Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 1 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 1 vendég :: 1 Bot
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Violet Porter

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Violet Porter
vérfarkas kölyök

avatar

Posztok :
71
Kor :
31
Foglalkozás :
orvos - gyermek orvos/ szülész /nőgyógyász
. :


Tárgy neve: Violet Porter ; Elküldve: 18th Június 2016, 19:15

Violet Porter


Vio

Skócia

1987.10.15.

29

Vérfarkas

orvos

Julie OrdonÁTVÁLTOZÁS: Egyszerűen megharapott ,magával ragadt és összekuszálta az életemet. Ő, az alfám ,és a világom romba döntője.
Csak kirándulni voltam, és akkor még nem sejtettem, hogy a farkassal való találkozásom végleges.
Azt mondta, most már hozzá, közéjük tartozom, hogy a világ egy ismeretlen részéhez csatlakoztatott, csak mert úgy támadt kedve. Kértem én ezt? Nem.

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: makk egészséges

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.: Egyelőre még azt is emésztenem kell,hogy mi lettem én. Így nem hallottam még arról,hogy más természet feletti is létezne, de ezek után bele se merek gondolni, hogy a sok rémtörténetből,meséből, történetekből mi igaz és mi nem.

HOBBI: Szeret , túrázni, futni, és fotózgatni. Gyermek kora óta közel áll a természethez, köszönhetően édesapjának. Szereti a finom borokat. Nem mondhatni bor gyűjtőnek, de szereti a ritkaságokat.

VÁGYAK, ÁLMOK: Sok álmot kergetett már, de tudja, hogy az álmok sosem válnak valóra, így mostanság nem álmodozik. Arról nem is beszélve, hogy az élet kegyetlen, és elvág az álmoktól, vágyaktól. Vágyni sok mindenre vágyik, de inkább temetkezik a munkájába, a tanulásba, önmaga fejlesztésébe, mint hogy vágyai teljesítse.

FÉLELMEK: Valamilyen szinten fél kapcsolatot teremteni a másik nemmel, inkább elzárkózik, és megmarad a barátságnál. Ez azért van, mert fél attól, hogy ha valakit újra megszeret, azt el is veszítheti. És meg egy szerencsétlenséget nem biztos, hogy kibírna lelkileg, hiába erős.

ERŐSSÉGEK: Megértő, kedves lány, aki a sok hányattatáson ment keresztül, de eddig mindegyikből felállt, így lelkileg erősnek mondható. Intelligens, okos, hiszen ebbe fektette, fekteti jelenleg minden erejét. A munkájában határozott, nem tudja semmi sem eltántorítani. Mindig hallgat a nála bölcsebbekre, és szívesen fogad tőlük tanácsokat, segítséget. Kivétel akkor, ha egy másik orvost kezel, akkor egyértelműen közli, hogy az illető most páciens, és nem orvos.

GYENGESÉGEK: Ha túl mérges képes meggondolatlanul cselekedni, akkor is, ha ezzel súlyos hibát vét, ezért forrófejű olykor, de gyorsan kijózanodik, és tudja, hogy mekkora hibát vétett éppen. Elégé zárkózott, de ha egyszer valakit közel enged magához, azzal nagyon jó barátságot alakít ki. Talán gyengeségnek tudható be nála az is, hogy elzárkózik a világtól.

SZÜLŐK: Elizabeth Blackwood - író - folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, édesapja meghalt

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK: Elvileg egy farkas falkához tartozom, még új vagyok ebben. Nem ismerek senkit sem, csak az alfámat, de bár ne ismerném.


ELŐTÖRTÉNET/SZJ PÉLDA:

10 éves koromig nem történt velem semmi érdemleges és különös. Suliba jártam, hétvégenként apuval jártam az erdőket, ha tehettem kimentem a város fölött található lerombolt kastélyba kóborolni (persze ez nem tetszett a szüleimnek, mondván, hogy túl veszélyes).
10 éves koromban viszont édesapám egy vadász balesetben életét vesztette. Anyu a temetés után, úgy gondolta, hogy kis időre el kell innen mennünk, hogy felejteni tudjon, ezért a bácsikájához költöztünk New Yorkba. Ekkor még csak az volt betervezve, hogy csak egy-két hónapot maradunk. De anyu úgy látta jónak, hogy a sulit most már inkább itt fejezzem be, mert elég nehéz volt számomra az átállás, és nem akar újra kitenni ennek. Nagyon hiányzott a régi otthonom, de ennek ellenére szerettem itt is élni.
16 voltam, amikor egy újabb sorsfordulat történt az életemben. Megismertem életem nagy szerelmét. Szerelem volt első látásra. Minden úgy történt, ahogy a filmekben mutatják lassított felvételben. Egy kósza pillantást vet a két fél egymásra, beüt nálunk a rózsaszín köd, és nem tudnak egymástól szabadulni ezek után. Velem is ez történt: egy összenézés, bámulás, üzenetváltás, és első randi, ami után már tudtam, hogy megtaláltam az igazit.

Egyre többet találkozgattunk és összejöttünk. Nem siettük el a dolgokat. Sikerült egy egyetemre is jelentkeznünk, mind a ketten orvosi pályát választottunk. És , hogy még több időt tudjunk együtt tölteni felvettük egymás szakát is, annak ellenére, hogy majd belehaltunk a sok tanulásba, a sok műszakba, és ügyeletekbe. De mit se törődtünk mi ezzel, hiszen együtt lehettünk, együtt tartottunk a célunk felé miszerint, ha végzünk, valahol nyitunk egy saját kis praxist, és boldogan élünk még meg nem halunk, de ne rohanjunk ennyire előre. Az élet újra bebizonyította számomra, hogy álmok, és vágyak nem léteznek számomra.
Az egyetem utolsó éve előtti nyáron elkísértem őt a szokásos sport versenyére. Külön autóval mentünk a csapattársaktól. Már épp hazafelé tartottunk, amikor szörnyű baleset történt. Az előttünk lévő teherautó pótkocsijának a kereke ki esett és egyenesen felénk röpült. Kedvesem, hogy mentsen minket félre kapta a kormányt, de szerencsétlenségünkre a teherautó mellett lévő autós is ezt tette csak ő felénk rántotta el a kormányt és belénk csapódott. Mikor magamhoz tértem már a kórházban voltam, és amikor édesanyámra néztem, már tudtam mi történt, Ő meghalt. Nekem csak könnyebb sérüléseim voltak, ezért a fizikai sebek gyorsan begyógyultak.

Nehéz volt hazamennem a közös lakásunkba, amit béreltünk, ezért úgy döntöttem, hogy hazaköltözöm. Tudtam, hogy nehéz lesz összepakolnom, feladnom ezt a közös fészket, de a vártnál is nehezebben pakoltam össze Kedvesem holmiját, és egyáltalán nem számítottam arra, amit találtam. Már az elején eldöntöttük, hogy nem sietjük el a dolgokat, erre még is egy kis dobozt találtam miközben az íróasztalát pakoltam kifelé. Mellette pedig két jegyet Skóciába. Haza akart vinni, és ott akarta megkérni a kezemet, ezen felfedezéssel pedig megnehezítette a további életemet a városban,de még dolgom volt itt.

Az iskolát befejeztem, és jobbnál jobb ajánlatokat kaptam, mert kiemelkedő teljesítményt mutattam a két szakommal, így el is fogadtam egy remek gyakornoki állást egy híres szülész, nőgyógyásznál, akitől nagyon sokat tanultam, így nem csoda, hogy amint lejártak a gyakornoki éveim újabb ajánlatokat kaptam. Viszont akár hová néztem minden Ő rá emlékeztettet, ezért elhatároztam, hogy hasonló képen cselekszem, mint, ahogy anyu tette egykor. Édesanyám is megértette, hogy szükségem van egy kis távolságra a nagyvárostól, így történt az, hogy New Orleansba kerültem
Itt nehezen találtam meg a helyemet, és barátokat is. A helyi kórház nagyon örült nekem, és mellette egy saját kis praxist is nyitottam. Próbálok új életet kezdeni, de ez nehéz édesanyám szerint, ha folyamatosan elzárkózóm mindentől és mindenkitől.

Farkassá válásom
Szombat reggel van. Egész héten nem éreztem magamat jól. Ha jobban bele gondolok azóta nem, amióta kint volt az erdőben, és az a farkas rám támadt. Egy farkas, még mindig nem tudom elhinni. Persze odahaza láttam már élő egyedet, de valahogy itt nem számítottam rá. Főleg nem egy olyan területen, ahol az emberek nap, mint nap megfordulnak. …
Megmarta a lábamat mire hangosan felsikoltottam a belém nyilalló fájdalomtól. Mire feleszméltem eltűnt. Zavartan néztem, és azt gondoltam, hogy még is csak sikeresen elijesztettem. ….


Az éjjel sem hozott javulást, a pihenés sem, mert az álmok újra eljöttek. Újra ott voltam az erdőben, de ezúttal szemtől szembe álltam a fehér farkassal, aki mintha kedvesen nézett volna rám, nem úgy, mint az a másik az erdőben. Mikor felébredtem egyből a fürdőbe kellett rohannom a hányinger miatt. Egész nap szinte a fürdőszoba egyik sarkába kuporodva ültem, és néztem magam elé üveges tekintettel. Úgy éreztem, hogy felgyulladok. Ráadásul már ébren is hallucináltam. Erőt vettem magamon, vettem egy hűtőfürdőt, majd gyógyszerekkel kiütve átaludtam szinte az egész napot abban a reményben, hogy ha felébredek jobb lesz.
Valamennyivel jobb lett, de még mindig vacakul voltam este. Már azon voltam, hogy hívok segítséget, vagy legalább is valakit, aki bevisz a kórházba, hogy csináljanak valamit velem, amikor kopogtak. Odavonszoltam magamat a bejárathoz, egy férfi állt kint…..


Felnéztem, és az idegen tartott, és tett le a földre. Csak néztem rá, és nem tudtam megszólalni. Agyam egy része felfogta azt, amit mond. Eleget olvastam anno a kórházi ágyamban, amíg felépültem, hogy sejtsem miről beszél. De az nem lehet igaz. Olyan lények csak könyvekben, és filmekben szerepelnek….


Lüktető szívemhez kaptam, majd rájöttem, hogy zavarnak a ruháim. Nem tudom hogyan, de téptem azokkal a mancs kezekkel magamról, legalább is addig, amíg meg nem találtam a nyakamban logó láncot a gyűrűvel, amit megérintet újabb régi emléke rohant az agyamba. Hívogatott magához, azt mondta merüljek el benne és megszűnik minden körülöttem. A bőrömet is éreztem, ami olyan érzést keltett, mint valami pelyhes, bolyhos valami, de még …még emberi.
- ….ez …..…nem valós… - ziháltam, és újabb sikoly hagyta el a számat. Az emlékbe kapaszkodtam, hiszen már itt a vég, abban pedig a meleg, ölelő kéz. Már a semmibe bámultam, és nem sikoly tört fel a torkomból, hanem valami mélyebb hang. Ez már nem én voltam, és a fényességben lebegtem, forogtam fele, magamba ittam , és egyre csak ittam, mert éreztem , hogy erős. És olyan erőt adhat, amire régóta vágyok, amiért a városba jöttem. Az újrakezdés reményét, hitet, erőt, önbizalmat, és még sorolhatnám mind azokat a dolgokat, amiket egyszer elveszítettem. Most ott volt mind, és az a fehér farkas velem volt a fénybe, együtt pörögtünk a veszedelembe, egybe forrtunk. Kezeim már az ő lábai voltak, a hátam az övé, ahogy a szívünk is együtt dobogott már. Nem harcoltam tovább vele, mert megértettem mit akart nekem mondani az elmúlt hetekben, napokban, ami mögöttem van. Nem vagyok egyedül, most már nem. Ő vigyázni fog rám, ösztönözni fog, mert együtt bármire képesek vagyunk. Együtt kibírunk mindent, még ezt a fájdalmat is, de ahhoz engednem kell neki teljesen. Elmerültem hát a melegségében, az ajánlatában, mindenben, amit kínált nekem. Már egyek voltunk: szívem együtt dobogott az övével, együtt kapartuk a szőnyeget a padlón, zavart minket. Együtt üvöltöttünk, együtt ráztuk meg magunkat, majd még is a háttérbe lökött, beparancsolt egy képzelt börtönbe és rám csapta az ajtót.
Morogva fordult meg a farkas, és égő, éhes tekintettel nézet az idegen férfira,aki akkor éjjel magával vitt.


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Violet Porter ; Elküldve: 18th Június 2016, 19:44


Elfogadva!
Gratulálok a karakterlapodhoz! Very Happy Természetesen el vagy fogadva, lehet foglalózni innentől kezdve és játszani. Nagyon sok minden vár még rád Razz

Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Violet Porter
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vérfarkasok-
Ugrás: