Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Reynardo Sánchez

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Reynardo Sánchez ; Elküldve: 27th Június 2016, 11:15

Reynardo Sánchez


Ray

New Orleans

1982.08.13

33

Ember / Vadász

Vállalkozó

Johnny DeppRANG: A Sánchez család feje

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: Tökéletes fizikai erőnlétnek örvendek, az egészségem is majd kicsattan. A testem némely részein a közel- és régmúlt sérüléseinek nyomát viselem, melyek különféle hegekben mutatkoznak meg.

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: A család az évszázadok alatt lejegyzett minden tapasztalt dolgot a különféle fajokról, így igen, az összeset ismerem, és mindegyikkel dolgom volt már az ediggi életem során. Nem kedvelem őket, de nem is gyűlölöm őket. Úgy gondolom hogy veszélyt jelentenek ránk, emberekre, még akkor is ha valaha némelyik ember volt, nem maradhatnak ezen a földön, mert ez a mi földünk!

HOBBI: száguldás, lövöldözés, trollkodás, mások idegeinek edzése, halászat, vadászat

VÁGYAK, ÁLMOK: rendezni akarom a családom jelenlegi tisza virág jelenlétét, megteszek bármit hogy biztosítsam pozíciónk, a területünk

FÉLELMEK: félek a bohócoktól

ERŐSSÉGEK:
- képes vagyok a hülyeséget egy magasabb fokon művelni, emberi elmét meghazudtolóan, már már művészi egekbe meleve
- a rögtönzés a névjegyem
- terv nélkül ki se teszem a lában egy vadászatra, ravasz vagyok, mint a róka

GYENGESÉGEK: nah ezt rád bízom, találd ki..jah de ahhoz előbb meg kell ismerned!

SZÜLŐK:
- Fernando (apa) - halott: az autószerelő műhely az egyetlen pozitív dolog, amit rám hagyott, amit nem kötelesség tudatból művelek, hanem mert szeretem. Ezt tőle örököltem, van egyfajta szabadság érzetem, ami csak keveseknek adatik meg az életben. Míg élt normális apa-fiú kapcsolatunk volt, leszámítva a nem normális isten hitet, ami részben az övé volt, másik részben anyám fanatizmusa.
- Maria (anya) - halott: kimondhatatlan örömöt éreztem, ha bosszanthattam. Állandóan lázadtam, nem tettem meg amit mondott, mindig vissza szóltam neki, volt is belőle rengeteg konfliktusom az irányába. De ő mindig megbocsájtott, mert az anyám volt. Addig nem is értettem ezt valójában mit jelent, amíg el nem veszítettem. Ez a történés ébresztett rá arra, hogy igen is van, amit az embernek kötelességből kell megtennie, ha akarja, ha nem. Mert csak azokat tudja bántani, akiket szeret és akik viszont szeretik, ha mégsem teszi meg.

TESTVÉREK:
- Eric Sánchez (öcsém)

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK:
- Máriah Sánchez (unokatestvér)
- Monica Sánchez (unokatestvér)
- és a család többi tagja

HÁZIÁLLAT: a ranch-on, a szamár, akit Ray-nek hívunk


ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA:
"Élj ma, harcolj holnap!"

Az életük sosem volt könnyű, már gyerekként megtapasztalta milyen érzés elveszíteni valamely szerettünk. Ha ez nem lenne elég, azt is megtapasztalta milyen kemény a vadászok dolga, mennyi lemondással és alantas dolgokkal jár. A szülei az agyára mentek a megszálott isten hitükkel, főleg az anyja, minden vasárnap templomba jártak, amíg 18 éves nem lett. Nah onnantól soha többé be nem tette a lábát egyetlen templomba se.
Az apja autószerelő műhelyt nyitott és később vezetett, az anyja irodai alkalmazott volt, látszólag nagyon jól elvegyültek és könnyen ki tudák nyomozni a vadászatok célpontjainak sötét titkait. Valami azonban mégis balul sült el, mert amikor 25 éves lett, abban az évben egyszerre vesztették el a szüleiket, és pár rokonukat is. Minden a nyakába szakadt, az akkor még bohókás öccsével együtt. A ranch vezetése, a műhely, a vadászok irányítása, a vadászatok levezénylése, az újoncok kiképzése, bizony ez egyszerre túl sok felelősség. Úgy döntött a ranch vezetését átadja Eric-nek, ő kellően komolyan tudott hozzá állni ehhez és így hamar benőtt a feje lágya. A többivel megbírkózott maga, azonban a lazaságának ára volt. Sorra vesztették el társaik az ilyen olyan vadászatokon. Ugyan maguk is tettek ezért, hiszen a legtöbben őrült, dinka rokonok, akik sportot űznek minden vadászatból ahová beteszik a lábukat. És sajnos az egész családra igaz a nagyfokú megszállottság valaminek az irányába, ami abszolút nem könnyíti meg a dolgát. Még most is vannak ilyenek a soraik közt és erre folyton emlékezteti is magát. Megpróbál vigyázni mindenkire, ezért is döntött úgy egy pár éve, hogy ideje új szabályokat, új stratégiákat bevezetni, új mottót keríteni a régi helyett. Így mára már az "Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra"-t felváltotta az "Élj ma, harcolj holnap!" jelmondat.
A mostani újoncoknak naponta többször is elmondja ezt. Túl kevesen vannak, nagyon kevesen. Épp a minap gondolkodott el azon, ideje lenne tágítani a család fogalmát, és ahelyett hogy egyhelyben toporognak, léphetnének egy jó nagyot előre. Ideje hát leporolni a koltot, felkötni a sombrérót!


~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~o~

- Rendben, Steve, hallgatlak. Van két perced..győzz meg!
Robbanok be a szerencsétlen újonchoz, akit még két napja ítéltem kényszer munkára a ranch-on, most takaríthatja az állatok karámját egy teljes hónapig. Mielőtt bejöttem fél füllel hallottam milyen választékosan káromkodott, nem is mentem be hát rögtön, jól elszórakoztam az egyébként engem sértegető monológján. Visszavágni? Ugyan minek. Igaza van, és nem! Senkinek sincs igaza és mégis!
Megszeppent amikor megjelentem a karám ajtajában, azonnal megállt a munkájában. Komoly képpel, bosszúsan tekintettem rá, végül is ő hívott ide, vagy ilyesmi..nem lényeg. Most itt vagyok, mondja amit mondani akart. Elkezdek fel alá mászkálni, közben ő belekezd.
- Van az a fickó..
Nem tudja végig mondani. Szóval van az a fickó...igen? Hirtelen feléje pattanva félbeszakítom.
- Na várj, kezdjük az elején. Milyen fickó?
Már most összezavartam, mert a fejét vakarja. Nos, Steve kissé lassú hozzám mérve, pont ezért szeretem húzni az agyát. De a koma el is gondolkozik azon amit az előbb mondott, meg amit én vissza kérdeztem, azóta fél perc teljes üzemzavar. De aztán csak kiböki.
- A fickó a bárból, innen nem messze. Állítólag vámpír és..
Megint félbeszakítom. Igen, in medias res.
- Állítólag a nénikémnek szélütése volt, de még maga sem tudja. De állítólag meg fog gyógyulni belőle. Bizony.
Vigyorogva kacsintok egyet Steve-re, amire megint fél perc üzemzavar. Nem érti mire céloztam, se azt miért húzom megint az agyát. Meg persze a nénikém se létezik, mert meghalt már jó rég. ~jaj ne..komolyan? állítólag? ennyi erővel felcsaphatnánk szellemirtóknak..mire tanítottalak..~ Nem sok hiányzik hogy faképnél hagyjam.
- Látták amikor egy járókelőt behúzott a sikátorba.
Kezd alakulni, felfelé ível a szemöldököm, mint aki kezdi kapizsgálni, legalább is ezt szemléltetem vele.
- Igen. Szemfogai voltak, vért ivott?
Látszólag iszom minden szavát, amire neki is kinyílt a csipája. Azt hiszi lenyűgözött, pedig nem. Behúzni a sikátorba sokféleképpen lehet valakit, ha például kirabolják, megerőszakolják, vagy csak egy ártatlan szerelmi légyottra. Komolyan kéne vennem? Semmiképp!
- Letépte az ember fejét.
Most borult lefelé a szemöldököm, és az IQ-m is zuhanni kezd, érzem. Még pár perc vele eltöltött idő és mehetek a szanatóriumba. Valamiért azt hiszi meggyőzött, ezért aztán vigyorogva forgatom a fejem.
- Aha. Tudod mit? Még két héttel megtoldom a bűntetésedet.
Most huzogatja a száját, és elhangzik egy "picsába", amire rögtön riposztolok egyet.
- Persze megvétózhatod. Ha utána jársz ennek, és kideríted tényleg igaz-e. Tudni akarom ha igaz, akkor mi is valójában. Nem talán, meg nem állítólag...
Beszéd közben elég gyorsan szoktam gesztikulálni, most is affektálok és mutogatok neki, amire szorgalmasan bólogat egy aha kíséretében.
- ..de jól figyelj. Nem csinálsz vele semmit. Érted? Nem támadod meg, nem fenyegeted meg, nem dugod vele össze a bajszod, és csak annyit beszélsz vele, amennyit feltétlen szükséges. Megfigyeled..semmi több.
Kezd lankadni a figyelme, pedig a motiváció még el sem hangzott, hát szégyen.
- Megfelezem a bűntetésed, ha ezt sikerül teljesítened.
Felesleges több szót fecsérelnem erre, sarkon fordulok, de mielőtt távoznék még óva intem.
- Még valami! Kerüld a tekintetét. Tudod miért..
A fene se tudja megjegyezte-e vagy sem amit eddig tanításként kapott, fő az óvatosság. Így legalább az eszébe vési.


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Reynardo Sánchez ; Elküldve: 29th Június 2016, 12:26


Elfogadva!
Váó! Ez nagyon tetszett! És annyira örülök neki, hogy itt van egy vadász családfője! Alig várom, hogy még többen érkezzenek, mert látom jó érzéked van ahhoz, hogy vidd ezt a karaktert, úgyhogy mindenképp megnézném akcióban! Wink
Karakterlapodban semmi kifogásolhatót nem találtam, nagyon szórakoztató volt és tetszett, hogy mint emberre is odafigyeltél a karakter megalkotásakor, nem csak arra, hogy vadász.
Sok sikert a természetfelettivel! Razz
Csatlakozz a Facebook csoportunkhoz is!

Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Reynardo Sánchez
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vadászok-
Ugrás: