Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Arnaud's French Bar

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 29th Március 2016, 15:28


Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 11th Július 2016, 20:20


Reynardo Sánchez


Ez az izgalmas helyzet igen csak feltornázta az adrenalin szintet a testemben éreztem ahogyan elönt, és pupilláim kitágulnak, nem mondhatnám adrenalin függő vagyok, de imádom mikor felszabadul bennem, olyankor úgy érzem mintha bármire képes lennék.      Rey hangját hallom a fülemben csengeni „ Te figyelj”, hangjában volt egy kis aggodalom is meg óvás. Nem vagyok sem voltam az a barátkozós típus és nem is mondhatnám, hogy sok barátom lett volna, de most valahogy jól eset a törődése, furcsálltam is nagyon. Egész életemben csak magamra számíthattam egyedül, egészen a nevelő otthontól a börtönig senki nem védett meg és senki nem állt a hátamba, hogy ha baj van elő lépjen. Mikor már nyugalmas a helyzet Rey újra megszólal, arcomra egy nagy vigyor ült ki, na ez az még korán van a haza menetelhez meg kell ünnepelni a városba érkezésem, és ezt most az új cimborám társaságában meg is tehetem.
-Ez a beszéd- mosolyogtam újra- francia bár? Legyen.- fintorogtam magamban, ez olyan eset mint amikor egy angol férfi betéved egy skót bárba. Na itt nincsenek meg azok az Európai szokások, mint otthon, legalábbis remélem.
-Rendben van, te „vezetsz” én nem ismerem a várost – néztem rá egy vállrándítással, alig ismerek egy két helyet és azt is csak a főutakról, nem pedig ilyen eldugott utakról. Olyan fél tizenegy körül lehet szóval még jó sok idő van záróráig ha van olyan abban a bárban. Még sok idő van bulizni és ünnepelni csak remélem itt is nem valami alvilági figura a tulaj. Nem lehetek olyan szerencsétlen egy nap kétszer is megkergessenek. Így vissza gondolva eszembe jutott a futással kapcsolatban egy mondás „ szégyen a futás de hasznos” hát erre a helyzetre teljesen igaz. Jobb volt elfutni mint nagy hősiesen kilyuggassanak minket, nem a sötét középkorban vagyunk az ilyenekre már nem azt mondják hősök hanem hülyék. Rákérdett oda adtam Jenifernek a zsetonokat, így vissza gondolva talán nem volt a legjobb ötlet de nem volt más ötleten.
-Muszáj volt, más ötletem nem akadt és mivel oda egy ideig vissza nem mehetek és a banka sem váltják be így ez látszott a legjobb döntésnek.- [/b]mosolyogtam el, ami igazán nem is volt olyan nevetséges mert így még szegényebb vagyok, mint amilyen voltam. De azért még van egy kis tartalékom úgy is kifizettem a lakbért három hónapra előre addig kerítek valami munkát. Idő közben feltekintve az égre csillagos volt, de a hold egészen kicsi volt szóval vak sötét volt a csillagos ég ellenére. Oda kelet figyelnem a lépteimre nem azért mert olyan ittas voltam csak hát alig láttam valamit, és nagyon idegen terepen is mozgok ami azt illeti.
-Hát lehetséges, de nem volt választásom nem volt időm még be is váltani, viszont elég színpatikusnak tűnt a lány rejtve megadtam a telefonszámomat szóval ha csörög a telefon akkor már van remény kitudja még mire adja be a derekát -ült ki az arcomra egy büszke vigyor. Nem rohantunk már olyan gyorsan gondolom már nem vagyunk veszélyben meg gyanús is lenne ha csak úgy rohangálnánk az utcán , így nem vagyunk annyira feltűnők sem.
-Hmm sármom? Hát minden esélye meg van rá cselekedjen aztán majd meglátjuk különösebben nem nagyon érdekelne mint nő... csak adja ide a pénzem.- fejeztem be a témát mivel már megérkeztünk az új helyre. Nem volt ez sem valami felkapott hely de nekem ez pont megfelel ez olyan otthonias füstös „pub” kocsma legalábbis a stílus arra hasonlít. Felhangzik a „ meghívlak” hát mivel nálam nincsen több pénz nagyon nincs is más választása, ez a helyzet szánalmas.
-Rendben van, de azért reméljük innen is nem futva távozunk – nevettem fel, lehet komolyabban kellett volna vennem a helyzetet de még mindig tombol bennem az adrenalin, a szívem még mindig úgy dobog akár csak ki akarna ugorni na meg persze az alkohol is nagy szerepet játszik benne. Mivel előre engedett asztalt is választok közel a bárpulthoz, éppen az üres volt. Pont jó helyre jöttünk nem szeretem a zsúfolt helyeket. Alaposan körül nézek a társaság vegyes fiatal öreg minden van na meg persze csinos lányok is akik szeme ránk szegeződik amikor bejöttünk, bár van egy olyan érzésem inkább Reyt bámulták mint engem. Amint helyet foglalunk az asztaloknál oda jön egy fiatal kiszolgáló lány hosszú sötét haja volt ami már éppen a fenekét súrolta. Azon gondolkodom el néha milyen kellemes lehet a tulajok számára jobbnál jobb nőket vesznek fel. Rögtön meg is szólal.
-Mit kértek? -kérdezte tőlünk, de én savanyú tekintettel Reyre nézek mivel ő fizet neki is kell rendelnie, nekem bármi jöhet nem igazán vagyok válogatós csak az első pohárig.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 13th Július 2016, 17:50


Jackson Winney


Bemegyünk a bárba, Jackson elöl, én mögötte, de aztán a sorrend változik, mert az angol kéreti magát, egy kicsit. Megértem én hogy francia bárban nem érzi hazainak a terepet, mi több én se, ám ez most nem szempont. Felemelt fővel indulok hát előre, végig csörtetünk a belső termen egészen az asztalokig. Ott helyet foglalok és a példámat követi a társam is. Ahogy sejtettem a kucni tele, itt szúrjanak ki minket, ha tudnak. Amint valamivel komfortosabban azonosulunk a légkörrel, megjelenik a pincérnő.
- Ne nézz rám ilyen fancsali képpel! Kérj magadnak amit csak szeretnél.
Egyből Jackson tekintetével találkozok, no zavaromban, mert gyengém a hosszú fekete haj és ez ideiglenesen megzavarta a gondolataimat. Így hamar rájöttem mi zavarja, pedig tőlem fejen is állhat. Megragadom az itallapot.
- Szalámi Óceán álá szögbeverő...
Olvasom fel és azon nyomban kapcsolok hogy ez az étlap. Lerakom. Nem megy nekem a francia.
- Tequila van?
Rövid kérdésem rövid a válasz, még szép hogy nincs, honnan lenne.
- Akkor egy 2012-es Cabernét kérek.
Jelentem ki érdeklődve méricskélve végig a pincérnőt, mialatt ő Jacksonra tekint. Megvárom hogy leadja a rendelését, addig hátra fordulok az imént még minket bámuló hölgyek felé, vigyorogva intek egyet nekik. Csak később szólítom meg Jacksont, mikor már a kiszolgálás is tovaillant.
- Van egy ötletem. Mennyit buktál?
Megvárom a választ aztán folytatom.
- Várunk egy kicsit itt, aztán elmegyünk egy másik kaszinóba. Játszom most én, nagyobb téttel és visszanyerjük amit elbuktál.
Talán ettől kisimulnak a ráncai. Bár ha Jennifer megadja neki amit nála hagyott, akkor egész jól fog állni. Most biztos azt hiszi megbuggyantam, pedig csak jól szórakozom és ennyit megér nekem. Tudok egy jó helyet ehhez a külvárosban, ott ráadásul már az üldözőink sem fognak megjelenni.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 14th Július 2016, 20:50


Reynardo SánchezAzért nagyon is vicces helyzet főleg Reynardo számára hogy nyertem és még sincs egy árva fityingem sem. Hát igen ha nem velem történt volna meg az egész akkor érdekes lenne, de így már nem annyira. Megszólal hogy válasszak előre már gondoltam is tequilát iszunk de mivel nincsen igen csak gondolkodóra fogott a pincérnő, hogy most mit fogok inni, a kiszolgáló fele fordulok,
-Én is ugyan azt kérem- mondtam neki nem igazán tudtam dönteni na meg jó lesz egy két pohár után már mindegy mit iszok. Nem vagyok túlságosan bor kedvelő de azért megiszom régen nem ittam bort de most így hogy elhangzott megkívántam na meg nem akartam válogatósnak sem tűnni. Rey francia tudásán csak elmosolyodtam, nekem sincsen szóval ennyire se menne nekem. Latinul jobban tudok mint franciául.
-Hát nem sokat buktam szerencsére körülbelül olyan hat kört játszhattam kis tétekkel különösebben nem visel meg a dolog szóval, csak rossz dolog mikor a kezemben volt és még sincs itt, könnyen jött könnyen ment- kezdtem bele nyugodni, hogy azt a pénzt már nem fogom többet látni. Eleinte bíztam Jenifer majd el fogja hozni de jobban bele gondolva nem hiszem ez meg fog történni. Idő közben kihozták az italunkat, végig hallgattam amit mondott majd egy mosoly húzódott a számon nem tudtam most gúnyolódik vagy éppen csak feltámadt a játék kedve.
-Hát szerintem nekem mára a kaszinóktól el ment a kedvem elég volt mára ennyi inkább valami más érdekes program volna jó. - mondtam neki. Máskor még elmehetnénk de most nem hiszem rá vinne a lélek egy kis játékra nagyon kedvem sincs már kaszinózni jobb ez az iszogatás, csendes nyugodt hely. Na meg már van annyi alkohol is bennem, hogy tudjam nem kell ilyen állapotban még játszani is, inkább csak valami olyat csináljunk amihez nem kell józan ész.
-És mesélj csak el milyen kapcsolatban állsz te Dimitrivel elég furcsa kapcsolatod lehet vele valami félre sikerült rokoni kapcsolat? -kérdeztem tőle de azért Dimitri nevét halkabban mondtam, nem kellene más tudja róla dumálunk ha ilyen alvilági figura akkor biztosan sokan ismerik a nevét a városban. Érdekelne a dolog, hogy kivel kell vigyázni na meg mitől kell félni.
-Csak tudod nem rég érkeztem a városba és hát nem tudok még semmit az itteni dolgokról kivel kell vigyázni mitől kell óvakodni.- hátha tud adni egy két okos tanácsot ami még meg is mentheti az életem, veszélyes egyedül lenni egy idegen városban se barátok se család nélkül. A barát kérdés szerintem már megoldódott egy barátom már van. Aztán kis szünettel folytattam is.
-Nem vagyok egy beszari alak de azért jó tudni egy két dolgot minden városnak meg van a maga furcsaságai.- fejeztem be. Közben egyet kortyoltam az italomból, nem igazán vagyok borszakértő de igen csak jó ízűnek tűnt. Eszembe jut egy skót cella társam aki a bort csak úgy emlegette „ szőlő szirup” ugye bár Anglia nem igazán egy bortermő vidék. Nálunk az erős italok a általában fogyasztott dolgok na meg persze a sör.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 16th Július 2016, 13:53


Jackson Winney


Jackson kijelentése kissé lelomboz, el is könyvelem magamban ünneprontónak, bár megértem valahol. Majd máskor szórakozunk még a kaszinókban.
- Rendben.
Nem is pedzegetem tovább a dolgot, ő tudja. Még mindig úgy gondolom botor dolog abban reménykednie hogy visszakaphatja a pénzét, de ez is szintén az ő szuverén dolga. Elkalandozik a tekintetem a hosszú, fekete hajú hátsójának bámulásában, ahogy épp elhalad mellettünk, majd mögöttem a következő asztalig. Majd ahogy tovább pillantok, a leghátsó térben dartsoznak páran. Dimitri kapcsán no és erről rögtön eszembe jut egy hasonlat.
- Ő meg én olyanok vagyunk, mint ez a játék.
Mutatok magam mögé, szemléltetve az előbb jól megnézett társaságot.
- Egyszer én dobok, máskor ő, és a dobásaink néha keresztezik egymás útját.
Fogalmam sincs Jackson mit hisz ezek után rólunk, Dimitriről most amúgy is rossz véleményen lehet, talán azt hiszi alvilági figura, a mondatom után pedig azt gondolhatja hogy én is az vagyok. Jah végül is vannak piszok húzásaink, amikhez kellenek kapcsolatok, néha alvilági kapcsolatok. Nem most jött el az ideje annak hogy a förtelmekről meg a vadász családokról beszélgessek vele, úgyhogy ennyiben le is tudom a dolgot. Egyszer majd, valamikor eljön ennek az ideje, úgy gondolom, ha jelentkezik az öcsémnél a ranch-on.
- Nekem nem kell bizonygatnod!
Vigyorgok rá azután, hogy kijelentette nem egy beszari alak. Ha az lenne, már akkor elszalad, amikor megemlítettem neki hogy a gorillák lehet engem keresnek. A többi tettével is bőven alátámasztotta ezt.
- Igen...mondhatnék szép dolgokat és rémisztőeket, de nem fogok. A puding próbája az evés, amíg nem próbáltad meg, nem tudod milyen és így azt se tudod eldönteni hogy az neked jó-e, vagy sem. Úgyhogy szerintem csak ugorj fejest a nagyvárosban, lesz ami lesz alapon!
Jaj nekem, már megint közeledik a fekete démon, immáron hozza ki az italainkat, amit rendeltünk. Újfent elkalandozok és a pincérnőt figyelem. Leteszi az asztalra a poharakat, a boros üvegeket, tölt mind a kettőnknek. Nem tudom levenni róla a szemem, mielőtt távozom innen legalább a nevét és a telefonszámát megszerzem.
- Kérdem én: hogy tudsz valamiről dönteni, ha sosem tapasztaltad? No? Igazam van?
Térek vissza Jacksonhoz, még az előbbi kérdései kapcsán. Mennék dartsozni is, sűrűn arra nézek, de hát most jobb kerülni a feltűnést. Maradok az ülőgumóimon.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 17th Július 2016, 19:04


Reynardo Sánchez
Nem vitatkozott a válaszommal kapcsolatban, nem azért nem akartam játszani mert vesztenék mert bizton Rey taktikájával, csak már a józan ész nem azt diktálja. Az arcán látszott, hogy lelombozta a dolog, de máskor is lesz rá még alkalom, meg van a számom neki amikor oda adtam neki a bátya számára a névjegyem. Kérdésem válaszát nem tudom mire vélni ez kitérés vagy csak sejtetni szeretne valamit, amire nem akar kitérni. Nem tudom eldönteni de így amit mondott az igen csak sovány válasz. Az egész úgy hangzott, mint valami munkahelyi versengés de mivel nem hiszem kaszinó tulajdonos létére ő is kocsi javító lenne, mint Rey így biztosan nem erről van szó.
-És ő mivel fog vajon vissza vágni a csintalankodásra?-kérdeztem tőle, persze a választ nem hiszem tudná de azért szerintem lehet valami sejtés ha már ennyire jól ismeri őt.
-Na és mi volt az eddigi legdurvább amit ellene elkövettél?-kérdeztem tőle. Közben mondta nem kell neki bizonygatnom, hát igen ha olyan lettem volna akkor már a lakásomba az ágy alatt vacognék. Idő közben az asztalhoz jött a fekete hajú csajszi is Rey szemei rá tapadtak akár csak a szélvédőre a „ légypiszok” .
-Ebben igazad van, majd kiderül egyelőre nagyon tetszik még semmi rossz nem történt ha lesz munkám is akkor minden rendben lesz. Remélem a bátyád bele fog menni ott melózzak és akkor már a megélhetés is biztosítva lesz. Tudod nem meggazdagodni jöttem a városba vagy efféle csupán élni és élvezni az életet. Rossz látni ahogyan mindenki hajkurássza a pénzt és nem tudják élvezni az életet, mivel teljesen új életet szeretnék kezdeni ez szerintem nagy változás lesz. Nem a pénzért fogok élni hanem magamért.- magyaráztam el a gondolkodásomat lehet egy kicsit meg is eredt a nyelvem az alkohol hatására vagy csak már jobban bízom benne, hogy megosszam vele a belső gondolataimat is.
[color=#0066ff]-És a bátyáddal ez valami családi vállalkozás vagy csak az övé?[/color]-tettem fel kérdésemet, lehet majd ha nem leszek másnapos akkor meglátogatom majd a bátyád feltéve ha hívni fog. Szerintem igen csak jó ajánlatnak látszik amit mondott nekem Rey , és nem kellene a markom közül kicsússzon. Idő közben oda jött hozzánk két csinos csajszi, előre nem is vettem észre őket a hátamban voltak, csak akkor vettem észre amikor a fülemben egy női hangot hallottam csilingelni.
-Csatlakozhatunk hozzátok? -kérdezték, kedvesen tőlünk, furcsa a helyzet mert hozzám nem szoktak csak úgy oda jönni a hölgyekért mindig is meg kellet küzdenem nem ragadtak rám, de ez esetben sem hiszem hozzám jöttek hanem inkább csak Rey iránt érdeklődnek. Rey fele nézek majd felemelem szemöldökömet, mivel háttal álltak nekem így nem láthatták.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 17th Július 2016, 23:38


Jackson Winney


Nem tudom, olyan érzésem van, mintha a velem szemben ülőnek egyre nehezebb lenne értelmes mondatokat kimondania. Valószínűleg az agyában megvannak egyben és érthetően, kifelé mégsem így jön. A következő két kérdés hatására -nah meg kismértékben az alkohol is tehet róla-, de hangos nevetésben török ki. Aztán amikor egy perccel később elmúlik ez, hangosan felcsattanok.
- Lőttek már seggbe, valaha?
Az a sejtésem hogy nem. Megvárom a reakcióját, majd bizalmasan elsutyorgom magam előtt.
- Ne akard kipróbálni.
Szerintem nekem már csak nagyon kevés szabad hely maradt, ahol nem tarkít egy golyónyom. Óh és persze a többit még számba se vettem. Mi, Sánchezék nagyon sportos életmódot folytatunk. Tulajdonképpen ha egy este izgalmak nélkül telik el, akkor beteg vagyok az tuti.
- Ugyan, aki ezt hiszi, ámítja csak magát. Hogyan kezdhetnél új életet, ha egyszer te még a régi vagy? Ezt magyarázd el nekem!
Oké, most érzem hogy kezd egy szint alá süllyedni a beszélgetés java, mármint mind a ketten egyre piásabbak vagyunk, és kezdődik a hülyeség. Ki kezdi? Hát persze hogy én! Ki más.
- Mármint fingom sincs milyen voltál régen, de senki sem lesz új..érted..
Befogom és töltök a borból magamnak, majd Jacksonnak is.
- Az öcsémé. Ha felhív és beszéltek egy dologra figyelj: ne bosszantsd fel! Gyengék az idegei.
Válaszolom aztán az öcsémmel kapcsolatos kérdésére, valamiért nagyon érdeklődik iránta, de ha azt hiszi hasonló mint én, akkor nagyot fog csalódni. Nem tudom még melyik szurkát fogja megkapni tőle, azt amelyik kellemesen bizserget, vagy azt, amelyiktől a hideg futkos az ember hátán. Ó, ezer arca van, nehezen tudok én is eligazodni rajta. Valahol ott lebeg lelki szemeim előtt a kíváncsiság: hogy fogja eltűrni őt Jackson? Úgy érzem ez a jövőben jó móka lesz. Lehúzok még egy kanyart, ezután csendül a női hang, nekem elölről, Jackson meg nagyokat pislog erre. Valahogy úgy sejtem még pár pohár bor és felmosnak vele.
- Ó, akár a konnektorhoz, hölgyeim?
Illedelmesen felállok és vigyorgok, hellyel kínálom őket. Megvárom míg leülnek, aztán én is lehuppanok a mellettem ülőhöz.
- Meghívhatunk egy körre?
Intek a pincérnőnek, aki elindul felénk. Jön újra a fekete démon. Integetés közben hozzá érek a mellettem ülő karjához, és furcsa dolgot tapasztalok. Olyan, mintha a hűtőben nyúlkált volna. Egyből kijózanodok, mármint szó szerint, megszólal a vészharang a fejemben.
- A barátommal épp azt ecsetelgettük, milyen kihívó a dekoltázsotok.
Szándékosan kerülöm a tekintetét, ehhez sem vagyok kellőképpen részeg. Amint mellénk ér a pincérnő, azért a magamnak kitűzött célt még pallérozom egy csöppet.
- És részemről a madmaseille is beszállhat harmadiknak.
Úgy sejtem ez az ötlet az előző kettőnek nem fog bejönni, ha csak Jackson épp máshogy nem gondolja. Ez esetben valahogy le kell őket vakarnom róla. Ami azt illeti, a pincérnő egy jéghideg tekintettel adózik nekem, láthatóan neki sem tetszik az ötlet, meg lehet én sem. De hogy a telefonszámról így ne is álmodjak, azt most borítékolhatom.
- Ugyan már, hölgyeim, ne kéressék magukat!
Megint felállok, kitántorgok az asztal mögül, igazi profi színészi alakítás lassan elhiszem hogy taj részeg vagyok, és pofátlanul átkarolom a pincérünket.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 18th Július 2016, 20:07


Reynardo Sánchez

A kérdésén igen csak meglepődök nem lőttek még meg szerencsére de késelni azt már sokszor megtették velem a börtönben. Ott nagyban megy a „bökő”, egy rossz mozdulat és már az ember hátában van a kés, el lehet képzelni milyen fájdalmas lehet amikor még nem is számítunk rá csak egy éles fájdalmat érez az ember, igen kellemetlen.
-Nem lőttek meg még soha de van pár sebhelyem amit oda bent szedtem össze.- mondtam neki, arcomon most nem volt mosoly nem igazán vagyok büszke arra amit oda bent elértem vagy éppen akivé váltam. Sokan azt mondják a börtön az emberen nem változtat semmit sem, éppen ellenkezőleg még rosszabbá válik az ember, főleg ha ártatlanul kerül be oda akkor mindent meg kell tennie annak érdekében, hogy túl élje az ottani életet. Rey ellenben már volt seggbe lőve nos, hát nem lehetett kellemes érzés minden esetre főleg mikor az illem helyre kellett mennie, nos akkor megnéztem volna az arcát hogyan hozza le a produkcióját.
-Na és mivel lőttek seggbe, golyóval vagy valami mással?- nevettem fel hangosan azt hiszem már vagyunk annyira jobban, hogy el lehessen sütni egy ilyen poént.
-Ugyan voltál te már egy héten belül háromszor megszúrva?-kérdeztem tőle, nekem ez volt a rekordom mondjuk volt amikor egy hónapig csak a börtönkórház és a cellák között ingáztam. Az volt a különös sosem akartak olyan helyt megszúrni, hogy valami komolyabb bajom essen vagy csak éppen nem sikerült nekik. De lehet az egész csupán erő fitogtatás volt semmi más. Kérdését figyelmesen végig hallgatom majd egy kicsit elgondolkodom róla, még a kaszinóban eset szó erről a dologról.
-Úgy hogy már nem vagyok a régi, oly sokat változtam néha magamra sem ismerek főleg vissza gondolva pár évvel ezelőtti dolgokra miket meg nem csináltam. Így már hogy nem vagyok a régi teljesen „átnevelődtem” szerintem lehet új életet kezdeni.- magyaráztam el neki a gondolkodás módomat, hogyan is látom én a mostani helyzetet.
-Régebben? Egy pipogya alak akinek ha behúztak egyet talán még meg is köszönte.-mondtam neki vigyorogva nem sokat túloztam, ha talán az árva házba nevelkedem fel és keményebb életem lett volna akkor biztosan erősebb jellemem fejlődött volna ki, de ezeket a hibákat a börtön kijavította. Egy kicsit be avatott az öccse jellemébe hát nem dicsérte fel az égig az biztos, közben ittam egyet a poharamból viszont figyelmesen hallgattam amit mond.
-Nem tudom még mi lesz elfogadom-e a dolgot szeretnék alaposan körül nézni de azért egy látogatást megtennék az öcsédhez.- mondtam neki. Nem szeretném el kapkodni a választást mert azért az ember munkája igen csak meghatározza a jövőbeli életét. Idő közben Rey leültette a lányokat közénk az egyik mellettem ült a másik meg Rey mellett. Kicsit furcsálltam azt ahogyan viselkedik, mint aki már részeg lenne a hangja is hangosabb lett a mondatai nem olyan össze szedettek, mint amilyen eddig voltak minden esetre kivárom mi lesz ennek a vége.
-Igaza van a barátomnak kár lenne ki hagyni ezt a remek alkalmat éppen most jöttünk a kaszinóból ünnepeljük a győzelmet- mondtam a lányoknak ezzel is szédítve őket viszont fojtogatott a sírás is mert éppen ellenkezőleg van nyertünk egy „vagon” pénzt én meg ott hagytam. Reyre néztem majd egyet kacsintottam, gondoltam én is beszállok már a csevejbe ne hogy már én csak hallgassak amíg ő learatja a babérokat.” Milyen kihívó a dekoltázs?” hogy csajoznak itt már, ezt nálunk már sértésnek veszik furcsa kell még egy kis idő amíg megszokom az itteni stílust.
-És ön Angliából érkezett? Igen csak lehet érezni az angol akcentust a szavain- kérdezte tőlem a mellettem ülő vörös hajú lány, hát igen azt valahogy a legkönnyebb észre venni. Egy nagyot kortyantok a borból minden esetre lassan már a fél üveget „becsókoltuk” ketten és még a lányok sorra sem kerültek.
-Igen, pontosabban Londonból ez az első hetem a városban- mondtam neki egy apró mosollyal az arcomon. Nagyot néztem amikor Rey a pincérnőt is be szeretné invitálni hozzánk nos hát nem tudom mire készül Rey de minden esetre biztosan jó móka lesz ez az egész. De a pincérnőt úgy képzelem el akár csak egy vas lady-t, az a szúrós tekintet ölni tudna vele szerintem gyors választ is ad.
-Nincsen kedvem és munka időben is vagyok- mondta, ami alatt egy nagyot nyelt, úgy érzem a mondat végét még nem mondta el mármint azt a felét amit ő is szeretett volna csak éppen az illem nem engedte meg ezt neki. Mikor feláll és átkarolja éreztem ennek nem lesz jó vége de nem úgy viselkedik ahogyan szokott , mindig is éles látású voltam és észre vettem az ilyen pálfordulásokat. Valami baj van? Nem tudom mi lelehet de majd csak ki böki mi aggasztja, de viszont azt már jobban fogom sajnálni amiért szerintem fel nyal egy pofont.
-Cochon ivre( részeg disznó)- mondta a pincérnő azzal egy jó nagy pofont adott Rey számára, nos ezt nem szerettem volna beválalni helyette minden esetre, az arcán meg is maradt az öt uj lenyomata. Hát igen ezt mondhatnám megérdemelte, de mivel barátom elnézhető neki szerintem.
-Rey nem lenne jobb ha indulnánk úgy látom máma elég volt neked az italozás.. - mondtam neki, mert elég furcsán viselkedik talán lenne valami az italban? Sokkal józanabb volt, mint én és ő még is részegebb itt valami nem stimmel.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 19th Július 2016, 15:32


Jackson Winney


Ahogy vártam, a pincérnő olyan sallert lead, még kettőig sincs időm pislogni. Tűzről pattant teremtés, nem szeretném hogy miattam rúgják ki, de szükségem van a jobb vagy a bal egyenesére. Úgy vélem mivel láthatóan erőszakoskodom, nem valószínű hogy kirúgják ezért de ha mégis..egy lehetőség a telefonszám megszerzésére. Így aztán újból felszólalok.
- Beérem egy csókkal is!
Pofátlanul közeledem megint, nem is kell sokáig várnom. Ebben az ütésben most erő is van nem csak legyezget, olyat bever miközben vagy engem, vagy a felmenőim szidja, hogy egyből hátrafelé tántorgok. Mi több, fáj a helye. A tántorgásom, melyre kis mértékben rá is játszok, a mögöttünk lévő asztalnál ér véget, félig ráfekszem. Persze nincs időm felülni, mert egy nagyobb alak üvöltve leárnyékol és egy pillanattal később felránt az asztalról a ruhámnál fogva.
- Hoppá...téves asztal..
Gügyögök fájdalmasan, és meg is ijedtem kicsit, mert ez a derék ember egy fejjel magasabb nálam és izmosabb is. Valahogy ülve fel sem tűnt ez nekem, ülve mindenki kisebb.
- Az seggfej!
Kiáltja és hátralök, persze jön utánam. Ráesem a mellettük ülők asztalára. A fene, mikor ér ez véget? Nem akarok még egy asztalon landolni, ezért most már elkezdtek kapálózni és megpróbálok felállni az asztal romjai közül. Azonban az ennél tartózkodó férfi odébb lök, mikor sikerül ez.
- Mit képzelsz, baromarcú?!
Üvölti a másiknak, aki engem lökött az ő asztalára. Csak hamar hangos szóváltás, majd verekedés kezdődik, amibe egyre többen kapcsolódnak be. A párjaik rémülten tekintenek körbe, aztán mindenki vagy verekedni kezd dühösen, vagy megpróbál kimenni a bárból.
A dulakodás hevében állok fel, és tekintek a mi asztalunkhoz, ahol a vámpírok érdekes módon felszívódnak, csak a hátukat látom távozás közben. Igen, pont ezt akartam elérni. Ismerem már annyira őket, hogy tudjam egy kis részegség színlelés még kevés nekik, ha igent mondtam volna Jackson kérdésére, utánunk jönnek. Ez nem lenne gond, el tudnánk velük bánni, de Jackson sem tud róluk, plusz rengeteg volt a szemtanú, ezek mind mind olyan dolgok amiket senki sem tudna kimagyarázni, még én se. És mivel nincs tervem, akár balul is elsülhet, aztán inkább rendbontásért ülök egy napot a sitten, minthogy ember ölésért csukjanak le, mikor ezek nem is emberek. Tudtam hát mi a dolgom: egy kellően nagy balhéval el lehet üldözni őket, mert nem ösztönlények. Most egyszerűen csak kivonták magukat a csetepatéból, nekik táplálék kell. Elmentek új prédát keresni valahová. Igazából nem érdekel, megjegyeztem az arcukat, még visszajövünk értük a vadászokkal, és nem is feltett szándékom a sitten ücsörögni, ha nem muszáj. A rendőrök majd olyan 5 perc múlva fognak csak kiérni, nem egy gyors reagálású banda. Van időm megkeresni Jacksont. Elindulok vissza az asztalunk felé, és a nevét üvöltöm.
- Jackson! Jackson!
Közben igyekszem elhajolni a repülő tárgyak és pofonok elől. Tekintetem állhatatosan keresi a nevezett személyt. Mikor meglátom, melléje rohanok és megzavarom abban amit épp csinál. (vagy beverek annak, akit épp üt, vagy csak megfogom a karját finoman és elkezdem a kijárat felé navigálni)
- Menjünk, mielőtt ideérnek a zsaruk!
Biztosan nem kell ezt kétszer mondanom neki, amit eddig tudok róla abból egyértelmű hogy nem akar a sitten kikötni ő sem.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 19th Július 2016, 19:55


Reynardo Sánchez


Rey viselkedése nagyon furcsa a pofont mintha csak meg sem érezte volna, elkezdett tovább nyomulni a lányra. Fogalmam sincsen mit szeretne elérni ezzel a dologgal de érdekes lesz minden képen, Egyelőre nem csinálok semmit sem, hadlásuk mit szeretne elérni na meg kissé mulattat is a helyzet. Beesik a másik asztalra, ahol egy kész óriás tovább hajítja akár csak egy rongybabát. Ideje volna valamit cselekedni is, felpattanok az asztaltól de mire közbe léphettem volna már ismét a következő asztalon landol. Körül nézek de mintha csak egy dühroham érte volna utol a társaságot mindenki verekszik mindenkivel, elképesztő mit tud ki hozni az emberekből Rey. Mikor hátra nézek már látom távoznak a hölgyek szó nélkül furcsálltam is a dolgot de nagy hangsúlyt nem fektettem a dologra. Repültek a tárgyak egyik szinte kobakon is talált ha nem húzom le előtte a fejem éppen az a nagy darab volt. Nem tudom milyen baja volt velem.
-Na állj csak ide kiskomám- mondtam neki aztán a hamuzóval jól kobakon hajítottam éppen homlokon találta a tárgy a szemöldökén már le is cseppent a vér. Hmm ez ki járt neki nem csak mert Rey-t dobálta hanem mert meg is akart hajítani engem, pedig tök békésen álldogáltam ott. Megjött nekem is a kedvem a verekedésre bevetettem magam a tömegbe de leginkább csak rá ugrottam az óriásra, megtanítom én kivel szórakozzon. A dobásom után még mindig a földön fetreng rá ugrottam, majd elkezdtem sorozni egyet a jobból másikat a balból egész szépen szólt az arca amikor a hajamon húzást éreztem az óriás barátnője vagy tudom én, hogy ki a hajamat ráncigálta. Azta mindenét legszívesebben adtam volna neki is egy jó nagyot de mivel nőt nem bántok ezért csak a másik karommal arrébb löktem magamtól majd folytattam a munkát. Mikor éppen a karomon éreztem egy szorítást gondoltam egy újabb ellenféllel van dolgom. Mikor megfordultam Rey a karomat fogta, úgy látom ismét menekülőre kell fognunk. De még magyarázattal tartozik nekem ezért a fordulatért mert hogy nem részegségében tette abban biztos vagyok. Többszörösen jobban bírja az alkoholt mint én, és még én sem vagyok tajt részek legalábbis annyira nem, mint ahogyan ő azt eljátszotta.
-Rendben futás, de nem igaz egy este kétszer is fel kell venni a nyúlcipőt- mondtam neki vigyorogva, nem haragudtam a helyzetért rá, sőt mulattatott az egész helyzet mondjuk nekem vészesebb dolog a rendbontás mert vissza esőnek számítok. Nem hiszem ebből ha el is kapnak olyan nagy port tudnának keverni, végül is csak védekeztem. Az úton kifele ahogyan szaladtunk és vissza néztem az egész hely úgy nézett ki mint egy csatatér. Asztal terítők mind a földön, poharak és tányérok össze törve az emberek ruhái lesszagtava, az egyik nőről teljesen leszakították a ruhát, szabadon lógtak a mellei. De nem kellene sokat bámészkodni, az egyik kiszolgáló bezárta az ajtót, hogy senki se távozhasson amíg a rendőrök meg nem érkeznek. Gonoszak rá tekintettem de elinalt onnan a kúlcsal együtt nincsen nekem arra időm kergetőzzünk egy vékony fa ajtó szóval könnyedén be tudom rúgni. Egy erős rúgással már ki is szakadt a zárszelvény az ajtóból nem nagy dolog ez csak kell tudni hová is kell erőt kifejteni. Most már szabad volt az út a meneküléshez már lehet hallani a sziréna hangjait a távolban éppen jókor kerültünk ki onnan. Az út két fele is elágazódik szóval már szabadok vagyunk, amire lenyugtatják a jó népet és ki tisztázzák mi történt már messze leszünk.
-Ki vele mi volt a gond itt voltak Dimitri emberei vagy mi? Tudom nem vagy annyira részeg mind ahogyan azt te eljátszottad.- mondtam neki, komolyabb hangvétellel nem azért mert rá voltam mérges csak éppen nem értettem a mostani helyzetből semmit sem. Kíváncsi vagyok a válaszára mit fog erre mondani. Minden esetre egyszer lépni kellene innen.
- Menjünk el valahova mielőtt kitudakolnák mi történt itt mi lesz a cél? De most valami nyugodtabb helyre menjünk mert mára a város meg van kergülve- vigyorogtam neki. Majd körbenéztem mi legyen egyelőre a rendőrök nem sejtenek semmit sem, minden rendben van.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 20th Július 2016, 14:33


Jackson Winney


Illuminált állapotban, rossz kedvvel követem Jacksont kifelé, hogy minél előbb elhúzzunk innen a búsba. Bal kezem a bal szememen, ami kezd bedagadni és csak idő kérdése az elszíneződése, olyan fantasztikus jobbost kaptam attól a nőtől aki tetszik nekem. Igazi lúzer vagyok. Ha ez nem lenne elég, az oldalamat is jól bevertem, hiszen kétszer kerültem az asztalok tetejére. Nem vagyok részeg, persze hogy nem, bár az ütés és az asztal szétzúzása hagyott maga után némi agyrázkódást, ezért tűnök most úgy mintha még is csak beleszállt volna a fejembe az ital. Az ajtóhoz érve megtorpanunk, fél szemmel pislogok az alkalmazottra, aki most szalad el előlünk rémülten.
- Hm?
Hümmögök egy nagyot, de időm sincs felfogni mi történik, a társam szétveri a kijárati ajtót, szó szerint tokostul megyünk kifelé. Ekkor már mindent értek.
- Szép munka!
Vigyorgok rá elégedetten, majd gyors tempóban rohanok jobbra. Eszemben sincs itt megállni cseverészni. A diszkóvilágítás is zavar ami még jó messziről látszik a rendőrautók felől, de hát egyre közelebb érnek, zúg a fejem is, szóval csak szaladok és végig hallgatom Jackson kérdéseit közben. Neki a haja szála sem görbült meg, jobban megy a futás is biztosan, én meg örülök, ha nem szlalomozom végig a járdát a szegélytől az épületek faláig. Csak mutogatok neki a jobb kezemmel, hogy mindjárt, mindjárt válaszolok, de javarészt rohanunk mint a veszett egerek. Körülbelül tíz perc múlva állok meg egy elhagyatott, sötét sikátorban, kifulladva lépek a falhoz, s vetem hátam neki. Aztán csak állok ott az ég felé meredve. A bal kezem még mindig a szememen.
- Azt hiszem, ha így megjelenek valahol, az egyenes út lesz a dutyiba.
A szemem bőszen hirdeti: részt vettem a bunyóban pár utcával feljebb. Egyébként a rendőrök sem akarnak mindenkit elfogni, úgyhogy nem is akarom az este hátralévő részében tovább kísérteni a sorsot, ez most bőven elég volt nekem. Bevisznek pár arcot aki nem tudott elmenekülni, jól megbírságolják őket és lesz egy jó napjuk. Mi meg remélhetőleg megúsztuk. A bártulajt sem kell félteni, van ezeknek biztosításuk, maximum a károk helyrehozása fog még bosszúságot okozni neki, amíg ott a munkásokat kell kerülgetni. Alaposan kiszuszogom magam és figyelem a csillagokat.
- Nem, nem Dimtiri volt.
Kezdem aztán, mert a válasz adás megjár neki, megint egy balhéba húztam bele. Ez már szándékos volt, éppen csak az életét akartam megmenteni vele. Hangom most komoly, nem poénkodok.
- Akármerre jársz a városban, tartsd nyitva a szemed. Élnek köztünk angyalbőrbe bújt ördögök.
Emelem rá a tekintetem, majd ellépek a faltól és hangosan nevetni kezdek. Ezt az estét egy ideig nehéz lesz felülmúlni...de majd dolgozok rajta. A nevetgélés után átnyújtom neki a névjegyem, úgy gondolom tartozom neki, mert miattam vesztette el a pénzét a kaszinóban.
- Ha meggyűlne a bajod Dimtirivel, vagy ha bajba keveredsz, itt a számom...de egyébként is tudod hol találsz meg.
Azzal elindulok kifelé a sikátorból. Feltett szándékom hazamenni és jegelni ezt a csodát az arcomon, utána pedig egyből beszélni fogok Eric-el a vámpírokról. Így aztán fájó szívvel hagyom hátra a bolondos angolt aki partnerem volt a balhéban. A jobb kezem felfelé emelem integetés gyanánt távozás közben. Jó érzéssel fogok gondolni rá.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve: 20th Július 2016, 20:45


Reynardo Sánchez


Válaszán elképedtem nem értettem sok dolgot amit mondott ismét el kezdett ködösíteni, nem tudom egyes dolgokra olyan furcsa válaszokat ad mintha csak titkolna valamit, vagy éppen ködös választ. Majd csak megnyílik előttem nem várhatom el, hogy egy napos ismerkedésünk alapján teljesen nyitott könyv legyen előttem. A rendőrök elkezdtek kérdezősködni szóval már arrébb is álltunk fantasztikus este volt lassan már hajnalodó félben van az éjszaka is. Remélem ez az este egy fantasztikus barátság kezdete lesz, és nem marad ennyiben. Régen éreztem annyira jól magam mint a mai napon, volt benne izgalom meg minden. Nem gondoltam ilyen jól tud telni egy éjszaka a történtekhez képest talán egy kissé el tudtam felejteni a sok rosszat is ami eddig történt.
-Rendben van akkor ha nem ő volt csak nem igen tudtam mire gondolni furcsa volt az egész helyzet.-mondtam neki egy mosollyal az arcomon. De végül is fél választ adott mert azt mondta nem ő volt a gond de nem tért ki mi is volt az igazi oka a viselkedésének. Nem faggatom tovább, ha majd el akarja mondani akkor majd úgy is megteszi. Úgy gondolom ennek az estének mára nem igen lesz folytatása de talán a későbbiekben igen. A következő mondatát nem értettem mire akar kilyukadni angyalbőrbe bújt ördögök lehet tényleg a fejébe szállt az alkohol, hogy itt ördögökről meg angyalokról beszél nekem. De gondolom jelképesen értette biztosan ismerhette azt a két lányt vagy valaki mást a helyről.
-Hát igen sok gonosz ember van a világon- reagáltam a kijelentésére, vissza nézve eléggé nagy felfordulást hagytunk magunk után, ez az este már csak ilyen. Jó kis bunyós este volt a mai akár csak két fenegyerek rászabadult a városra. Jól esik, hogy aggódik értem ha gondom támad amikor keressem ennek örültem, mert úgy látom ő is a barátjának fogadott engem. Nem is tudom mikor volt utoljára emberrel ilyen jó baráti kapcsolatom.
-Nem kell aggódnod cimbi meg tudom én védeni magam, de ha nem tudnám ígérem keresni foglak téged, és te is tudod a számom.-céloztam az oda adott névjegyre. A névjegyét a pénztárcámba tettem szóval már van egy elérhetőségem na meg tudom az autószerelő műhelyének a nevét meg a címét is mármint nagy általánosságban. Bucsut intettünk egymásnak ő elindult haza gondolom és lassan én is. Még egyszer vissza pillantottam a szétvert bárra, egy nagy mosollyal az arcomon kissé piásnak is éreztem magamat. Viszont az alkohol ellenére úgy éreztem mint aki bármire képes lenne a világon és nagyon tetszett ez az érzés. Szerintem elindultam egy olyan után ami teljesen más életet biztosít számomra ha még Reynardo szerint nem lehetséges minden esetre én megpróbálom. Na de vajon én most merre kell haza mennem, a sok menekülésben teljesen el is tévedtem. Minden esetre el kell kerülnöm a kaszinó környékét valamiféle kikerülő utat kell keresnem magamnak ahogy haza juthatok. Az égen már megcsillantak a reggeli napfény első sugarai is ahogyan a pázsiton a harmat csepei megcsillantak akár csak a gyöngyszemek.
/Vége/ ( itt vége fuss el véle)
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Arnaud's French Bar ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Arnaud's French Bar
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: belváros :: treme és a francianegyed-
Ugrás: