Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Isabella Monroe

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Isabella Monroe
vértigris

avatar

. :

Posztok :
11
Kor :
28
Lakhely :
Királyi "palota"
Foglalkozás :
Pincérnő volt, most már házicica
. :Tárgy neve: Isabella Monroe ; Elküldve: 9th Június 2016, 12:43

Isabella Monroe


Isi, Isa, Bell, Bella

USA, New York

1990.12. 10.

25

Vértigris

Jelenleg ölcica

Candice AccolaÁTVÁLTOZÁS: Öröklött, és egy szép este egyszer csak azon kaptam magam, hogy mindenem fáj. Felhívtam az első embert aki eszembe jutott, nagy szerencsétlenségemre ezzel a hívással bekerültem egy olyan körforgásba amiből sosem kerülhetek ki. Ugyanis a pártfogoltam nem más lett, mint egy vámpír.

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT:Hajlamos vagyok az önpusztításra, a depresszióra. A pszichológusom bizonyosan mondana még pár dolgot, de nem tudnám felsorolni az összes gyengémet.

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.:Igyekszem távol tartani magam minden fajtól, még az emberektől is amennyire lehet.

HOBBI:Táncolok, és fotózom.

VÁGYAK, ÁLMOK:Szeretnék egyszer híres fotográfus lenni. De ahhoz kellene egy jobb gép, és egy iskola, hogy eltanuljam a szakma csínját-bínját  
FÉLELMEK::Rettegek az erős emberektől, főleg ha még erőszakosak is. Valamint a vámpíroktól, és attól, hogy egyszer kiderül, hogy mi vagyok.

ERŐSSÉGEK:Jól látom meg a lényeget a világban. A szépet. Legyen az egy emberben rejlő aprócska jóság, vagy éppen egy levélen mászó, gyöngyöző hátú katicabogár.

GYENGESÉGEK:Nagyon sok van, néhányat fentebb olvashatsz.

SZÜLŐK:Nem szeretnék róluk beszélni. Apám meghalt, anyám csak a lelkemben halott.

TESTVÉREK:: Van egy bátyám, nem tudom hol, nem tudom mi van vele.

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK:Nincsenek

HÁZIÁLLAT:Most készülök beszerezni egy kiscicát.


ELŐTÖRTÉNET: Minden olyan idilli volt...
Mondhatni tökéletes. A gyermekkorom, anyám és apám, a drága bátyám, és én voltam a kis kedvenc. A kis szőke királylány akinek tulajdonképpen, mindent szabad.
Csak, ahogyan mondani szokták, az élet kiszámíthatatlan és tele van meglepetésekkel. Hiszen ki hitte volna rám, a gödröcskés arcú, szőkeségre, hogy majd egyszer férfiak kísérője leszek. Senki. Főként egy elit család sarja ként.
Kesernyés íz tölti meg az ajkaimat, ahogyan a következő vodka-tonicot lehajtom. Whá! Gyűlölöm ezt az italt, de most ez kell. Valami amit utálok, a pszichológusom ezt hívja önsanyargatásnak. Hát és? Én sanyargatni akarom magamat, csak most, mert senki sem lát. Mert megint rémálmaim vannak. De miért most jöttek elő? Azt hittem már csak havonta egyszer-kétszer fognak gyötörni. De nem. Mostanában minden nap. Szükségem van tehát az alkohol mámorára, hogy elvegye az eszem, hogy a fejem a márványpultra csússzon és szó szerint elájuljak. Igen, ez az... már zúg a fejem... már a karomon fekszem... a hangok eltompulnak, minden egyenletes zúgássá válik...

- Kicsim, ő itt Greg...- Apa már több, mint két éve hunyt el autó balesetben. Már vártam, hogy anyának végre legyen lovagja. Tizenkét éves fejjel felfogtam, hogy neki is szüksége van valakire. Hiszen egész életében gazdag feleség volt. Szerintem egy napot sem dolgozott soha.
Képváltás...
- Isi drágám! Gyere be kérlek a dolgozó szobámba.- Greg mosolya üdvözölt, ő mindig olyan kedves volt velem. A bátyám utálta, akkor még fel sem tudtam fogni, hogy miért. És elküldték katona iskolába. Pedig Greg olyan kedves, képes volt velem eljönni ruhát venni, és végignézte, ahogyan minden egyes hülye ruhadarabot felpróbálom, és még választani is segített mindig.
- Csüccs ide!- Apró kis miniszoknyámban, felpattantam oda ahova mutatott, az asztal szélére. Az iskolai egyenruhát viseltem, térd zokni, rakott szoknya és ing, nem régen jöttem haza. Anya még nyilván jóga edzésen van a belvárosban, majd beül a barátnőivel egy teaházba.
-Meséld el, mit csináltatok ma az iskolában...- Paskolta meg a térdemet, én meg lelkesen belekezdtem. Mindig is imádtam magamról beszélni, s mindig annyira bele tudtam feledkezni, hogy anyáék ezzel terelték el a figyelmemet ha bánatos voltam. És ő ezt tudta...
Keze lassan araszolt a szoknyám szegélye felé, mígnem ujjai a bugyim szélét simítottak. Ez már furcsa volt tőle... hirtelen nem értettem, tizennégy évesen túl fiatal és naiv volt ahhoz, hogy reagáljak. Persze tudtam mi az a szex, voltunk már felvilágosításon, és láttam már filmeket, de... az nem egyenlő a valósággal. Először megdermedtem, abbahagyva a beszédet.- Folytasd csak...-A hangja rekedtes volt, érdes, nem az a kifinomult, sima modor amiben általában beszélni szokott. Akadozva folytattam, a combom belsejét simogatta, közel ahhoz a ponthoz, ami az enyém. Amihez nem ért még senki hozzá, csak én, és még is csak félve, éppen, hogy csak felfedezve önmagamat.
Fészkelődni kezdtem.
-Cssss! Nyugi! Most mutatok neked valamit, amit nagyon fogsz élvezni. Bízol bennem?- Bíztam, mert ő volt Greg, anyám férje, mi okom lett volna, hogy ne bízzak benne?
Ujjai a nemi szervemre siklottak, s gyengéden masszírozni kezdte az érzékeny pontomat. Felállt, s a nyakamhoz hajolt, szakértő módon hintve el a csókjait. És igaza lett, tényleg élveztem, akkor... és utána is. De szégyelltem is, csak nem mertem nemet mondani, egyszer próbáltam. Akkor is megtette, csak akkor fájt, így hát jobbnak láttam az együttműködést.
Képváltás...
Anyám csapzott, verejtékező homlokkal ordibál. Velem. Szinte fröcsög a nyál a szájából, akár egy filmben. Nevetnék, ha éppen nem most mondtam volna el neki, hogy mit tesz Gerg. Velem...
De nem hisz nekem, megpofozott és hazug kis dögnek nevezett. Greg nincs itthon, éppen Daniellel a bátyámmal pecázik. Megkedvelték egymást, fizeti az egyetemi tanulmányait is. Igazi apa fiú kapcsolat, én meg elzüllött rossz tanuló, tinédzser lettem, aki a tanárai szerint feltűnési viszketegségben szenved.
Képváltás...
Látom Greget, ahogyan kijön az orvosi rendelőből, ahova én készülök bemenni. Anya nem látta őt, de én igen. Nem szólok neki, ugyanis félek, hogy megint nem hisz nekem. Orvoshoz is csak azért hozott, hogy bizonyítsa az igazát.
Képváltás
-Asszonyom az ön lányán nincsenek nyomai erőszakos behatolásnak, és a pszichológusunk szerint, inkább csak arról lehet szó, hogy a kis hölgy rendkívül éhezik a szeretetükre és figyelmükre...
- Hazudik! Maga rohadt strici!-A hangok akaratlanul törnek ki a torkomból, végig sem gondolom őket, hiszen ez a megaláztatásnak a teteje. Elrugaszkodok, úgy kell leszedni az orvosról.
Váltás...
Magamat látom, amint éppen kimászok a gyönyörű luxusvilla ablakán. és tudom, hogy soha többé nem fogok ide visszajönni... soha...


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Isabella Monroe ; Elküldve: 17th Június 2016, 00:32


Elfogadva!
Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Isabella Monroe
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vértigrisek-
Ugrás: