Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 4 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 4 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Paradise Kaszinó

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 29th Március 2016, 16:19
Vissza az elejére Go down
Frank Ziggens
ember

avatar

Posztok :
25
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tetoválóművész/Állatidomár
. :
"A nagy erő nagyobb felelősséggel jár."

Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 15th Október 2016, 15:17Rey
Érdekes, hogy a szerencse leginkább akkor ered az ember sarkába, amikor az a legkevésbé számít rá. Én is így voltam ezzel, amikor a New Orleans-i autókereskedésben megvettem a használt motoromat, és potom 5 perc alatt beregisztráltam valami nyereményjátékba. Már két hónap is eltelt, mire csörgött a telefonom, hogy nyertem 1000 dollárt. Na több se kellett, gondoltam, könnyen jött pénzt a legjobb megduplázni, és bevetettem magam a helyi kaszinó forgatagába. Jártam már itt néhányszor, kipróbáltam a félkarú rablót és a rulett-asztalt, de igazából egyik se jött be. Az én nagy kedvencem minden kétséget kizáróan a Texas Hold’Em. Céltudatosan oda is megyek hát a pókerező szekcióhoz, és mivel van pár üres szék az egyik asztalnál, leülök az egyikre.
- Helló srácok! Csatlakozhatok? – köszönök a zsokénak, meg a többi játékosnak. Egyelőre hatan vagyunk és a szabály szerint kettőtől tíz játékosig nyomhatjuk a partit, ezért lehetséges, hogy menet közben beszáll majd még pár arc, ahogy most én is tettem. Némán bólogatnak a kérdésre, és gyorsan fel is veszem a fonalat, látom, hogy épp 10 dolláros alaptétet tesznek be. Ezek szerint még az elején járhatnak. Oszt a zsoké, és nem állok rosszul, van egy tercem 9-esből. Megy az emelés, én is megadom azt a plusz 20-at amit rápakolnak a többiek. Imádom ezt a játékot, mert mindig szerencsém szokott lenni, és általában több pénzzel távozom az asztaltól, mint amennyivel beszállok.
De igazából nem is ez a lényeg. Hanem, hogy magával ragad az egész izgalma, sosem tudhatom épp milyen lapokat kapok ki, ahogyan az életben sincs halvány lila fogalmam erről. Épp ez a gyönyörű benne. Magával ragad a flow, közben egy igen szép vörös hajú énekesnő énekel tőlünk nem messze azon a szexi, rekedtes hangszínen, amit úgy bírok.  Majd ha cigiszünete lesz, meghívom egy italra, megérdemli. Jó ez a hely, elég igényes és ugyanakkor közvetlen, ami általában nem jellemzője a kaszinóknak. Az első menetet nem én nyerem, de a jókedvemet ezzel nem lehet letörni. Na persze kívülről csak a  pókerarcomat lehet látni. Mégsem vigyoroghatok úgy, mint egy vadalma. Azt csak az amatőrök szokták.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 15th Október 2016, 20:29


Frank Ziggens
Ritkán járok ide, mert nagyon kiesik az útvonalamból, de ma egy ügyfélnek vittem vissza a megjavított kocsiját és visszafelé jövet kedvem támadt bejönni. Az élőzene és a póker asztal vonzott ide, mert ez a kettő sokkal színvonalasabb, mint a Romanov kaszinóban. Ez az a hely, ami általában vonzza a hájfejeket, így ez ma este sincs másképp. Ott virít a seggük a karos gépeknél, sosem értettem mit esznek azokon. Talán ez az egyetlen hátul ütője ennek a helynek. Viszont itt nem állnak cudar kinézetű biztonsági őrök, és nem kell kiöltözni sem ahhoz hogy beengedjenek. No meg a régi hibáimból tanulva az sem elhanyagolható szempont, hogy kisebb tétekkel szállhatok be. Amikor az ember még csak tapogatózik az elején hogy megfigyelje a partnereit, ez elég jó könnyítés.
Így hát azon sem kell cidriznem, hogy a szakadt utcai ruhámban menetelek befelé, sőt, meg sem állítanak, vagyok annyira jó nekik, mint a hájfejűek a short nadrágjaikban, amiből kilátszik a nagy hasuk, meg a jó nagy ülepük. Mosolyogva köszönök az őrnek az ajtónál, majd a pultos hölgynek a bárnál. Rendelek magamnak egy üveg tequilát, előzékenyen ki is tölti nekem, de én nem akarok ott maradni, ezért felkapom azt meg a poharat is miután kifizettem, és elindulok a póker asztalhoz. Ott már javában megy a party, alakulnak az arcok, épp előttem ült le egy nagyobb darab fickó, pont be tud kapcsolódni abba a körbe amit éppen elkezdtek. Van még pár üres szék, csak hatan vannak, úgyhogy én meg odaállok a mellette lévőnél és kihúzom magamnak.
- Szép estét! A következőbe beszállok!
Jól szituált fejjel tekintek körbe mosolyogva, majd lepakolok az asztal tetejére. Csak a poharam meg az üveg kerül oda és rögtön le is ülök. Kényelemesen hátradőlök a székemben, kezembe fogva a poharamat és csendben figyelem az egyének arcát, miközben a tequilám szopogatom. A velem szemben ülőknél megyek sorba. Van a szemüveges, kopasz fószer, ilyen huszáros bajusszal, az vagy a szemöldökét húzogatja, vagy a száját. Érdekes. A mellette ülő olykor hangosan veszi be a levegőt az orrlyukán keresztül, az egy tetovált, punk fejű ürge. Az az mellett ülő amikor köszöntem idétlenül vigyorgott, most pedig állandóan az állát simogatja. Kinézetre leginkább egy könyvelőhöz tudnám hasonlítani, abból a fajtából, amelyik minimálbérért gürcöl. Még odább egy a fejtetőjén szétválasztott hajú, szódásszifon üveghez hasonlítható szemüveggel virító, lúzer tekint vissza rám, szerintem a könyvelő haverja, mert sokszor összenéznek. Nos, az néha a szemüvegét igazgatja. Az ötödik azon az oldalon ránézésre talán az egyik joker-e a partynak, mert igen jól öltözött és rezzenéstelen faarcot vág. Persze nem tökéletes. Észreveszem hogy néha áttekint az embereken, így rajtam keresztül is. Érdeklődve megfordulok és ott húz el mögöttem a pincérnő. Tehát a nők el tudják vonni a figyelmét. Igazából még csak most ültem le, nem tudom ki mikor csinálja amit csinál, de ha eltelik úgy fél óra, már tudni fogom. Sosem bízom magam a véletlenre, nekem mindig van egy stratégiám, ahogy a rulett asztalnál, úgy itt is. Ez azért van, mert úgy hiszem a szerencse nem forgandó, hanem azoké, akik használják az eszüket. Most jön a fickó mellettem. Sandán oldalra pillantok. Nem forgatja a lapjait és nem csinál semmilyen kirívó artikulációt. Valószínűleg ő sem ma kezdett el játszani, a többiekhez képest talán a másik joker arc. Annyit biztosan tudok hogy a két lúzer hamar ki fog szállni a körből. Talán a huszár bajusz kapitány is. Kis idő múlva mikor újra körbemegy a tét, ez a három finom sütemény valóban bedobja a lapjait. Hm, maradtak a többiek. Megint oldalra sandítok, mert a fickóról mellettem még semmi érdemlegeset sem tudtam meg. Leszámítva hogy szebb és magasabb, mint én, de persze ennek semmi köze a pókerhez. Ha véletlen összenéznénk, megemelem feléje a poharam hümmögve. Aztán beleiszok. Rejtélyes, annyi biztos, őt nehéz lesz megfejteni. Mindenkinek van gyenge pontja, neki is kell legyen egy, mint ahogy nekem is van. Csak idő kérdése.
Vissza az elejére Go down
Frank Ziggens
ember

avatar

Posztok :
25
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tetoválóművész/Állatidomár
. :
"A nagy erő nagyobb felelősséggel jár."

Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 22nd Október 2016, 21:50Rey
Az első kört a vigyorgó arc nyeri, valószínűleg most játszik életében először, annyira nem esik le neki, hogy ez most nem a falusi búcsú, ahol a céllövöldébe nyert egy plüsállatot, és talán nem kéne világgá kürtölni, hogy ekkora az öröme már egy kör győzelem után. Kicsit megszomjaztam, így kapóra jön a pincérnő, aki elmegy mellettünk. Intek neki, és megkérem, hogy hozzon egy korsó sört. Miután a lúzer kiörömködte magát, jöhet a második kör. Már alig várom, és lelki szemeim előtt látom is a hamarosan bekövetkező győzelmemet, mert ahogy elnézem az asztaltársaimat, nem túl fajsúlyos arcok. Leszámítva az új tagot, aki épp most ül le mellém egy üveg tequilával felszerelkezve.
- Szevasz! Dobd csak le magad! - köszönök rögtön közvetlenül, sosem szerettem barokkosan udvariaskodni, nekem az nem áll jól. A kör elején megkapjuk a lapjainkat, és a szokásos módon körbesandítok, de úgy, mintha csak a zsoké kezét nézném, de persze nem az érdekel, hogy vajon van-e rajta gyűrű vagy nem. Sokkal inkább azt akarom kiszúrni, kinek milyenek a lapjai. A tetovált csávó elég hamar elárulja magát, olyan mélyet sóhajt, hogy rögtön tudom, ő bizony nem lesz ellenfél. Ugyanez elmondható a huszáros bajszúról is, mert feltűnően fintorog az orrával. A többiek még elég jól tartják magukat, nem olvasok le különösebb érzelmet az arcukról, kivéve az előző nyertest, aki túl feltűnően vág jó képet a lapjaihoz. Ha rafkós, akkor ez most egy dupla csavar, és igazából jó lapjai vannak, csak úgy tesz, mintha csapnivaló köre lenne, és ezt próbálná hevesen kompenzálni. Majd kiderül, hogy melyik verzió áll fent. A tequilással most nézünk össze, felemeli a poharát felém, mire én is biccentek egyet. Jön a tétek megtétele. Az asztalon van egy káró 6-os, egy treff jumbó meg egy kör 9-es.
Az a kettő arc, aki feltűnően szenvedett, rögvest bedobta a lapot. A vigyorgó, jól fésült izomból emel, kemény 50 dollárral, úgy hogy elég lenne még 20-szal emelnie. A haverja meg az öltönyös fószer megadja, én úgyszintén. Most jön az asztalszomszédom, kíváncsi vagyok, ő mit lép. Miközben figyelem a ténykedését, megérkezik a söröm és jó mélyet kortyolok bele. Ezt már szeretem, sör, póker, szombat este. Kell ennél több?
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 24th Október 2016, 17:44


Frank Ziggens
Egy ideig sandán oda tekintek néha a vigyorgó fószerre, úgy érzem ma este ő fog a legnagyobbat bukni. Bár ez csak egy megérzés. A haverja meg pont hogy beletaszítja majd ebbe, láttam már ilyent. Azt hiszik ha összedolgoznak akkor minden szép és jó lesz, de könyörgöm, ez póker, nem rögbi meccs. Nah jó, jön a következő kör, amibe már én is beszállhatok, úgyhogy lerakom a poharam, kicsit oldalvást ülve felrakom a lábam az asztalra, bedobom a részvételi díjat azaz a kezdő licitet, majd megtekintem a kiosztott lapokat, elégedett fejjel pöffeszkedve a székemben. Nagyjából olyan fejet vágok mint aki kettőig is segítséggel tud elszámolni, elbíbelődök a lapjaimmal, forgatom őket és gondolkodom. Főleg azon hogy ez mennyire idegesítheti a többieket. Egyszer sunyin körbetekintek, akik bedobták a lapjaikat azokkal most nem foglalkozom, mert nincsenek képben. A vigyorgó pofa összenéz a vécékefe fejű haverjával, azt hiszem az egyiknek jó lapja van, de ebben nem vagyok biztos. A jól öltözött a szélén csak fapofával mered hol az asztalra, hol ránk, mikor milyen kedve van, de ő is tartja, ahogy a mellettem ülő szintén. Ez tetszik. Jah most kellene nekem tenni, fel is emelem a szemöldökömet és bedobok egy ötvenest, unott fejjel vakkantva csupán.
- Tartom.
Aztán a lapokat nemes egyszerűséggel lerakom a kezemből az asztalra, a hátlapjukkal felfelé. Már úgy is megnéztem őket, a kezem persze nem üres, megint a tequilámat iszom. Oldalra fordulva azt látom, hogy mellettem is söröznek. Valahogy inkább whiskey-snek képzeltem el, vagy mondjuk rumosnak, de ez a sör. A sörös pasas óvatos duhaj, ezt a húrt érdemes lenne megpendíteni. Pedig a kinézete homlokegyenest mást sugall, egyébként utóbbiról úgy érzem jobb nem kihúzni nála a gyufát. Van egy szadista éle a mosolyának. Erre a gondolatra el is húzom a számat, no most jön a következő kanyar. Megint lekerül egy lap az asztalra, most már ez a sorrend: káró 6, treff jumbó, kör 9, pikk dáma. A vigyorgó fazon most már nem vigyorog, de megint összenéznek a haverjával. Ó, ez érdekes, emel megint 50-el. A haverja azonban már nem ennyire biztos a dolgában, jó ideig hezitál, de aztán mintha csak a fogát húznák megadja. Valami bűzlik itt. Most jön a szépfiú a sarokban, aki megint a pincérnőt bámulja. Amikor észreveszi hogy rá került a sor, a homlokát redőzve bedobja a lapjait. No ez sem fair, reméltem hogy ő bent marad. Ezek szerint maradtunk négyen, mi itt, meg az a két kretén a másik oldalon. És a mellettem ülő jön megint, ezért érdeklődve rá tekintek. Kíváncsi vagyok mit reagál. Egyébként ez az összeg még bőven alacsony, legalább is nekem, de szerintem az asztal háromnegyedének tutira. Csak ez a két majom érzi magát a vursliban.
Vissza az elejére Go down
Frank Ziggens
ember

avatar

Posztok :
25
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tetoválóművész/Állatidomár
. :
"A nagy erő nagyobb felelősséggel jár."

Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 3rd November 2016, 14:46Rey

Most már komolyan érdekel, hogy a mitugrásznak milyen lapjai vannak, miután emel megint 50-nel. Én elég biztos vagyok a lapjaimban, hiszen van két erős párom és még nem jött ki egy lap.
Ennek tudatában megadom az 50-et, aztán higgadtan megjegyzem magamban, hogy ez után már jó lenne teríteni, mert szeretnék elszívni egy cigit. Amúgy nem dohányzom napi szinten, de ilyenkor egy sör mellé jól esik. A pókeres teremből szerencsére van egy kilépő terasz az udvarra, ahol rá lehet gyújtani. Persze meg kell várni a river-t, ami mindig a legizgalmasabb rész. Az ötödik lap ezúttal egy treff ász. Na itt lesz érdekes a játék, mert ha valakinek mondjuk van egy ász párja, és mellé még valamije, az tuti befutó...
Elkezdek nem feltűnően még egyszer körbenézni, azzal a céllal, hogy a velejébe lássak a konkurenciának. A vigyorgós gyerek haverja most már nem tűnik annyira lelkesnek, úgyhogy érzem, hogy vele nem lesz gond. A mitugrász viszont továbbra is adja azt a fílinget, mintha életében először járna vidámparkban 6 évesen. A tequilás szemeiben csak egy kifürkészhetetlen mosolyt látok... Érdekes egy arc, meg kell hagyni, ha vége ennek a menetnek, akkor bizonyára már többet fogok a játékstílusáról tudni. Emlékszem, anyám tanított meg pókerezni, holott ezt egy férfias játéknak tartják az emberek általában. Na, anyám a kivétel, aki erősíti a szabályt. Csuklóból tudja, hogy mikor blöfföl valaki és mikor nem, neki magának meg 90%-ban jó lapjai vannak és tud is velük bánni. Valamennyire örököltem a tehetségét, ezért azt súgja a belső hang, hogy a mellettem ülőnek jobb lapjai lesznek, mint nekem. A zsoké kérdőn néz ránk, hogy akar-e még emelni valaki, én úgy gondolom, hogy tök fölösleges, mert a játéknak ezen a pontján jobban szeretem inkább megalapozni a későbbi kaszálásokat. Meg az előbb már kifejtettem, hogy zsigerből az jött, inkább maradjak nyugton, úgyhogy csekkolok, csak lazán megkopogtatom az asztalt a jobb középső ujjammal, majd belekortyolok a sörbe. Nagyon bírom a keserű ízeket, ezért is szoktam általában kávét meg sört inni, az édeskés pia egyáltalán nem az én világom. A vigyori és a mitugrász közben eldöntötték, hogy már nem emelnek, és készen állnak a terítésre. Ettől még a tequilás előtt nyitva a lehetőség. Lássuk a medvét!
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 7th November 2016, 16:15


Frank Ziggens
A velünk szemben ülők sokszor összenéznek, ebből úgy gondolom a mitugrásznak jó lapjai lehetnek, kérdés hogy mennyire. Bár most már sikerült rajtuk úgy eligazodnom, mint senkin rajtuk kívül, ez a kettő nagyon kiszámítható. Abban is biztos vagyok hogy a haverjának nincsenek jó lapjai, gondolom ezért szemeznek ennyit. A treff ászra felvonom a szemöldökömet, ez így elég meredek lap ötödiknek, akár még számsorja is lehet valakinek. Ami még szóba jöhet az a terc, de az gyengébb mint a számsor és mivel a számsort sem olyan könnyű itt összekalapálni, gyanítom hogy párokkal fognak dobálózni. Persze nem én, még egy párom sincs. Így az elején nem is gond, tőlem nyerhet a mitugrász, később annál többet nyerek el tőle ha nagyon felbátorodik. A mellettem ülő csekkolni akar, szerintem neki vannak lapjai.
- Akkor lássuk!
Én is csekkolni akarok, úgyhogy megadom az 50-et, jöhet a könyvelőnk. Látom az izgatottságot a szemében, mikor elénk teríti a Jumbó és 6-os párját.
- Remek lapok!
Emelem felé a poharam, mellé a gúnyos hanglejtésem, csak hogy érezze a törődést. Nem bátorodik fel ezen, inkább leizzad. Hm? Talán kíváncsi nekem milyen lapjaim vannak, de sajnos még nem én következem. Azért jó nézni ezt a reakciót, erre iszok egyet. Közben a haverja mellette, mint egy szűz lány, csak puff, kiteríti a nagy semmit. Ennek olyan lapjai vannak mint nekem, bár ezt az ő arcáról leolvastam így nem ér váratlanul. Most jön a mellettem ülő, akinek biztosan van valami a tarsolyában. Érdeklődve figyelem a lapjait. A könyvelőnk most fog szívrohamot kapni? Ha tőle nem is, tőlem biztosan. Szeretek játszani, elvégre azért ültünk ide hogy játszunk. Neki is megemelem a poharam, amikor már látjuk mit terít ki, aztán hirtelen minden szempár rám szegeződik. Jah, most én jövök? Akkor lehet nem kéne többet inni. Ravasz fény csillan a szememben, lerakom az asztalra a poharam és felveszem a kártyáimat, elkezdem őket rendezgetni. Apró, gyors mozdulatok, aztán egyesével pakolom le őket az asztalra. Kezdem a kör 10-esemmel, amire a könyvelőnk szinte már gutaütést kap, elvégre még egy beleillő lap és kiderül hogy sorom van. Az tuti hogy az ő két párjánál erősebb lenne. Nem jött össze, de nekem elég az öröm hogy szinte látom maga alá csurgatni szegény ördögöt. Percnyi ideig húzom az agyát, de aztán leterítem a maradék lapomat, nem illik bele már a sorba, majdnem. De csak majdnem. Káró 7-es.
- Hm!
Vigyorgok önfeledten, és arra az arcra tekintek, aki megnyerte ezt a kört. Ha az történetesen a könyvelőnk, akkor a vigyorom ördögi éllel kunkorodik felfelé, csak neki. Ha viszont a mellettem ülő, akkor felhagyok a trollkodással és elismerően fejet hajtok. Szerintem most fogunk egy szünetet tartani, legalább addig, míg az osztó megkeveri a lapokat. Felállok, úgy döntök elmegyek a mosdóba gyorsan, de amint pár lépést megteszek, az a két kretén csak megjelenik mellettem.
- Nem jött össze, mi?
Vigyorog rám a vécékefe fejű, amire én bájosan vissza rá. Közben a könyvelő a jobbomon elém ugrik. Megállok és csak nézek rá. Hát mi a fenét akarnak?
- Szálljon be hozzánk.
Kezdi. Nah ettől már felment a vérnyomásom. Félre tessékelem egy laza karmozdulattal és elindulok.
- Ha nem koptok le, mire beérek, akkor beszállítalak abba a kukába, fejjel előre!
Mutatok rá egyértelműen a nekünk derékig érő kukára ott a sarokban, az ajtó mellett. Azt hiszem megértették elsőre, mert mind a kettő felszívódik, mintha a nagydarab felé mennének. Van vér a pucájukban, amilyenek, biztosan próbálkoznak mindenkinél. Kár hogy a póker nem csoportos játék. Erre a gondolatra elvigyorodom, és megindulok utánuk.
- Ezek azt mondták rólad, hogy biztosan hasonlítasz az anyukádra, mert olyan ronda lehetsz mint ő!
Kiáltok Frank-nek. Ha még mosolyogva jó arcot vágva indultak is el feléje, az tuti hogy most beijednek mind a ketten. Látom hátulról, amint a fejüket rázzák nemlegesen.
- De de! Bizony, ezt mondták! Hallottam!
Azzal mint aki jól végezte dolgát, most már tényleg bemegyek a mosdóba, mert nagyon kell. Nem tudom tettlegességig fajul-e a dolog, de szerintem nem, tekintve mennyire óvatosnak tűnt az asztaltársam, abban viszont biztos vagyok hogy kellően szúrni fogja a szemét az a két dinka. Mókás lenne, ha mind a ketten arra utaznánk hogy jól megfingassuk őket.
Vissza az elejére Go down
Frank Ziggens
ember

avatar

Posztok :
25
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tetoválóművész/Állatidomár
. :
"A nagy erő nagyobb felelősséggel jár."

Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 18th November 2016, 10:16Rey

Úgy néz ki, a megérzéseim ezúttal csaltak, mert a két párommal én lettem a nyerő. Egy dáma és egy 6-os párom van ugyanis. Kiélvezem azért a terítést, nem kapkodom el, húzom én is a nagyérdemű idegeit. Először a hatost rakom le, aztán a dámát... miután senkinek nem lett ász párja, vagy két párnál több kraftja, nyertem.
- Köszöntem srácok - mondom, miközben szokásomhoz híven higgadtan szedem össze a zsetonokat és rendezetten helyezem el az asztalomon. Közben elcsípem asztalszomszédom elismerő bólintását, amit egy barátságos biccentéssel honorálok. Az asztal rám eső részén egyébként meglepően rend van, ez jellemző még a könyvelőre is, de a lúzer vigyorgósnál iszonyatos kupi van, pedig ez még csak a második kör volt.
Bár elsőre nagy eséllyel nem látszik meg rajtam, én meglehetősen rendszerető vagyok. Fortuna tehát velem volt, de csak egy halszál választotta el a tequilást, hogy nyerjen, hiába, legközelebb tényleg oda kell rá figyelni, ezt jól éreztem. Jöhet a cigi szünet, felmarkolom a söröm és megindulok a dohányzóterasz felé. Szerencsére itt nincsenek olyan megkötések, hogy nem vihetjük magunkkal a piánkat az épületen kívülre. Mikor kilépnék az ajtón, felém kiált a tequilás, hogy a két gyökér szerint olyan ronda vagyok, mint az anyám. Még szerencse, hogy jó kedvemben találtak, de így is megszívatom a baráti párost, mégpedig úgy, hogy intő mozdulatot teszek.
- Gyertek csak ide! Mit mondtatok ti az édesanyámról? - kérdezem morgós hangon, mire rögtön nekiállnak hebegni-habogni, hogy ők egyáltalán nem mondtak ilyet.
- Na fiúk, nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél, úgyhogy ennyivel nem intézitek el a dolgot! - lépek feléjük 4-5 határozott lépést, mire megfutamodnak és inkább elbújnak a klotyón.
Úgy döntök, hogy oda nem megyek utánuk, de az asztalnál folytathatjuk a dolgot, és jó eséllyel beveszem a tequilást is, aki szintén elment mosdóba.
Megragadom az alkalmat és tényleg kimegyek végre cigizni, aztán úgy a 15. slukk után elnyomom a blázt, mert a végét már nem kívánom. Visszaülünk az asztalhoz, rendelek egy barna sört, mert az előző, világos már elfogyott. Ugyanaz a filozófiám a sörrel, mint a borral, előbb világos, aztán sötét. A nőknél viszont általában a vörös a gyengém, amilyen a tőlem 10 méterre éneklő bájos énekesnő is, akiről nehezen veszem csak le a szemeimet. A két anyaszomorító még nem jött vissza, a tequilás viszont közeledik, így megragadom az alkalmat, hogy normálisan bemutatkozzam az előbbi kis közjáték után.
- Helló, Frank vagyok - nyújtok kezet közben, és ha viszonozza, határozottan megszorítom az adott jobbot vagy balt.
- Mi lenne, ha beszívatnánk kicsit az anyámat cikiző párost? Arra gondoltam, úgy tehetnénk, mintha kemény gengszterek lennénk, akiket épp most haragítottak magukra... és ha vége a pókernek, rettegve mehetnek majd haza. Van kedved hozzá? - Kérdezem cinkos mosoly kíséretében.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 6th December 2016, 10:18


Frank Ziggens
Bent vagyok a klotyón, éppen intézem a folyó ügyeim amikor is az a két dinka beszalad. Morcosan oldalra fordítom a tekintetem rájuk, erre fel riadtan berontanak a hátsó vécék egyikébe magukra zárva az ajtót és csak a sutyorgásuk hallatszik. Ezen a látványon jót vigyorgok, nehéz megállni a hangos, hahotázó röhögést, ami egyre jobban kikívánkozik belőlem. Gondolom a nagydarab jól rájuk ijesztett és hát engem sem szívlelnek amióta megfenyegettem őket kint a folyóson.
Dolgom végeztével kezet mosok, majd utam a mellékhelyiségből kifelé vezet, mennék az asztalhoz, egyúttal visszatérve a tequilámhoz, ám menet közben összefutok megint az asztal szomszéddal. Egyszer körbenézek gyanakvóan, az előbbi kettőnek színét sem látom. Mivel kezet nyújt felém és barátságosan bemutatkozik, így én is feléje fordulok, viszonozom a gesztust.
- Reynardo. Szólíts Rey-nek.
Miután elengedjük egymást kezét, felvázolja az ötletét. Piszmogok egy sort az orrommal, ha tudná hogy valójában én szidtam, azaz nem is szidtam, csak kitaláltam valamit, hogy azt a két dinkát megszívassam. Amúgy nekem semmi bajom vele, se az anyukájával, főleg mert nem is ismerem. Elhúzom a számat és csak hamar feltör belőlem a rég elfojtott nevetésem. Szerintem sejti nem rajta röhögök, hanem azon a kettőn.
- Benne vagyok. Kezet rá!
Emelem most én fel a kezem, kicsit meghajlítva a könyököm, csapjon bele. Magamban mélyen elkönyvelem, néha hihetetlenül mocsok tudok lenni. Aztán ha nincs más ismét helyet foglalok az asztalnál, visszatérek a tequilámhoz. Nemsokára feltűnnek majd az elkóborolt játék partnerek, úgyhogy ideje felvenni a póker arcot. Sandán oldalra pillantok, ha összenézünk, úgy próbálok alkalmazkodni majd Frank megnyílvánulásaihoz, ahogy neki is kell az enyéimhez. Persze abban nem lennék benne hogy teljes mértékben összejátszunk mint az a két jó barát, de egy kis móka simán belefér a repertoárba. Eddig is az idegeiken táncoltam, ellenben kíváncsi vagyok a mostanáig nyugodt, kiegyensúlyozott Frank-re. Vajon mit húz elő a farzsebből?
Vissza az elejére Go down
Frank Ziggens
ember

avatar

Posztok :
25
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Tetoválóművész/Állatidomár
. :
"A nagy erő nagyobb felelősséggel jár."

Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 29th December 2016, 12:42Rey

Nos, a közös hullámhossz már megvan Rey-jel, úgyhogy nincs más hátra, mint megszívatni a két gyökeret. Ahogy helyet foglal lassacskán az asztalnál mindenki, a zsoké elkezdi az osztást. A lenyalt hajú okostojás épp elég közel ül hozzám, hogy miközben a lapjait tanulmányozza nagy elánnal, egy könnyed mozdulattal leöntsem a barna sörrel. Mindez azért lesz kiváló móka, mert a srác egy világos drapp nadrágban tündököl, és a hirtelen keletkezett folt épp úgy helyezkedik el a gatyán, hogy kétes értelmet nyer annak eredete. A csávó ideges lesz, de ahogy rám néz, elkezdek higgadtan matatni a bőrmellényem belső zsebében, amiben jelenleg a mobilom meg a tárcám van, de ez épp megteszi, mert csak annyi látszik kívülről, hogy kidudorodik valami, és ez szerencsére pont eléggé félreérthető ahhoz, hogy a paragép fantáziáját beindítsa... biztos azt hiszi, hogy a stukkeremet tapogatom, mert mielőtt rám zúdítaná a szitokszavakat, inkább befogja a száját és elkezdi harapdálni a nyelvét szerintem, mert annyira kínkeserves fejet vág, hogy csak erre tudok következtetni.
- Mi van haver, minden oké? - kérdezem tőle kárörvendő mosollyal.
Amúgy nekem most elég béna lapjaim vannak, egy treff 3-as meg egy káró 6-os. Az asztalra kezdetnek egy pikk 7-es, 9-es, illetve egy kör jumbó érkezik. Most én vagyok a nagyvak, úgyhogy az alap tétet sajnos így is, úgy is be kell tennem. Sebaj, nem egy nagy összeg még, 30 dollár. Rey-re sandítok, hátha jelez valamit, hogy hogyan is kéne tovább szívni az okostojások vérét, akik egyre bizonytalanabbul üldögélnek most már a székükben. Tekintve, hogy a barna söröm felét kiöntöttem, itt az ideje rendelnem még egyet, hiszen mire kihozzák, addigra pont elfogy a másik fele a piámnak. Még szerencse, hogy annyira jól bírom az alkoholt, amennyire szeretem a sör ízét, így sosem kerülök kínos szituációba, ha piálós estét tartok. A bárénekesnő lassan elkezd visszanézegetni rám, annyira kitartóan bűvölöm őt a sötétzöld zsarátnokokkal. Ahogy közeledik a pincér, megkérem, hogy hozzon a hölgynek egy újabb olyan italt, amit eddig ivott, nehogy kiszáradjon a torka a sok énekléstől. Ha jól láttam, martinit ivott olívabogyóval, de hát a pincér biztos jobban emlékszik, úgyhogy rábízom és megkérem, hogy mutassa meg a szépségnek, kitől is jött az ital.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve: 5th Január 2017, 17:32


Frank Ziggens
Leültünk, én megint felrakom a lábam, mintha otthon lennék, közben a tequilámat szopogatom és sunyi módon körbenézek. Mindenki helyet foglalt, kezdődhet a következő kör. Frank mellettem kifogja a két elit játékost maga mellé, melyből az egyiket le is önti a sörével. Úgy teszek mint aki meglepődik, bár ha én mellém ül le ennyivel nem ússza meg. Jót vigyorgok a történéseken, Frank úgy is kitakar engem tőlük, sokkal testesebb és magasabb nálam. Valami nagyon a szájára kívánkozik a vécékefe fejűnek, de aztán csak nem meri megkockáztatni, csendben maradt. Sejtettem. Közben az osztó intézi a lapokat: pikk 7, pikk 9, kör jumbo, ezek vannak az asztalon.
A huszár bajuszos csak a száját húzogatja és felfelé tekint, míg a mellette ülő, tetovált punkunk most csendben van, úgy érzem neki vannak lapjai. A jól öltözöttről gyakorlatilag semmit sem tudok megítélni, míg Frank mellettem túlságosan el van foglalva a két gyökérrel, ezért őt sem tudom besorolni. Azt a kettőt pedig kitakarja előlem. Fogalmam sincs mit vár tőlem, inkább csak beszállok ahogy az várható. Megadom a 30 dollárt.
- Emelek 50 dollárral.
Jelentem ki aztán pökhendin az asztalra vágom egy csukló mozdulattal a pénzt, azt hiszem a drapp nadrágos haverja most nyelt félre, hangos prüszkölés kezdődik kettővel Frank mellett. Jah, nekem ez még mindig csak apró, de nekik. Ugyanakkor nem néztem meg a lapjaim, még mindig az asztalon pihennek, ami szemmel láthatóan idegesíti a jól öltözött műmájert velem szemben, ugyanis elkezd fészkelődni a székén, igaz megint megbámulja a pincérnőt aki most épp Frank-nek szervíroz. Oldalra sandítok, ha találkozna a tekintetünk, akkor felfelé mutogatok neki a hüvelykujjammal. Nálam ez azt jelenti hogy emelni fogok még, persze veheti annak, hogy jól felpaprikáztam az idegeit ezeknek, a balhé tálalva.
- Nem lehetne egy kicsit lassítani?!
Jön aztán a felszólalás Frank mellől, nos, a drapp gatyás megszólalt. Én most azon tanakodom mit akar ez lassítani?
- Azt csinálok amit akarok. Ha nem tetszik, szállj ki!
Hátrafelé dőlök, csúnya nézéssel méregetve a nyomit, persze szerintem meg sem fordult az agyában hogy elsétáljon az asztaltól. Ekkor látom hogy a haverja mellette leitta magát a kólával, elöl csupa kóla a pólója ahogy ő is felém fordul. Mintha az óvodában lennénk.
- A Kék Lagúna Bár itt van pár sarokkal lejjebb. Szép párt alkottok Homérral.
Nah, most hogy burkoltan lebuziztam őket, kíváncsi leszek a fejleményekre. Megint visszatérek az asztalhoz, a drappos úgy elvörösödött, talán már lilulni is kezdett. Csak idő kérdése mikor merészel visszaszólni. A Homérnak nevezett viszont felpattant a helyéről. Kezdődik a móka.
- Kikérem magamnak!
Jelenti ki határozottan remegő hanggal, de hangosan. Biztos beleléptem a lelkivilágába.
- Kikérni csak a pincérnőnél lehet.
Mutatok a bögyösre az asztaltársam mellett, de most már én is felállok.
- Kérem, uraim! Üljenek le!
Jön a hátam mögül egy békítő hang az osztó személyében.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Paradise Kaszinó ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Paradise Kaszinó
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: külváros :: kelet new orleans-
Ugrás: