Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Jasmine Grey

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Jasmine Grey
vérpárduc

avatar

. :

Posztok :
97
Kor :
68
Lakhely :
Macskafarmketrechülyebirtok
Foglalkozás :
Tanuló
. :


Tárgy neve: Jasmine Grey ; Elküldve: 12th Április 2016, 20:00

Jasmine Grey


Emm, Jas, Jassy, Jazz

Olaszország | Nápoly

1945| 10 | 12

64

Vérpárduc

Tanuló

Palvin BarbaraÁTVÁLTOZÁS: Veleszületett

EGÉSZSÉGÜGYI ÁLLAPOT: Tök jól vagyok, köszi!

MÁS FAJOKKAL VALÓ KAPCS.:Nem vagyok oda egyikükért sem különösebben, a vámpírokat pedig egyenesen ki nem állhatom. Habár olyan sok kapcsolatom nem volt semelyik lénnyel a falkatársakon kívül.

HOBBI:Hogyne Dante idegesítése, meg vadászni is szeretek, és paint ballozni.

VÁGYAK, ÁLMOK:A leghőbb vágyam, hogy a bátyám végre felnőttként kezeljen... Meg egy saját motor!

FÉLELMEK: Nagyon sok mindentől félek. Miért te nem? Mit kötekszel?

ERŐSSÉGEK:Gyors vagyok, nagyon, köszönhető ez a napi edzésnek. És kemény tekintve, hogy milyen a múltam. És jók nagyon a reflexeim. Igen, én vagyok az aki a jég hátán is megél. Most már... Ezen felül gyorsan tanulok.

GYENGESÉGEK:Hát nem verekszem túl jól, de amint fentebb mondtam annál gyorsabban futok. Elég kicsi vagyok mindössze százhatvanöt centiméter, ez sem válik előnyömre.

SZÜLŐK:Migel Grigio | lemészárolták a vámpírok | Nem mindegy? nem is emlékszem rá.
Rosetta Clarence Grigio | lemészárolták a vámpírok | Nem mindegy? nem is emlékszem rá.

TESTVÉREK:Dante Grey | 68 | Aham, nagyon is | Hát elég bonyolult, néha legszívesebben megfojtanám, néha viszont nagyon is szerethető.  

EGYÉB HOZZÁTARTOZÓK:Nincsenek!

HÁZIÁLLAT:Van egy kiscicám. És imádjuk egymást! Gyilkos


ELŐTÖRTÉNET: ]Dühömben mérgesen felüvöltöttem. Már megint az agyamra megy, már megint ugyan az a téma. Bla-bla-bla-blaaaaaa! Tehetetlen mérgemben már csak toporzékolni tudok. Hát persze, hogy megint tőlünk zeng az egész birtok. Miért is ne lenne így?
- Lesz*rom!- Ordítottam és bevágtam magam mögött az iroda ajtaját, miközben lerohantam a lépcsőn. Hallottam még magam mögött, ahogyan morog valami olyasmit kiabálva, hogy még egyszer ne merjem az orra előtt bevágni az ajtót. Na igen, nem egyszer fordult már elő, de nem tudok vele mit kezdeni, és ha nincs más akkor marad a csapkodás. Nem igaz?
- Lesz*rom!- Kiabáltam ismételten, elvégre már minden érvet elsoroltam ki tudja, hogy hányadszorra. Akartam egy motort, szabadságot valamit. De, hogy a büdös franc essen bele ebben a kicseszett országban semmit sem lehet könnyen elintézni. Mivel a személyim szerint alig vagyok húsz éves és még tanulok diákmunkán kívül nem igen végezhetek mást. S egyrészről azzal nem keresek, másrészről Danténak természetesen kifogásai vannak ellene. Én abban a büdös bárban meg tuti, hogy nem fogok dolgozni. Szóóóóval pénzem az nem igen van... És ez még inkább dühít. Egyébként vannak emberek akik sosem nőnek fel, itt vagyok én, hiába éltem meg már hatvanöt évet még mindig csak húsznak érzem magam. Csoda? Folyton úgy bánnak velem, mint egy gyerekkel...e
Éppen kiakartam viharozni az ajtón, amikor megpillantottam a kint parkoló motorhoz tartozó kulcscsomót, a fekete csoda tulajdonképpen Dante tulajdonába tartozik. Nagyon, de nagyon felelőtlen döntés volt tőle, hogy megtanított motorozni. Tudtam, hogy utánam fog rohanni, hogy hamarosan nyílik az ajtó, hogy úgy sem hagyja annyiban, hogy rávágtam az ajtót, mert megsértettem azt a fene nagy önérzetét ezzel. Butus cicus! Hát még a bukósisakot is mellette hagyod?
A bőrdzsekim amúgy is rajtam volt, a nadrágom pedig egyszerű farmer, jó lesz az. Villámgyorsan a fejemre húztam a sisakot, és kirohantam az ajtón, felpattantam a motorra, felpattintottam a lábvédőt, s felbőgettem a motort. Oh igen! És még mielőtt Dante beért volna tövig húztam a gázt. A visszapillantó tükörben még pont láttam, hogy kiront a házból, de azt már nem hallottam, hogy mit ordibál.
Felnevettem a sisak alatt, olyan buta fejet vágott! A motoron ülni, maga volt a gyönyör, a szabadság érzése s az adrenalin átjárta minden porcikámat.Élvezet volt, s én rendesen ki is használtam, pontosan addig, míg ki nem fogyott a benzin. Bekanyarodtam egy kis bekötő útra. Hát jó akkor itt az ideje a vadászatnak, ha már bulizunk, bulizzunk rendesen. A fák takarásában nem láthatta senki, ahogyan ledobtam a ruháimat, majd átváltoztam. Minden annyira simán ment már... bár nem volt ez mindig így. Annak idején, amikor átváltoztam még csak tizenegy éves voltam, igazán fel sem fogtam, hogy mi vagyok, apa sosem mesélt róla. Aztán egyszer csak megtörtént, olyan zavaros volt minden és fájdalmas. Küzdöttem, hogy tudatomnál maradjak, nem értettem, hogyan torzult el a valóság, hogy miért nem tudok beszélni, miért van mancsom. Az egész annyira hihetetlen volt. Az ösztönök úgy tomboltak a testemben, mint a buborékok egy szénsavas üdítőben ha felrázzák. Pezsegtek, és minden éles lett, mindentől féltem, igen még Dantétól is. Tiltakoztam az egész ellen. És nagyon sokáig tartott míg el tudtam fogadni, habár nagy megkönnyebbülést jelentett az alfa segítsége, hogy vissza tudtam alakulni.
Ma már az egész könnyű volt, gyors, tudatos. Kinyújtóztattam a tagjaimat, s hagytam, hogy érzékeim átálljanak. Pillanatra behunytam a szemeimet és csak szívtam magamba az erdőt, fülelve, áldozat után kutatva.
És meg is volt, belendültem, futva, de amikor a közelébe értem lelassítottam, s lesunytam a fejemet. Az avar még csak meg sem rezzent puha mancsaim alatt, ahogyan az őz felé közeledtem. Ez felrezdült, megemelte a fejét és fülelt, érezte, hogy veszélyben van, de nem látott semmit. Hát visszahajolt tovább legelni, s ekkor jöttem én. Kilőttem, egyenesen az őz felé, karmaim a hátába mélyedtek, de addig rúgkapált míg kiszabadult, s cikázva futásnak ered, én meg utána. Imádtam a hajszát. Egészen belelovaltam magamat, így észre sem vettem, hogy valaki más is van itt... Nem létezett más, csak az őz... a táplálék. Aztán bumm! Hirtelen előttem termett a semmiből! Csúszva fékeztem le, a hátsó lábaimmal szinte kapartam, hogy ne kerüljek hozzá túl közel. A szaga egyértelmű volt... vámpír. Pihegve megálltam, a pupilláim hatalmasra tágultak a rémülettől. Lassan gonosz, ferde mosoly került az arcára.
- Helló cicuska!


Vissza az elejére Go down
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Re: Jasmine Grey ; Elküldve: 17th Június 2016, 00:32


Elfogadva!
Well, well, well... Kis rosszaság! Hát szabad ellopni a mocimat csak úgy és száguldozni vele? Engedély nélkül, egyedül vadászni messze a falkától? Kellett ez neked? Látod, hová jutottál... Na, csak találjalak meg!
Amúgy nagyon tetszett, vérbeli lázadó kishúg vagy és az szj példád is nagyon jó volt. Nem találtam hibát, úgyhogy foglalj avit, nevet, meg ezeket és irány játszani! Wink

Ne felejts el foglalózni sem!
~ AVATARFOGLALÓ :: MUNKAHELYEK LISTÁJA ~
Vissza az elejére Go down
 
Jasmine Grey
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: karakter könyvtár :: elfogadott bevándorlók :: Vérpárducok-
Ugrás: