Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 3 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 3 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Jocelyn Carmichael

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jocelyn Carmichael
ember

avatar

. :

Posztok :
6
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Gyógyterapeuta, rehabiitációs tréner
. :
"Ha az emberek keveset tudnak rólad, kisebb a valószínűsége, hogy fájdalmat okoznak.""


Tárgy neve: Jocelyn Carmichael ; Elküldve: 25th Június 2016, 21:23

Jocelyn Carmichael


Joss

1990 | 10 | 18

USA | New Orleans

26

Ember

Fizikoterapeuta,Gyógyterapeuta, Rehabilitációs tréner

Dakota Johnson
EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: A térdemet többször műtötték, kattog, recseg sokszor fáj, nincs éppen a legjobb formában. És a pszichém sem ép, pánikbetegségben szenvedek

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: Vannak más fajok???

HOBBI: Még mindig szoktam kocogni és edzeni a balesetem ellenére.

VÁGYAK, ÁLMOK: Még keresem az igazi vágyakat, jelenleg jól jönne egy jól fizető meló így az egyetem után, de már csak annak is örülnék ha a lakbérre futná...

FÉLELMEK: Félek attól, hogy ismét elszakad a keresztszallagom a térdemben, hogy nem találok új álmokat. Hogy célok nélkül élem le az életem. Félek az emberektől, félek őket közel engedni. Nem akarok még valakit elveszíteni és nem akarok senkiért sem aggódni. Csak magamra akarok koncentrálni.

ERŐSSÉGEK: Makacs vagyok és iszonyatosan kitartó. Az a fajta ember aki a jég hátán is megél és a legrosszabb helyzetekből is talpra bír állni. Az élet megtanított rá...

GYENGESÉGEK: A térdem a legnagyobb gyengeségem azt hiszem. És persze a pánik rohamok sem segítenek túl sokat.

SZÜLŐK:Elisabeth Carmichael | 38 | Nem él | Szerettem míg élt, 38 évesen meghalt autóbalesetben...
Michael Carmichael | 42 | Nem él | Szerettem míg élt, 42 évesen meghalt autóbalesetben.

TESTVÉREK: Jeason Carmichael| 18 | Nem | Ahogyan azt fentebb említettem

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK: Nincsenek...

HÁZIÁLLAT: Nincs mert nem tudnám eltartani, és félek, hogy nem is gondoskodnék megfelelően róla...


ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA: Interjú egy árvával

2003.12.24.
Nevetek mert nyertem! Anyámmal együtt éneklünk vidáman, valami ócska népdalt amivel a bátyámat az őrületbe kergetjük. Apám csak némán somolyog a bajsza alatt. Nyertem! El sem hiszem, hogy az álmaim valóra válnak, éljen az ifjúsági világbajnokság. Megszereztem a pontokat, nyertem a kvalifikáción... futó lehet belőlem, már csak pár év és irány az olimpia. Iszonyatosan keményen edzek, hogy minden sikerüljön, ugyan ilyen keményen tanulok, hogy sportolhassak. A fiúk és a lányos dogok egyáltalán nem érdekelnek, és minden örömömet ebben lelem. A családom pedig minden egyes versenyre eljön velem, ha esik, ha fúj. És a fedett pályás atlétika bajnokság egy ilyen állomás volt, egy fontos állomás, ahol ott volt mindenki aki számít...
Előre pillantottam, hogy anyám arcába nevessek, apám felém fordul és egyik kezét elvette a kormányról, hogy megpaskolhassa a fejemet. Szemeiben a büszkeség fénye csillant... És ekkor vettem észre, éppen egy pillanattal a kürtszó előtt az úton keresztbe forduló kamiont...
- Apaaaaaaa!

2003.01.05.
Remegő ajkakkal figyeltem, ahogyan az utolsó koporsó is koporsó lassan a földbe süllyed. A pap kántál, de én nem hallom, semmit sem hallok már hosszú percek óta. Nem érzékelem a vállamra nehezedő kezeket sem, melyek a gyámhivatali dolgozóhoz tartoznak. Sokan eljöttek, a szüleim és a testvérem barátai. De hogy mi lesz velem, azt még senki sem tudta, a nagyszüleim nem vehettek magukhoz, az anyuka szülei már meghaltak, apu szülei maguk is gondozásban éltek.
Úgy éreztem, hogy minden néma körülöttem, és ahogyan elkezdték apám sírjára rámerni a földet...Kipukkant, mint egy lufi és az összes zaj, a zokogás, a föld ütemes puffanása ahogyan a fára érkezik, a pap ócska kántálása, az orrok szipogása és a varjúk károgása mind-mind egyszerre zuhan rám... és akkor elkezdődik, életemben először. Nem kapok levegőt, a tüdőm mintha nem bírná befogadni az oxigént, gondolatok cikáznak a fejemben, zavarosan és kuszán. Szédülök és hányingerem is van... a gyomrom tartalmát anyám sírja mellé okádom, de már nem hallom a tömeg elégedetlen felhördülését. A mankók kicsúsznak a kezemből, s ha Anne nem tart meg, a saját hányásomba zuhanok.

2005.05.02
Erre vártam már ki tudja mióta. Az ifjúsági világbajnokság életem álma és célja. Főleg azóta... bizonyítani akarok a szüleimnek. Pattogok, könnyedén, s ahogyan megszólal a figyelmeztető síp, a rajtgéphez térdelek. De előtte még megcsókolom a nyakamba akasztott keresztet és az égre pillantok.
- Ezt értetek anya!- Suttogom és felkészülök a rajtja. A karambol után meg kellett műteni a térdemet, az orvos szerint a szalagokkal volt valami. De mindig kikapcsoltam a rizsáját, nem akartam meghallgatni, nem akartam felfogni. Egy cél lebegett csupán a szemeim előtt méghozzá, hogy futhassak.
Éreztem, hogy nyerni fogok, hiszen remek idővel kerültem be, és azóta csak javítottam, nagyon jó formában vagyok és nem csak magamért küzdök. Kell ennél több?
A pisztoly eldördül én pedig kilövök, elrugaszkodva a startgépből, s szinte azonnal belenyilall a térdembe a fájdalom. Akarok futni, erőltetem, ugrálok... Húzom magam után a lábam, s figyelem, ahogyan a többiek elhagynak. A fájdalom végigcikázik a testemen, azonnal könnyek buggyannak ki a szememből. Ugrálok tovább, megpróbálok ránehezedni, mintha még megnyerhetném, mintha lenne esélyem... Összeesek, az edzőm hozzám rohan. Zokogok akár egy gyerek és tudom, hogy több száz kamera veszi életem legnagyobb bukását...

2010.04.12.
Még egyszer megpróbáltam felépülés után, a versenyzést. És ismét elszakítottam a keresztszalagjaimat. Az álmom darabokra tört, az árvaházi pszichológus foglalkozott velem hónapokat, hogy annyira rendbe jöjjek, hogy képes egyek az alapvető élettani funkciókra. Na jó, ez egy kis túlzás. Ami viszont igaz, hogy ezek után egy főleg nem akadt család aki befogadott volna. Túl nagy voltam, és most már problémás is. Két évem arra ment rá, hogy buliztam, ittam, drogoztam és lefeküdtem minden jöttmenttel...
De most, ahogyan felpillantottam az egyetem ódon kőfalaira, elégedett voltam. Már nem iszok és az alkalmi szex sem az én asztalom, sőt semmilyen kapcsolat vagy szex sem az... Karriert akarok csinálni. Új álmot találni. Én sehol sem lennék ma a terapeutám nélkül, nem biztos, hogy egyáltalán menne a járás. És segíteni akartam a hozzám hasonló fiataloknak, valamint a sportolóknak abban, hogy ezt elkerüljék.
Ez lesz az új álmom...


2014.05.02.
Csak bolyongok... Nem tudom mit akarok, nem kapok munkát, nincs pénzem lakbérre, nem vagyok az álmomban biztos. Barátok nélkül, de sok haverral azonban bulinak kellene lennie az életnek, nem?
Hagyom magam, hagyom, hogy elrángassanak egy box meccsre. Mondván, hogy jó lesz, hiszen a nagy kedvencük Tristan Black is fellép. Remek, örülök, de én még sosem hallottam róla. És hogy lehet valakinek ennyire gáz neve? Awh, elképzeléseimben megjelenik az a nyálfiú akiért ezek a hülye libák így rajonganak. Sosem voltam oda a verekedésért így most sem repestem az örömtől, hogy végig kell néznem ezt. Azonban, ahogyan bemondták a férfi nevét a hangszóróba, azzal a jellegzetes, elnyújtott felvezető stílussal, a közönség megőrült.
Döbbenten néztem közbe, a nők sikítoztak és ehhez hasonló transzparenseket lengettek a levegőbe: "Dugj meg Black";"Itt a számom fekete árny, ha felhívsz minden kérésed teljesítem"Elhűlve hallgattam a barátnőim ordibálását, melyben hangosan kijelentették, hogy akár a k*rvái is lennének. Megrökönyödve néztem rájuk és szerintem egyetlen nőneműként ültem totálisan sokkos állapotban a padon.
Aztán hirtelen még erősebb lett a ricsaj, így hát a ringre emeltem a pillantásomat. S akkor megértettem mindent, ahogyan sötétkék szemeivel végigpásztázta a termet, körbefordulva és saját magát éltetve, a testem életre kel. Hat kockás hasizma megrándul, s élesen kivehető volt az a szexi V alak a csípőjénél. És akkor pillantása megtalálta az enyémet, nem hittem el...Ajkain megjelent az a lusta és szexi magabiztos mosoly én meg csak pislogtam rá megbabonázva...

2014.05.10.
Idegesen izzadó tenyérrel léptem be a hatalmas szállodába. Sosem hittem volna, hogy egyszer ezt megélem. Azt meg végképp nem, hogy így... Amikor felpattantam a meccs közben mert már nem bírtam nézni a bunyót, hirtelen vége is lett. K.O. harsogta a bemondó, s még mielőtt észbe kaphattam volna egy nyirkos kéz fonódott a könyökömre.
- Mi a neved? -Öblös mély hangja végigszántott a bensőmön, s alig százhatvan centim fölé tornyosuló, csupa izom férfitest megbabonázott.
- Joss...
- Joss mi?
- Jocelyn Carmichael- Hebegtem döbbenten, annyira megbabonázott a testéből áradó erő, hogy képtelen voltam hirtelen elővenni a józanabbik énemet.
Na de majd most. Hiszen nem azért jöttem, hogy lefeküdjek vele, hanem mert ÁLLÍTÓLAG munkát akar kínálni. Furcsa volt ez az egész... na mindegy. Majd most kiderül...


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Jocelyn Carmichael ; Elküldve: 25th Június 2016, 21:40


Elfogadva!
Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Jocelyn Carmichael
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Emberek-
Ugrás: