Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
Automatikus bejelentkezés: 
:: Elfelejtettem a jelszavam!
Adminok
Jasmine Grey
Profil
Diana V. Strzechowsk
Profil
Alec Vasquez
Profil
Violet Porter
Profil
chatbox

friss válaszok
Cicuska aranykalitkája
9th Szeptember 2018, 17:25
írta: Alasar Mal
Burn it ! - Diana &Andy
23rd Május 2018, 17:55
írta: Andrzej Strzechowski
Belvárosi park
28th November 2017, 17:17
írta: Alexander Bones Russel
Cat & és a kandúr
22nd November 2017, 18:59
írta: Catherine Williams
Stivali Italiani
7th November 2017, 15:10
írta: Vendég
Belső udvar
4th November 2017, 20:28
írta: Andrzej Strzechowski
A Kandúr "barlangja"
24th Október 2017, 20:55
írta: Alasar Mal
Uszoda
24th Október 2017, 19:50
írta: Violet Porter
Asztalok
4th Október 2017, 23:43
írta: Adele Vien
Játékostárs keresõ
29th Szeptember 2017, 10:51
írta: James Bryant
Munkahely nyilvántartás
28th Szeptember 2017, 18:57
írta: James Bryant
Avatarfoglaló
28th Szeptember 2017, 18:48
írta: James Bryant
James Bryant
27th Szeptember 2017, 21:45
írta: Jasmine Grey
Alexis Rowe
19th Szeptember 2017, 16:16
írta: Jasmine Grey
Hiányzásnapló
31st Augusztus 2017, 21:00
írta: Violet Porter
belépett tagok

Nincs


Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég
A legtöbb felhasználó (44 fő) 25th Június 2016, 22:24-kor volt itt.


 

 Felső emeleti irodák

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Fõadmin
admin

avatar

. :

Posztok :
436
Foglalkozás :
- looking upon New Orleans -
. :


Tárgy neve: Felső emeleti irodák ; Elküldve: 29th Március 2016, 15:17


Vissza az elejére Go down
Malachai King
prominens varázsló

avatar

. :


☠️ Csak a rossz színész memorizálja a szövegét.
A jó színész játék közben maga írja. ☠️


Posztok :
37
Kor :
982
Lakhely :
everywhere ☠
Foglalkozás :
actor of the life ☠
. :
Tárgy neve: Re: Felső emeleti irodák ; Elküldve: 17th Március 2017, 20:41

gift with smoke


Bosszú…. Bosszú a családom ellen…. Bosszú a boszorkányok ellen s bosszú az egész világ ellen! Gyűlölök mindent és mindenkit és még sem érzek soha semmit! Úgy tűnik, mintha az érzelmeim örökké a tetőfokát járnák tűréshatáromnak, mintha az agyam bármelyik pillanatban felrobbanhatna, de valójában… üres vagyok. Lelketlen és szívtelen. Valaki, aki olyannyira átadta magát az élet színpadának, hogy a végeláthatatlan szerepei közt eltűnt igaz valója. Heves vagyok és forrófejű, mondanák sokan és meglehet, úgy is viselkedem, noha mindeközben a végtelen űr tátong testem belsőjében. Odabenn, ha valaki most felnyitna, szurokká vált fekete mocskot találna. Szerveim elsorvadó romlását, a sötét, ragacsos végzetet. Pontosan az van én bennem, amitől mindannyian félünk. Belső rohadásunk, valami, ami a természetfelettin is túltesz. Amihez Lucifer, az ördög, hatalma is elenyésző. Ettől… nem futhatunk el. S meglehet - hiába vannak oly’ kegyetlen lények eme létsíkon -, én vagyok az egyetlen, akit utolért a mindünket üldöző mélység. Légy ezer meg még sok ezer éves, érzéketlen vérszopó, ki milliók halált okozta különböző kínzások által! Légy a világ legangyalibb tündére, aki soha életében egy virágszirmot sem tépett le! Légy átlagos, közönséges! Légy erős és megingathatatlan! Lehetsz vadász, préda, ellenség, barát, szerető és gyűlölő! Legyél bárki, ettől a fekete, ragacsos, szurok-szerű, végtelentől nem menekülhetsz el, mely bekebelez téged és abban a pillanatban megszűnsz létezni az összes világ összes létsíkja számára. Nem holt, de élő sem. Nevezheted bárminek, de tudod, rosszabb a halálnál és a fájdalomnál. Mindenki tudja és ha nem is veszünk róla tudomást, akkor is a nyomunkban jár. Ez ő… ez te vagy… ez a mindenség… önnön magad legsötétebb bugyra.
…rettegek…
Napszemüveget vettem fel, egy pólóval, farmerral és edzőcipővel. Ez pusztán azért volt furcsa, mert éjjel tíz elmúlt három perccel. Biccentek a biztonsági őrnek, majd a recepción felmutatok egy szobakártyát és elindulok felfelé a lépcsőn. Az első emelten szálltam be a liftbe. Úgy érkeztem, mint aki itt szállt meg egy éjszakára, de valójában nem vettem ki szobát. Nincs személyim, nincs bankkártyám, nincs lakcímem, nincs semmim se. Láthatatlan, nem létező személy vagyok a rendszer számára. Elvégre, ki hinné el, ha azt mondanám több száz éve születtem?! Ráadásul, sosem hagyok ujjlenyomatokat vagy bármi mást, ami alapján akár egy kicsit is azonosítható lennék. Kivéve persze, a gyilkolási módszereimet, amivel tudják, merre járt a világ gyilkosa.
Unatkozva jár egyik lábam, miközben a lift folyamatosan halad a legfelső szintre. Egy csengetéssel jelzi, megérkeztem. Kinyílik az ajtó, mire nagy lendületet véve egyenesen a nagyfőnök irodájába megyek. Nem kezdek el babrálni a zárral, egyszerűen berúgom a bejáratot, ezzel megtörve a síri csendet. Keretéből kiesve dől be s recseg lábam alatt. Levéve napszemüvegem lépek az íróasztalhoz. Bekapcsolom a gépet, rákötöm a zsebemben behozott kis adattárolót, melyet egy igazán profi hacker készített számomra. Átjutok vele a jelszón és mindent lementek, a legtitkosabb és legelrejtettebb fájlokat is. A nagy munkában léptek zajára és egy zseblámpa fényére leszek figyelmes. Felállok a székből és elrejtőzöm a sötétben. Biztosra veszem, hogy a biztonsági őr az ajtóval okozott zaj miatt jött erre ilyen lelkesen. A kissé túlsúlyos, középkorú férfi megáll a szoba közepén.
- Azt hiszem találtam valamit. Oda lenn minden rendben? – szól a rádióján, ami recseg összevissza párat, mire megjön a válasz.
- Igen, itt nincs semmi. Miért? Mit találtál?
- Valaki betörte az igazgatói iroda ajtaját és… – lépett egyenesen az íróasztalhoz – …be van kapcsolva a számítógép. – fejezte be a mondanivalóját, majd előrébb hajolt látva a képernyőn futó csíkot és a rengeteg szöveget, mely a vírus feltöltését jelezte.
- Van ott valaki? – jött a kérdés a rádión – Negatív. – ment a válasz – Még az épületben lehet. Légy óvatos és jelentkezz! Teszek addig egy kört idelenn. – szólt a társalkodó partner, mire a rádió elhallgatott és a dagadék még jobban a monitorhoz hajolt.
- Mi a szar?! – kérdezte önmagától, mire lassan megmozdultam rejtekemből és mögé lépve hátulról fojtogatni kezdtem egy kimondottan erre használatos zsinórral. Szigorú, gyilkos pillantást vetettem a helyiség másik felébe, egyenesen a folyosóra nézve. Mígnem, az ellenkezés abbamaradt és a hústorony eldőlt a padlón. A monitorra emeltem íriszeimet, mely éppen ekkor fejezte be a számára kijelölt feladatot. Letöröltem az ujjaimmal hagyott DNS mintákat és eltettem az adathordozómat. Kilépve a kétirányú hosszú térrészre nem néztem hátra, se körbe. Egyenesen elindultam lefelé. A liftet felhívtam elterelés gyanánt, majd a lépcsőn kocogva haladtam egészen addig, amíg velem szembe nem jött az egyik őr. Megtorpanva figyeltem és… észrevett. Futni kezdtem visszafelé. Sokadmagával szedtem a fokokat. Hallottam a rádión erősítést hív, míg egy másik a legfelső szinten elém nem vágott. Rám szegezte pisztolyát, majd jött az unalmas, begyakorolt maszlag szöveg. Ekkor ért be a másik is. Bekerítettek, oldalt álltam nekik. Több méter volt közöttünk, mire ajkaimra hatalmas vigyor nem ült ki.
- Hiányoztam? – kérdeztem úgy, mintha tudnák ki vagyok. Felemeltem mindkét karomat, feléjük nézett tenyereimből hirtelen hatalmas, hosszúra nyúló lángok jöttek elő. Tűzokádó sárkány szájaként funkcionáltak. Őrült vigyorral kacagtam fel hangosan és felgyújtottam az egész szintet. Nem álltam meg ennél a folyosónál. Három holttest sem számított már az én rovásomon. A nyomástól kirobbantak a szint ablakai, a liftet leszakítottam, mely ezzel a mélybe zuhant. Nem érdekeltek a kihívott rendőrök. Még nem értek ide. Csak én voltam és a felébredt, menekülő bérlők. Ott álltam a lángok között, melyek érintetlenül hagytak engem. Örömteljesen, ördögi arccal néztem körbe, majd elindultam a még érintetlen lépcsőkön lefelé. Úgy ballagtam le rajta, mint aki dolga végezetten ráér. Nem áll szándékomban az egész helyet porrá égetni, miként elkapni se hagyom magam. Pusztán, élvezem még egy kicsit a helyzetet. Nyugodalmasan haladok a fokokon lefelé.Vissza az elejére Go down
Alasar Mal
vámpír tanácstag

avatar

. :

Posztok :
34
Foglalkozás :
Üzletember

Tárgy neve: Re: Felső emeleti irodák ; Elküldve: 20th Március 2017, 21:56


Malachai KingAz elmúlt napokon gondolkodtam, hogy mik történtek. Nem várt meglepetésre tettem szert az egyik éjszakai kiruccanásom alkalmával. Azóta is vegyes érzelmek kavarognak bennem, amikkel egyelőre nem tudok mit kezdeni. Furcsa az egész. Nem szoktam ilyen lenni, de ez a kis nőstény teljesen felkavart. Vagy csak annak a tudata, hogy mi került a kezembe. Új lehetőségek nyíltak meg előttem, amikkel tudomásom szerint csak én élhetek. De amíg nem tudom, hogy mennyire igazak a legendák, és ezt hogyan tudnám ellenőrizni, addig nem biztos semmi sem.
Sokáig gondolkoztam, hogy merre induljak el a témában. Végül mikor döntőre jutottam a boszorkányok jutottak az eszembe. Talán ott találok olyat, aki tud tanácsot adni. Nekem már elég a gyanú is, ha valamelyiken látom, hogy tud valamit, akkor megszerzem. Kerül, amibe kerül.
Első körben a szokásos kis boszimmal beszéltem meg találkát egy kávézóba. Nem volt ínyemre a dolog, hogy emberek között találkozzunk. Tudta a kis piszok, hogy itt nem bánthatom, mert ha kell kényszerrel is megszerzem az információmat.
Nem elég, hogy olyan helyre hívott, ami nem volt kedvemre való, de még meg is várakoztatott a kis boszi. Ezért nem fogom megdicsérni, ha előkerül, és nem fog érdekelni, hol is vagyunk épp, és kik között. Mikor megelégeltem, hogy nem érkezik meg a találkámra a várt személy egy robbanás hallatszódik. Mi a franc.
Lassan elindultam a tömeg után, majd amikor láttam, hogy ég szemközt a hotel csak elmosolyodtam. Néztem, hogy táncolnak a lángok kifelé az ablakokon. Találkám tárgya nem érkezett meg, és ezért még számolni fogok vele, viszont addig is élvezettel fogom nézni, ahogy a pánik eluralkodik mindenkin. Első körben kell egy megfelelő hely, ahonnan gyönyörködhetem, és beláthatom az egészet. Legmegfelelőbbnek a kávézó tetejét találtam. Így a sikátorba sétáltam komótosan, onnan a tetőre mentem, majd leültem egy kevésbé feltűnő helyre, és figyeltem az eseményeket.
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalomTárgy neve: Re: Felső emeleti irodák ; Elküldve:


Vissza az elejére Go down
 
Felső emeleti irodák
Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal
 Similar topics
-
» A Kazekage irodája
» A falu vezetőjének irodája
» A falu vezetőjének irodája
» Part 14 / 7

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
DARKNESS IS COMING :: belváros :: marigny/bywater :: Hotel Magic Life-
Ugrás: