Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Catherine Williams

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Catherine Williams
vértigris kölyök

avatar

. :

Posztok :
38
Kor :
22
Lakhely :
Aranykalicka
Foglalkozás :
Tanuló
. :
"A lelkek nagyon is hasonlítanak a madarakra; érzékeny lények és csak kalitkába zárva maradnak meg ott, ahol kínozzák őket."


Tárgy neve: Catherine Williams ; Elküldve: 25th Június 2016, 20:35

Catherine Williams


Madárka, Cicuska (mindet a vámpír használja), Cat

USA, New Orleans

1993.12.13

22

Vértigris(fehér)

Állatorvosnak tanulok

Lyndsy FonsecaÁTVÁLTOZÁS: Veleszületett

RANG: Kölyök

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT:Teljes mértékben egészséges vagyok, még.

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: Csak néhány vámpírral meg jaguárral találkoztam. Igyekszem a véleményemet nem egy adott fajra lekorlátozni.

HOBBI: Tanulás(?)

VÁGYAK, ÁLMOK: Eleinte egy biztos munka és egy jó diploma volt az álmom. Most már a szabadulás.

FÉLELMEK: Leginkább most önmagamtól félek és persze Alasartól. Tartok tőle, hogy részem azon fele, aki szinte már rajong érte egyszer csak felül kerekedik és olyan leszek, mint ő. Gonosz és romlott.

ERŐSSÉGEK: Fotografikus memóriám van

GYENGESÉGEK:Nagyon sok gyengeségem van azt hiszem felsorolni is fárasztó lenne.

SZÜLŐK: Robert Williams és Cassandra Williams- 50 és 45 évesek. Mind a ketten élnek még és köszönik szépen jól vannak. Állandó jelleggel aggódnak értem, de azt hiszem ez már csak így természetes.

TESTVÉREK: Nincs

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK: Élnek a nagyszüleim is, hithű katolikusok mind a két oldalról, édesek és szerethetőek.

HÁZIÁLLAT: Van egy Beo-m


ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA: Igyekeztem mindig úgy élni az életemet, hogy senkit se bántsak meg feleslegesen. Anyáék gyerek koromba templomba járattak, voltam első áldozó, hiszek istenbe és igyekszem nem megszegni a tíz parancsolatot. Persze körülbelül úgy tizennégy éves korom óta nem imádkozom evés előtt sem lefekvés előtt csak otthon. Amikor a szüleim hallják, nem tartom szükségét, hogy minden vasárnap gyónjak, de hiszen a mennyországban és hiszek a rossz létezésében. Egyszer szeretnék megüdvözölni és nem pedig a pokol tornácán sínylődni, nem hiszem, hogy ezért minden nap imádkoznom kéne, de próbálok jó ember lenni. Azt hiszem, hogy ez eddigi életem során sikerült is. De mindenkinek eljön a próbatétel... Így hát nekem is...
A fájdalom ami azon a teliholdas éjszakán az elmémbe hatol több volt mindennél amit eddig megtapasztaltam. Pedig törtem el csontom, és havonta egyszer úgy tud görcsölni a hasam, hogy fetrengek fájdalmamban. És még is térdre kényszerített szinte azonnal, az utca közepén. Ahol, mint utólag kiderült szerencsére senki sem járt, bár abban a pillanatban egy ember jelenléte felért volna bármivel. De senki sem talált rám vagy hallott meg engem, minek hatására jó pár percnyi szenvedés után megtörtént az első átváltozásom. Az első találkozás az állattal mely benned lakik, olyan, mintha az ember egy ködös álom mélyébe csöppenne. Csettintésre, mint amikor felkelsz majd megmozdul valaki a lakásban, elkezd esetleg készülődni, de éppen csak egy pillanatra érzékeled a neszt és már ugyan ott vagy ahol eddig voltál, egy misztikus világban melybe most már a külső zajok is beletartoznak. Pont olyan volt emlékezni is rá, és pont olyan volt megélni is, mint egy álmot. Mind a mai napig éppen, hogy csak feldereng bennem amint zihálva fekszem a kellemesen hűvös füvön. Lenézek s kezek helyett mancsok köszönnek vissza, mancsok melyeket nem bírok megemelni. Még nem, mert zsibbadt vagyok, a világ pedig sokkal élesebb. A színek, mint egy eltorzított filmben, a tárgyak pereme enyhén fénylő csúszással, homályosan fénylettek az éjszakában, de úgy akárha ezerrel sütne a nap. Ha pedig kiszúrtam magamnak valamit az hirtelen pontossá, élessé vált és soha nem érzékelt tisztasággal tudtam megállapítani miden részletét.
És éreztem őt... a macskát magamban, aki egészen máshogyan gondolkozik, mint egy ember. Sokkal vadabban, kevésbé tisztán...
S ahogyan később megtapasztaltam a macska innentől kezdve az emberben szinte önálló életre kel, előreláthatatlan pillanatokban kíván előtörni nagy hevességgel, hogy aztán annál lassabban térjen vissza belém, hogy újra felölthessem emberi alakomat.
Emlékszem, ahogyan felálltunk, és elindultunk valamerre, ahogyan a szagok az orrunkba kúsztak. Sokkal élénkebben és zavaróbban, folyamatosan fújtattunk és prüszköltünk, hogy a zavaró szagokat kiűzzük az orrunkból. De a legzavaróbbnak az éhség bizonyult.
Ennünk kellett, a táplálék szaga könnyen felismerhető volt, akár egy hosszú koplalással telt nap után az otthoni főtt étel mennyei aromája.
A vér szaga, minden vadállat számára olyan, mintha meghívnánk vacsorára.
És ez lett a vesztem...
Egy sikátor tökéletes helyszín a gyilkosságra, ahogyan arra is, hogy az ember fia elkapjon egy macskát. Az állati ösztönöktől elködösült fejjel fordultam be, gondolkozás és óvatosság nélkül, csak a vér érdekelt a hús szaga.
Amikor két ragadozó találkozik, némi erőfitogtatás után döntik el a természetben, hogy kinek van több esélye. Persze ha az állatnak már van tapasztalata akkor könnyen lehet az erőfitogtatás is kimarad. Itt sem sikerült komolyra, de csak mert ő azonnal tudta, hogy mivel áll szemben, én pedig képtelen voltam abba a pillanatban a gondolkozásra. Csupán egyetlen gondolat és érzelem jutott el az elmémig, ahogyan tűhegyes fogait megvillantva fordult hátra, hogy megkeresse a zavaró zaj forrását, méregzöld íriszeit a fehér, csíkos macskára villantva. Azaz rám. Méghozzá a düh és a éhség.
Akartam azt azt a darab húst, ő azonban nem úgy lépett fel, ahogyan a macskám várta, minek következtében összezavarodtunk. Kiejtette a lányt a kezéből és véres ajkakkal fordult felém immáron minden figyelmét nekem szentelve. Szemeimben kíváncsiság csillogott és valami más amitől emberi énem azonnal megrettent volna.
A macskám fújtatott, az elmém pedig teljes mértékben visszavonulót fújt, hogy sodródjon a vadállatias ösztönökkel, persze akkoriban még nem tudtam, hogy akár felül is kerekedhetek ezeken.
A vámpír leguggolt, mintha csak egy ölebet kívánna magához hívni.- Helló Cicuska! Gyere cica! Cicc!- Idegesen oldalt fordultunk neki, de csak miután ráfújtunk morogva, és elkezdtünk oda és vissza járkálni. Persze szemmel tartva a vámpírt, keresve a helyet a tetemhez való jutásra.
- Hát ez nagyszerű!-Nevetését visszaverték a sikátor komor falai, s gerincem mentén ostorcsapásként nyalt végig mély baritonja, felborzolva az idegszálaimat és vele együtt minden egyes szőrszálamat.
- Ez igazán nagyszerű kiscicám!- Megmozdult, én pedig megdermedtem felé fordulva, viszont a következő mozdulatát a szemeim már nem tudták követni, csak érezhettem, ahogyan karjai körém fonódnak én pedig a földön landolok. A hirtelen sokk hatására emberi énem egy pillanatra felül kerekedik de csak éppen annyira, hogy ledermedjek, s így nyugalomban simíthasson végig puha bundámon.
- Gyönyörű vagy!- Mint egy robbanás úgy sugárzik bennem végig a macska menekülő ösztöne, minden izmunk megrándul, és az összes erőnket összeszedve kíséreljük meg a szabadulást vagy legalábbis azt, hogy minél nagyobb kárt ejtsünk a támadónkban... mindhiába.Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Catherine Williams ; Elküldve: 25th Június 2016, 21:44


Elfogadva!
Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Catherine Williams
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vértigrisek-
Ugrás: