Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Andrzej lakrésze

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Andrzej Strzechowski
vérfarkas alfa

avatar

. :

Posztok :
81
Kor :
198
Lakhely :
New Orleans, egy elmegyógyintézetben
Foglalkozás :
Adok-veszek
. :


Tárgy neve: Andrzej lakrésze ; Elküldve: 25th Június 2016, 19:48


Vissza az elejére Go down
Andrzej Strzechowski
vérfarkas alfa

avatar

. :

Posztok :
81
Kor :
198
Lakhely :
New Orleans, egy elmegyógyintézetben
Foglalkozás :
Adok-veszek
. :


Tárgy neve: Re: Andrzej lakrésze ; Elküldve: 7th Szeptember 2016, 17:17


Kicsimnek


'Az ajándék'


Két nap... mindössze ennyi telt el amióta megérkezett a DNS teszt eredménye és meglátogattam a lányomat. Hogy miért nem számoltam még be Syanak a dologról, mert nem tudtam, hogyan álljak neki, hogyan adjam el úgy, hogy ne boruljon ki teljesen. Persze tudom, hogy ki fog, ez nem kérdés, csak jó lenne ha kontrollálni tudnám... Szép álmok. Mindegy, kezdésnek kerestem neki egy cicát. Akit kínozhat és betörhet, ahogyan akar. Éppen ezért sem vettem fel a telefont, gondoltam ez jó ajándék lesz, egy jó pont. Mint az ember férjek akik virágot vesznek a nejüknek mielőtt elmondják a rossz hírt. Csak én nem virágot adok neki, hanem egy vérmacskát.
S mivel meglepetésnek szántam, de hazudni nem akartam éppen ezért inkább fel sem vettem a telefont. Igen, azt mondtam neki, hogy egy barátomnak kell, de nem is hazudtam akkorát, hiszen nem magamnak csináltattam a DNS tesztet hanem sokkal inkább a lánynak, éppen ezért ott is hagytam nála.
Szóval levadászok egy vérmacskát az én kicsikémnek, amit a pincébe le is küldök a fiúkkal, és elindulok felfelé, hogy szóljak hoztam egy meglepetést.  Hátha van kedve egy kicsit cicázni, játszadozni kínozgatni vagy házi cicát faragni belőle. Éppen ahogyan tetszik, nekem mindegy, a lényeg, hogy nem akartam egyszerű ajándékot, talán ezt jobban értékeli. Még nem döntöttem el, hogy előtte vagy utána állok elő a nagy hírrel...
-Kicsim! Hoztam neked valamit!-Kiabálok fel, miközben kettesével szedem a lépcsőket. Tudom, hogy fent van, érzem a jelenlétét, ahogyan persze mindenkiét a házban. Farkasom az övét keresi, hogy üdvözölje a társát. Aki lehet, hogy meglehetősen paprikás, a fene se tudja a terhesség meg a hormonok, meg sosem volt egy könnyű eset meg kell hagyni. És nem biztos, hogy sokat segít a kedvének az, hogy nem is olyan régen átváltoztattam egy nőt. Így nem ő az egyedüli teremtményem. De talán megérti, hogy természetesen ezt is érte tettem, ahogyan olyan sok minden mást. Elismerem vannak konfliktusaink és sajátságosan látom a világot, nem mindig... na jó szinte sosem kérem ki a véleményét ha valamit nagyon elhatározok. De hát én ilyen vagyok, így jött hozzám, így szeret. Még mindig, tudom akkor is ha egyszer megölni, a legjobb házasságokban is előfordulnak vehemensebb viták, nos és a miénk közelről sem mondható tökéletesnek. De azt hiszem ez a közel húsz év a farkasom nélkül és persze nélkülem az igazi társa nélkül megtanította arra, hogy nem akar azért olyan messze kerülni.
De ha még is, nem fogom hagyni. ÉS a kölykömmel a hasában nem is fogom olyan könnyen elengedni mint a legutóbb. Persze hozzá kell tenni, hogy akkor is majdnem utána eredtem, hogy megleckéztessem, de Aleksy vissza tartott. Na igen, mindig ő védte meg az asszony formás hátsóját ha nagyon elgurult a gyógyszerem, úgyhogy Sya nagyon, de nagyon hálás lehet neki.
Benyitok a szobába, a bútorok a falak és mindennek a kialakítása engem tükröz. Hiába ez nem a mi szobánk hanem az én szobám, na igen terveztem már, hogy megemlítem a nőmnek, hogy ha akarja akkor átrendezheti vagy rendezhetjük. Mindegy, csak, hogy érezze, hogy az övé is és nem csak az enyém. Hát nem vagyok rendes férj? Engem az asszonynak, hogy kiélje a kreativitását. Szerintem ez nagy jófejség tőlem.


MUSIC: --- | NOTE: ....| WORDS: ...
Vissza az elejére Go down
Vendég
VendégTárgy neve: Re: Andrzej lakrésze ; Elküldve: 11th Szeptember 2016, 00:14


Te kis...!
Nagyjából egészen mióta Andy megkért a DNS teszt végrehajtására, azóta töröm a fejem, hogy kié, minek, mi célból, miért ő, miért velem? Akarnék tippelgetni, de inkább mégsem. Vagy mégis? Az egyik vér vérfarkasé volt, más a... zamata. Van egy sajátos illata, érzete, biztos lehettem benne. Ismerős volt. Falkabeli. Sőt, nagyon ismerős, talán ki is ontottam. De Andy vére nem lehet, ugye?
Ugye nem lehetséges az amire gondolok? Miért is gondolok erre egyáltalán? Lehet hogy vitázunk néha.. Gyakran... Mindegy, akkor is elmondta volna, nem igaz?
Ugyan dehogy mondta volna el, bosszúálló pöcs, bizonyosan amint hírét vette első félrelépésemnek egyből nekiállt mindenkivel összebújni aki csak szembejött vele...
Farkasom hol kétkedőn nyüszögött, hol idegesen morgott, nagyjából ahogy én a szobában trappoltam fel-alá. Olyan vagyok mint egy időzített bomba, úgy is érzem magam.
...Tik-tak, tik-tak...
Neeem, lehet hogy összekülönbözünk de azért ez nagy dolog lenne. Elég nagy. Biztos elmondta volna. Jó nyilván nem örültem volna neki, talán pár bútort újra kéne építeni, vagy épp lecserélni, de akkoris, egészen tutibiztos hogy elmondta volna.
Vaaagy nem. Hisztis dühöngő picsa vagyok, főleg most, ohoho, FŐLEG most, lehet a fejét is letépem ha épp picit rossz időben említi meg. És ha most említi meg, vajon most rossz idő van? Oh igen, most nagyon. Én hülye felhergeltem magam és a farkasom is. Bizony. Akármi is legyen ez a nagy titok én tudni akarom. Az ő vére? Nem az övé? Akkor kié? Ki a másik? Miért kellett?
...Tik-tak, tik-tak...
Hallottam az ajtót, megéreztem Andy farkasát, az enyém úgy pattant meg mintha megcsípték volna, a korábbi aggódós-paranoiás-dühöngős lény egy pillanat alatt boldog kölyökkutyává változott. Aztán meghallottam Andy hangját. Ajándék? Na én is mindjárt boldog kölyökkutyává változok azt hiszem!
A-aa, na még mit nem. Megint egy szó nélkül hagyott itt, egyedül ebben a hülye házban, unatkozni, ráadásul testőrökkel! Rettentően utálom a testőröket, hadd védjem már meg magam! FEL-HÁ-BO-RÍ-TÓ! Az ha mondom! Farkasom helyeslőn bólintott meglehetősen komor arccal, és az ajándék miatti boldogság ismét elsuhant. Leülök az ágyra. Áh, a frászt, inkább felugrok és tipródok tovább. Megint lefekszek. Megint mehetnékem van. Ugh, már nekem is elegem van belőlem!
...Tik-tak...
Andy benyit, végignéz a szobán, én épp az ablaknál álltam hogy visszaforduljak egy újabb körre, amikor kiszúrom, és szempillantás alatt előtte termek.
Bumm.
- Miért nem szóltál már megint hogy elmész? Luxus lenne legalább egy rohadt cetlit itthagyni hogy "Hé asszony dolgom van el kell mennem jöttömre öt nap múlván számíts..."? A franc beléd Andy, itt tipródok és szétunom a fejem egész nap, tudod mennyire naaagyon utálok unatkozni és mennyire naaaaaaaagyon hisztis leszek ha unatkoznom KELL. - böktem meg a mellkasát. A kis testi kontakton keresztül a farkasom morcosan megcibálta az övének a fülét. Nem támadón, csak olyan "kapd-be-a-kukacom-amiért-itthagytál-te-bolhazsák" stílustban. Egyéni találmány, tervezem hogy levédetem.
Aztán összehúztam a szemem és hűvösen de már valamivel (csakegypicit) higgadtabban végigmértem.
- Amúgy meg milyen meglepiről van szó? - kérdeztem félredöntött fejjel. Azért az ajándék mégiscsak ajándék... Ha pedig nekem szól, akkor az igazi!
Vissza az elejére Go down
Andrzej Strzechowski
vérfarkas alfa

avatar

. :

Posztok :
81
Kor :
198
Lakhely :
New Orleans, egy elmegyógyintézetben
Foglalkozás :
Adok-veszek
. :


Tárgy neve: Re: Andrzej lakrésze ; Elküldve: 11th Szeptember 2016, 21:44


Kicsimnek


' Van egy lányom'


Nem olyan nehéz megérezni a magam fajtának, hogyha a falkájában tartozó valakinek rossz a kedve. Hát ha még az a társad is. A farkasom természetesen azonnal érzékeli a nőstény rossz kedvét, ahogyan én is érzem, hogy nincs éppen rózsás hangulatban. Lehet, hogy nem most kéne előállnom a "van egy lányom" témával. Csak az a gáz, hogy ilyesmit nem szívesen titkolnék előle. Tudom büdös nagy paraszt tudok lenni, de azért vannak dolgok melyekben kifejezetten korrekt. És lehet, hogy sokat veszekszünk, de ettől függetlenül mindent megtennék érte, és persze neki sokkal többet engedek meg, mint bárki másnak és pechemre, elég okos ahhoz, hogy táncoljon az idegeimen és ezt ki is használja.
Hallom ahogyan nyugtalanul mászkál, és már fel is készülök lélekben a felém repülő tárgyakra, de ahogyan benyitok, semmi ilyesmi nem fogad. Egy elém toppanó terhes asszonyon kívül, ami persze sokkal kellemesebb, mint mondjuk egy ágy, akin még szinte egyáltalán nem látszik az áldott állapot. Áldott... na igen, már akinek, én akartam inkább ezt a kölyköt. Bevallom a húsz év külön töltött idő, csak növelte bennem a birtoklási vágyat. És amire annak idején még csak gondolni sem akartam az most létfontosságú vált. Igen, még egy ok, hogy hozzám kötődjön, hogy még inkább az enyém legyen...
Majdnem kivetem. Éppen, hogy csak meg bírom állni, hogy ne vigyorogjak az arcába, szórakoztató az évődése. Hogy itthon volt és unatkozott, és most ezért leszid. Mert neki szórakozásra van szüksége, persze többek között ezért is hoztam a kiscicát.  
Farkasom gyorsan reagál testével könnyedén maga alá teperi a nőstényt, hogy lábai az égnek meredjenek s felé áll. De nem fenyegetően,csak úgy mihez tartás végett és megnyalja annak pofáját, egyfajta békítés céljából.
Én két tenyerem közé veszem az arcát, s könnyű csókot lehelek az ajkaira magamhoz húzva, tudván, hogy hiába haragszik azért annyira biztos nem, hogy ellen álljon. Vagy ha még is hát hagyom szabadulni.
Miközben közelebb hajolok a következő szavakat suttogom elégedettségemben a tudattól, hogy itthon volt és nem kereste a bajt, ami miatt amúgy állandóan veszekszem vele és amiért megkapta a testőröket maga mellé. És... azt hiszem kicsit hergelésből is.
- Jó kislány!- Mormogom és ajkam apró rándulásánál több nem jelzi komolytalanságomat, hogy nem igazán hat meg az enyhe hiszti amit most produkál, viszont elégedettséggel tölt el a tudat, hogy ma egész nap biztonságban volt.
Amennyiben hagyja magamhoz húzom.
- Ohm szereztem neked egy házikedvencet.- Ajkamra széles vigyor kerül. - Lent van a pincében. Játszadozhatsz vele kedvedre.- AZt csinál vele amit csak akar, innentől kezdve az övé. Persze annak nagyon örülnék, hogyha nem szökne el és nem engedné, hogy elmondja bárkinek is, hogy még hol tanyáznak egy farkasok. A jaguárok megszokták a szolgálatot, ha vissza kerülne egy vámpírhoz bizonyára azonnal köpne neki. És ez semmiképpen sem lenne jó.
Egy pillanatra eltöprengek, hogy most azonnal mondjam el neki a másik hírt vagy hagyjam, hogy először megnézze magának a cicát. Lehet az ajándékkal csak azután kellett volna előállni, hogy elmondtam neki a lányomat, hogy legyen mivel kiengesztelnem. Az a baj azzal ha az ember farkas,hogy nem titkolhat valamit túl sokáig, tekintve, hogy a metafizikai síkon érezheti egy idő után, hogy valami nincs rendben. Szóval jobb lenne minél hamarabb túlesni rajta... de...
- Meg kapsz mindent? Nem kívánsz valamit? - Na igen, azért még is csak a fiammal várandós, nagyon remélem, hogy mindenki lesi minden kívánságát, és nem kell semmiben sem hiányt szenvednie.
Magamhoz vonom egészen közel, ujjaim a hajába vesznek, ajkam mindenféle előjel nélkül tapad rá az övére. Megszorítom a dús hajkoronát, szabad kezem elindul lefelé a csípőjén a feneke irányába. Hmm... egész nap erre vágytam. Picit elhúzódok tőle.
- El kell mondanom valamit...- Na igen, nem a feleségem reakciójától tartok, nem attól, hogy majd hozzám vág valamit, vagy dühöngeni fog. Az nem érdekel, sőt kifejezetten örülnék neki, fizikai és helyzetbeli fölényem pont elég magabiztosságot ad ahhoz, hogy tudjam kezelni a helyzetet. Sokkal inkább attól, hogy olyan mély nyomot fog ez majd benne hagyni melyet nehezére fog esni feldolgozni. Még akkor is ha neki volt utánam még egy férje, és ki tudja hány pasinak tette szét a lábait...
- Van egy lányom.- És csend, a vihar előtt.


MUSIC: --- | NOTE: ....| WORDS: ...
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Andrzej lakrésze ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Andrzej lakrésze
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: külváros :: kelet new orleans :: Szomszédságok :: Elhagyatott diliház-
Ugrás: