élesebbek a hangok, és a képek éjszaka. Én ezt... ezt az egészet nem értem. Az agyam lüktet, a gondolatok cikáznak a fejemben. Már nem nézek a lábam elé, ennek pedig az a következménye, hogy elhasalok. Felkönyökölök, de a fejemet csakhamar visszaeresztem a földre, és elterülök. Élek, lélegzem, magamnál vagyok, egyedül vagyok.... egyes egyedül... Megbolondultam. Ilyen nem létezik.
Megszültem, te jössz Very Happy || ezt hallgattam || Valamennyi
✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Theo és Wendy - A négyszögletű kerek erdőben ; Elküldve: 5th Július 2016, 02:15

Wendy & Theo
You have to embrace the beast within, to take control over it and find peace.
Ennyire mozgalmas estére nem számítottam, amikor tegnap elindultam otthonról az erdőbe, hogy átváltozzak. Minden hónapban átváltozok legalább a teliholdas éjszakán, - még így is, hogy tudom már annyira kontrollálni magam, hogy nem is lenne muszáj - hisz kinek van szüksége az átváltozás megtagadásánál jelentkező rosszullétre, más nevén a rókanáthára. Különben is én élvezem a róka létet, szeretem kiengedni magamból a vadat és egyesülni a róka énemmel. Ez nem egy olyan dolog, amit elnyomhatsz magadban, legalábbis nem túl sokáig, a legjobb, ha elfogadod, és mint a yin és a yang, békességben élsz két éneddel. Csak ez után nyerheted el a teljes kontrollt, ha megleled a lelki nyugalmat közöttük és magadévá teszed őket, ez és persze a rengeteg gyakorlás. Még jó, hogy megfordultam már a távol keleten is, sokat tanultam ott a spirituális dolgokról.
Nos, tegnap éjjel volt szerencsém belefutni egy farkasba, akinél inkább csak a yin uralkodott, nem igazán láttam nála az egyenlőség kicsi foltját sem. Persze gondolhattam volna, hogy egy vérfarkas csak rám akar támadni, csak úgy, vagy esetleg belefutottam Julien egyik farkasába, de nem. Szemeiben teljes mértékben látható volt az a vadság, az-az öntudatlan fenevad, ami nem szokott gyakorlott alakváltóknál látszani. Mi több, tanúja voltam Julien első átváltozásainak is és az elején ő is ilyen ösztönlénnyé változott. Ezáltal tudtam, itt egy kezdő farkasról van szó, akinek fogalma sem volt mit csinál, csak ment ahova ösztönei vitték és kitombolta magát. Elég váratlanul ért, éppen átváltoztam, amikor megjelent beleharapott a hátamba és nekivágott az egyik fának. Nem volt komoly, pár gyorsan gyógyuló sérülés, de nagyon felbőszített. Viszont, amikor megláttam, hogy mi is a helyzet, tudtam, hogy itt nincs helye harcnak, csak el kell csalnom minél messzebbre a várostól, nehogy kárt tegyen valakiben. Tehát egész éjjel futottam, nem vagyok valami fitt, egy maratom futó, de most majdnem megtettem azt a hosszt. Még jó, hogy ő sem bizonyult ezek közül egyiknek sem, különben nagy bajban lettem volna. Sokszor ráhagyta az üldözésemet és elkezdett bandukolni a város felé, újra és újra fel kellett bőszítenem, szóval teljesen kimerültem reggelre, de összességében jól éreztem magam.
Miután lement a hold elmentem a bérelt kocsimhoz, hogy felöltözzek, majd visszamentem hozzá pár a táskámban marad ruhával. Tudtam, hogy milyen ijesztő lehet ez, főleg, hogy valószínűleg semmire nem emlékszik a tegnap estéből. Egyedül nagyon nehéz megbirkózni a kezdeti időszakkal, szóval úgy döntöttem elmondom neki mi történt és miután feldolgozta, hazaviszem, hisz ki tudja milyen messzire szaladt el otthonról.
Mikor visszamentem azonban nem volt ott, ahol láttam kifeküdni hajnalban, bizonyára elindult már valamerre, szóval körülnéztem a környéken. Nem sokkal később rá is bukkantam az avarba feküdve, az eget bámulva. Lassan odasétáltam, nem tudtam mégis mivel kéne odaállítanom, hogy ne ijesszek rá, így hát kiböktem, ami elsőnek eszembe jutott.
- Nyugii, ne ijedj meg, békés céllal érkeztem. Tessék, ezt vedd fel! - mondtam csukott szemmel, fejemet végig elfordítva, nyújtottam oda a ruhát, hisz véletlenül se akartam megbámulni, elég paraszt húzás lett volna. Békés céllal érkeztem? Komolyan, Theo? Ettől aztán biztosan kevésbé tűnsz szatírnak. Szegény lány pucéran fekszik az erdő közepén és nem tudja, hogy került oda és ez a legjobb, amivel elő tudsz állni? Gratulálok! El nem tudom képzelni mik, járhatnak a fejében most, de remélem, kicsit ki tudom tisztítani a zűrzavart és valamennyire megnyugtatni, mielőtt hazafuvarozom, már ha szüksége van rá.
- Mellesleg a nevem Theo. - mondtam ezt még mindig elfordított fejjel, várva, hogy megszólaljon és tudjam, hogy odanézhetek.~ szavak száma: 557 ~ zene: Into The West ~ megjegyzés: Íme, itt van. x) ~
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Theo és Wendy - A négyszögletű kerek erdőben ; Elküldve: 6th Július 2016, 00:24Theo & Wendy
Farkasordítás segítségértPróbálom lecsitítani a gondolataimat mind úgy, mint a hallott hangokat körülöttem. Komolyan, szerintem még a hangyák menetelése is az én fejemben tombol, és nem tudom kiszűrni.
Eléggé... Nos.... Khm... Eléggé erotikus látványt nyújthatok így kiterülve, vagy végső soron valami elmebeteg áldozatához tudnám magam hasonlítani, ha külső szemlélő lennék. Minden bizonnyal. Éppen felülnék, magam alá húznám a lábaim, és úgy merengenék tovább mitévő legyek, amikor megszólal mögöttem valaki, hirtelen a mozdulatsor felgyorsul. Azonnal eltakarom a két kezemmel a lényegesen kicsi melleimet, és a térdeimre borulok, és összekuporodok a férfihangra, és akkorát sikítok, hogy még magamat is meglepem vele, hogy a torkom elbírja ezt a decibelszámot. Nem, ez abszolút nem az a helyzet, amikor bárki benyit hozzám miközben öltözködöm, itt már messze nem arról van szó, hogy melltartóban vagyok és bugyiban, otthon. Most már értem miért akkora dolog, ha valaki vetkőzik: sebezhetőnek érzed magad. Nagyon is. Bár erről Ádámnak és Évának biztos más lenne erről a véleménye. Legalább a fanyar humorom nem romlik.
- Mégis ki a...?! - fordítom hátra a fejemet rémülten. Felnézek a férfire mögöttem, aki elfordulva áll. Amikor utal rá, akkor veszem észre a kezében lógó ruhákat, elkerekednek a szemeim, és belémfojtódik a szó. Megragadom a ruhadarabokat, mire ő elengedi őket. Egy pulcsi, és valami nadrágféle. Mindkettő lóg és lötyög rajtam, de még ha fehérneműt kaptam volna, mindegy, hogy férfit, vagy nőit, arra is úgy tekintettem volna, mint magára a megváltásra. Felállok, és öltözni kezdek.
Remek, szóval valaki megtalált. Már csak az érdekelne ki ő. Az erdész? Ha nem, akkor honnan tudta, hogy itt vagyok? Vagy egyenesen ő hozott ide? Vagy csak a ruháimtól szabadított meg? Vagy csak meglátott itt éjjel részegen - nem tudom ittam-e, nem szoktam, de így kellett lennie, különben nincs magyarázat a semmire nem emlékszem témára -, és utánam kajtatott ruhával? Random. Mert miért ne? Vagy ő itatott le? Vagy bedrogozott? Vagy meg is erőszakolt? Vagy ezt mind egyben? Remek, egy gyakorló szatír, aki bukik a kiskorúakra, viszont van olyan kedves, hogy másnap pótolja ruháid. Előttem is az újsághirdetés szövege. Újra rápillantok, még mindig nem néz ide. Ha mindez így van, így történt, elég jól palástolja. Vagy ebből áll ki az élete? Minden héten másik város, és egy másik szerencsétlen lány? Vajon ő ezt élezi? Milyen gyerekkori trauma torzíthatta el ennyire? Békés szándékkal jött... Most már biztos. Ez eddig is így volt.....? Wendy, állítsd le magad - súgja a kis hang a fejemben. Jé, végre a helyén vannak a hangok, azt hiszem.
Közben ő bemutatkozik, még mindig elfordulva. Most vagy tényleg szemérmes, vagy nagyon jól játssza.
- Köszönöm.... The-The-Theo.... - mormolom ismét felé fordulva zavartan. -  Felöltözetm. Mellesleg... mellesleg Nathalie - mondom talán túlságosan rávágva a nevbet, aztán nyelve egyet. Szörnyen rosszul hazudok, de ezt láttam a legésszerűbbnek jelen helyzetben. Vagyis nem, nem hazudtam, csak korlátozott számú ember szólít így; meg aztán úgysem gondolná át, hogy  ez a második nevem. Ha majd nem tűnik ijesztőnek, akkor elmondom, egyelőre fenttartom, hogy nem tudom ki ő, és pucéran talált rám az erdőben, és.... és   a hangsúly most a rámtalálton van, ugyanis honnan tudhatta, hogy itt vagyok? Rendben, a másik körülmény sem elhanyagolható tényező. Még mindig az jár a fejemben, hogy ez valami trükk csupán, és neki előnyére szolgál, hogy semmi nem rémlik az elmúlt órákból, és ezt ki is használja. - Mi vagy te? Úgy-úgy értem ki? Valami szatír, a helyi kék szakáll....?  Vagy... vagy egy erdész? Vagy apáék kerestetnek már? Vagy hogy kerülsz ide? És honnan tudtad, hogy itt vagyok, és ruhára van szükségem? Ez egy szatírőrjárat? - teszem fel a keresztkérdéseim. Ha megtanulnék hazudni, és fegyvereket használni, elmehetek nyomozónak. Mondom: ha....
|| music || Valamennyi
✖ K.P ✖
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Theo és Wendy - A négyszögletű kerek erdőben ; Elküldve: 8th Július 2016, 05:17

Wendy & Theo
You have to embrace the beast within, to take control over it and find peace.
Sikítására megrezzentem, majdnem hátra fordultam, hogy megnézzem mi a probléma, de aztán rájöttem, hogy az csak rontott volna a dolgon. Csupán megijedt, hát hogyne tette volna, hiszen csak felbukkantam a háta mögött. Elvette a ruhákat, aminek már örültem, hiszen legalább ebben ki tudtam segíteni. Másképp egyedül kellett volna valahogy hazajutni teljesen meztelenül, ami el nem tudom képzelni milyen kellemetlen helyzetbe hozta, volna őt. Azért nincs nagyon fogalmam az ő helyzetéről vagy, hogy pontosan mit érezhet, ugyanis nekem nem igazán volt ilyen esetem. Persze én se tudtam uralkodni a bennem lakozó rókán jó ideig, sok gyakorlás kellett hozzá, de mivel így születtem képességeim nekem hamar feltűntek, jóval az átalakulás előtt. Ezáltal nem volt akkora meglepetés számomra, sőt megkönnyebbülés volt első átalakulásom, végre rájöttem, hogy mi is vagyok, és miért történtek velem azok a furcsa dolgok. Aztán a falkába kerülve nagy segítségemre volta, ők képesek voltak megfékezni, ha esetleg kicsit elszállt volna velem a ló vagy hazahozni, ha messze elkószáltam. Mi több én egy róka vagyok, sosem igazán voltam az a vérszomjas fenevad, még a kezdeti stádiumomban sem igazán kellett attól félni, hogy széttépek valakit, hiába lettem volna rá képes, egyszerűen a róka ösztönök nem ezt diktálják. Ez egy harapott farkasnál sokkal nehezebb lehet, hisz ő még emberként élte előző életét és nem lehet egyszerű elfogadni ezt a hirtelen váltást. Valamint ez a folyamat nála sokkal gyorsabban lezajlik, mint egy fejlődő szervezetnél, akinél kialakulnak a képességek, nála, mint egy vírus elterjed szervezetében és az első telihold idején már fenevaddá is változik.    
- Örülök, hogy segíthettem Nathalie! - fordultam már felé mosollyal az arcomon, próbáltam pozitív sugallatot küldeni vele, bár nem hiszem, hogy bármi is megnyugtatja azon kívül, hogy elmondom mégis mi történt az elmúlt éjjel, ami ahhoz vezetett, hogy az erdőben ébredt. Hallatszott beszédén, hogy mennyire fél és zavarodott szegény, szíve pedig akkorát dobbant, amikor kimondta a nevét, habár nem vagyok egy élő hazugságvizsgáló, de tudtam, hogy nem az igazat mondta, viszont ez teljes mértékben érthető. Már annak is örültem, hogy megpróbált nyugodtan tűnni és nem akadt ki teljesen, nem mintha lenne oka rám kiakadni, de jobban reagált, mint azt vártam. Eztán feltette a kérdéseit, nem igazán tudtam, hogyan is válaszoljam meg őket, térjek egyből a tárgyra vagy próbáljam rávezetni. Gondoltam, hogy megfordul a fejében ez a szatír dolog, hát hogyne, egy ilyen belépő után "békés céllal érkeztem", még mindig nem tudom mire számítottam mikor ez elhagyta a számat. Végül is úgy döntöttem egy pici bevezetővel, de rátérek a lényegre, szerintem ez lesz a legjobb számára, hisz hova húznám.
- Nos, tudom, hogy ez egy elég furcsa szituáció, főleg, hogy ezek szerint semmire nem emlékszel a tegnap estéből. Nem ismerlek téged, te sem ismersz engem, ez egy elég ijesztő helyzet lehet, de hidd el, hogy csupán segíteni akarok. Nem tudom tapasztaltál e mostanában különös dolgokat körülötted, amik merőben eltértek a megszokottól, ha nem vagy nem vetted észre, elég hihetetlenül fog hangzani, amit mondani fogok. Te meg lettél harapva egy vérfarkas által és a tegnap éjjel te is azzá váltál. - mondtam ezeket néha elmosolyodott, néha komoly arccal, nem igazán tudtam, hogyan kéne, ezt közölöm vele. - Én pedig egy vérróka vagyok, akit kis híján széttéptél miközben próbáltam megakadályozni, hogy kárt tegyél másokban. Igen. - hagyta el ez a mondat még a számat, a végén elképzeltem, hogy hangozhat ez egy olyannak, aki nem jártas ebben a világban és nem számítottam jó reakcióra.~ szavak száma: 559 ~ zene: Heartless ~ megjegyzés: Hát ez ilyen lett... ~
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Theo és Wendy - A négyszögletű kerek erdőben ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Theo és Wendy - A négyszögletű kerek erdőben
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» Kerek Erdő

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: további útak :: privát részleg :: Lezárt játékok-
Ugrás: