Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Trish Silverstone

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Trish Silverstone
vadász

avatar

. :

Posztok :
36
Kor :
29
Lakhely :
Van egy szép házikóm
Foglalkozás :
Táncos/Vadász
. :


Tárgy neve: Trish Silverstone ; Elküldve: 25th Június 2016, 21:08

Trish Silverstone


Nincs

Anglia | London

1991. | Február | 10

26

Ember/vadász

Táncos/vadász

jennifer lawrence
EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: Van egy apró -pici kis problémám az alkohollal. Ettől eltekintve különösebb bajom nincs, habár egy májbetegség kinéz a jövőben.

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: Egy ősi, angol vadász klán tagjaként még is milyen legyen?

HOBBI: Hogyne, előszeretettel nézek a pohara fenekére, egyébként a vadászat is ide sorolható, és a futás, habár az szükséges is, hogy mindig karban legyen tartva az alakom.

VÁGYAK, ÁLMOK: Vágyak? Nos, van egy pár elvégre a remény hal meg utoljára. Szeretnék nyugodt családi életet, és vágyom egy gyerekre. Arra, hogy David ne csaljon meg, vagy legalább ne a legjobb barátnőmmel... De hát ez kivitelezhetetlen mert már megtörtént. Vágyom, hogy sínen legyen az életem, hogy leszokjak az alkoholról, hogy David aláírja a válási papírokat, és eltűnjön örökre az életemből.

FÉLELMEK:  A félelmeim egy része szorosan összekapcsolódik a vágyaimmal. Félek, hogy David eltűnik örökre az életemből, félek,hogy Bellt teherbe ejti, félek, hogy a legjobb barátnőm teljesen megszűnik létezni számomra, vagy sokkal inkább, hogy én számára. És rettegek attól, hogy egyszer balesetet szenvedek és lebénulok úgy, hogy soha többet nem tudok majd utána táncolni.

ERŐSSÉGEK: Borzasztó tehetséges táncos vagyok, és mesterlövész. Törékeny nőként nem erősségem a közelharc, viszont remek a szemem és célzóképességem.

GYENGESÉGEK:Gyengeségeimet sorolhatnám, de fentebb is kiderültek, a három legnagyobb: Bell, David és az alkohol.


SZÜLŐK:  Teodor Burn| 53 | Már nem él | Annak idején remek volt a kapcsolatunk, ő tanított meg lőni, és ő ismertetett meg a vadászat rejtelmeivel. Rengeteg mindent köszönhetek neki. 11 éves voltam amikor meghalt. Londonban születtem, itt is éltünk egészen négy éves koromig, amikor is apám kapott egy "állást" New Orleansba, mint vadász. Tehát ide költöztünk, egyébként tűzoltó volt a polgári foglalkozása. 2011. szeptember 11-én ő is elment az ikertornyokhoz, és ott vesztette életét.
Caroline Burn |50| Még él | A kapcsolatunk nem túl jó, ugyanis túlságosan is hasonlóak vagyunk. Rengeteg borsot törtem az orra alá, és amikor meghalt apám akkor mindenért őt hibáztattam, hiszen ő ragaszkodott hozzá, hogy legyen egy polgári szakmája is. Persze azóta rájöttem, hogy ez nem így van, hogy apám saját maga ragaszkodott ahhoz, hogy tűzoltóként segítsen az embereken. Nem nézi jó szemmel, hogy én is vadászom, sőt igazából azt sem, hogy táncolok, éppen ezért remekül megérti magát Daviddel...

TESTVÉREK:Nincs

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK: Sok unoka tesó, nagybácsi és nagynéni. Szeretem őket, főleg George nagybácsit, vele naponta találkozom és nagyon jó tanácsokkal szokott ellátni, habár szinte egyiket sem fogadom meg. Hozzá menekülök, ha éppen valami problémám van és mindig befogad ha nincs hova mennem.
És persze a férjem.

HÁZIÁLLAT: Szeretnék egy francia buldogot végre, de azt hiszem ez még várat magára...


ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA: " "Azt mondta,hogy nagyon szép a szád.Dühös lettem, pokolian!Hogy merte észrevenni?Féltékeny lettem, eszeveszettül féltékeny!"

Figyeltem, ahogyan David belép a bárba, a maga száznyolcvan centit meghaladó magasságával nem egy nő szemét magára vonta. Ahogyan a férfiakét is a közvetlen utána belépő szőkeség, a maga magas, karcsú termetével. David tartotta neki az ajtót, majd ahogyan beléptek, Christabell belekarolt. Feltudtam volna robbanni, ahogyan végignéztem a kis párocskán. Főleg mert tudtam, hogy értem jöttek. Oh, igen! Mert attól még, hogy a férjem a legjobb barátnőmet d*gja, még mindig fontos vagyok nekik. Hát persze! Tehát össze kell szedni szegény szerencsétlen barátnőt. Elfordultam, mintha ezzel megszűnnék létezni, mintha ők eltűnnének erről a világról, és persze így még lebírtam hajtani az imént kikért felest.
A helyzet úgy állt, hogy két évvel ezelőtt, pontosabban egy kicsit több, mint huszonnégy hónapja összejöttem Daviddel. Lenyűgözött a határozottsága, azonnal levett a lábamról a férfias kisugárzásra. Akkoriban már egészen jól álltam a leszokással, az alkohol problémáim szinte megszűnni látszottak.
Csak egy baj volt, amit már a kezdetektől fogva tudhattam volna, pontosabban kettő. Az egyik, hogy David borzasztó féltékeny típus, ahogyan én is, s egy hónap boldog kefélés, kajálás, csókolózás és hasonlók után felbukkantak a problémák. Annyira szeretett, hogy szinte megfojtott a birtoklási vágya. Rengeteget veszekedtünk, s még is hozzámentem, függtem tőle. Pont úgy, ahogyan az alkoholtól régebben, ilyen típus vagyok. Gyenge jellem, aki hajlamos a függésre, vagyis akinek kell valaki vagy valami amitől függhet. Ha nem az alkoholtól, akkor a cigarettától, Davidtól, volt, hogy megszállottan sportoltam.Az fél év vitákkal teli időszak után elhagytam, ekkorra már odáig fajult a helyzet, hogy megcsaltam, és ő is engem. És még csak nagy titkot sem csináltunk a dologból, megcsalásaink és veszekedéseink, heves együttléteink végül megfojtottak, hosszú távon túl intenzívnek éreztem ezt a kapcsolatot.
A másik probléma az a túl szexi és túlságosan is ku*ás barátnőm volt. Mindig is vonzódtak egymáshoz, de ezt tudtam is. Annak idején ő mutatott be Davidnek, mint régi barátját. És ha én nem szakítok az akkori barátommal esélyt adva Davidnek akkor biztos, hogy összejöttek volna. Csak, hogy én útban voltam, éreztem annak idején, hogy ez betett a barátságunknak, de nem vettem róla tudomást.
Most azonban már pontosan tudtam, hogy ez nagy hiba volt...
Megéreztem magam mögött, még mielőtt megszólalt volna, a testéből áradó energia szinte magába szippantott.
- Már megint leittad magad Trish?- Fakadt ki mögöttem Bell, nem is vettem a fáradtságot, hogy megforduljak. Nem akartam vele vitába szállni, hiszen nem lett volna miért. Igazság szerint manapság már hozzászólni sem volt kedvem, már nem volt a legjobb barátnőm, habár még mindig igyekezett elhitetni magával, hogy minden rendben.
David hatalmas tenyerét a vállamra simította, s az érintése pont annyira vigasztalt, mint amennyire feldühített. Felé fordultam, túl lendületesen, s így majdnem lebillentem a székről. Megtartott, de ahogyan szétszórt tincseim közül felpillantottam rá, szikrázó pillantásával találtam szembe magam. Mindig elgyengített, pillantása úgy szippantott magába, mint valami mágnes. S abból, ahogyan arcának vonásai kissé meglágyultak pontosan tudtam, hogy ő is ugyan ezt érzi. Felnyalábolt, én meg a nyaka köré fontam a kezemet, hallottam, hogy Bell mögöttünk folyamatosan mondja a magáét, de egyikünket sem érdekelte. Magamba szívtam kellemes illatát, és a nyakába fúrtam az arcomat, éreztem, ahogyan ujjai egy pillanatra megszorulnak rajtam, mikor ajkam a fülé tövéhez ért.
- Miért? Miért pont vele? Miért csinálod ezt?- Suttogtam a fülébe. Én hagytam el őt, ez volt a büntetés, vagy a bosszú, mindig is ilyen volt a kapcsolatunk. Így vagy úgy, de mindig megbosszultuk egymáson a hibákat. Ő hideg volt és határozott, kegyetlen és parancsoló, én pedig makacs és végtelenül tüzes, igen az a fajta aki tányérokat dobál. Nem a legjobb párosítás, vagy éppen a legjobb magam sem tudom.
Amikor megtudtam, hogy összejött Bellel,- mert hát miért ne tudtam volna meg-, feltelefonáltam az ügyvédemet, fél órán belül már a kezemben voltak a papírok, és azzal a határozott céllal mentem haza, hogy most alá íratom vele azokat. Abban a pillanatban gyűlöltem Davidet, s ahogyan betoppantam és levágtam elé a papírhalmot, miután meghallgatta frappánsan megfogalmazott szövegemet még csak meg sem lepődött, hogy tudom. Nem tudom, hogyan keveredtem alá, de veszekedésünk ismételten szexbe csapott át, ahogyan már annyiszor előtte. És még képes is lettem volna megbocsájtani neki... talán... ha másnap kidobja Bellt. De nem tette.
Hordom a gyűrűt az ujjamon, mert valójában nem akarom elengedni, ugyan akkor minden nap kap egy válási szerződést, emailen, faxon és egy minden reggel a konyhaasztalon végzi, egyszer csak beadja a derekát.
Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Trish Silverstone ; Elküldve: 25th Június 2016, 21:43


Elfogadva!
Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Trish Silverstone
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vadászok-
Ugrás: