Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
26th Szeptember 2018, 19:20
írta: Catherine Williams
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Sötét zsákutca

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Sötét zsákutca ; Elküldve: 1st November 2016, 15:58Reynardo Sánchez


El sem hiszem, hogy ilyen szerencsém van nekem, pont egy ilyen agyalágyultat kell nekem kifognom csak nézem ahogyan ezek itt ketten paródiáznak. Nem volt rossz ötlet Reytől, hogy részegnek tetette magát, de nem is vártam már mást. Megszoktam ha valami gubanc van akkor ő elő adja a jól alakított szerepét. Mint ahogyan a bárban is elő adta amikor, megjelentek ott azok a vámpír nők, hát igen neki ez a szerep igen csak jól áll. Szóval őrmester, nos így már érthető ezért veri ennyire magát itt nekünk? Engem különösebben az sem hatna meg a tábornok lenne, akkor sem tud tenni semmit ellenünk, ha nem fog mutatni az alkohol szonda semmit sem akkor mi szépen kocsiba ülünk és el hajtunk a „naplementébe”. Úgy látom most már le állt a származásomat illetően, inkább Reyel foglalkozik, lehet mond neki valami a család neve. Különben nem hiszem dísznek lett volna itt éppen a letérőnél a Sánchez birtokra. Nem lehet, hogy valami természet feletti ez? Akár vagy vámpír vagy valami vér szörnyeteg? Minden esetre óvatosnak kell lenni, figyelemmel követem minden egyes mozdulatát ha esetleg támadni akarna akkor időben tudjak kitérni.
-Rendben- mondtam neki, majd gyorsan bele is fújtam az eredmény nem volt meglepő számomra, zéró százalék alkohol volt a testemben. Még az kelet volna vadászatra ittason idnuljak el, így is bajosan megy a célzás akkor meg hogy menne? Szerintem akkor Rey előlem kellene meneküljön nem pedig a szörnyek elől, mosolyodtam el a gondolaton.
-Maga meg mit mosolyog? Mi olyan vicces?- förmedt is rám rögtön, na hát ezt az idióta fickót nem lehet már lerázni magunkról. Legszívesebben behúznák neki egy jó nagyot, hogy a rendőr autó motorháztetőjén állna meg, de nem tehetem nem szeretnék össze tűzésbe kerülni a törvénnyel főleg a jelen pillanatban nem.
-Hát mert szeretem nézni azokat az embereket akik fontoskodnak és bolondot csinálnak magukból, ne persze a kollégám azért ilyen mert eléggé meg van már részegedve és össze hányta magát, de ha gondolja vegyen még szag mintát, hogy az őrmester teljesen megbizonyosodjon- mondtam neki vigyorogva. Na most aztán biztosan fel fogja vetni a méreg, amikor meghallja ezt a lekezelő hangnemet tőlem, majd hirtelen rá nézek Reyre az meg elkezd itt újra paródiázni, éppen akartam mondani ha nem lenne egyéb akkor már mennénk is. Jajj Rey ezt hanyagolgathattuk volna, de gondolom meg akarja leckéztetni a rendőrt, nem vagyok és semmi jónak elrontója, bele is megyek a „játékba”
-Láttam hát, mit képzelsz magadról neki mindent szabad?- kérdeztem tőle, majd elő vettem a telefonomat és elkezdtem videózni a rendőrt. Hadlásuk mit fog csinálni, na meg a hátsó gondolat, hogy Reyt így alsó gatyásan levideózni igen csak csábító gondolat volt.
-Tegye el a telefont azonnal!- kiabált rám a rendőr, na meg nekem persze eszem ágában sem volt ezt megtenni, magántulajdonom szóval neki semmi oka nincsen arra, hogy elvegye a kezemből. Ezt ő is ugyan olyan jól tudja szerintem.
-Rey jól vagy?- kérdeztem a cimborámtól, ha már bele mentem a játékba akkor azt illik hitelesen elő adni nemde? Álltam oda Rey mellé, és közben még mindig kameráztam.
-Mondja nem szégyelli magát egy részeg embert fellökni rendőr létére?
Vissza az elejére Go down
Reynardo Sánchez
vadász családfõ

avatar

. :Posztok :
209
Kor :
36
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Vállalkozó / autószerelő
. :Tárgy neve: Re: Sötét zsákutca ; Elküldve: 2nd November 2016, 17:24


Jackson Winney
Ahogy azzal mindketten tisztában voltunk, Jackson mérése negatív. Ezen csupán a rendőrünk lepődik meg. Hasonló helyzetben nekem is megfordulna a fejemben hogy lehet az, hogy ő szín józan, míg én tök részeg vagyok? Erre mégsem kérdez rá, helyette szóváltásba keveredik a cimborával. Már megint kezdik.
- Miért tegye el a telefont?
Próbálok bekapcsolódni a beszélgetésbe és amit a rendőr arcán látok, az a megrökönyödés, a fintorgás a látványomon, de a félelem a szemében amiért Jackson kamerázik...a röhögéssel küszködöm, muszáj vagyok elfordulni tőlük, vagy észreveszi az egyre szélesedő jókedvet az arcomon. Nem kárörvendek, egyszerűen a látványuk, meg amit csinálnak az röhögtet meg ennyire.
- Ha nem gond, főtörzs, én visszaülök!
Nem válaszol rá, úgyhogy nem állok meg, vissza kóválygok a kocsihoz és beülök, ott bent aztán röhöghetek magamban. Ennyi hülyét egy helyen.
- Őrmester vagyok, a szentségit! Mondja meg annak a félkegyelműnek is!
Méltatlankodik a rendőr, majd kihúzza magát egyúttal Jackson-nak nyújtva az iratainkat.
- Köszönöm az együtt működésüket és további szép napot!
Láthatóan még mindig zavarja a kamerázás, de úgy döntött visszavonulót fúj, amúgy sem lenne miért kötözködnie tovább velünk. Gondolom az állását sem akarja elveszíteni, így aztán amint átvette tőle Jackson, azonnal sarkon fordul és visszatér a járgányához, lógva hagyva minket.
- Mehetünk? Kezdek rosszul lenni én is ettől a bűztől.
Fordulok a cimbora felé, amikor beül a kocsiba. Nagyon remélem hogy megszabadultunk a zsarutól és hazamehetek végre lezuhanyozni.
Vissza az elejére Go down
Jackson Winney
vadász

avatar

. :
Ami halott, nem halhat meg újra.
A szabadság az egy olyan kényes ribanc akinek hullák hátán kell megágyazni.


Posztok :
243
Kor :
28
Lakhely :
New Orleans
Foglalkozás :
Munkanélküli
. :


Tárgy neve: Re: Sötét zsákutca ; Elküldve: 2nd November 2016, 20:28Reynardo Sánchez


Vicces volt a jelenet, ő akart szívatni engem de végül fordítva sült el a „puska” és, hát ő került nevetséges helyzetbe. Rey ezt tovább is fokozza a főtörzs beszólásával, hát igen ő aztán tudja fokozni a helyzetet. A pasasnak az arcán látszik, hogy mindjárt felrobban a feje a méregtől.
-Rey szerinted ha van egy videó felvételünk ahol egy ártatlan civil lakost, a rendőr le félkegyelmez menő dolog lesz az interneten?- mondtam neki vigyorogva, majd elvettem a papírjaimat és beültem Rey mellé a kocsiba. Most biztosan meg fogom hallani, én megmondtam csak ne jöjjön ez a beszólás, és a mi a legrosszabb benne? Az hogy még igaza is van, mert ő előre megmondta nekem ez történhet lehet szerencséje volt ebben, vagy csak leginkább a tapasztalat beszél belőle. Mielőtt elindultam még kiszóltam az ablakon.
-Jó estét főtörzs, és jó sztár lesz az interneten- mondtam neki vigyorogva, lehet ez nem volt szép dolog tőlem, hogy így megaláztuk ketten de végül is ő szemétkedett velünk. Akkor jogosan csináltuk a dolgokat. Nem vagyok az a típus aki nem adja meg másnak a tiszteletet főleg a törvény emberének, de ha ő sem adja meg akkor tőlem se várjon semmit se, főleg meg ne sértegesse a legjobb cimborámat. Szépen telefonon posztoltam is a videót, hát igen lássanak valamit az angol rokonaim mik történnek itt velem.
-Tudom megmondtad, igazad volt, már egészen tűrhető ha megszokja az embernek az orra- mondtam Rey felé, majd gyújtottam is a kocsit és hajtottunk a Sánchez birtok fele. Gyorsan le is parkoltam egy szabad helyre ahol nem lesz útban a kocsim.
-Nos megérkeztünk, egy gyors fürdés és mehetünk is ünnepelni igaz főnök?-kérdeztem tőle, majd kivettem a cuccaimat, a kocsiból és ha jól láttam akkor Rey is ugyan ezt tette. Itt ketté válnak útjaink én elindulok a szobám felé. Jó lesz lemosni magamról az este „mocskát”,  na meg kicsit illatossá tenni magam, a napnak a fénypontja az lenne ha még valami érdekes kaland is össze jönne az este folyamán, persze a jól megérdemelt ünneplés után. Majd holnap szépen letisztítom a kardomat, szépen betolom az ágyam alá a sport táskát amiben a cuccaim voltak. Még is csak meg kell adni a Bestiámnak a megérdemelt bánás módot.


/Köszöntem a játékot/
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Sötét zsákutca ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Sötét zsákutca
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: belváros :: treme és a francianegyed-
Ugrás: