Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Kalina Rabinowitz

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Kalina Rabinowitz
vérfarkas ulfhednar

avatar

. :

Posztok :
2
Kor :
82
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Head-huntress
. :
Medusa, the rumored murderess one could not look in the eye, and saw only in the reflection of a shield.

Tárgy neve: Kalina Rabinowitz ; Elküldve: 19th Június 2016, 00:11

Kalina Rabinowitz


Lina

Lengyelország, Gdańsk

1936. 04. 04.

80 év

vérfarkas

fejvadász

Natalie DormerÁTVÁLTOZÁS: beharaptak.

RANG: ulfhednar.

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: minden a legnagyobb rendben.

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: élni és élni hagyni. Veszélyes, körözés alatt álló fazonokat vadászok le a rendőrségnek. Természetesen, ha nem kapok más parancsot, csak is élve. Na, jó... fű alatt, megfelelő összegért cserébe, bárkinek, bárkit - vagy bármit... - levadászok. Élve vagy halva. C'mon, it's FUN!

HOBBI: futás, gyakran megfordulok a lőtéren, olvasás, foci-, és kosárlabda meccs nézés, kávézás.

VÁGYAK, ÁLMOK: nincsenek világmegváltó terveim.

FÉLELMEK: félek, hogy nem használom ki megfelelően az időt, ami nekem adatott. Félek attól, hogy nem vagyok elég jó - legyen szó bármiről. Félek tőle, hogy egyedül maradok, hogy Andrzej kidob a falkából a kezelhetetlenségem miatt. Ugyanakkor félek attól is, hogy túlságosan megnyíljak másoknak.

ERŐSSÉGEK: bármilyen hihetetlenül is hangzik, megfontolt vagyok, és jó előre megtervezem minden egyes lépésemet, illetve pótterveket is szövögetek, valamint a pótterv B terve is készen áll a fejemben. A ravasz, csavaros, elképesztően zseniális elmém már önmagában is egy hatalmas fegyvernek számít – hát még a farkas-lét, ami magában is egy eléggé pozitív, erős tulajdonság -, és a különböző harcmodorok, amiknek birtokában vagyok. Néha úgy érzem, hogy legyőzhetetlenné tesz a farkasom, halhatatlanná, sebezhetetlenné - persze tudom, hogy ez egyáltalán nincs így. Továbbá a 'restingbitchface' és a 'nebaszakodjvelem' arcok mestereként eléggé sok konfliktustól mentesítem saját magamat. Ha mégsem, behúzok egyet a kedves delikvensnek. Meg még egyet. Egy székkel.
Domináns típus vagyok, olyan ember, aki egyáltalán nem-, vagy nagy nehézségek árán enged csak. A veszélyek nem ijesztenek meg, hovatovább sokkal inkább vonzóan hatnak rám. Számomra a biztos, egyenletes köznapi élet elviselhetetlen.
Dinamizmusomat heves, tartós, mély érzelmek táplálják.
Jó hallgató vagyok, és tanácsot is adok, ha tudok, továbbá a titkok is biztos helyen vannak nálam.
Nem szeretek meghunyászkodni, egyenes gerinccel kiállok az elveim mellett. Számomra a helyes magatartásnál fontosabb, hogy valamit elvégezzek, a terveimet valóra váltsam. Ezért - céljaim elérése érdekében – nyugodt szívvel válogatok a széles skálán mozgó eszközeim-, és lehetőségeim között. Mióta bérgyilkosként is dolgozom, néha muszáj a saját szabályrendszerem szerint élnem.

GYENGESÉGEK: szörnyen, borzasztóan lobbanékony vagyok. Nagyon hamar elpattan egy bizonyos húr a fejemben, indulataim könnyen elragadnak, ebben az esetben nem ismerek sem embert, sem istent. A rám jellemző nyíltsággal, fájó, bántó őszinteséggel könnyen konfrontálódok. Heves vagyok, és temperamentumos; könnyen fel lehet dühíteni, és teljes bizonyossággal állíthatom, hovatovább garantálom, hogy a haragom le fog súlytani Önre, ilyen-olyan formában. Így nem célszerű nagy volumenű dolgokkal kapcsolatban baszakodnia velem, kérdezzen meg bárkit.
Nem köntörfalazok, bárkinek a képébe mondom, amit gondolok. Kissé talán nyers vagyok, olykor durva, gyakran káromkodok; nem kímélem, hiszen könnyen kiismertem már rég, így pontosan tudom, hogy mik a gyenge pontjai, és természetesen ott fogom megütni - képletesen, vagy ténylegesen -, ahol a legjobban fáj.

SZÜLŐK: valaha, valahol biztosan éltek, de fogalmam sincs, hogy mi történt velük, ha egyáltalán még most is élnek. Egy katolikus árvaházban nőttem fel, mindvégig hitetlenként, amiért számtalanszor pálcaütés hullott testemre.

TESTVÉREK: nem tudok róluk.

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK: a falka.

ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA:
Egy apró kis tény: meg fog halni.

Több elsötétedést láttam, mint amennyire emlékezni tudok.
Néhány kép vadul él bennem, látom lelki szemeim előtt, belém égett, megpecsételt – örökre emlékezni fogok rájuk. Lemoshatatlanul rám ragadt a vér; a kezeimre, sőt, az egész testemre, a lelkemre. A lényemre. A bőrömön van, a pórusaimban, a szöveteimben, az idegeimben. Én pedig úgy viselem, egyenes gerinccel, büszke tartással, felszegett fejjel, akár valamiféle harci festést.
Elsötétedések. Mind más, és más. Mind egyedi. Gyönyörűséges, a maga módján. Elképesztő. Nem emlékszem mindre.
Egyet viszont minden alkalommal látok – amikor a tükörbe nézek.

- Köszönöm a meghívást – duruzsolom a poharamba, miközben a férfi szemébe nézek, nem eresztve pillantását.
- Részemről az öröm – oldalra biccenti a fejét, és úgy méreget. Nagyon óvatosan, nagyon puhán. Egy igazi úriemberrel van dolgom, bassza meg! Issza minden egyes kimondott szavamat, a látványt, amit nyújtok. Hiszen elbűvölőnek tűnök, kedvesnek tűnök, nyitottnak tűnök. Végtére is, ez a munkám lényege, nem igaz?
Meg kell állnunk egy pillanatra. Teljesen őszintén mondom, hogy próbálok vidáman beszélni erről a témáról, habár a legtöbb ember nehezen hinné el ezt nekem. Feltéve persze, ha tudnák, hogy mivel keresem a megélhetésemhez szükséges összeg egy nagyobb részét. De nem tudják. Szeretném, ha ön viszont tudná, hogy csak azért, mert az vagyok, aki, és azzal foglalkozom, amivel, még nem vagyok gonosz. Kérem, bízzon bennem.
Csak azt ne kérje, hogy kedves legyek. A kedvesség távol áll tőlem.
Csupán annyit kérek, hogy ne féljen. Annyi bizonyos, hogy tiszta lapokkal játszom.
- Mindenképpen meg szerettem volna ismerni önt – mondja a férfi, én pedig lesütöm a pilláimat. Legszívesebben a szemébe néznék, és azt mondanám, hogy hamarosan meg fog ismerni engem. Egy pillanatban ott fogok állni előtte, vagy gubbasztani fölötte, fegyvert szegezve a homlokának, vagy kést illesztve a torkára. Abban a pillanatban ő, valószínűleg, rá fog döbbenni valamire: rossz dolgokba keveredett, rossz emberek társaságába került, rossz lóra tett. És, hogy vége, nincs tovább.
Újabban kétes alakoknak dolgozom. Fizetésképtelen, vagy elavult, esetleg áruló embereket vadászok le, és szállítom le a megrendelőnek – esetleg megteszem azt is, amit mások nem mernek; ölök. Mert a megbízóim általában azzal magyarázzák, hogy miért nekem kell megtenni helyettük valamit, mert fontos emberek, nem kerülhetnek börtönbe, de valójában akaratgyengék. Félnek a vértől, és a mocsoktól. Félnek a gyilkolástól. Félnek, hogy, ha egyszer megtörténik, eluralkodik rajtuk a beteges vágy, hogy még több vért ontsanak – adjon kést egy ember kezébe, és kibújik belőle a vadállat.
Merő véletlen lehet csupán, hogy pont az a férfi, akit el kell vinnem Brooklynba, engem szemelt ki. Az ócska kis nők közül is választhatott volna egyet magának, van itt belőlük dögivel. De nem. Neki én kellek.

A férfit a téglafalnak préselem. Jobbom jegesre hűlt ujjait a nyakára fonom, fokozatosan megfosztva őt az éltető levegőtől, addig balomban tartott késem pengéjével arcélét simítom, már-már finoman, rám nem jellemző gyengédséggel. Vér csorog végig az arcán, végig a kézfejemen, végig a makulátlanul fehér ingen. Az orra eltörött, ömlik belőle a vér. Ajkára vörös rúzs tapadt, bőrére fűszeres, női parfüm. A szeme alatt félkör alakú, vörös zúzódás – holnap már lilás-fekete lesz. Feltéve persze, ha megéri a holnapot.
Csak nyugalom!
Kérem önt, hogy őrizze meg a hidegvérét. Ez az egész nem egyfajta fenyegetés. Nem egy amolyan casus belli. Csak a szám nagy – nem vagyok erőszakos, nem vagyok gonosz.
Én csak egy következmény vagyok.
Optimális esetben én vagyok az, aki a gonosz embereket kapja el, akiknek vérdíjat tűzött ki a rendőrség a fejére. Én vagyok az a személy, aki elvégzi a piszkos, fárasztó munkát a nagyobb jó érdekében.
És én vagyok az az ember is, aki a gonosz emberek, a rossz emberek ellenfeleit kapja el. Feketén. Sok pénzért. Sok esetben rám marad a meggyilkolásuk is. Amiért a rendőrség az én fejemre is vérdíjat tűzött ki – csak ők ezt még nem tudják. Igen, ilyen jó vagyok.
Medusa – ezen a néven ismernek, ez által váltam hírhedté. Akár egy kósza árny is lehetnék, egy mitológiai alak, egy rémálom, egy kitaláció, egy álruhás gazfickó, egy képregény-antihős, egy anderseni figura. Bárki lehetne a név mögött. Híres is lehetnék, de a munkám miatt kerülnöm kell a hírnevet. Nem volna túl jó, ha minden jött-ment ember felismerne az utcán, és pánikba esne.
A módszereimet ismerik. Ha valakit el kell tenni láb alól, azt megteszem. Mint, ahogyan azt már korábban is említettem, tiszta lapokkal játszom. Nem köntörfalazok. Nem kertelek. Egy szúrás a szívbe itt, egy elvágott nyak amott. Gyors munka, sok vér, kevés szenvedés – a Medusai hármasság.

Az egyetlen áldásos kegy, a megmentőm, hogy ki tudok kapcsolódni. Így tudom megőrizni az ép elmémet. Ez segít megbirkózni a munkámmal, figyelembe véve, hogy milyen régóta csinálom.
A baj az, hogy ki tudna valaha is a helyemre lépni? Ki tudna helyettesíteni engem, Medusát?
A válasz természetesen az, hogy senki.
Meg kellett teremtenem az egyensúlyt az életemben, hogy el tudjam végezni az igazi munkámat, hogy el tudjam végezni mások helyett a munkát.
Néha muszáj nemet mondanom tehát, hiába ajánlanak egyre több-, és még több pénzt, mert úgy érzem, hogy vissza kell vonulnom, el kell távolodnom a zűrzavartól, a káosztól, a felfordulástól, a botránytól, a szalagcímektől – el kell távolodnom Medusától, mielőtt teljesen bekebelezne ez a világ; az, amelyik valójában nem az én világom.
A hajnal előtti legsötétebb pillanatban érek haza.
Lerúgom a bakancsomat, leveszem a nadrágomat és a blúzomat.
A ma éjszakai meló tiszta volt, nagyon úgy tűnik, hogy a megbízóm maga akar játszadozni a férfivel, aki titkon meglopta, éveken keresztül, és ami most valahogyan napvilágra került. Sajnálom a fickót. Remélem, hogy már meghalt. Remélem, mert akkor már véget értek szenvedései.
Leheveredek az ágyba, és még egy ideig a Hold kékes visszfényét-, valamint a ház előtt elhaladó autók reflektorainak játékát nézem a plafonon.
Emlékszem még dolgokra. Ahogy a farkas lehelete fölöttem gomolygott, ahogy nyalogatta a kulcscsontomat, ahogyan a tenyerembe fúrta orrát. Emlékszem a szürkületre, ahogy a világosság, az első kósza napfény legyőzi a sötétséget.
Emlékszem dolgokra.
De az az élet, amit magam mögött hagytam, nem ez az élet. Nem ilyen életet szántam magamnak. Nem akartam ez az ember lenni, nem akartam ez a bestia lenni.
De ez lettem. Ez vagyok.
Egy szalagcím.
Egy álruhás gazfickó.
Egy árny.
Medusa.


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Kalina Rabinowitz ; Elküldve: 24th Június 2016, 13:10


Elfogadva!
Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Kalina Rabinowitz
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vérfarkasok-
Ugrás: