Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Hírfolyam

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Hírfolyam ; Elküldve: 25th Március 2016, 07:01


Fontos híreink
Bármilyen újdonság, vagy frissítés, egyéb fontos dolog tűnik fel a láthatáron, az adminok itt fognak róla értesíteni mindenkit. Úgyhogy érdemes megnézni, ha van valami, hogy ne maradj le róla!
Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve: 20th Június 2016, 22:21


Kedves játékosok!


Először is üdvözlünk mindenkit az oldalon! Reméljük mindenki jól fogja érezni magát az újonnan felélesztett New Orleanson! Ha bármilyen kérdésetek, vagy kérésetek - valamit esetleg nem találtok, vagy szeretnétek visszakapni a lakhelyeteket - írjatok a főadminnak!

Ezzel kapcsolatban írnék nektek első pontban. Mivel az admini gárda megváltozott, illetve maga az oldal is ráncfelvarráson ment át, új ötletek kerültek a képbe... Megkérnék minden tagot - újat és régit is -, hogy alaposan olvassátok át a fajleírásokat nehogy még a régi rendszerhez mérten kezdjetek neki a játéknak, vagy hirdessetek meg egy karaktert!

A második dolog, hogy mostanában egyre fontosabbá válik, hogy a karakterek között milyen viszony van - ebben segítenek a fajleírások Hierarchia részei, illetve van külön erre egy topic az alapok témában -, úgyhogy muszáj volt a karakterlapba is behelyezni ezt az elemet. Mostantól a karakterlapok tartalmazzák a "Rang"-ot is kitöltendő elemek listáját. Kérlek, ha már elfogadottak vagytok is, javítsátok ezt a részt!

Az utolsó pont, amit pedig szeretnék ma megemlíteni csak egy kis információ morzsa lenne. Ugyanis hamarosan - legalábbis nagyon igyekszünk - beindul újra a kalandos szekció. Továbbra is ugyanazt a rendszer fogjuk használni, amit eddig is - úgy tűnt, hogy az bevált. Több ötletünk is van kalandra, úgyhogy kisérjétek figyelemmel a topic alakulását és a további híreket.

Köszönöm a figyelmet és további jó szórakozást az oldalon!

U.i.: Ha esetleg van ismerősötök között olyan, aki régen játszott az oldalon és tudjátok értesíteni, tegyétek meg, hogy aki visszaszeretné kapni a régi karakterét megtehesse!


Raven, Jasmine, Ellie és Dante


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve: 30th Június 2016, 14:11


Kedves Játékosok!


Az első, amit feltétlenül meg kell említenem, hogy az egész admin gárda nagyon örül annak, hogy ennyire sok új tagot köszönthetünk az oldalon. Ez még semmi! Hogy mindenki ilyen lelkes, és aktív csak még többet ad hozzá a mi lelkesedésünkhöz, és nagyon boldogok vagyunk, hogy ha ennyire jól érzitek magatokat az oldalon. Továbbra is ilyen jókat kívánok mindenkinek!

Viszont úgy vettem észre, hogy mielőtt még mélyebben belemerülnénk az oldal életébe le kell szögezni egy-két dolgot. Főleg azért is, mert látom, hogy merülnek fel kérdések az út során, és ezt örömmel látjuk. Ez csak azt jelzi felénk, hogy tényleg mennyire foglalkoztok az oldal történetével. Továbbra is szívesen fogadunk minden érdeklődést és kreatívkodást PM-ben, vagy nagycseten, vagy akár az erre kijelölt topicban: Segítség!

Szóval az első, amit szeretnék felhozni a legkönnyebb téma: játékostárs keresés. Megkérhetnék mindenki arra, hogy ne játsszuk el a tipikus szindrómát, mint minden oldalon, hogy az újonnan érkezők rögtön beírnak, hogy keresnek párt, aztán hátradőlnek és várnak. Ahelyett, hogy megnéznék, hogy kiírt be már eleve és őrá esetleg ráírnának. Tisztelet a kivételnek, mint mondtam ez még annyira nem vészes, de azért kérek mindenkit figyeljen oda és ne spammelje a témát, inkább válogasson. Nem mellesleg nagyon büszke vagyok rátok, hogy használjátok a kihúzást! Erre is kevés ember figyel oda általában, de itt látom nem ez a helyzet. ^-^

Következő: keresett karakterek. Ez úgy látom már sokkal menőbb, hogy amint az embert elfogadják rögtön beír a keresőbe, hogy szeretné, ha hoznák neki ezt vagy azt vagy amazt. Ezzel alapjáraton nincsen semmi gond, hiszen erre van, de el tud szaladni az emberekkel a ló. Úgyhogy ha megkérhetem használjátok a 'kapcsolat keresőt' is, ha mondjuk nem kifejezetten olyan karakterről van szó, akit csak egy új tag tud hozni. A kapcsolat keresőbe is lehet kérni rokont bármit és akkor talán olyan érdekes plotokat tud lebeszélni az ember a meglévő tagokkal, ami még őt is meglepi. Így nem veszhet el senkinek az érdeklődése, meg nem mondhatja azt, hogy vele nem játszanak. Nem tudunk mi adminok mindenkire figyelni, főleg, ahogy egyre többen leszünk - aminek amúgy továbbra is nagyon örülünk! - úgyhogy a ti segítségeteket kérjük.

Következő téma: multi karakterek. Ezzel már az elmúlt napokban több kérdés is felmerült, hogy akkor mit-hogy. Most a változtatás jogán élve beeszközölünk egyet, és 'kicsit' szigorítunk a dolgon. Csak azért, hogy ebből se az legyen, hogy megalkottok rengeteg karaktert és utána meg elfelejtődik, elhal a kedv, mert hirtelen felindulásból, a keresettek bőségzavarából indult a dolog. Ismét: tisztelet a kivételnek és annak, aki már eddig is ki kérte a véleményünket e téren!
Itt olvashatjátok a változtatást!
(Hamarosan majd nyilvántartást is tartunk az oldalon, de még egy kicsit várunk!)

Ezenfelül arra szeretnék felhívni mindenki figyelmét, hogy az oldalon van kaland. Az újak még nem ismerhetik annyira a dolgot, mint a régiek. Ez nem olyan, mint a többi oldalon, nem szezonális, vagy hogy mindenki beír egy buliba. A mienk az egész oldalt felkarolja, és különböző szálakat érint meg. Egyelőre még nincsen teljes gőzzel beindítva, még mi is csak most térünk magunkhoz, próbálgatunk belejönni az új kerékvágásba. Azonban ajánlom mindenki figyelmébe, hogy olvasgassák a régieket, lássák miről is van szó, hogy utána, ha eljön az ideje, akkor már felkészülten szállhasson be mindenki. Rengeteg ötletünk van - csak, hogy egy párat említsek: a vértigriseknek, a vadászoknak, a vámpíroknak -, és nem véletlenül hirdettük meg az oldalt úgy ahogy: tényleg várható majd egy monumentális dolog, ami majd az egész oldalra kihatással lesz, csak a türelmeteket kérjük! Egyelőre most a boszorkányos szálunk folyik, azt lehet figyelemmel kísérni.
Ehhez mérten szeretném bejelenteni, hogy bal oldalra helyeztem ki egy kis információ morzsás modult, ahol a fontosabb információkat meglehet találni az oldallal kapcsolatban. (Csak vigyétek az egeret a kiemelt sorok fölé és lenyílik az infó!) Mindenki olvassa el, ami ott van, mert fontos lehet, és akár egy-két kérdést meg is válaszol nektek!

Az utolsó bejelentésem pedig csak annyi lenne - és már abba is hagyom -, hogy felmerült egy kérdés, így egy icipicike változtatást teszek a vérmacskák leírásában. Csak az első átváltozással kapcsolatban. Akit érint a dolog az olvassa el!

Ennyi lettem volna, bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikerült, de úgy éreztem muszáj letisztázni a dolgokat, még ideje előtt.
Mindenkinek további kellemes játékot kívánunk és keressetek bármi van!

Raven, Jasmine, Ellie és Dante


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve: 4th Július 2016, 21:59


Kedves Játékosok!


Egyre több játékos tűnik fel, és a karakterek száma is egyre nagyobb számot ér el, aminek nagyon örülünk, és imádunk titeket!
Arra gondoltunk, hogy lassan itt az ideje egy kis összegzésnek. Ezúton szeretnénk megkérni titeket, hogy még ezen a héten küldjetek egy pm-et a főkarakteretekkel a főadminnak, a multijaitok listájával.
Ez az összesítés nem lesz nyilvánosságra hozva, így senki kilétére sem fog fény derülni, aki nem akarja, hogy így történjen, vagy még nem fedte fel magát valamilyen úton-módon.
Akinek egy karaktere van, szintén írjon egy pm-t!

Köszönjük előre is a közreműködést, és csak így tovább! Királyok vagytok!

Raven, Jasmine, Ellie és Dante


Vissza az elejére Go down
Andrzej Strzechowski
vérfarkas alfa

avatar

. :

Posztok :
81
Kor :
198
Lakhely :
New Orleans, egy elmegyógyintézetben
Foglalkozás :
Adok-veszek
. :


Tárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve: 25th Február 2017, 23:50


Kedves Játékosok!


Elérkezett hát a pillanat, hogy moderátorokat keressek Smile
Amint látszik az admini gárda most egy picit el van havazva és én egyedül nem tudok mindent vinni, hogy szeretnék két-három jelentkezőt aki segít az újak eligazításában, később az elfogadásokban, a statisztika frissítésben és aktivitás ellenőrzésben, hasonló dolgokban. Smile Ha érzel magadban erőt és affinitást akkor jelentkezz Jasmine Grey karakteremnél Smile

Köszi!
Andy


Vissza az elejére Go down
Jasmine Grey
vérpárduc

avatar

. :

Posztok :
97
Kor :
68
Lakhely :
Macskafarmketrechülyebirtok
Foglalkozás :
Tanuló
. :


Tárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve: 1st Március 2017, 08:34


A hét margójára!

Mivel felütötte a fejét egy-két probléma úgy döntöttem, hogy a hírekben tisztázok pár dolgot.

1. Más karakterét tilos mozgatni! Még akkor is ha te karaktered erősebb beszéljünk ilyenkor feltételes módban és adjuk meg az esélyt, hogy kivágja magát.

2. A meglévő karakterekhez vagy az adminok által előre kutalált karakterekhez/családokhoz /nemzettségekhez csak akkor lehet új karaktert hirdetni a karakterkesőbe ha az első esetben egyeztetés történt egy adott karakterhez, a másodikban pedig egy adminnal.  Javaslom mindenki nézze át a hirdetéseit és korrigáljon ha kell.

3. Megölni egy vezető karakterhez tartozó NJK-t amennyiben sok a gyilkosság és nem ismerjük az usert egyeztetés nélkül tilos. Canon vagy ahhoz tartozó karakter ha még nincs megalkotva admini engedéllyel ölhető meg.

4. Egymás képességeit reagáljuk le és fogjuk fel a játék élvezhetősége végett. Ha egy reaggal nem tudunk mit kezdeni írjunk egy NORMÁLIS hangvételű pmet és kérjük módosításra.

5. nagyobb horderejű változások, események csak az adminok értesítve mehetnek végbe a viták elkerülése végett.

6. Olvassuk el az összes fajleírást és ne utólag lepődjünk meg ha valami nem tetszik.

Köszönettel :Jas
Vissza az elejére Go down
Jasmine Grey
vérpárduc

avatar

. :

Posztok :
97
Kor :
68
Lakhely :
Macskafarmketrechülyebirtok
Foglalkozás :
Tanuló
. :


Tárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve: 10th Március 2017, 22:36


Kedves játékosok!


Köszönöm a jelentkezéseket a moderátori pozícióra. Az elmúlt napok eseményei és vitái kissé nehézkessé tették a döntést, először úgy gondoltam minden oldalról választok egy embert és jó lesz. De ma meggondoltam magamat.

Úgyhogy egyenlőre egy embert választottam moderátornak. Mert ő volt az egyetlen aki (tudomásom szerint) egyik oldal mellett sem foglalt állást, és mindenkivel ugyan olyan jóban van. Remélem nem tévedek.

De első körben egyetlen moderátor lesz, a későbbiekben ha kissé csitulnak a kedélyek meglátjuk ki áll még be hozzá.

Gratula Diana V. Strzechowski! És előre is köszönöm a sok segítséget Very Happy Lesz munkád! Very Happy

Moderátor feladata:
Újak eligazítása
Statisztika
Nyilvántartás frissítés
Aktivitás ellenőrzés
Játékok lebonyolítása, mesélés
Ötletelés

A moderátor nem dönt vitás ügyekben, de amennyiben nyílt vita alakul ki nyilván valóan joga van mind a két felet megkérni annak privát módon történő elrendezésére.


Jas


Vissza az elejére Go down
Andrzej Strzechowski
vérfarkas alfa

avatar

. :

Posztok :
81
Kor :
198
Lakhely :
New Orleans, egy elmegyógyintézetben
Foglalkozás :
Adok-veszek
. :


Tárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve: 11th Március 2017, 18:59


Kedves játékosok!


AKTIVITÁS ELLENŐRZÉST TARTUNK! Jelezzétek a maradási szándékotokat itt:
http://neworleans.hungarianforum.com/t640-aktivitas-ellenorzes#2583


Andy


Vissza az elejére Go down
Diana V. Strzechowski
vérfarkas lupa

avatar

. :

Posztok :
29
Kor :
137
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Blues Soul pub tulaja és mindenese
. :


Tárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve: 29th Április 2017, 18:24


Kedves Mindenki!

Csokorba szedtem nektek pár történést:
Először is, új moderátort köszönthetünk soraink között, fogadjátok szeretettel Violet Portert a poszton! Ezúton is jó munkát kívánunk neki!

Másodszor, a statisztika és az idővonal a mai napon frissítve lettek, a mostani állapotokat tükrözik, szemléljétek meg bátran!

Harmadszor, a Canon karakterek leírásai frissültek, újak is kerültek be, csemegézzetek bátran!

Negyedszer, az AC lezajlásával sok-sok pb felszabadult, szóval elő azokkal a karakterötletekkel! Továbbá aki már elfogadott lakosunk, megkérnénk, hogy írjon az Avifoglalóba, nehogy ikertestvérbe fusson!

További jó játékot kívánunk mindenkinek!
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Hírfolyam ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Hírfolyam
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: Információs Csarnok :: hírcsatorna-
Ugrás: