Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Jackson tér

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Jackson tér ; Elküldve: 29th Március 2016, 15:23


Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 22nd Július 2016, 14:30


Jackson Winney


Ma egy tipikusan olyan nap van, amikor legszívesebben mindenkit lelőnék. Ebben a hangulatban "ramsteint" bömböltetve az mp3 lejátszómban, őrült módjára szelem a kilométereket az úton. Hallom hogy páran rám dudáltak már menet közben, de kit érdekel, tovább hajtom a motort és befordulok a térre. Kapja be mindenki. Még delet sem ütött az óra, de már sikerült kiakasztania egy vevőnek, persze nem történt semmi, kedvesen mosolyogtam és elnéztem neki a hülyeségét. Úgy döntöttem levezetem a feszültséget, inkább elmentem, az alkalmazottak majd felveszik a rendelést meg dolgoznak, én viszont így nem tudok dolgozni. Le kell higgadnom. Valamennyire ez sikerült is, idő közben leadtam az anyag rendelést, most meg itt vagyok, fordulás közben már lassítottam. Nem vagyok vak a környezetemre, különben rég felkenődtem volna egy kocsi szélvédőjére, így esik meg hogy amikor megint jobbra fordítom a fejem, ismerős arcot vélek felfedezni a járdán. Újfent lassítok, amire ismét rám dudálnak.
- Hé! Jackson!
Kiáltok az ismerősnek, majd vigyorogva tekintek felé, közben muszáj haladnom is, mert itt nem lehet megállni, parkoló helye után nézek. Néhány pillanattal később találok is, be fordulok. Erre fel kapok még egy dudálást a kocsitól mögöttem, aki most elhajt, én meg mérgesen utána tekintek és felmutatom a középső ujjam neki jól láthatóan. Aztán újra a járda felé fordulok, lekapcsolom a motort, kitámasztom, majd lepattanok róla. A zene még üvölt és amíg Jackson ide nem ér, addig azt is kinyomom, kiszedem a fülemből a fejhallgatót, utána csak lengén lógicsálnak a nyakam körül. Fellépek a járdára, és egyből feléje indulok, amint megpillantom az alakját.
- Hé!
Nyújtom vigyorogva a kezemet neki üdvözlésképpen. Kissé olajos szag leng körül, de a ruházatom nem koszos, a koszt a formaruhámon hagytam. Láthatóan be van dagadva a bal szemem és gyönyörű lila színben pompázik. Egy ujjatlan, fehér trikót viselek, meg egy dísz lyukakkal tarkított sötét kék farmer nadrágot. Sportcipőm fekete. A fejemen egy sötét szürke kendő van a tarkómnál megkötve.
- Szia. Mi járatban erre?
Teszem fel a kérdést azután, hogy fogadta a kéznyújtást. Nem akarom feltartani ha sietős dolga van, de gondoltam egy kicsit beszélek vele, erre talán még neki is futja. Persze jobban örülnék ha ráérne, most annyira, de annyira nincs kedvem vissza menni a műhelybe. Fogalmam sincs mi van vele azóta, két napja nem beszéltünk, és Eric sem említett nekem semmit vele kapcsolatban. Ha elkezd röhögni a szememen, akkor én is vele együtt röhögök. Nem akartam napszemüveggel takarni, így mindenki meggondolja kétszer is hogy belém kössön-e.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 22nd Július 2016, 18:48


Reynardo Sánchez
Egy újabb unalmas nap kezdődött el, ahhoz képest későn keltem fel szinte már dél volt, furcsa volt nem szoktam ilyen sokáig aludni. Mindig felkölt valami vagy a szirénázó mentő vagy pedig a szomszédok zúgolódása. Kezd elegem lenni belőlük folyton vitatkoznak éreztem bemegyek egy konyha késsel és apró darabokra aprítom őket de végül nem tettem meg, nem vagyok én olyan ember aki képes lenne az ölésre. Felkelés után elindultam egyet sétálni, ki kellett szellőztetnem a fejem és valami nyugis helyet kerestem magamnak ahol nem fog fel idegesíteni senki sem. Gondoltam bemegyek a belvárosi parkba, hátha ott találom Lydiát, nagy benyomást tett rám az a nő, okos és nagyon szép éppen az esetem. Tettem egy kis kikerülőt arra fele kicsit barátkozzak más helyekkel is. Útba ejtettem a Jakcson teret is kíváncsi voltam rá, és még inkább a neve miatt még is csak a kereszt nevemet viseli a helység. Mikor megérkeztem oda alaposan körül néztem ott nem volt semmi különleges egy nagy szobor és körülötte zöld sétány na meg pár ember aki a napfényben „fürdőzött”. Éppen sétáltam az utcán amikor hirtelen a nevemet hallottam meg, ismerős hang volt ám ahogyan oda fordulhattam volna már el is tűnt egy motoros volt az, legalábbis úgy hallottam felőle volt jött a hang igen csak hangosan tudnak zúgni azok a motorok. Minden esetre sétáltam tovább az úton amikor látom Rey jött velem szemben, elmosolyodtam előre is hirtelen elő ugrottam a képek amiket mi csináltunk... úristen egy éjszaka alatt mennyi bajt tudtunk keverni mi ketten. Mikor közelebb érek hozzá már távolról köszön „ Hé” hát igen ez rá utal mikor az arcára nézek egy nagy lila folt volt rajta. Látom ő több emléket kapott mint én, neki nyoma maradt másnapra is igen csak sietősen kellett elválnunk, na de most úgy sincsen semmi különös dolgom, ezért rá érek vele beszélgetni mármint ha ő sem siet sehova.
-Szevasz Cimbi- mondtam neki, majd rögtön kezet is ráztunk is ráztunk úgy mintha csak akár ezer éve ismernénk egymást. Röhöghetnékem támadt amikor az arcára néztem nem tudom eldönteni a lány csinálta ezt neki akit molesztált vagy éppen a pasas akinek az asztalára eset. De amilyen cinikus természetem van amúgy sem tudnám ezt szó nélkül megállani.
-Látom magadon viseled még a múltkori éjszaka nyomait azt ki csinálta a pincérnő vagy éppen a hapsi akinek az asztalkán landoltál?- mondtam neki vigyorogva, nem hiszem ezen megsértődne ő annál keményebb legény. Kellemes idő van jelenleg nincsen az a rettentő hőség ami általában szokott lenni lágy szellő fújdogált, és olyan jó kis laza idő volt.
-Áhh semmi különös csak felderítő úton vagyok a parkba igyekeztem, csak gondoltam útba ejtem ezt a teret kíváncsi voltam rá az interneten sok jó dolgot írtak róla, szemügyre vettem kicsit, mivel munkanélküli vagyok az időmből kitelik na és te merre jársz?-mondtam neki egy baráti mosollyal az arcomon, kérdeztem vissza. Gondolom még munka időben van ezért valami fontosat intézhet vagy ehhez hasonló.
-És mesélj mi volt az elmúlt két napban másnaposság vagy ehhez hasonló?-kérdeztem tőle, utalva vissza az eltöltött közös bulizásunkra de inkább csak romboló estének nevezném. Emlékezetes este volt minden esetre elég jól meg volt ünnepelve a városba érkezésem, sosem gondoltam volna ilyen hamar fogok magamnak egy barátot keríteni de kellemes csalódás volt.
-Na és mi a helyzet feléd hogy megy az autó javítás?- érdeklődtem tőle, egyelőre nekem még nyugis napjaim vannak még nem is mondtam neki milyen kis klassz ajánlatot kaptam az ismeretlen férfitól, nem tudom pofátlanság lenne elmesélni azok után hogy munkát ajánlott számomra.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 23rd Július 2016, 11:06


Jackson Winney


Jackson kezet ráz velem, majd jót nevetgélünk az arcomon. Szépen ki van díszítve.
- A pincérnő.
Vágom rá, bizony, tőle kaptam ezt az ajándékot. Szívből jövő nevetés, még akkor is ha rajtam nevetünk. Érezhetően benne is mély nyomot hagyott az az este. Valahol tudja ő jól, nem vagyok én ilyen kretén, elvégre azt is kiszúrta hogy részeg sem voltam annyira, mint amilyennek mutattam magam. Egyszer végig tekintek rajta, nem változott semmit az elmúlt napok alatt. Hát. Meg is lepődök azon, mikor kijelenti a munkanélküli szót.
- Még mindig?
Kérdezek vissza, de aztán elkanyarodunk egyből felém, ezért megvonom a vállam hunyorgó szemekkel meredve a távolba.
- Éppen onnan jövök, a melóból. Mára végeztem.
Speciel ezt nem szoktam ennyire félvállról venni, úgyhogy rögtön ki is egészítem magam, csak hogy értse, már ha ért egy icipicit is az autókhoz.
- Mit mondasz egy olyan embernek, aki nem érti meg azt hogy eltört a tengelye a kocsinak?
A gazdagok állandóan a pénzzel jönnek, azt hiszik pénzzel mindent helyre lehet hozni. Aztán ha mégsem, akkor máson verik el a port. Egyszer mondtam el neki szépen, nem értette meg, úgyhogy én meg jobbnak láttam nem fokozni ezt, így is ideges lettem tőle, meg attól hogy kikérte magának. Megvonom megint a vállam, most már mosolyogva, biztos Jackson is megértette.
- Nah, azt mondod a parkba? Mi lesz ott? Virágot szedsz?
Nőt sejtek, főleg ahogy rá tekintek és mintha máshol járna a park emlegetése közben. Ezért is húzódik végig az ábrázatomon az az idióta vigyorom. Úgy halvány fogalmam sincs mi lesz ott, vagy miben reménykedik, de ez az ő dolga.
- Elkísérlek egy darabon.
Jelentem ki és meg is indulok, titkon kíváncsi vagyok ki az, de általában nem szoktam tolakodóan pofátlan lenni, most sem szándékozom ezt meglépni.
- Szóval még mindig nincs melód? Felhívtad az öcsémet?
Azt is megérteném ha meggondolta magát, az ott azért általában senkinek sem az álmai melója, ha csak nem rodeó bajnok, vagy csak nagyon kötődik valaki a lovakhoz, mert vannak ilyenek is. Meg persze egyéb más munka is akad ott. De ha nem, hát nem, én ebből is értek. Pedig titkon reméltem hogy később be tudom szervezni, a képességei meg vannak hozzá. Mégsem lehet mindenkiből vadász.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 26th Július 2016, 21:18


Reynardo Sánchez

Kicsit sajnáltam is Rey-t de egy azonban megérdemelte amit kapott, ezt ő követelte ki magának amit kapott. Furcsa éjszaka volt még a tegnap is gondolkodtam azon amit mondott nekem, hogy angyalbőrbe bújt ördögök de sok mindenre lehet gondolni. Nem akartam újra vissza térni a kérdésre mert csak ködösít nem ad pontost választ.
-Hehe azt bizony nagyon megérdemelted, de előre sejthető volt, hogy ez fog történni.-mondtam neki vigyorogva. Kérdésén elmosolyodtam, hát még nem kezdtem neki munkának amit a titokzatos férfi ajánlott fel nekem, de nemsokára kell kezdenem ott nála.
-Történt velem egy igen csak furcsa dolog egy napon sétáltam az utcán és egy kártyát nyomott egy utca gyerek a kezembe, hogy hova menjek előre azt gondoltam még te szórakozol velem vagy valami gond történt követtem az előírt utat. Majd a csatorna rendszerben egy idegen férfival találkoztam aki egy borítékban ajánlatot tett nekem legyek testőr valami angol ficsúrt kell védelmeznem. Jó fizetés meg szállás csak annyi a feltétel, hogy nappal nem hagyhatom el az őrhelyemet de az estéim szabadok. Igen furcsa ajánlat minden esetre elfogadtam nem tudom ki lehet de már utánam is járt a fickó az előéletemnek meg mindennek.- meséltem el neki a különös történetet ami velem történt. Még el sem hiszem kis gondolkodással igen mondtam neki de szerintem ez azért lehet mert igen csak rá vagyok szorulva meg nagyon jó ajánlat volt ami nem elszalasztható.
-Na akkor nem volt hosszú műszakod- válaszoltam neki majd rögtön folytatta is az ügyfélre való panaszkodást- tudod vannak ilyen érthetetlen emberek szerintem kellett volna rajzolnod neki egy játék autót és azon megmutatni neki, hátha lebutítva megérti-mondtam neki mosolyogva. Persze csak viccelődtem vele mondjuk én sem sokat konyítok az autókhoz rühellem őket de azért még ennyit én is tudok sőt szerintem mindenkinek kellene ennyit tudnia.
-De hogy szedek én virágot olyannak ismersz?-kérdeztem tőle megjátszott komolysággal- csak találkoztam egy kedves lánnyal s reméltem ott lesz igen csak szimpatikus okos és szép lány volt.- meséltem el neki a látogatásom célját de most egyelőre amúgy sem kell sietnem mivel dolgozik ő is nem hiszem ott találnám ebben az időben ezért is tettem meg ezt a kitérőt. Reyre amúgy is lenne időm kiállt mellettem a bajban és én az ilyesmit nagyon értékelem.
-Rendben, nos hát így nem hívtam fel ez érdekesebb dolognak látszik és most nagyon keresem az izgalmat, remélem azért nem haragszol amiért nem éltem az ajánlatoddal.- remélem nem fog megharagudni érte. Nem mintha nem tetszett volna az ajánlata amit mondott nekem csak hát ez valahogyan olyan izgalmas dolognak tűnik és szerintem tetszeni is fog nekem, lehet sok időmet fogja lekötni a dolog de hát legalább az estéim szabadok. Közben a téren elvonultak az felhők, most már semmi nem gátolta a nap sugárzását, rettenetesen nagy melegek vannak itt.
-Na és mi a terved mára nem csinálunk valami érdekeset?- kérdeztem tőle égve a kaland vágytól, jó lenne még egy olyan izgalmas nap, mint a múltkori az igen bele való volt.
-Amúgy hallottál valamit a kaszinós dologról, mert felvétel meg minden van rólunk nem jelentették a rendőrségnek a dolgot?-kérdeztem tőle. Nem aggódtam mert nyilvánvaló önvédelem volt az egész csak, hát azért érdekel a dolog. Na meg hátha hallok kicsit erről a Dimitri alakról is kíváncsivá tett Rey amikor róla beszélt.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 27th Július 2016, 14:52


Jackson Winney


Nem akarom pedzegetni hogy azt csinálok amit akarok, mert ez nem teljesen így van, csak részben, az viszont tény: mára vége a melónak, legalább is a civil melónak. A válasza hallatán kihúzom magam, de egyben megint fel is röhögök, nah mert ez az elmélet a rajzolással egyébként egy kreatív gondolat. Nekem amikor beszéltem a pasassal, inkább az járt a fejemben, hogy megfojtom a derekára kötött kockás pulóverének az ujjaival és boldog leszek.
- Ötletnek kiváló.
Mutatok rá egy pillanat erejéig mosolyogva, de miután belekezd ebbe a zavaros monológba az új melóját illetően, felszalad a szemöldököm és menten elképedek, ami abban nyilvánul meg hogy grimaszolva bambulok az útra előttünk, miközben hallgatom a képtelennek tűnő ajánlatot. Felhúzom az orrom és a homlokom redőzöm. Haloványan vigyorgok rá megint a felvetésre, mely szerint azt hitte én szórakozom vele. Este? Menten nemlegesen meg is rázom a fejem neki. Nem én voltam. Talán más arra gondolna hogy a fickó akire vigyáznia kell egy fontos pozíciót betöltő személy lehet, én viszont. Nos én egyből rosszat sejtek, vagyis vámpírokat. Paranoiás vagyok, ez tény, de amit előad az sem egy minden napos történet.
- Ismered a fickót?
Bököm ki az egyetlen kérdést, ami logikusnak tűnhet. Hátha tud valamit róla amin elindulhatok, igaz ezt nem kötöm Jackson orrára.
- És mikor kezdesz?
Balsejtelmeim eszemben sincs most előadni neki, még megzavarom a fejét, ráadásul nem is hinne nekem. Aki vámpírokról beszél, meg boszorkányokról meg egyéb ilyen fantázia szüleményekről, azt egyből az elmegyógyba rakják, ezért szoktam mindig ködösíteni. Már azt is megbántam hogy a múltkor angyalbőrbe bújt ördögöket emlegettem neki. Szerencsére ráfoghatjuk a piára. Legyintek egyet magam elé, félig neki címezve. Tőlem spongyát rá, ilyen apróságokon sosem akadok fent. Felnőtt ember már, gondolom képes eldönteni maga mit akar kezdeni az életével. Ha neki ez megfelelt, ki vagyok én hogy felülbíráljam? Eszemben sincs. De! Nagyon remélem hogy a címet, vagy valami közelebbit elkotyog spontán most nekem, legalább ha más nem megfigyelhetjük ezt a titokzatos személyt, és majd kiderül hogy csak az elmém szórakozott velem fricskát szórva a zsenialitásomra, avagy tényleg vámpírok közé került Jackson. Közben tovább haladunk a park felé, a további válaszából egyértelművé válik hogy nő van a dologban. Komikusan felemelem mindkét kezem, mint aki megadja magát a rá szegeződök fegyverek láttán. Igen, a női lélek rejtelmei ingoványos talaj a számomra, ahogy a szívügyek is.
- Értem én, pajtás, értem.
Pillanattal később felhümmögök a következő kérdésen. Az a baj erős volt a nyitás, ezt még fokozzuk?
- Ma nekem nem jó. Vendégeket fogadunk a ranchon és ott kell lennem.
Mondjuk botrányt kavarni éppenséggel ez is tök jó lenne, de Jackson sajnos nem oda való, mert nem összejövetel lesz, hanem kinyírjuk a vámpírokat, akiket még a bárban láttunk. Steve-t már riadóztattam ez ügyben.
- A kaszinó? Nem, ne aggódj! Dimitri azóta is telefonálgat miatta. Beszélni fogok vele.
Terelem el a témát, mielőtt megkérdezné milyen alkalomból hívunk mi vendégeket. Nem szeretnék erről beszélni, még a végén megérzi hogy lódítok. Igen jó képessége van erre, már az első nap levágta hogy nem is voltam annyira részeg és nem is dob fel, ha hazudnom kell neki. A mai nap úgy pocsék, ahogy van. Egyben meg is szeretném nyugtatni, mert feltett szándékom kiegyezni az emlegetett személlyel, feltéve ha nem ütközök nagy ellenállásba. És ez azt jelenti hogy akkor Jackson is nyugodtan bejárhat a kaszinóba.
- Viszont ezt nézd!
A kijelentésem nyomán előkotrok a zsebemből egy aranyérmét, és Jackson kezében paccsintom, már ha elveszi tőlem. Nem csupán terelés ez, valóban találtuk, és fogalmam sincs mi ez vagy hogy van-e belőle több.
- A tóból horgászta ki egy alkalmazottunk.
Nem tudom Jackson tud-e bármit is kezdeni vele, de éppenséggel észrevettem a csillogást a szemében amikor azt kérdezte nem csinálunk-e valami érdekeset, ezt már nevezhetjük motivációnak. Ha jobban megfigyeli, megforgatja a kezében, akkor észreveszi az ötágú csillagot az egyik felén, és egy terebélyes fát ábrázoló dombort a másik felén. Csak azt ne kérdezze meg, melyik a fej és melyik az írás, mert fogalmam sincs.
- Arra gondoltam kihajózok arra területre..hátha találok mást is. Van kedved velem tartani?
Tekintek rá komolyan. Nem akarok egyedül kihajózni úgy gondolom jócskán ránk fog sötétedni, Eric meg egyesen lehülyézett az ötletem nyomán, a passzív ellenállása miatt nem hívnám úgy csak az agyamra menne. Hát ha neki ez hülyeség? Mert nekem nem az. Ez tömör arany, ki tudja mi van még ott. Persze az is lehet hogy semmi. Gyorsan felemelem a kezem, előterjesztve az ajánlatom.
- További tárgyak esetén nyolcvan húsz százalék.
Kicsit mohó vagyok, ebből még alkudhat felfelé ha van hozzá mersze. A hajó és a felszerelés azonban az enyém, így az eszközök az én számlámra írhatóak, teljesen jogos hát ez a kezdő ajánlat.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 28th Július 2016, 00:28


Reynardo Sánchez


Szerintem azt várta, hogy majd valami nagyon okos ötlettel fogok neki elé állni amivel meg tudja érthetni vele a dolgot, de el kell szomorítanom mert semmi értelmes nem volt, de ennek ellenére még is azt mondtam „ ötletnek kiváló” viszont remélem tényleg nem fog egy játék autót rajzolni neki és azt felvázolni rajta mert ha igen hát biztosan hanyatt vetném magam a röhögéstől.
-Nem ismerem a fickót csak úgy rám toppant mikor kérdeztem honnan ismer engem már azzal jött tudja a teljes élet történetemet és hogy milyen dolgokra vagyok képes meg ilyesmi, furcsa helyzet volt mintha csak az MI6 ügynöke tett volna munka ajánlatot úgy éreztem magam- meséltem el részletesebben a fickóról sokat nem tudnék mondani semmi olyan dolog nem állt a levélben ami utalna arra hogy ki lenne vagy honnan származik ez egy nagy kérdőjel. Figyelmesen érdeklődik Rey úgy nézem érdekli a dolog már jön is a következő kérdésével.
-Minden igaz akkor két nap múlva kell kezdenem a birtokon, valami hatalmas birtok és a lényeg ahogyan kivettem a beszédből angol védelmet szeretne mivel a védelmezendő személy is angol.- válaszoltam a kérdésére, sokat adok Rey szavára szóval ha van valami aggodalma akkor biztosan meghallgatnám őt. Eddigiek alapján bebizonyította nekem lehet számítani rá akár a bajban is és egy ilyen barát többet ér mint száz képmutató szerintem. Kissé gondolkodóban van ahogyan arcáról le tudom olvasni töm-érdeknyi gondja lehet szegénynek nem lehet könnyű dolog egy egész vállalkozást fent tartani. Nagyon nem mentünk bele a szívügyekbe még én sem tudok túl sokat a lányról de remélem többet is meg fogok tudni róla.
-Semmi gond, lesz rá még alkalom úgy sem tervezek egyelőre felszívódni a városból még sokszor bulizhatunk- mondtam neki egy vigyorral az arcomon, azért biztosan közel állhatnak a testvérével egymáshoz már többször is szoba hozta. Nem olyan köztük a kapcsolat mint az enyém akit ha most itt lenne a puszta két kezemmel törném el a nyakát hát igen a testvéri szeretett mennybe juttat.
-Akkor jó ha sikerül megbeszélni a dolgokat, de képzeld Jenifer el hozta nekem a pénzt látod nem hitted volna de még is vannak jó tét lelkek itt is mondjuk igaz egy randiért cserébe de a lényeg meg van amit nyertünk- meg is feledkeztem erről a dologról, mikor kopogott az ajtón eléggé meglepődtem én is viszont szerintem ezen Rey sokkal inkább meg fog ő mindig is abban volt már elúszott az a pénz. Egy randit elvégre kibírok vele nem olyan csúnya lány ne lehetne igaz kicsit butácska de ennyit megérdemel elhozta nekem sokan mások leléptek volna vele. Hirtelen felcsattan Rey „ ezt nézd” majd a tenyerembe tesz egy arany érmét nem tudtam elképzelni ez igazi vagy csak valami arannyal bevont kellék. Majd rögtön el is invitál egy kis kincsvadászatra, a gondolaton elmosolyodom mintha még gyerekek lennénk aranyérmék után kutatunk de minden esetre jó kis móka lesz és a napom is jól fog telni, mint hogy otthon szunnyadjak a tévé előtt.
-Persze hogy veled tartok még elvinnének a kalóz szellemek ha megtalálod a kincsed- vigyorgok erre egyet- de azért remélem viszünk egy kis piát is ha mást nem rumot.- viccelődök Rey-el de komolyan elgondolva igazán érdekes lenne ha találnánk valami értékeset sok minden van a földben amiről még nem tudunk ez esetben a vízben. Már elő is áll az ajánlatával na ez igen valóban komolyan gondolja találni fog valami hát mivel az ő ötlete és a helyet is tudja nem lehet vitába szállni ellene.
-Rendben van, de ha valami furcsa kardot vagy tőrt is találunk akkor az lehessen az enyém mindig is szerettem volna valami ilyesmit- meséltem el neki az egyik álmom. Nem mondanám magamnak egy könyvmolynak de történelem és a történelmi tárgyak után élek halok. Sokkal többet érnek számomra az ilyesmik mint valami csillogó villogó fémdarabok. Kezemből az érmét vissza is adom neki, ő találta szóval az övé ahogyan a közmondás is tartja „ találtam nem loptam, tehát az enyém”.
-Rendben mit vigyünk oda? Mert nem hiszem az egész két órás program lenne biztos fog kelleni valami felszerelés vagy ehhez hasonló. Teljesen felvillanyozott az ötletével.
-Na és szerintem mennyi lehet ott még ilyen? Vagy tudsz valami legendáról?- érdeklődtem e felől mert ha valóban van ott valami akkor az nem most került oda a mostani időkben mint ahogyan a pénz érme is mutatja magát nem egy mai darab. A legtöbb kincses sztorinak azért nagyon sok alapja van, mert senki nem felejti el ha egy nagy arany szállítmány elveszik vagy éppen valami fontos kincs.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 28th Július 2016, 15:59


Jackson Winney


- Hogy?
Értetlenkedve pislogok Jackson-ra, mert ez az egész egyre zavarosabb. Hát hogyne! Angol védelmet akar az angol. Olyan képet vágok, mint aki citromba harapott, és ahogy az lenni szokott mikor elgondolkodom, most is az államra helyezem a jobb mutatóujjam az ég felé meredve hunyorgok.
- Tehát azt mondod, mindent tudott rólad? Tudod ez mit jelent?
Tekintek vissza rá széttárt karokkal.
- Csak azoknak van vissza követhető nyoma, akik hivatalos helyen szolgáltak és akkor ez a fickó felsőbb körökben mozog. Vagy! Megeshet hogy hónapok óta megfigyeltek! Mit akarnak veled? Miért érsz meg nekik ennyi fáradtságot és utána járást?
Azt az eshetőséget ki sem mondom hogy a vámpír használta rajta a képességeit, mert úgy pillanatok alatt lefut előtte egy életút. Ezt nem tudhatom és talán nem így volt, de ha Jackson is jobban végig gondolja, akkor itt valami nem stimmel. Szerintem már önmagában az is dühítő ha megfigyelték. Én legalább is mérges lennék, nagyon. A gondolatra egyszer körbetekintek, meglehet most is figyelnek minket. Igaz nehéz lenne ezt kiszúrni, észbe kapva visszatérek a megszokott, bajszos arcocskához. Ha bent lesz nálunk a ranchon, akkor aki megfigyeli, oda nem jöhet utána és biztonságosabban ki lehet tárgyalni ezt a ködös történetet. Már ha akarja, de ezt most meg sem említem már neki, épp elég kétely üthette fel a fejét a szavaim nyomán.
- Hah, ki hitte volna!
Valóban meglep ez a fordulat, ezek szerint Jennifer mégsem az a szőrös szívű némber, mint akinek hittem. Bár úgy sejtem a randiból kiindulva, hogy ez a kegy csupán Jacksont érinti, senki mást. Kicsit irigylem, én a nőktől pofonokat kapok nem ilyen kiváltságot. Közben haladunk a járdán, látom az arcán: ő lesz az én emberem ebben a kincsvadászatban, bizony. Alkudni ugyan eszébe sem jut, de kiköti hogy neki fegyverek kellenek, régi, antik fegyverek. Kard, vagy tőr? Legyintek rá egyet.
- A tiéd lehet.
Kissé bizarr ez a kötődés, manapság már kézi fegyvert használunk és nem ilyen limlomokat, ugyanakkor én is tudok kardot forgatni, apánk megtanított minket, gondolva arra hogy ha más nincs, akkor ezt is tudjuk használni. De már jó régóta a jelenben élek, nem a múltban. Ezek a fegyverek lutrik, attól függően emelkedik az áruk hogy kinek a birtokában voltak, miből készültek és mire használták. Tehát egy paraszt ember dugi tőre, legyen bármilyen régi, lukas garast se fog érni. Míg egy jelentéktelen előkelőség nemes fémből készült fegyvere már önmagában többet ér, még ha csak szakáll vágásra is használta. Azt kétlem hogy katonák fegyvereire bukkannánk a tóban, no mert az sokat ér a gyűjtőknek. Engem inkább csak az arany érdekel, van lent vagy nincs lent több? Leginkább ez motivál.
- Úgy sejtem ez nem egy hétköznapi érme.
Vágom rá a kérdésére. Meg lehet nézni a "hivatalos" érméket. Általában az uralkodó feje mindig rajta van, az a fej, de ennek az érmének furcsamód két feje van.
- Hüm..tömör arany, amin nem ékeskedik egyetlen nemes ház sarjának ocsmány képe sem.
Ördögi vigyorral veszem el tőle, amikor ismét felém nyújtja. Majd megvonom a vállam.
- Utána nézek a könyvtárban.
Megér egy csörtét Eric-el, aki ha felfedezi hogy ott téblábolok a könyvtárban -ami abszolút nem szokásom-, mentem levágja a tényt hogy nem tettem le a szerinte hülye ötletemről. Ha találok valamit róla, az csak növeli az értékét.
- Rumot? Nem emlékszem láttam volna-e a pincében rumot, de ha találok, felhozom neked a hajóra. Jó?
Amikor balhéztunk a bárban ő bort ivott velem, előtt meg tequiláztunk, most meg rumot akar? Értem én az összefüggést a kalózok emlegetése után, de ez megint csak egy meglepő fordulat hogy angol létére rumot akar inni.
- Búvár felszerelés kell és víz alatti lámpák. Halászháló...csákány..tequila..
Elkezdem hangosan sorolni ami kellhet.
- Ezeket be tudom szerezni, te csak hozd magadat. Lehetőleg egy darabban.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 28th Július 2016, 21:33


Reynardo Sánchez

Elnézve barátom arcát sok aggodalmat lehet rajta felfedezni, előre én is így voltam vele de ha csak csőbe akarnának húzni vagy ehhez hasonló akkor nem vesződtek volna ennyit a nyomozással meg a furcsa találkozással. Végig hallgatom Rey aggodalmait, ahogyan rá mutat a dolgokra van igazság benne, de egy próbát azért szerintem megér.
-Ezen már én is elgondolkodtam, és ezért is lepődtem meg annyira miért pont én mert ilyen célra sokkal képzettebb emberek vannak. De aztán a dolgot lezártam annyival, hogy talán azért mert egy angol társaságot szeretne maga mellé vagy valami ehhez hasonló állhat a dolgok hátterében. Biztosan valami rögeszmés fickó lehet de majd két nap múlva kiderül, de mond szerinted jó ötlet volt elfogadni ezt az állást?-kérdeztem tőle, kíváncsi vagyok mit gondol erről az egész dologról. Közben közöttünk egy biciklis gyerek suhant el és utána a fiatal mamája biztosan most tanul biciklizni, hát igen klassz dolog a gyerekkor az határoz meg minket, az formálja jellemünket a gyerek arcán vidám mosolyt láttam. Közben megszólalt Rey is meglepődött a dolgon, hogy megkaptam a pénzt, de ez várható volt.
-Látod csak hatott a sárm- mondtam neki egy magabiztos mosollyal, mondjuk ettől túlságosan nem szálltam el magamtól, mert sosem voltam az a típus akire csak úgy tapadnak a nők. Lehet a külalakból vagy éppen a belső jellememtől fakadóan. Szerintem Rey nem küzd ilyen problémákkal a bárban is csak úgy tapadtak rá a nők, de úgy látom nem különösebben az a lator típus.
-Az jó akkor milyen klassz lenne már találni egy régi kardot vagy ehhez hasonlót amit még rendbe lehet hozni- mondtam neki közben játszottam a gondolattal sőt már el is képzeltem egy kis arany tőrt az oldalamra felbiggyesztve, teljesen felpezsdített Rey kalandja. Mondjuk előre nagyon furcsálltam mit akar csinálni de még a végén jól is elsülhet a dolog. Elmosolyodtam azon amit mondott, hogy majd ő bemegy a könyvtárba, na ezt nem hittem volna róla. Nem néztem olyan embernek aki könyvtárba járkál manapság már a régi könyvek nagy része is digitalizálva van.
-Lehet igazad van, de akkor milyen -féle érme lehet ha nem pénzérmének szolgált? Már a Római birodalom idejében arcok voltak az érméken. -mondtam neki, nem akartam itt okoskodni csak ha valóban pénzekért szolgált akkor az előtti időszakból származhat bár azt nagyon kétlem.
-Persze ez illik a kincskereséshez nem? Amúgy különös módon szeretem a rumot a börtönbe nem tudom hogyan de csak azt tudtak becsempészni … akkoriban ölni tudtam volna egy jó whiskyért. -közöltem neki vigyorogva, persze büszke nem vagyok rá. Halottak alapján minden meg van ami kell hozza mondjuk sokat nem értek a búvárkodáshoz de nem hiszem olyan mélyre kellene menni, hogy szükség legyen tapasztalatra.
-Akkor rendben van, ej ha nagyon jól mehet az autószerelés búvár cucc meg hajó is, nem lehetsz semmi szerelő- mondtam neki mosolyogva persze egy csöpp irigység sem volt bennem, nem vagyok pénzéhes típus aki nagy házra vágyik meg kocsikra számomra ezek sosem voltak értékek.
-És akkor hová megyünk először könyvtár vagy az a kincsvadászat utánra hagyod?-kérdeztem tőle, gondolom előre jön a kincsvadászat ha már ennyire feltámadt bennünk a kincse keresési vágy. Lassan sétálunk közben a tűző napon nem igaz ezen a téren egy csöpp árnyék sincsen ha ez így megy akkor meg fogok izzadni de ha fürdés lesz akkor minden rendben, amúgy sem voltam strandolni biztos melegebb itt a víz mint nálunk a tenger ami szinte egyenlő a jéghideg vízzel az áramlatok miatt.
-Azért valakit értesítsél ha gond lenne akkor legyen aki utánunk induljon -sohasem lehet tudni mi történhet mondjuk biztos vagyok benne cápa támadásra nem lehet számítani.
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve: 29th Július 2016, 19:13


Jackson Winney


- Nem.
Jelentem ki egyszerűen. Noha Jackson-t is hajtja a kalandvágy, így belement, érthető a számomra. Tudom jól épelméjű ember nem örülne annak, ha bajba keverem, mert ezt tettem aznap este, ő meg ennek ellenére is a barátjának nevez. Az érzés kölcsönös, vonzódom a hozzám hasonló mentalitással bíró emberekhez. Itt hangsúly ezen van, ha Jackson-ból szörnyet akarnak faragni, nah ahhoz lesz nekem is néhány szavam. Még mindig nem tartom logikusnak az érvelését, meglehet neki ez így tök jó, úgyhogy velem biztos nem fog vitába szállni ez ügyben. Veszek egy mély levegőt, gondolom nem veszi jó néven hogy ebben nem értünk egyet, de hát nem is kell mindenben egyet értenünk.
- Csak vigyázz magadra, pajtás! Jó?
Megvonom a vállam vigyorogva, és ezután meg is állok, innen már csak egy köpésre van a park. Oda nem megyek be vele, van még dolgom, de hallhatóan ezt el is felejtette az izgalom hevében. Rumról beszél, meg kalózokról, de szerintem már a parkbéli nő, meg Jennifer is jól megszállta a gondolatait. Egy kicsit engem is megkavart vele, majdnem rávágom hogy rendben menjünk, de aztán eszembe jut hogy nekem más dolgom van ma.
- Holnap délután háromkor a ranch előtt.
Közlöm az időt vele, aztán hunyorogva előrefelé tekintek megint ahol épp állunk.
- Az öcsém tudni fog róla.
Mást nem akarok ebbe belevonni, így is sokan vagyunk már benne. Két ember bőven elég lenne, a három az már tömeg. A délutánomba még belefér a könyvtár látogatás, akkor már odamegyek, egy üveg tequila társaságában. Megint feléje fordulva a fejemhez emelem a jobb kezem, megdöntve előre felé mozdítom neki, köszönésképp.
- Sok sikert!
Gondolok itt a parkbéli látogatására, ezért is vigyorgok úgy mint valami sült bolond. Majd egyet gondolva sarkon fordulok és megindulok vissza a motoromhoz.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Jackson tér ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Jackson tér
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: belváros :: treme és a francianegyed-
Ugrás: