Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Eldugott hely az erdőben - Eden búvóhelye

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Eldugott hely az erdőben - Eden búvóhelye ; Elküldve: 20th Június 2016, 12:51


Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Eldugott hely az erdőben - Eden búvóhelye ; Elküldve: 2nd Március 2017, 19:54Hecaté


Alig hiszem el, hogy ismét erre fele barangolok kint az erdőben az éjjel közepén. Keveset alszom a mostani időszakban ám, nem is bánom szerintem az emberek túlságosan is sokat alszanak ha éppen életük felét nem is alszik át de negyven százalékát az biztos! Szerintem szükségem van egy kis gondolkodásra, már elég régen ki jöttem ide, és csak nézem és bambulok ki a fejemből. Sok minden történt velem az elmúlt időben. Egyre csak mozgalmasabb az életem és valahogyan meg kell birkóznom vele. Eddig mindig egyhangú és unalmas volt, amióta csak ide érkeztem New Orleansba az egész életem a feje tetejére fordult, de szerencse a lehető legjobb értelemben. Kint vagyok éppen a víz esés legmagasabb pontján, és egy sziklán ülök. Nézek lefele a mélybe, persze eszembe sincsen le ugrani vagy valami ehhez hasonló. Bolond lennék! Végre az életem olyanra fordult amit életnek lehet nevezni, és azt tönkre tegyem? Soha! Csak jól esik lebámulni a mélybe és hallani a vízesés hangját. Sok mindenen elgondolkodtam, mit hogy lenne a legjobb csinálni.. min kellene változtatni? Leginkább egy szép hölgy körül forognak a gondolataim mi tegyek vele? Ami köztünk van az nagyon nem helyes. Mármint vadász és vámpír? Igaz a vámpírokra vadászik de akkor sem helyes a dolog, és ha Rey valaha is tudomást szerez róla akkor abból még nagy gondok lesznek. Így is nagyon furcsa volt amikor megemlítettem számára a találkát amire rögtön nemmel is reagált. Ez számítható volt és nem is lepett meg a dolog túlságosan. Amikor le adtam a válaszomat nem tudom mennyire fogadta jól, mert csak az egyik szolgálót értem el. De mit tegyek vele? Egyrészt nagyon jól érzem magam olyan jól, mint senkivel de a tudat hogy ez nem helyes azért még mindig szeget üt a fejemben. De ha ő nem gonosz akkor miért lenne helytelen a dolog? Erre még kell egy kis idő, amíg teljesen sikerül, ezzel kapcsolatba rendbe tenni a dolgokat. Támadt egy ötletem mi is legyen, mármint most a jelen pillanatban. Nem hiszem erre a gondra találok a közel jövőben megoldást, de akkor legalább érezzem jól magam. Elő veszem a telefonomat, kiveszem a kabátom zsebéből . A vérfarkassal való találkozás után nem hiszem felszerelés nélkül ki fogok jönni egy jó ideig az erdő környékére. Felhívom a birtokot ahol Hecaté él, ismét az a női hang vettel fel aki a múltkor kemény és határozott hang hallatszik át a telefonon, bár lehet a vízesés hangja megzavarja ezt. Nagyon hangos, szerintem a telefonon is nagyon át hallatszik. Nem jellemző erre a vidékre a vízesések, ez az egyetlen vízesés a vidéken.
-Ki beszél? - alig hallottam valamit a zajtól, ennyit sikerült ki venném az egészből amit mondott, mert mindent eltompított a vízesés hangja.
-A vadász, Hecatét keresem- mondtam neki, nem adtam ki a múltkor sem az igazi nevem, nem lenne igen jó hírnév keltő ha túl sokszor telefonálgatnék a saját nevemben. Majd hirtelen megcsúsztam a vizes kövön, éppen sikerült megtartanom az egyensúlyom. Viszont a telefonom már nem volt ennyire szerencsés, az csak mélyen zuhant a vízesésen le egészen a folyóba. Na ezzel sem fogok telefonálni, és még alig mondtam valamit a telefonba. Vissza ültem a kőre. Két órája sötétedett be, gondolom Hecaté már ébren kell lennie. Bár most nem hiszem el tudnám érni őt, telefon nélkül vagy ha nem jövök rá gyorsan hogyan kell használni a telepátiát.
Vissza az elejére Go down
Hecaté
vámpír nemző

avatar

. :


Posztok :
80
Lakhely :
ahol Ő is...
Foglalkozás :
modell
. :