Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Belső udvar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Andrzej Strzechowski
vérfarkas alfa

avatar

. :

Posztok :
81
Kor :
198
Lakhely :
New Orleans, egy elmegyógyintézetben
Foglalkozás :
Adok-veszek
. :


Tárgy neve: Belső udvar ; Elküldve: 25th Június 2016, 20:09


Vissza az elejére Go down
James Bryant

avatar

. :

Posztok :
5
Kor :
46
Foglalkozás :
rendőrnyomozó
. :


Tárgy neve: Re: Belső udvar ; Elküldve: 8th Október 2017, 21:29


Andrzej

A második napom a városban azt hiszem tökéletes alkalom, hogy bejelentkezzem a helyi alfánál. Nem mondom, hogy teljes nyugalommal várom a találkozást, legfőképp mert nem sokat tudok róla, és ha nagyon nem értünk egyet alapvető kérdésekben az felvethet komoly problémákat is. Nem szívesen játszanék le még egy áthelyezést ilyen rövid idő alatt.

Sajnos ezen kénytelen vagyok átesni. Félni nem félek a pasastól, inkább attól tartok hogy nem leszek ideillő szerinte, vagy éppen egyikünk szerint sem.

Az első napon egy-két helyen sikerült régi, és friss szagokat is felvennem – akaratlanul  is – ami helyi farkasoktól származhatott, illetve egyéb különösebb mintákat is, de nem is próbáltam követni őket. Nem volt nehéz kideríteni azt sem, hogy hol kell keresnem az alfát, így ma átautóztam a város keleti felébe, és még a lakóházak között leparkoltam a verdát.
Reggel borotválkoztam, normális, átlagos, hétköznapi ruhát választottam, a szürke hosszú ujjú ingem, egy sötétkék farmert hozzá illő kényelmes cipővel. A slusszkulcsomon és a papírjaimon kívül nem is hoztam magammal semmi mást.

Most gyors tempóban sétálok a régi diliház felé, meglehetősen magabiztos vagyok a térképen látottak és a szagok, valamint az odavezető út alapján.
Jót tesz a séta, a tüdőmet megtölti a friss levegő. Imádom az erdőt, otthonos érzésem van, a fák susogása futásra csábít, a járt út és az emberi holmik elhagyására. Megrázom magam, és folytatom a tempós sétát. Annyit azért megengedek magamnak, hogy füleljek az erdő neszeire, kiszimatoljam a körülöttem nyüzsgő élet szagmintáit. Az ilyen helyeken mindig elönt az érzés, hogy ide tartozom.

Mikor odaérek, megállapítom, hogy a  kapu nincs bezárva, de egy pillanatra megtorpanok előtte, pusztán azért, hogy engedjem az első benyomást kialakulni. Az egész olyan… lerobbant, és mégis  kísértetiesen fenséges. Tulajdonképpen sok szempontból megértem az alfa választását, ahogy ezt az épületet figyelem.

A farkas mélyen bennem enyhén ideges. Érzem, ahogy mozgolódik, a szőrét borzolja, a szája szélét nyalogatja. Ő sem tudja pontosan mire számítson, de ez nem lep meg, hiszen nagyon régóta élünk összehangolódva, egyetértésben.

Nyugalomra intem mindkettőnket, majd besétálok a kapun, feltűnésmentesen hegyezem a fülem, és hagyom hogy a jellegzetes illatok, szagok megtöltsék az orrom, az érzékeim.

Az épületbe csak akkor tervezek bemenni, ha idekint nem találok senkit. Nem mindenki szereti a hívatlan látogatókat.
Vissza az elejére Go down
Andrzej Strzechowski
vérfarkas alfa

avatar

. :

Posztok :
81
Kor :
198
Lakhely :
New Orleans, egy elmegyógyintézetben
Foglalkozás :
Adok-veszek
. :


Tárgy neve: Re: Belső udvar ; Elküldve: 4th November 2017, 20:28James


Szinte még be sem tette a lábát a városba, de már tudtam, hogy itt van. Már sikerült a falkát annyira megerősíteni, hogy a várost szinte behálózza a farkas állomány. No nem mintha sportot űztünk volna abból, hogy embereket harapjunk be, nem. Csupán a fokozódó természetfeletti aktivitás vonzza az enyémeket is. Ennyi az egész, na és persze sikerült teljesen véghez vinni az alfa váltást, kisebb nagyobb veszteségekkel. Adtam esélyt annak aki nem akart a falkához csatlakozni, kaptak két napot, hogy eltűnjenek és többet még a város közelébe se jöjjenek, maximum hason csúszva, és adtam két napot, hogy átgondolják és behódoljanak, nem vártam el, hogy ott rögtön megtegyék. Így hát eléggé sokan a régi falkából csatlakoztak hozzánk, egyetlen kikötésem volt méghozzá, hogy mindenkinek ide kell költöznie, igen annak is akinek ember a párja. Sajnos ez amolyan farkas szabály ami nekem tökéletesen bevált az évszázadok alatt. Elvégre a mi erőnk a falkában rejlik, külön-külön sebezhetőek vagyunk, főleg ami a vámpírokat illeti, együtt viszont egyáltalán nem. Persze így meg van az esély, hogyha ránk találnak a vadászok akkor mindenkire le tudnak egyszerre csapni. De megtettem a szükséges óvintézkedéseket, a hely nem véletlenül maradt kívülről ilyen lepukkant, az erdőben a fákon több helyen kamerák vannak elrejtve, hogy nyomon tudjuk követni a birtok körüli mozgást, ezen felül több menekülő útvonal is készülget már. És persze van még pár fincsiség, szinte mindenre fel vagyunk készülve.
De térjünk vissza az érkezőre, már akkor tudtam, hogy jön amikor még a környéken sem volt. De kapott tőlem egy kis időt, hogy magától jelentkezzen, ha én keresem meg akkor ott már gondok vannak. Persze ez kedv függő mert vagy személyesen járok utána, ha több időm van és persze olyan a hangulatom, vagy egyszerűen embereket küldök utána, vagy azért, hogy hozzák elém, vagy azért, hogy dobják ki a városból, ez meg személy függő. De olyan farkasokra akik meg tudják védeni magukat és a sajátjaikat, mindig szükség van.
Könnyedén állok fel a székemből, ahogyan megszólal a telefonom, és a hang a vonal túlsó végén jelenti, hogy közeledik valaki, és hamarosan azt is, hogy kicsoda. Az új jövevényünk, helyes... egy jó pont neki, hogy magától érkezik.
Fekete farmerom zsebébe mélyesztem a kezeimet, miközben elindulok az emeletről, fekete pólómra, egy hasonló színű bőrkabátot kapok, elvégre hideg van  kint... ez amolyan megszokás, ha az ember kénytelen évszázadokig tökéletesen játszani az embert, akkor egyik pillanatról a másikra rutinná válik.
Van időm, éppen ezért nyugodt léptekkel hagyom el az irodámat, majd a lépcsőházat és végül érkezek meg a belső udvarra egy kicsivel később, mint ahogyan a látogatónk betoppan.
- Segíthetek?- Állok meg az ajtótól pár lépésnyire, farkasom mélyen elzárva az idegentől, habár a falka zsizsegését talán érezheti. Nem mondom meg, hogy én lennék az akit keres már ha keres, és jelét sem adom, hogy több lennék egy szimpla testőrnél. Keresztbe fonom magam előtt a karjaimat és így várom a válaszát, miközben pillantásom gyorsan felméri.
- Mit keresel itt? Nem kedveljük a hívatlan látogatókat.- Igazándiból úgy gondolom, hogy helyesen tette, hogy megjelent itt, de ezt még sem mondhatom rögtön így elsőre, főleg mert nem tudhatom, hogy pontosan miért is jött. Mert lehet, hogy csak annyit akar mondani, hogy basszam meg magam... sosem lehet tudni.Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Belső udvar ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Belső udvar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: külváros :: kelet new orleans :: Szomszédságok :: Elhagyatott diliház-
Ugrás: